Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 170
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Παντως για να χαλαρωσουμε λιγο ο χουπφελας πριν απο μιση ωρα ειπε οτι ο ολυμπιακος δουλευει την υποθεση μισιτς και δεν αφηνει τιποτα να βγει προς τα εξω για να εχει τον ελεγχο της καταστασης.
Οποτε οι καβαλιερατοι και οι μελαγιες οντως πιστευουν οτι ο ολυμπιακος δεν κοιταει μισιτς γιατι αυτους εχει πει η ομαδα
Οποτε οι καβαλιερατοι και οι μελαγιες οντως πιστευουν οτι ο ολυμπιακος δεν κοιταει μισιτς γιατι αυτους εχει πει η ομαδα
0
- eddiedimitris
- Reactions: 673
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Πάντως αν θέλουμε να βλέπουμε πιο ολοκληρωμένα το θέμα με το Μισιτς δε ξέρω πόσο θα χαρεί ο Φουρνιε αν μάθει ότι παίρνει 1 έως 1,5 μυριο πάνω από αυτόν...
Πάντως αν το ιατρικό team δίνει πολλές πιθανότητες Έβανς και Γουοκαπ να μπουν στη χρονιά εντελώς υγιείς και με αρκετές πιθανότητες να βγάλουν τη χρονιά τότε ένας παίκτης στυλ Βαιλερ Μπαμπ μια χαρά θα ήταν για να κλείσει η γραμμή των γκαρντ
Πάντως αν το ιατρικό team δίνει πολλές πιθανότητες Έβανς και Γουοκαπ να μπουν στη χρονιά εντελώς υγιείς και με αρκετές πιθανότητες να βγάλουν τη χρονιά τότε ένας παίκτης στυλ Βαιλερ Μπαμπ μια χαρά θα ήταν για να κλείσει η γραμμή των γκαρντ
1
1

-
- Reactions: 1098
- Προειδοποιήσεις:
1
εκει που ειπε για σκληρη δουλεια λυγισα δεν αντεξα...FabrizioOberto έγραψε: ↑Δευ Ιουν 23, 2025 12:29 pmΣυγγνώμη. Δεν κρατήθηκα![]()
https://youtube.com/shorts/v31AfgkwX4U? ... LAiKkBkZXo
2
2

- Knoxville
- Reactions: 1
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εάν δεν είχε πρόβλημα με τα παραπάνω λεφτά που παίρνει ο Σάσα απο αυτόν γιατί να έχει πρόβλημα με του Μίσιτς ο οποίος είναι και proven ως νικητής? 2x final four MVPs έχει άλλωστε.eddiedimitris έγραψε: ↑Δευ Ιουν 23, 2025 6:51 pmΠάντως αν θέλουμε να βλέπουμε πιο ολοκληρωμένα το θέμα με το Μισιτς δε ξέρω πόσο θα χαρεί ο Φουρνιε αν μάθει ότι παίρνει 1 έως 1,5 μυριο πάνω από αυτόν...
0
-
- Reactions: 821
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Καταλαβαίνω απόλυτα τι θες να τονίσεις, όμως σε ομάδες τέτοιου επιπέδου με μπάτζετ 30 εκ € και συνεχόμενων συμμετοχών σε Final Four, το να βασιζόμαστε στις πιθανότητες και όχι στην ΣΙΓΟΥΡΙΑ , το θεωρώ σοβαρό σφάλμα, που άλλωστε η ίδια η μπασκετική μας ιστορία έχει δείξει ότι όποτε τις επικαλούμαστε, τα γεγονότα μας διαψεύδουν πανηγυρικά!!! Για να μην πλατιάζω άλλο, συμφωνώ απολύτως με την παραπάνω γνώμη σου , ΑΝ ο Έβανς όμως δεν θα είχε 16 μήνες να πατήσει παρκέ!!! Στην τωρινή συγκυρία όμως με τα 70 παιχνίδια στην σεζόν, θέλουμε ασυζητητί επιπλέον Γκαρντ πρωτοκλασάτο !eddiedimitris έγραψε: ↑Δευ Ιουν 23, 2025 6:51 pmΠάντως αν θέλουμε να βλέπουμε πιο ολοκληρωμένα το θέμα με το Μισιτς δε ξέρω πόσο θα χαρεί ο Φουρνιε αν μάθει ότι παίρνει 1 έως 1,5 μυριο πάνω από αυτόν...
