Με έναν πχ……λέω εγώ Mo Bamba από NBA και ένα σούπερ αθλητικό 4-5άρι στυλ (Jaylen Hoard της Μακάμπι), και τούμπανο θα είμαστε και πάνω από 2,5-2,8 εκ η χρονιά και για τους δύο δεν νομίζω ότι θα πάει παραπάνω!!! Για αυτό επιμένω από Ευρώπη μόνο αν μπορέσουμε τον Κεβάριους, αλλιώς είναι υποχρέωση να ρισκάρουμε με την αγορά της Αμερικής ( και της Κίνας θα πω εγώ…..) Ψηλοί υπάρχουνε γενικά …….στην Ευρώπη όμως ειδικά , δεν υπάρχουνε γιατί έχει στερέψει υπερβολικά η δεξαμενή της ποιότητας!!!coach blue έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 3:33 pmΣυμφωνώ, ο οτουρου δεν μου λέει κάτι το ιδιαίτερο και σίγουρα δεν αξίζει τέτοια λεφτά αλλά και που δεν έχουμε πληρώσει υπεραξίες τα τελευταία δύο χρόνια.Slow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 2:38 pm
Το θέμα είναι πως θα πληρωθεί τρελά η υπεραξία του συγκεκριμένου παίκτη, διότι θα εμπλακεί και ο Πάο και η Εφες (από όπου έφυγε γιατί ζήταγε πολλά παραπάνω ) καθώς τώρα με Κοκόσκοφ έχει ήδη αδειάσει αρκετά χώρο στο μπάτζετ, ενδεχομένως και η Φενέρμπαχτσε!!! Επιμένω, εμάς για ΤΩΡΑ που ψάχνουμε + 1 ακόμα Σέντερ + ένα leading guard, μας είναι πολύ πιο συμβατός ο Κεβάριους, διότι τα 2 χαρτιά για τον ΤΩΡΙΝΟ ΛΕΩ Οτούρου, είναι κοροϊδία!!!
Πέρα από Φουρνιέ ποιος αξίζει τα λεφτά του;
Στα σέντερ ειδικά έχουν γίνει ακρότητες.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 805
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
0
-
- Reactions: 768
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Χοαρντ είναι μεγάλη παικτάρα, αλλά δεν πατάει καθόλου στο πέντε. Είναι καθαρό τεσσάρι και θα πρέπει να διώξεις Πίτερς.Slow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 3:57 pmΜε έναν πχ……λέω εγώ Mo Bamba από NBA και ένα σούπερ αθλητικό 4-5άρι στυλ (Jaylen Hoard της Μακάμπι), και τούμπανο θα είμαστε και πάνω από 2,5-2,8 εκ η χρονιά και για τους δύο δεν νομίζω ότι θα πάει παραπάνω!!! Για αυτό επιμένω από Ευρώπη μόνο αν μπορέσουμε τον Κεβάριους, αλλιώς είναι υποχρέωση να ρισκάρουμε με την αγορά της Αμερικής ( και της Κίνας θα πω εγώ…..) Ψηλοί υπάρχουνε γενικά …….στην Ευρώπη όμως ειδικά , δεν υπάρχουνε γιατί έχει στερέψει υπερβολικά η δεξαμενή της ποιότητας!!!coach blue έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 3:33 pm
Συμφωνώ, ο οτουρου δεν μου λέει κάτι το ιδιαίτερο και σίγουρα δεν αξίζει τέτοια λεφτά αλλά και που δεν έχουμε πληρώσει υπεραξίες τα τελευταία δύο χρόνια.
