Μα το έκαναν με τον Φουρνιέ (έτρεξαν μόνοι τους αρχικά το θέμα)!!! Guarantee αυτό, όπως και η υποβληθείσα παραίτηση που ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ, αλλά θα συζητηθεί εκ νέου μετά τους τελικούς!!!Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 1:50 amδεν ξερω αν παραιτηθηκε,δεν εχω τετοια πληροφορηση αυτο που ξερω ειναι οτι υπαρχει σοβαρη επαφη με Μισιτς και συγκεκριμενη προταση. μπορει να εχουν μπει και αλλες στο παιχνιδι φυσικα.Slow horses 7 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 1:42 am
Σελίδα 22 του παρόντος άρθρου τα έχω γράψει αδερφέ! Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να τα δεις!
τωρα να τρεχουν το θεμα μονοι τους οι Αφοι χωρις να ξερουν αν θα μεινει ο Μπαρτζωκας δεν μου φανταζει πιθανο.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 788
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
0
- shaq7
- Reactions: 6596
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ας υποθεσουμε οτι μενει ο μπαρτζωκας..ερχεται ο μισιτς και ο εβανς γυριζει πυρηνικο οπλο και παμε ετσι
Μισιτς γουοκαπ
φουρνιε εβανς λι
Συνεχιζουμε και παιζουμε μοσιον με αυτους τους παικτες???την απαντηση την ξερουμε με μπαρτζωκα ειναι ναι.. αλλα με τετοια οπλα τον αταμαν θες προπονητη κατα την ταπεινη μου αποψη.
Μισιτς γουοκαπ
φουρνιε εβανς λι
Συνεχιζουμε και παιζουμε μοσιον με αυτους τους παικτες???την απαντηση την ξερουμε με μπαρτζωκα ειναι ναι.. αλλα με τετοια οπλα τον αταμαν θες προπονητη κατα την ταπεινη μου αποψη.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4435
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
με μισιτς και φουρνιε ο εβανς δεν εχει καμια χρησιμιοτητα και δεν θα εχει και χρονοshaq7 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 2:49 amΑς υποθεσουμε οτι μενει ο μπαρτζωκας..ερχεται ο μισιτς και ο εβανς γυριζει πυρηνικο οπλο και παμε ετσι
Μισιτς γουοκαπ
φουρνιε εβανς λι
μισιτς γουοκαπ φουρνιε λι αρκουν
1
1

- Neondreamer
- Reactions: 56
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
κ γιατι δεν ηρθε ο ναν, διαλεγοντας αταμαν και δευτερευοντως ζελικο;Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 1:37 amΓια πες μας ρε αντιμπολσεβικε γιατι δεχτηκε τον φουρνιε τοτε? πιονακι και αυτος?Neondreamer έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 1:14 am
οχι σωνει και ντε ο ντουεην ,
ειναι κανεις αςπουμε που πιστευει οτι θα δεχοταν παιχτη σαν τον χεζονια αν ηταν ευκαιρος;
ο μπολσεβικος πιονακια ψαχνει (και φερνει) δω κ 6 χρονια να καταξεσκιζονται πισω για τον κανακαρη του και μπροστα να του τη πεταν να ριχνει 2/11
ολοι ξερετε πώς θελει να ευνουχιζει τους παιχτες του για να φαινεται σπουδαιος ,οπως κι ο σαρας μεχρι προτινος τουλαχιστον
Γιατι ηθελε τον Ναν?Τον Μιροτιτς? ασχετως αν δεν ηρθαν.
ο φουρνιε αποκτηθηκε επειτα απο εισηγηση του κασπαροφ;
ο τζειμς γιατι δεν το περσινο καλοκαιρι του 24 οντας ελευθερος ;
ο μιροτιτς ειναι "βεντετα" βεληνεκους σλουκα σπανουλη σβεντ;
ποιος πηγε να κοψει την πορτοκαλι στους παραπανω;
θα μου ειπεις δω εβαζε περσι τον μπραζ να βαρα 3π απτις γωνιες, στοπ
0
- Neondreamer
- Reactions: 56
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 759
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν γίνεται να έχεις Μισιτς και να περιμένεις να κάνει hand off με τον Φαλ για να έρθει να πάρει την μπάλα ο Ουόκαπ και ο Μισιτς να πάει στις γωνιές. Γενικά η μότιον μας τελείωσε, ακόμα και φέτος παίξαμε ελάχιστα, τρανό παράδειγμα τα hero ball του Φουρνιέ στο τελευταίο μισό της σεζόν.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 2:49 amΑς υποθεσουμε οτι μενει ο μπαρτζωκας..ερχεται ο μισιτς και ο εβανς γυριζει πυρηνικο οπλο και παμε ετσι
Μισιτς γουοκαπ
φουρνιε εβανς λι
Το βασικό μας επιθετικό play ήταν οι μπούκες του Γκός και το two man game μεταξύ Σάσα-Φουρνιέ, το οποίο λειτούργησε με επιτυχία στην αρχή της σεζόν, αλλά οποία ομάδα έπαιζε τον Σάσα man to man με το τεσσάρι της μας έβαζε θεμματάκια.
