Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 6618
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
εγω μιλαω για τα γκαρντ..δεν εχεις τα στοιχεια του μισιτς στον ασσο που ειναι η πιο κομβικη θεση..Stam Tziant έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 10:30 pmΆμα ο Φουρνιέ και ο Σάσα δεν έχουν την ηγετικότητα και το σουτ, τότε δεν ξέρω γιατί τους πήραμε. Θα μπορούσαμε πέρσι αντί να λέμε τι φοβερό και τρομερό ρόστερ είναι αυτό, να λέμε ότι δεν έχουμε σουτ, δεν έχουμε ηγετικότητα, δεν έχουμε πάσα. Δε θέλω να σοκάρω ή να απογοητεύω κανέναν, αλλά και να έρθει ο Μίσιτς, πάλι υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να μην πάρεις Ευρωλίγκα. Όπως υπήρχε φέτος, όπως υπάρχει πάντα. Και αν δεν πάρεις, στο υπογράφω, θα βρεθεί ένας νέος Μίσιτς του χρόνου, που αυτός μόνο θα είναι ο σωτήρας. Ο ηγέτης που στα κρίσιμα θα μας πάρει απ' το χεράκι. Γιατί οι ήδη υπάρχοντες (μέσα σε αυτούς κι ο Μίσιτς) δεν έχουν ούτε πάσα, ούτε ηγετικότητα, ούτε σουτ.
Δυστυχώς αυτό που βλέπω είναι η ίδια νοοτροπία ξανά και ξανά. Πάντα αυτός που δεν παίζει στην ομάδα είναι ο καλύτερος παίκτης. Πέρσι το καλοκαίρι ήταν ο Σάσα και ο Φουρνιέ. Τώρα που παίζουν στην ομάδα δεν κάνουν. Φέτος ο Μίσιτς είναι ο καλύτερος. Να δω αν τον πάρουμε και χτύπα ξύλο δεν πάρουμε την Ευρωλίγκα, για πότε δε θα κάνει ούτε αυτός.
Ως προς το τί λείπει από την ομάδα, την άποψη μου την έχω πει πολλές φορές. Και όχι δε θεωρώ ότι λείπει σουτ ή ότι έχουμε ενα μάτσο άγουρα παιδαρέλια που λείπει ένας ηγέτης να τα πάρει από το χεράκι.
και περσι λεγαμε οτι δεν εχουμε γκαρντ,τελικα δεν ειχαμε...
και προπερσι λεγαμε δεν εχουμε γκαρντ,τελικα δεν ειχαμε..
μαντεψε τι θα λεμε και του χρονου ..
0
-
- Reactions: 67
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- karamelitsa
- Reactions: 1101
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Καλά ναι συνολικά μέτριος σουτέρ είναι ο Μισιτς, απλά είναι παίκτης που στα δύσκολα βγαίνει μπροστά και δεν περιορίζεται σε καλά ματς μόνο στην regular season όπως άλλοι. Αυτό είναι το ατού του...τον βλέπεις στα δύσκολα να μην μασάει...τώρα αν έρθει σε εμας και με το άγχος του Μπαρτζώκα τον κάνουμε και αυτόν γατάκι που τρεμει σε F4 τι να πω...
0
-
- Reactions: 776
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εχει ενδιαφερον παντως η καταστροφολογια στο Χ απο ενα ρεπορταζ του Στεφανου στις 16 Ιουνιου, 1 εβδομαδα μετα το 1-3 επι του Παναθηναικου και την ανανεωση Μιλουτινοφ.
Θα μου πεις, ειναι να παρεις σοβαρα το τι γραφεται εκει μεσα; Οχι βεβαια αλλα ειναι μια υπενθυμιση οτι ο μονος τροπος να γλιτωσει μια ομαδα απο τη παλαβομαρα για ενα ολοκληρο καλοκαιρι ειναι η κατακτηση της Ευρωλιγκας.
Θα μου πεις, ειναι να παρεις σοβαρα το τι γραφεται εκει μεσα; Οχι βεβαια αλλα ειναι μια υπενθυμιση οτι ο μονος τροπος να γλιτωσει μια ομαδα απο τη παλαβομαρα για ενα ολοκληρο καλοκαιρι ειναι η κατακτηση της Ευρωλιγκας.