Πέρα από Φουρνιέ ποιος αξίζει τα λεφτά του;
Στα σέντερ ειδικά έχουν γίνει ακρότητες.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Για αυτό σου έβαλα τον Mo Bamba……για να τον παντρέψεις με Μίλου σε σχήμα με Hoard ως ελαφρύ 4-5 άρι, ( 2,04 είναι , δεν είναι κοντός)!! Με τον Κάτας έπαιξε 5-7 λεπτά στο 5 μέχρι που τραυματίστηκε!!! Είναι όντως παικταράς!! Τελείωσε με κοντά 60% δίποντο και 18 pir στην παρθενική του συμμετοχή!!!Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 4:02 pmΟ Χοαρντ είναι μεγάλη παικτάρα, αλλά δεν πατάει καθόλου στο πέντε. Είναι καθαρό τεσσάρι και θα πρέπει να διώξεις Πίτερς.Slow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 3:57 pm
Με έναν πχ……λέω εγώ Mo Bamba από NBA και ένα σούπερ αθλητικό 4-5άρι στυλ (Jaylen Hoard της Μακάμπι), και τούμπανο θα είμαστε και πάνω από 2,5-2,8 εκ η χρονιά και για τους δύο δεν νομίζω ότι θα πάει παραπάνω!!! Για αυτό επιμένω από Ευρώπη μόνο αν μπορέσουμε τον Κεβάριους, αλλιώς είναι υποχρέωση να ρισκάρουμε με την αγορά της Αμερικής ( και της Κίνας θα πω εγώ…..) Ψηλοί υπάρχουνε γενικά …….στην Ευρώπη όμως ειδικά , δεν υπάρχουνε γιατί έχει στερέψει υπερβολικά η δεξαμενή της ποιότητας!!!
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 275
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτός ναι ο γνωστός δεν ξέρω γιατί κατηγορείται , εγώ είπα ότι στοιχηματική εταιρία μας δίνει τρίτο φαβορί , δεν έχω δει να αναφέρεται σε ρεπορτάζ βέβαια .Slow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 4:26 pmΡοζϊερ?? Ο γνωστός?? Βρε αδερφέ, αυτός διάβασα πριν μέρες στο hoopshype , αν θυμάμαι καλά, ότι είναι υπό ομοσπονδιακή έρευνα για κυνομαχίες και παράνομους στοιχηματισμούς!! Συν ότι μιλάμε για συμβόλαια απλησίαστα για Ευρωπαϊκά δεδομένα!
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... -stoho-ton
1
1

-
- Reactions: 1353
- Προειδοποιήσεις:
3
- Airman
- Reactions: 867
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 3:34 pmΦίλε μου, επέτρεψε μου να διαφωνήσω για το αν είναι ελεύθερος ο παίκτης η όχι. Δεν έχει παίξει ακόμα στην ομάδα και μπορεί κάλλιστα να αποδεσμευτεί από την συμφωνία αν το θελήσει (αν θέλει να αφήσει τα χρήματα). Επαγγελματικά με αυτό ασχολούμαι, οπότε άσε με να γνωρίζω καλύτερα από εσένα.
Αναφορικά με αυτό που έγραψες για Ναν για να μην απαντάω ξεχωριστά. Ο Ναν έπαιζε με Λεμπρόν στο NBA, εδώ έπαιζε με Σλούκα τον πρώτο χρόνο (το πρώτο 6μηνο ήταν σαν ψάρι έξω από τα νερά του), τώρα πλέον έχει κάνει establish στην Ευρώπη ως ο πιο dominant παίκτης και πήρε και τον τίτλο του MVP.
Φαίνεται ότι ο παίκτης είναι κάπως εύθραυστος ψυχολογικά για να το θέσω ευγενικά, από το πως χαλάει το μυαλό του από τους διαιτητές και από το πως έφθινε η απόδοση του από τότε που πήρε τον τίτλο του MVP.
Με λίγα λόγια, ο Ναν πλέον έχει άλλο status από αυτό που είχε όταν έπαιζε στο NBA με τον Λεμπρόν ή τον πρώτο χρόνο με τον Σλούκα. Θεωρείται από τον ίδιο και από τους τρυγιρω του ως πρώτο βιολί, πράγμα που αποτυπώνεται και από το συμβόλαιο που παίρνει, και από τον ρόλο του μέσα στην ομάδα, και από το υψηλό usage που έχει, και από το πόσο χρόνο έχει την μπάλα στα χέρια του.
Θα έρθει ο Shorts και θα το κάνει challenge αυτό. Και εκεί είναι που υπάρχει η πιθανότητα να δούμε το clash of egos όπως είπε πάρα πολύ σωστά ο φίλος πιο πάνω.
