Δεν ειρωνεύομαι κανέναν … για τον Σλουκα και τον Ναν το γράφω γιατί μου έβαλες σαν κριτήριο επιλογεις και αυτο «…όπως συμπαίκτες, ανταγωνισμός στην θέση, καλά γκαρντ κτλ....» .Airman έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 4:58 pmΦίλε, δεν σε ειρωνεύτηκα κάπου. Είπα ότι δεν αποτελεί απλά κριτήριο επιλογής το αν ο Σάσα είναι κολλητός του... Δεν διαλέγεις με ποιον θα πιεις καφέ, επιλέγεις επαγγελματικά για το μέλλον σου.N.I.2022 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 4:50 pm
Ώρες ώρες δεν καταλαβαίνω πολλούς από εδώ μέσα για το πως σκέπτεστε στα μεταγραφικά(Ολυμπιακούς και Παναθηναϊκούς), διαλέγετε έναν παίχτη που σας αρέσει ή που θα ταίριαζε στο ροστερ της ομάδας σας και τσουπ να τος …!
![]()
Ο καθε παικτης διαλέγει μια ομάδα ή για οικονομικούς λόγους, ή γιατί θα τον αναδείξει ή γιατί είσαι δεμένος μαζί τις …
Ο Μιλου δεδομένου ότι 2,5 παίρνει ο Λεσορ, ο ΠΑΟ να του δώσει max 2 – 2.2 ! εκεί θα πάει άνετα και η Αρμανι και άνετα στα 2 τώρα και ο Ολυμπιακός!!![]()
Να έρθει στον ΠΑΟ για δεύτερος ενώ Ολυμπιακό και Αρμανι θα είναι πρώτος ??… λες να έχει τέτοια βίτσια??![]()
Και σίγουρα ΠΑΟ δεν ήταν στα νιάτα του, δηλωμένος Παρτιζαν είναι το παιδί!!![]()
Να μου πεις να του σκάσεις 2.5 – 3 εκ. να το καταλάβω… να έρθει, τωρα γιατί??λες να τον εξιτάρει το μπάσκετ του Αταμαν η το glass floor του ΟΑΚΑ?? Και να υποστεί και ολη την επακόλουθη τοξικότητα??
![]()
Ο Σλουκας σου ήρθε γιάτι του έδωσες τα κλειδιά της ομάδας, πάνω από τα διπλά από την προσφορά του Ολυμπιακού και ήταν και μαλωμένοςμε Μπαρτζοκα … ο Μιλου γιατί ???
αλλα ναι μου λες μπορεί να γουστάρεις τρελά συνπαικτες τον Ναν και Σλουκα …
![]()
Το ότι θέλω εγώ πχ τον Μιλουτίνοφ στην ομάδα μου, με διάβασες να το αναφέρω κάπου ή το εικάζεις εσύ; Γιατί τα δύο αυτά έχουν κάποια διαφορά.
Επίσης, αν ξέρεις με σιγουριά ότι θέλει ο κάθε ΔΠΓ ή οι Αφοί να ανέβουν στα 2 ή τα 2,2 για τον Μιλουτίνοφ ΟΚ, απλά εγώ προσωπικά δεν το ξέρω. Εγώ απλά είπα ότι το συμβόλαιο που δινει η Αρμάνι είναι μέσα στις δυνατότητες των ελληνικών ομάδων πιθανότατα. Ο ρόλος που δίνει η Αρμάνι πιθανότατα να είναι καλύτερος από αυτον που του προσφέρουν οι δύο. Ηταν φέτος πρώτος στον ΟΣΦΠ ο Μιλουτίνοφ; Ξέρεις ότι θα είναι 1ος του χρόνου χωρίς καν να ξέρεις ποιον αλλον σέντερ θα έχεις ; Ανέφερα ότι μπορούν να δώσουν, όχι ότι δίνουν.
Τα υπόλοιπα τώρα περί glass floor και αν θα του άρεσε ο Σλούκας ή ο Ναν σαν συμπαίκτες δεν τα πολυέπιασα και δεν κατάλαβα και το νόημα του να γράψεις αυτό το πράγμα. Σίγουρα προτιμάει ένας παίχτης το glass floor από το να παίζει σε γήπεδο που όταν βρέχει κάνει πατινάζ φαντάζομαι. Ας μην μπούμε σε παρακαλώ σε κοτσάνες τέτοιου τύπου.
Τώρα με απουσία του Φαλ όποιον και να παρει ο Ολυμπιακούς η φιλοσοφία Μπαρτζοκα είναι ότι θα ξεκινά ο παλιός (Μιλου).
Ο Μιλου μπορει θα παει Αρμανι γιατι εκει θα είναι πιο χαλαρά! Μπορει να παει οπουδηποτε με πολυ καλα χρηματα!! αλλα για ποσα κοντα σε αυτα που του δινει και ο Ολυμπιακος και με πίεση πρωταθλητισμου, θα παραμεινει στον Ολυμπιακο (το εχει αποδειξει και στο παρελθον) - Γνωμη μου