0
-
- Reactions: 762
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τώρα ακούω Στέφανου και λέει τα ίδια. Για Ντόρσει συγκεκριμένα λέει ότι θα γίνει προσπάθεια να μπει στο βασικό ροτέισον. Ότι δεν έχει νόημα να του δίνεις 1.5 χαρτί και να τον έχεις για Α1.redcard έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 10:26 pmΕχεις δικιο για τον Ward, και παλι ομως εχει πολλα "αν" αυτη η περιφερεια. Αυτο βεβαια μπορει να λυθει και μεσα στη σαιζον αν χρειαστει, απλα παιρνεις μεγαλυτερο ρισκο.Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 10:12 pm
Ο λόγος που είχαμε τόσα πολλά γκάρντ πέρυσι ήταν ότι είχαμε ένα καθαρό τριάρι (Παπ) και έπαιξε περισσότερο ο Φουρνιέ στο τρία και υπήρχε η δυνατότητα για σχήματα με τρία γκάρντ.
Πλέον είμαστε +Ward, άρα έκλεισε η θέση τρία. Αυτομάτως, λιγότερα λεπτά για τους παίκτες στο 1-2.
Και δεν είμαστε +1 από πέρυσι (Έβανς), αλλά +2 (Έβανς + Ντορσει).
Για Έβανς λέει ότι ουσιαστικά θα πάρει τον ρόλο του Γκός, δηλαδή όπως ήταν ο Γκός πριν τραυματιστεί ο Ουόκαπ.
Καταλήγει οτι θα πάρουμε ένα γκάρντ ακόμα με χαρακτηριστικά Μπαμπ.
0
- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δίκιο έχεις μεν αλλά αφού επιλέξαμε να δώσουμε τα μεγάλα συμβόλαια σε Σάσα και Φουρνιε απο καπου πρέπει να κόψεις ..στο μεταξύ με φίλο που τι συζητάμε μου έλεγε ότι κάναμε γκάφα με τον Σάσα περυσι..έπρεπε να μείνουμε με Πίτερς και Πετρουσεφ στο 4, και τα 3,7εκ. Να τα δίναμε σε ένα κορυφαίο guard....όταν μου το είπε στην αρχή έλεγα μα τι λέει...αλλά όσο τκ κλοθογυριζω ίσως και να έχει μια δόση αλήθειας αυτό...shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 10:47 pmεγω μιλαω για τα γκαρντ..δεν εχεις τα στοιχεια του μισιτς στον ασσο που ειναι η πιο κομβικη θεση..Stam Tziant έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 10:30 pm
Άμα ο Φουρνιέ και ο Σάσα δεν έχουν την ηγετικότητα και το σουτ, τότε δεν ξέρω γιατί τους πήραμε. Θα μπορούσαμε πέρσι αντί να λέμε τι φοβερό και τρομερό ρόστερ είναι αυτό, να λέμε ότι δεν έχουμε σουτ, δεν έχουμε ηγετικότητα, δεν έχουμε πάσα. Δε θέλω να σοκάρω ή να απογοητεύω κανέναν, αλλά και να έρθει ο Μίσιτς, πάλι υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να μην πάρεις Ευρωλίγκα. Όπως υπήρχε φέτος, όπως υπάρχει πάντα. Και αν δεν πάρεις, στο υπογράφω, θα βρεθεί ένας νέος Μίσιτς του χρόνου, που αυτός μόνο θα είναι ο σωτήρας. Ο ηγέτης που στα κρίσιμα θα μας πάρει απ' το χεράκι. Γιατί οι ήδη υπάρχοντες (μέσα σε αυτούς κι ο Μίσιτς) δεν έχουν ούτε πάσα, ούτε ηγετικότητα, ούτε σουτ.
Δυστυχώς αυτό που βλέπω είναι η ίδια νοοτροπία ξανά και ξανά. Πάντα αυτός που δεν παίζει στην ομάδα είναι ο καλύτερος παίκτης. Πέρσι το καλοκαίρι ήταν ο Σάσα και ο Φουρνιέ. Τώρα που παίζουν στην ομάδα δεν κάνουν. Φέτος ο Μίσιτς είναι ο καλύτερος. Να δω αν τον πάρουμε και χτύπα ξύλο δεν πάρουμε την Ευρωλίγκα, για πότε δε θα κάνει ούτε αυτός.
Ως προς το τί λείπει από την ομάδα, την άποψη μου την έχω πει πολλές φορές. Και όχι δε θεωρώ ότι λείπει σουτ ή ότι έχουμε ενα μάτσο άγουρα παιδαρέλια που λείπει ένας ηγέτης να τα πάρει από το χεράκι.
και περσι λεγαμε οτι δεν εχουμε γκαρντ,τελικα δεν ειχαμε...
και προπερσι λεγαμε δεν εχουμε γκαρντ,τελικα δεν ειχαμε..
μαντεψε τι θα λεμε και του χρονου ..