Φίλε δεν έχω λόγο να διαφωνήσω σε κάτι, αν γνωρίζεις ένα αντικείμενο. Απλά μου φαίνεται η αλήθεια είναι λίγο κουλό να μπορεί ένας παίχτης να σπάει συμβόλαιο όποτε θέλει με την προϋπόθεση να μην έχει παίξει ακόμα ή να μην έχει πάρει λεφτά, από τη στιγμή που έχει βάλει την υπογραφή του. Δηλαδή πχ...αν πάει τώρα μία ομάδα στον Σορτς και δώσει 3 μύρια ετησίως, ο παίχτης μπορεί να σπάσει τη συμφωνία του με τον ΠΑΟ ; Ή πχ να δώσει τώρα ο ΠΑΟ 4 μύρια στον Μιλουτλινοφ και να τον πάρει, αφού ο παίχτης δεν έχει πληρωθεί από το νέο συμβόλαιό του με τον ΟΣΦΠ; Καταλαβαίνω σωστά ; Ότι όλοι οι παίχτες λογίζονται ως ελεύθεροι μέχρι να πάρουν 1 ευρώ ή να παίξουν ένα παιχνίδι;

Ο Ναν κάθε χρόνο θα είναι καλύτερος παιχτικά και αυτό γιατί θα αποκωδικοποιεί το παιχνίδι της εδώ μεριάς καλύτερα, ασχέτως αν η ομάδα πηγαίνει καλύτερα ή χειρότερα. To πρόβλημα με τον Ναν δεν πηγάζει απαραίτητα από αυτόν. Εχουμε συνηθίσει να μας φαίνεται ας πούμε ΟΚ το τίναγμα κεφαλιού του Σλούκα (βάζω δικό μου παίχτη για να αποφύγω την οποιαδήποτε παρεξήγηση) και να πηγαίνει ο Σλούκας ατσαλάκωτα στις βολές, αλλά μας φαίνεται γραφικός ο Ναν πχ όταν τον παίζουν με double-team, όταν υπάρχουν επαφές πάνω του και αυτός απλά ζητάει φάουλ, αποφεύγοντας κάθε λογής θεατρινισμο. Το πρόβλημα στο κεφάλι του γίνεται μεγαλύτερο αν αναλογιστούμε ότι παίχτες οι οποίοι δεν παίζουν καθόλου πλέον με επαφή, κερδίζουν περισσότερα φάουλ από τον Ναν. Η εικόνα που βγαίνει είναι ένας γραφικός τύπος που εισπράττει τεχνικές, ενώ κανονικά η προσέγγιση θα έπρεπε για κάθε Σλούκα να είναι όμοια, δηλαδή να μην κάνει πως τον πυροβολούν κάθε φορά που τον αγγίζει ο αέρας. Μόλις λοιπόν ο Ναν αντιληφθεί ότι πρέπει να γίνει Λάρκιν ή Σλούκας, το παιχνίδι του θα γίνει ακόμα πιο αποδοτικό και ο ίδιος θα έχει ακόμα μεγαλύτερη επιθετική φαρέτρα. Αντιλαμβάνομαι αυτό που λες, αλλά δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ο κάθε Σορτς. Με την λογική που αναφέρεις μπορεί μεθαύριο ο ΟΣΦΠ, η Αρμάνι, η Εφές να υπογράψουν τον Ντουράντ και έτσι και πάλι πχ ο Ναν δεν θα πρέπει να αισθάνεται ως ο πιο dominant παίχτης της λίγκας, άρα και πάλι θα πρέπει να διαχειριστεί την αίσθηση του εγω του.
0
- Airman
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μακριά από Mo bamba αδερφέ...πίστεψέ με, δεν το θες αυτό....Slow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 4:09 pmΓια αυτό σου έβαλα τον Mo Bamba……για να τον παντρέψεις με Μίλου σε σχήμα με Hoard ως ελαφρύ 4-5 άρι, ( 2,04 είναι , δεν είναι κοντός)!! Με τον Κάτας έπαιξε 5-7 λεπτά στο 5 μέχρι που τραυματίστηκε!!! Είναι όντως παικταράς!! Τελείωσε με κοντά 60% δίποντο και 18 pir στην παρθενική του συμμετοχή!!!