Εμένα δεν μου κολλάει καθόλου το Μισιτς, Φουρνιέ Σάσα. Είναι πιο soft και από το βιτάμ. Ούτε την λογική όσα βάλουμε και όσα φάμε δέχομαι, αυτή η λογική απέτυχε τόσο σε εμάς όσο και στον ΠΑΟ. Άμα δεν έχεις two way χαρακτήρα όπως λέει και ο φίλος hoop fellas δεν κερδίσεις κούπες.
Αλλά Μισιτς θέλετε, δεν θα σας το χαλάσω. Shaq πριν πεις ότι δεν ήθελα Φουρνιέ πέρυσι δεν ισχύει, απλά έλεγα ότι δεν χωράει στο ρόστερ. Όταν ήρθε ο παίκτης τον αποθέωσα πριν τον δούμε στο γήπεδο.
0
-
- Reactions: 62
- Προειδοποιήσεις:
3
- Coach Periklis
- Reactions: 2253
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- j-kidd13
- Reactions: 1707
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ξερω πως θα φαινεται στον αντιπαλο!Η χαρα των επιτιθεμενων!kwstantinos13 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 9:45 amΘελω να δω ταυτοχρονα τετραδα Μισιτς, Φουρνιέ , Βεζενκοφ , Μιλουτινοφ.Πώς σας φαινεται;
0
-
- Reactions: 1071
- Προειδοποιήσεις:
1
σε λιβιο ζαν σαρλ πηγε το μυαλο μου κι εμενα για να πω την αμαρτια μου γιατι για μπολομποι δεν το βλεπω με την καμια .Christofis έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 9:50 pmΕγω απλα ανεφερα 3 4-5 που μου ηρθαν στο μυαλο που εχουν παρελθον στην ελλαδα. Μπορει να ειναι κανενας Γουατσον ή ο Σιλβιο ζαν Σαρλ και να ξενερωσουν τη ζωη τους καποιοι.montechristo έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 9:34 pm
Κατά τη γνώμη μου, από τα 3 τεσσαροπεντάρια που αναφέρθηκαν, ο Λεντέι είναι αυτός που παικτικά στέκει καλύτερα από όλους. Είναι παικταράς, αλλά δεν ξέρω αν θέλει πάλι Ολυμπιακό. Κάτι έβλεπε ο Ζοτς και τον είχε τρεις σεζόν στην Παρτίζαν.
0
- Airman
- Reactions: 841
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Μετράει και πόσα θα φάς ή μόνο πόσα θα βάλεις ;kwstantinos13 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 9:45 amΘελω να δω ταυτοχρονα τετραδα Μισιτς, Φουρνιέ , Βεζενκοφ , Μιλουτινοφ.Πώς σας φαινεται;
0
-
- Reactions: 1291
- Προειδοποιήσεις:
1
Και μενα ο δικος μου χθες δεν μου ελεγε. Μου αρχισε τα και πολλα ειπα γιατρε απλα να ξερεις εχει παρελθον με ελλαδα . Λες και ειναι επτασφραγιστο μυστικο του εθνουςHeisenberg έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 12:53 amτελευταια νεα, κοντα στα 4 φτανει η προσφορα στον Μισιτς συν αρκετα μπονους ,πολυ πιθανον να πει ναι
προσπαθω να μαθω για τον ψηλο που ειναι κοντα και δεν μπορω.
0
-
- Reactions: 62
- Προειδοποιήσεις:
3
Ας την κανω πενταδα Μισιτς, Βιλντοζα ,Φουρνιέ , Βεζενκοφ , Μιλουτινοφ.Airman έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 10:29 amΜετράει και πόσα θα φάς ή μόνο πόσα θα βάλεις ;kwstantinos13 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 9:45 amΘελω να δω ταυτοχρονα τετραδα Μισιτς, Φουρνιέ , Βεζενκοφ , Μιλουτινοφ.Πώς σας φαινεται;

0