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karamelitsa την Δευ Ιουν 16, 2025 10:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1699
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
1
Είναι ο Φαμπρίτσιο Ομπέρτο ο Φιλίπ Πεπρούσεφ 25 χρόνια πριν τον Πετρούσεφ; Ίδια ιστορία, ίδια συμπεριφορά στη μια και μοναδική χρονιά που έμεινε στην ομάδα. Έριξε μαύρη πέτρα πίσω του και πήγε να μεγαλουργήσει σε εκείνη την φανταχτερή Τάου του Ιβάνοβιτς.montechristo έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 8:41 pmΤο κατάλαβα από το αργεντίνικο nickname! Έχω μάτι εγώ!FabrizioOberto έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 8:37 pm
Ποδοσφαιρικός είμαι. Η ανάγκη με έριξε στο μπάσκετ.
Αγάπη και υγεία

0
-
- Reactions: 206
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Το πρωτάθλημα μας έκανε να γλειψουμε λίγο τις πληγές μας, αλλά μην κοροιδευομαστε την Ευρωλίγκα θέλουμε και όσο δεν την παίρνουμε η γκρίνια δεν θα σταματάει. Όταν και αν την πάρουμε θα δεις πως θα ηρεμισει η κατάσταση σε όλα τα επίπεδα.redcard έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 10:53 pmΕχει ενδιαφερον παντως η καταστροφολογια στο Χ απο ενα ρεπορταζ του Στεφανου στις 16 Ιουνιου, 1 εβδομαδα μετα το 1-3 επι του Παναθηναικου και την ανανεωση Μιλουτινοφ.
0
-
- Reactions: 762
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να επικρατεί στασιμότητα στα μεταγραφικά ελεω πολέμου στο Ισραήλ. Αν συνεχιστεί η κατάσταση προβλέπω να φεύγουν όλοι από Μακάμπι και Χαποελ και να μην παίρνουν μέρος τελικά στην Ευρωλίγκα του χρόνου.
Και οι δυο ομάδες έχουν πολλούς αξιόλογους παίκτες. Food for thought.
Και οι δυο ομάδες έχουν πολλούς αξιόλογους παίκτες. Food for thought.
0
- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Καλά ναι δεν είπα ότι θα το έκανα, αλλά θεωρώ ότι ίσως θα ήταν καλύτερα να έμενε ο Σάσα στο ΝΒΑ, ίσως φέτος να είχαμε μια πιο ορθολογική ομάδα, βέβαια με τα αν δουλειά δεν γίνεται, αλλά σίγουρα δεν είναι σωστό στήσιμο σε μια ομάδα μπάσκετ το μεγαλύτερο της συμβόλαιο να το παίρνει το 4αρι της....
Και κάπου έχει κουράσει να διαβάζω για τον Σάσα ή τώρα τον Μιλου το ποσό αγαπάνε την ομάδα κλπ. Ναι κάνανε ίσως κάποιο σκοντο οικονομικα αλλά ένα καράβι λεφτά παίρνουν, δεν παίζουν στην ομάδα για την ψυχή της μάνας τους, λεφτά πολλά που αυτομάτως θα κοπούν από κάποια άλλη θέση που ίσως την έχουμε και πιο πολύ ανάγκη όπως στα Guards.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karamelitsa την Δευ Ιουν 16, 2025 11:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 236
- Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 183
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
1ον απτην ομαδα δεν θα παρεις ποτε πληροφοριαFabrizioOberto έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 10:27 pm1ον: ποίος είπε επισήμως πως πάμε για Μίσιτς ή Τζέιμς;Arkoudiarhs 7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 10:11 pmΣε 1 βδομαδα απτο παμε για Μισιτς ή Τζειμς πηγαμε στο οτι δεν θα παρουμε γκαρντ
φοβερα πραγματα
2ον: από που προκύπτει το "δε θα πάρουμε γκαρντ";
Φοβερά πράγματα όντως... αλλά ποια είναι αυτά; Ιστορίες που φτιάχνουν insiders και δημοσιογράφοι; Η ομάδα είναι μείον ένα οργανωτή. Αποκλείεται να πάει στην Ευρωλίγκα των 38 αγωνιστικών με το Θωμά και τον Κίναν (με τα όποια ερωτηματικά) ως μοναδικούς άσους. Τα υπόλοιπα είναι για να κάνει κόσμος drama δηλώσεις στα φόρουμς και στα X.
Και περυσι ελεγε ο Μπαρζτωκας να σου θυμισω οτι δεν υπαρχει Φουρνιε
και 2ον στο δεν θα παρουμε γκαρντ αναφερομουν σε καποια ατομα εδω μεσα που απελπιζονται δεν μιλαω για την ομαδα
0