0
-
- Reactions: 768
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φίλε μου δεν είναι μια νορμαλ συνθήκη αυτή που ισχύει με τις ομάδες του Ισραήλ. Υπάρχει ως νομικό πλαίσιο κάτι που ονομάζεται απρόοπτη μεταβολή των συνθηκών (και σε αυτό εντάσσεται ο πόλεμος) που δίνει την δυνατότητα σε κάθε παίκτη να βγει από αυτό το συμβόλαιο, δεδομένου ότι δεν έχει υπάρξει επίσημα μέλος της ομάδας.Airman έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 5:01 pmDimmitz έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 3:34 pm
Φίλε μου, επέτρεψε μου να διαφωνήσω για το αν είναι ελεύθερος ο παίκτης η όχι. Δεν έχει παίξει ακόμα στην ομάδα και μπορεί κάλλιστα να αποδεσμευτεί από την συμφωνία αν το θελήσει (αν θέλει να αφήσει τα χρήματα). Επαγγελματικά με αυτό ασχολούμαι, οπότε άσε με να γνωρίζω καλύτερα από εσένα.
Αναφορικά με αυτό που έγραψες για Ναν για να μην απαντάω ξεχωριστά. Ο Ναν έπαιζε με Λεμπρόν στο NBA, εδώ έπαιζε με Σλούκα τον πρώτο χρόνο (το πρώτο 6μηνο ήταν σαν ψάρι έξω από τα νερά του), τώρα πλέον έχει κάνει establish στην Ευρώπη ως ο πιο dominant παίκτης και πήρε και τον τίτλο του MVP.
Φαίνεται ότι ο παίκτης είναι κάπως εύθραυστος ψυχολογικά για να το θέσω ευγενικά, από το πως χαλάει το μυαλό του από τους διαιτητές και από το πως έφθινε η απόδοση του από τότε που πήρε τον τίτλο του MVP.
Με λίγα λόγια, ο Ναν πλέον έχει άλλο status από αυτό που είχε όταν έπαιζε στο NBA με τον Λεμπρόν ή τον πρώτο χρόνο με τον Σλούκα. Θεωρείται από τον ίδιο και από τους τρυγιρω του ως πρώτο βιολί, πράγμα που αποτυπώνεται και από το συμβόλαιο που παίρνει, και από τον ρόλο του μέσα στην ομάδα, και από το υψηλό usage που έχει, και από το πόσο χρόνο έχει την μπάλα στα χέρια του.
Θα έρθει ο Shorts και θα το κάνει challenge αυτό. Και εκεί είναι που υπάρχει η πιθανότητα να δούμε το clash of egos όπως είπε πάρα πολύ σωστά ο φίλος πιο πάνω.
Φίλε δεν έχω λόγο να διαφωνήσω σε κάτι, αν γνωρίζεις ένα αντικείμενο. Απλά μου φαίνεται η αλήθεια είναι λίγο κουλό να μπορεί ένας παίχτης να σπάει συμβόλαιο όποτε θέλει με την προϋπόθεση να μην έχει παίξει ακόμα ή να μην έχει πάρει λεφτά, από τη στιγμή που έχει βάλει την υπογραφή του. Δηλαδή πχ...αν πάει τώρα μία ομάδα στον Σορτς και δώσει 3 μύρια ετησίως, ο παίχτης μπορεί να σπάσει τη συμφωνία του με τον ΠΑΟ ; Ή πχ να δώσει τώρα ο ΠΑΟ 4 μύρια στον Μιλουτλινοφ και να τον πάρει, αφού ο παίχτης δεν έχει πληρωθεί από το νέο συμβόλαιό του με τον ΟΣΦΠ; Καταλαβαίνω σωστά ; Ότι όλοι οι παίχτες λογίζονται ως ελεύθεροι μέχρι να πάρουν 1 ευρώ ή να παίξουν ένα παιχνίδι;Τρελό...
