Σμαιλαγκιτς.tokalytero3d έγραψε: ↑Δευ Ιουν 23, 2025 11:10 pmΈστω ότι μπορείτε να ανταλλάξετε τον πετρουσεφ με άλλον παίκτη από την Ευρωλίγκα, ποιος θα ήταν αυτός; (Σε ρεαλιστικά πλαίσια μην μου πείτε ναν πχ)
και Κεβαριους....
Συντονιστής: Captains
Σμαιλαγκιτς.tokalytero3d έγραψε: ↑Δευ Ιουν 23, 2025 11:10 pmΈστω ότι μπορείτε να ανταλλάξετε τον πετρουσεφ με άλλον παίκτη από την Ευρωλίγκα, ποιος θα ήταν αυτός; (Σε ρεαλιστικά πλαίσια μην μου πείτε ναν πχ)
Εξαρταται απο τις υπολοιπες θεσεις . Θα μεινει ο πιτερς ; Αν μεινει τοτε θελεις παικτη για το πεντε περισσοτερο .tokalytero3d έγραψε: ↑Δευ Ιουν 23, 2025 11:10 pmΈστω ότι μπορείτε να ανταλλάξετε τον πετρουσεφ με άλλον παίκτη από την Ευρωλίγκα, ποιος θα ήταν αυτός; (Σε ρεαλιστικά πλαίσια μην μου πείτε ναν πχ)
Darius Thompson, Iffe Lundberg οι μόνοι που μου έρχονται αυτή τη στιγμή. Εννοώ σαν two way γκαρντ.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 23, 2025 11:45 pmο βετακης ειπε οτι η φενερ του δινει 3.5 και σε αυτα τα λεφτα θα παιξουμε μπαλα και εμεις..
ειπε επισης οτι θα συζητησουμε με πετρουσεφ να μεινει ,αυτος ηταν ο πασιγνωστος παικτης![]()
παντως οσοι δεν θελετε μισιτς να λετε και την ρεαλιστικη εκδοχη σας..
πχ εμεις θελουμε τυπου μπαμπ αλλα χασαμε τον ιδιο τον μπαμπ?δεν ειναι καταστροφη αυτο?
ο εξουμ 99% θα μεινει ΝΒΑ..
ο καρλικ τζοουνς στην παρτιζαν..
ακομα και ο φορεστ που εγραψε καποιος εχει συμβολαιο με τον κερεχετε,οπως και ο μακινταρ στον ερυθρο..
οποτε ωραια τα να φερουμε καποιον τυπου ταδε αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε..ειναι χειροτερο και απο το αν ο εβανς ειναι στο 100% οταν το διαβαζωκαι στο 5 να φερουμε εναν τυπου σιγκλεντον και εναν τυπου χαινς..ευκολακι.
παντως αν 1 στο 1000000 ειναι ο πετρουσεφ το 2ρο 5ρι μας τοτε οντως που να φερεις τον μισιτς..εκει δεν σε σωζει ουτε ο μπεβερλι στα 25 του.
Υπάρχει κάποια πηγή για το 99% του Έξουμ; Γιατί εγώ πιστεύω πως είναι περισσότερες οι πιθανότητες και φυσικά αν έρθει Ευρώπη θα ενδιαφερθούν και άλλοι (πιθανώς και ο Παναθηναϊκός).shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 23, 2025 11:45 pmο βετακης ειπε οτι η φενερ του δινει 3.5 και σε αυτα τα λεφτα θα παιξουμε μπαλα και εμεις..
ειπε επισης οτι θα συζητησουμε με πετρουσεφ να μεινει ,αυτος ηταν ο πασιγνωστος παικτης![]()
παντως οσοι δεν θελετε μισιτς να λετε και την ρεαλιστικη εκδοχη σας..
πχ εμεις θελουμε τυπου μπαμπ αλλα χασαμε τον ιδιο τον μπαμπ?δεν ειναι καταστροφη αυτο?
ο εξουμ 99% θα μεινει ΝΒΑ..
ο καρλικ τζοουνς στην παρτιζαν..