Με Εκτίμηση αδερφέ……..
1
1

- shaq7
- Reactions: 6686
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δηλαδη δεν ειχε θεμα να ρθει και να παιρνει τα μισα του σασα αλλα θα χει προβλημα με τον μισιτς που ειναι 2 φορες μβπ αλλα και το πιο περιζητητο γκαρντ..αν ειναι να πειραχτει ο φουρνιε μπορει να δει τα 2.3 του μιλου η ενα σορο αλλες περιπτωσεις..eddiedimitris έγραψε: ↑Δευ Ιουν 23, 2025 6:51 pmΠάντως αν θέλουμε να βλέπουμε πιο ολοκληρωμένα το θέμα με το Μισιτς δε ξέρω πόσο θα χαρεί ο Φουρνιε αν μάθει ότι παίρνει 1 έως 1,5 μυριο πάνω από αυτόν...
εχει βγαλει 160εκ δεν θα σκασει..στην χειροτερη να ζητησει παραπανω οταν παει να ανανεωσει γιατι τον κλεβουμε.
Ωραιες ειναι οι υποθεσεις,το θεμα ειναι τι γινεται αν ο εβανς δεν ειναι καλος η τραυματιστει? Ξεκιναμε τον χορο του ζαλογγου?Τα 20εκ των αφων τα ξανα πεταμε στο τζακι?Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα...ενω το στυλ βαιλερ μπαμπ παλι που θα το βρεις,ο ιδιος εκλεισε αλλου..υπαρχει καποιος διαθεσιμος καλος σουτερ,καλος αμυντικος και καλος πασερ?οχι δεν υπαρχει,οποτε δεν θα ερθει καποιος στο στυλ βαιλερ μπαμπ.
και στο 5 να λεμε θελω στυλ σιγκλετον...ε αν τον βρειτε τρυπα μου την μυτη που λεγαμε και παιδακια..
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Δευ Ιουν 23, 2025 7:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 289
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε νομίζω ότι ο Φουρνιε θα έχει πρόβλημα με τα λεφτά κάποιου άλλου. Αν τον ενδιέφερε αυτό από πέρυσι με βάση το βιογραφικό του θα έπρεπε να ζητήσει τουλάχιστον ένα ευρώ πάνω από οποιονδήποτε παίζει στην Ευρωλίγκα . Ο Φουρνιε παίζει σε εμάς μόνο γιατί για κάποιον ανεξήγητο λόγω είναι τρελαμένος με την ομάδα , δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν ειδικά στην Ευρώπη .eddiedimitris έγραψε: ↑Δευ Ιουν 23, 2025 6:51 pmΠάντως αν θέλουμε να βλέπουμε πιο ολοκληρωμένα το θέμα με το Μισιτς δε ξέρω πόσο θα χαρεί ο Φουρνιε αν μάθει ότι παίρνει 1 έως 1,5 μυριο πάνω από αυτόν...
Δεν καταλαβαίνω πως ακούγεται σαν επιχείρημα γενικά το να στηριχτούμε στον Έβανς , πέρα από το ότι είναι 1,5 χρόνο χωρίς μπάσκετ έχει κόψει δύο τένοντες σε δύο χρόνια . Ο Έβανς μόνο σαν κάτι έξτρα πρέπει να υπολογίζεται , ένα λαχείο που αν βγει σε εκτοξεύει αν όχι είσαι οχυρωμένος ούτως ή άλλως . Ότι και να ακούγεται στο ρεπορτάζ ή να δηλώνει το σταφ (τι να πουν ότι δεν τον πιστεύουν ) αν πας με τον Έβανς σαν leading guard είναι αυτοκτονικό .
0
- shaq7
- Reactions: 6686
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
2
2

-
- Reactions: 112
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καφενειακου επιπεδου ρεπορταζ. Δες τι λεει ο δημοσιογραφος:
“Η δική μου αίσθηση είναι ότι κάπου έχει συμφωνήσει. Νομίζω ότι είναι πιο κοντά στη Φενέρμπαχτσε. Αν έπεφτε χαμηλότερα από τα 4 εκατομμύρια η επιλογή του θα ήταν ο Ερυθρός Αστέρας. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι η ομάδα της καρδιάς του. Νομίζω ότι την επόμενη σεζόν το πιθανότερο είναι να τον δούμε στην Φενέρμπαχτσε”, ήταν τα λόγια του δημοσιογράφου του SPORT24.