Ο Ναν κάθε χρόνο θα είναι καλύτερος παιχτικά και αυτό γιατί θα αποκωδικοποιεί το παιχνίδι της εδώ μεριάς καλύτερα, ασχέτως αν η ομάδα πηγαίνει καλύτερα ή χειρότερα. To πρόβλημα με τον Ναν δεν πηγάζει απαραίτητα από αυτόν. Εχουμε συνηθίσει να μας φαίνεται ας πούμε ΟΚ το τίναγμα κεφαλιού του Σλούκα (βάζω δικό μου παίχτη για να αποφύγω την οποιαδήποτε παρεξήγηση) και να πηγαίνει ο Σλούκας ατσαλάκωτα στις βολές, αλλά μας φαίνεται γραφικός ο Ναν πχ όταν τον παίζουν με double-team, όταν υπάρχουν επαφές πάνω του και αυτός απλά ζητάει φάουλ, αποφεύγοντας κάθε λογής θεατρινισμο. Το πρόβλημα στο κεφάλι του γίνεται μεγαλύτερο αν αναλογιστούμε ότι παίχτες οι οποίοι δεν παίζουν καθόλου πλέον με επαφή, κερδίζουν περισσότερα φάουλ από τον Ναν. Η εικόνα που βγαίνει είναι ένας γραφικός τύπος που εισπράττει τεχνικές, ενώ κανονικά η προσέγγιση θα έπρεπε για κάθε Σλούκα να είναι όμοια, δηλαδή να μην κάνει πως τον πυροβολούν κάθε φορά που τον αγγίζει ο αέρας. Μόλις λοιπόν ο Ναν αντιληφθεί ότι πρέπει να γίνει Λάρκιν ή Σλούκας, το παιχνίδι του θα γίνει ακόμα πιο αποδοτικό και ο ίδιος θα έχει ακόμα μεγαλύτερη επιθετική φαρέτρα. Αντιλαμβάνομαι αυτό που λες, αλλά δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ο κάθε Σορτς. Με την λογική που αναφέρεις μπορεί μεθαύριο ο ΟΣΦΠ, η Αρμάνι, η Εφές να υπογράψουν τον Ντουράντ και έτσι και πάλι πχ ο Ναν δεν θα πρέπει να αισθάνεται ως ο πιο dominant παίχτης της λίγκας, άρα και πάλι θα πρέπει να διαχειριστεί την αίσθηση του εγω του.
Αναφορικά με τον Ναν, ο παίκτης είναι ψυχολογικά εύθραυστος και θέλει να επιβεβαιώνει σε κάθε παιχνίδι ότι είναι νο1. Όταν αυτό δεν συμβαίνει ξεκινάνε τα προβλήματα. Αν ο Shorts μπει και βγάζει μάτια, δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει ο Ναν. Είναι αστάθμητος παράγοντας.
Όσο ευάλωτα και αν γράφεις περι Ναν και διαιτητών, προσπαθώ να σου εξηγήσω με αυτά που λέω ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο εκεί. Φάνηκε και από την κακή διαχείριση του παίκτη μετά την κατάκτηση του τίτλου του MVP.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Σε αγαπώ σε εκτιμώ, αλλά διαφωνώ κάθετα μαζί σου σε αυτό το κομμάτι !!! Μην παρασύρεσαι από όλους τους όψιμους NBAer σχολιαστές των YouTube και λοιπών μέσων!!! Τα προσόντα του τύπου είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ για το Ευρωπαϊκό μπάσκετ στο κομμάτι του rim protection Και των rebs & blocks per game ……και πολλών άλλων!!! Όσο για το περιβόητο θέμα του ελλείποντος μπασκετικού iq στον εν λόγω παίκτη , επέτρεψε μου αλλά σε ένα ψηλό κορμί και δη πεντάρι, το μπασκετικό iq δεν παίζει προφανώς τον ίδιο κυρίαρχο και προαπαιτούμενο ρόλο με τον κοντό, διότι ο κοντός παίρνει τις αποφάσεις !!! Σε τελική αν εξαιρέσεις τον ΜΕΓΑ Βούϊσιτς, τον Τσαρτσαρή , τον Τομάσεβιτς και τον Νικολό Μέλι με τον Μουστάφα Φάλ, αλήθεια ποιος άλλος ψηλός τα τελευταία χρόνια σε έκανε να τρίβεις τα μάτια σου με το μπασκετικό iq του???Airman έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 5:05 pmΜακριά από Mo bamba αδερφέ...πίστεψέ με, δεν το θες αυτό....Slow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 4:09 pm