ακομα και ο φορεστ που εγραψε καποιος εχει συμβολαιο με τον κερεχετε,οπως και ο μακινταρ στον ερυθρο..
οποτε ωραια τα να φερουμε καποιον τυπου ταδε αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε..ειναι χειροτερο και απο το αν ο εβανς ειναι στο 100% οταν το διαβαζωκαι στο 5 να φερουμε εναν τυπου σιγκλεντον και εναν τυπου χαινς..ευκολακι.
παντως αν 1 στο 1000000 ειναι ο πετρουσεφ το 2ρο 5ρι μας τοτε οντως που να φερεις τον μισιτς..εκει δεν σε σωζει ουτε ο μπεβερλι στα 25 του.
Δεν είναι έτσι ακριβώς , όταν κάνεις ανταλλαγή κοιτάς την αξία του παίχτη . Τώρα Πετρουσεφ για κάποιον από αυτούς τους τρεις χωρίς λεφτά ή και κάποιον άλλο πακέτο με τίποτα . Στο τελευταίο συμφωνούμε ή ας φέρει το buy out (κάπου είχε ακουστεί για 1 εκ ) και ας φύγει ελεύθερος .coach blue έγραψε: ↑Δευ Ιουν 23, 2025 11:40 pmΓια παικτη που δηλωσαμε οτι δεν θελουμε μαλλον χαρη θα μας κανουν .
Επισης μια ανταλλαγη μπορει να εχει και οικονομικα ανταλλαγματα στο ντιλ .
Αλλιως στην κερκιδα να βλεπει και να πληρωνεται απο εμας![]()
εχει βγει οτι θελουν να τον ανανεωσουν οι σπερς..ενω εχω δει και ειδηση οτι εχει πει στην παρτιζαν οτι θα χουν τον πρωτο λογο αν γυρισει..γενικα αυτος ειναι ευκολο να βρει συμβολαιο εκει.τωρα μολις τα πε και ο βετακης ολα αυτα + οτι θα εξαντησει τις πιθανοτητες να μεινει ΝΒΑFabrizioOberto έγραψε: ↑Δευ Ιουν 23, 2025 11:57 pmΥπάρχει κάποια πηγή για το 99% του Έξουμ; Γιατί εγώ πιστεύω πως είναι περισσότερες οι πιθανότητες και φυσικά αν έρθει Ευρώπη θα ενδιαφερθούν και άλλοι (πιθανώς και ο Παναθηναϊκός).
Δε θα δεχτεί (πιστεύω) ο Πετρούσεφ και δεν πιστεύω και πως θα τον παρακαλέσει η διοίκηση.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 24, 2025 12:02 amεχει βγει οτι θελουν να τον ανανεωσουν οι σπερς..ενω εχω δει και ειδηση οτι εχει πει στην παρτιζαν οτι θα χουν τον πρωτο λογο αν γυρισει..γενικα αυτος ειναι ευκολο να βρει συμβολαιο εκει.τωρα μολις τα πε και ο βετακης ολα αυτα + οτι θα εξαντησει τις πιθανοτητες να μεινει ΝΒΑFabrizioOberto έγραψε: ↑Δευ Ιουν 23, 2025 11:57 pm
Υπάρχει κάποια πηγή για το 99% του Έξουμ; Γιατί εγώ πιστεύω πως είναι περισσότερες οι πιθανότητες και φυσικά αν έρθει Ευρώπη θα ενδιαφερθούν και άλλοι (πιθανώς και ο Παναθηναϊκός).
τον τομσον ειπε ο στεφανου δεν τον κοιταμε,ενω επειδη εχει ιταλικο διαβατηριο τον κυνηγανε οι ιταλικες..
τον λιουντμπεργκ κανω οτι δεν τον ειδα
παντως απο τα πιο κουλα σεναρια ειναι αυτο με τον πετρουσεφ..δηλαδη αν δεχτει ο σερβος θα παμε με
σασα πιτερς
μιλου πετρουσεφ?θα μαστε η μονη ομαδα στην ιστορια με 4 λευκους τυπους στους ψηλους![]()