Οι δημοσιογραφοι πλεον εχουν σταματησει να κανουν ρεπορταζ αλλα πληρωνονται για να εξωτερικευουν τις αισθησεις τους. Τα αποτελεσματα τα βλεπουμε καθε καλοκαιρι. Πιανουν τις μεταγραφες λιγο πριν ανακοινωθουν. Προφανως κανενα value σε τετοια λεγομενα.
0
-
- Reactions: 821
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Στυλ Γουάιλερ Μπαμπ δεν υπάρχει?? Υπάρχει φυσικά ρε Σάκ και μάλιστα δύο κλάσεις πάνω σε επίπεδο ….και ίσως ότι πιο ταιριαστό στον φετινό Ολυμπιακό!! Αλλά δεν είναι σίγουρο αφενός αν θα έρθει Ευρώπη φέτος, συν ότι κοστίζει κοντά στα 3-3,5 εκ € τουλάχιστον!!shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 23, 2025 7:04 pmΔηλαδη δεν ειχε θεμα να ρθει και να παιρνει τα μισα του σασα αλλα θα χει προβλημα με τον μισιτς που ειναι 2 φορες μβπ αλλα και το πιο περιζητητο γκαρντ..αν ειναι να πειραχτει ο φουρνιε μπορει να δει τα 2.3 του μιλου η ενα σορο αλλες περιπτωσεις..eddiedimitris έγραψε: ↑Δευ Ιουν 23, 2025 6:51 pmΠάντως αν θέλουμε να βλέπουμε πιο ολοκληρωμένα το θέμα με το Μισιτς δε ξέρω πόσο θα χαρεί ο Φουρνιε αν μάθει ότι παίρνει 1 έως 1,5 μυριο πάνω από αυτόν...
εχει βγαλει 160εκ δεν θα σκασει..στην χειροτερη να ζητησει παραπανω οταν παει να ανανεωσει γιατι τον κλεβουμε.
Ωραιες ειναι οι υποθεσεις,το θεμα ειναι τι γινεται αν ο εβανς δεν ειναι καλος η τραυματιστει? Ξεκιναμε τον χορο του ζαλογγου?Τα 20εκ των αφων τα ξανα πεταμε στο τζακι?Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα...ενω το στυλ βαιλερ μπαμπ παλι που θα το βρεις,ο ιδιος εκλεισε αλλου..υπαρχει καποιος διαθεσιμος καλος σουτερ,καλος αμυντικος και καλος πασερ?οχι δεν υπαρχει,οποτε δεν θα ερθει καποιος στο στυλ βαιλερ μπαμπ.
και στο 5 να λεμε θελω στυλ σιγκλετον...ε αν τον βρειτε τρυπα μου την μυτη που λεγαμε και παιδακια..
0
-
- Reactions: 289
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το πάμε ανάποδα φέτος επικοινωνιακά , τον παρουσιάζουμε κλεισμένο αλλού για να φαίνεται ότι τον κλέψαμε , με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια , είναι γάτες οι ρεπόρτερ μας εσείς δεν τα πιάνετε .shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 23, 2025 7:10 pmαυτος τουλαχιστον ελεγε ΄΄εικαζω΄΄..οχι εχει πληροφοριες..λες και μας νοιαζουν τωρα οι εικασιες του σταυρου και του καθε σταυρου..ειδαμε και περσι με τον σασα τις εικασιες του πως πηγαν..
ο βετακης λεει θα πει το βραδυ ποιον πασιγνωστο σεντερ κοιταει ο ολυμπιακος..και λεει τον οτουρου φανταζεστε?![]()
Εγώ πάντως αφού άρχισε το πορτοκαλί σάιτ να λέει ότι έχει μάγουλακια μεγαλύτερα του Κοτζια και ότι μάλλον δε θα έχει κίνητρο να παίξει και θα έρθει για τη σύνταξη είμαι αισιόδοξος για την έκβαση της μεταγραφής .
0