Για αυτό σου έβαλα τον Mo Bamba……για να τον παντρέψεις με Μίλου σε σχήμα με Hoard ως ελαφρύ 4-5 άρι, ( 2,04 είναι , δεν είναι κοντός)!! Με τον Κάτας έπαιξε 5-7 λεπτά στο 5 μέχρι που τραυματίστηκε!!! Είναι όντως παικταράς!! Τελείωσε με κοντά 60% δίποντο και 18 pir στην παρθενική του συμμετοχή!!!![]()
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εντάξει, αν δούμε Τerry Rozier στην Ευρώπη στην τωρινή κατάσταση, το κλείνουμε το μαγαζί που λέγεται «καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι» και φεύγουμε βουρ για διακοπές!!!! Δεν γίνονται αυτά αδερφέ!!!!!! Μιλάμε για ΥΠΕΡΠΑΙΧΤΗ σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Μακάρι να γινόταν και ας μην ερχόταν στην ομάδα μου!!! Όμως ΔΕΝ……..tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 4:57 pmΟ ροζιερ αν έρθει Ευρώπη θα έρθει σε φάση πορτερ, αν έχει δηλαδή μπλεξίματα με την δικαιοσύνη.
Καλά δεν συζητάμε ότι αν ερχόταν θα ήταν ότι καλύτερο υπάρχει στην Ευρωλίγκα.
0
- Airman
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φίλε, ο παίχτης έχει κορμί το οποίο όμως δε συμβαδίζει με το μπασκετικό εκτόπισμα που θα έπρεπε να έχει αυτό το κορμί. Είναι υπερβολικά πιο soft από αυτό που πιστεύεις ότι είναι. Βλεπεις τον παίχτη στο garbage time της Regular season του ΝΒΑ που θα κάνει μία τάπα πχ, αλλά σε ένα physical περιβάλλον όπως αυτό της Εuroleague, θα δεις ότι θα τα βρει σκούρα με πιο μπαρουτοκαπνισμένους παίχτες σε FIBA basketball. Για το μέγεθος του, θα έπρεπε να είναι πιο επιθετικός, πιο δυναμικός. Πέραν αυτού, το iq του εστιάζεται σε πολλά πράγματα. Ενα από αυτά πχ είναι τα φάουλ. Ο Γκέμπριελ λόγω χάριν έκανε 2-3 φάουλ με το που ξεκινούσε ο αγώνας. Ο Μο έχει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο θέμα να λύσει συν ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί καθόλου αμυνες πάνω του με βοήθεια, κοινώς αν τον μαρκάρει ψηλός και πάει κ κοντός πάνω στη μπάλα για βοήθεια, έχει κάνει λάθος. Εκεί πχ που ο Φαλ θα έγραφε μία ωραιότατη ασίστ.Slow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 5:19 pmΣε αγαπώ σε εκτιμώ, αλλά διαφωνώ κάθετα μαζί σου σε αυτό το κομμάτι !!! Μην παρασύρεσαι από όλους τους όψιμους NBAer σχολιαστές των YouTube και λοιπών μέσων!!! Τα προσόντα του τύπου είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ για το Ευρωπαϊκό μπάσκετ στο κομμάτι του rim protection Και των rebs & blocks per game ……και πολλών άλλων!!! Όσο για το περιβόητο θέμα του ελλείποντος μπασκετικού iq στον εν λόγω παίκτη , επέτρεψε μου αλλά σε ένα ψηλό κορμί και δη πεντάρι, το μπασκετικό iq δεν παίζει προφανώς τον ίδιο κυρίαρχο και προαπαιτούμενο ρόλο με τον κοντό, διότι ο κοντός παίρνει τις αποφάσεις !!! Σε τελική αν εξαιρέσεις τον ΜΕΓΑ Βούϊσιτς, τον Τσαρτσαρή , τον Τομάσεβιτς και τον Νικολό Μέλι με τον Μουστάφα Φάλ, αλήθεια ποιος άλλος ψηλός τα τελευταία χρόνια σε έκανε να τρίβεις τα μάτια σου με το μπασκετικό iq του???
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Bρε γίγαντα μου……τον αδικείς σφόδρα!!!Airman έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 5:38 pmΦίλε, ο παίχτης έχει κορμί το οποίο όμως δε συμβαδίζει με το μπασκετικό εκτόπισμα που θα έπρεπε να έχει αυτό το κορμί. Είναι υπερβολικά πιο soft από αυτό που πιστεύεις ότι είναι. Βλεπεις τον παίχτη στο garbage time της Regular season του ΝΒΑ που θα κάνει μία τάπα πχ, αλλά σε ένα physical περιβάλλον όπως αυτό της Εuroleague, θα δεις ότι θα τα βρει σκούρα με πιο μπαρουτοκαπνισμένους παίχτες σε FIBA basketball. Για το μέγεθος του, θα έπρεπε να είναι πιο επιθετικός, πιο δυναμικός. Πέραν αυτού, το iq του εστιάζεται σε πολλά πράγματα. Ενα από αυτά πχ είναι τα φάουλ. Ο Γκέμπριελ λόγω χάριν έκανε 2-3 φάουλ με το που ξεκινούσε ο αγώνας. Ο Μο έχει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο θέμα να λύσει συν ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί καθόλου αμυνες πάνω του με βοήθεια, κοινώς αν τον μαρκάρει ψηλός και πάει κ κοντός πάνω στη μπάλα για βοήθεια, έχει κάνει λάθος. Εκεί πχ που ο Φαλ θα έγραφε μία ωραιότατη ασίστ.Slow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 5:19 pm
Σε αγαπώ σε εκτιμώ, αλλά διαφωνώ κάθετα μαζί σου σε αυτό το κομμάτι !!! Μην παρασύρεσαι από όλους τους όψιμους NBAer σχολιαστές των YouTube και λοιπών μέσων!!! Τα προσόντα του τύπου είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ για το Ευρωπαϊκό μπάσκετ στο κομμάτι του rim protection Και των rebs & blocks per game ……και πολλών άλλων!!! Όσο για το περιβόητο θέμα του ελλείποντος μπασκετικού iq στον εν λόγω παίκτη , επέτρεψε μου αλλά σε ένα ψηλό κορμί και δη πεντάρι, το μπασκετικό iq δεν παίζει προφανώς τον ίδιο κυρίαρχο και προαπαιτούμενο ρόλο με τον κοντό, διότι ο κοντός παίρνει τις αποφάσεις !!! Σε τελική αν εξαιρέσεις τον ΜΕΓΑ Βούϊσιτς, τον Τσαρτσαρή , τον Τομάσεβιτς και τον Νικολό Μέλι με τον Μουστάφα Φάλ, αλήθεια ποιος άλλος ψηλός τα τελευταία χρόνια σε έκανε να τρίβεις τα μάτια σου με το μπασκετικό iq του???
1
1

-
- Reactions: 1353
- Προειδοποιήσεις:
3
Ναι αλλά έχεις ήδη στην Περιφέρεια Γουοκαπ Ντόρσεϊ λι βιλντοζα Λαρεντζάκη που θα χωρέσει ο τερυ;Slow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 5:35 pmΕντάξει, αν δούμε Τerry Rozier στην Ευρώπη στην τωρινή κατάσταση, το κλείνουμε το μαγαζί που λέγεται «καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι» και φεύγουμε βουρ για διακοπές!!!! Δεν γίνονται αυτά αδερφέ!!!!!! Μιλάμε για ΥΠΕΡΠΑΙΧΤΗ σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Μακάρι να γινόταν και ας μην ερχόταν στην ομάδα μου!!! Όμως ΔΕΝ……..tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 4:57 pmΟ ροζιερ αν έρθει Ευρώπη θα έρθει σε φάση πορτερ, αν έχει δηλαδή μπλεξίματα με την δικαιοσύνη.
Καλά δεν συζητάμε ότι αν ερχόταν θα ήταν ότι καλύτερο υπάρχει στην Ευρωλίγκα.

2
2