georbap έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 4:06 pm
Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 3:30 pm
Προσωπικά Micic μου βγάζει νόημα μόνο για αντι-Evans. Δε θεωρώ ότι χωράνε και οι δύο στο ρόστερ. Ο Evans θα καταλήξει διακοσμητικός. Επειδή κάποιοι είπαν στο παρελθόν για αναπροσαρμογή Evans. Προσωπικά δε μου φαίνεται πιθανό. Πρώτον γιατί μια χαρά θα τα βρει τα 1.8 σε καμία χαποελ. Δεύτερον γιατί όσο χαμηλότερο το συμβόλαιο, τόσο πιο εύκολα τον παρκάρει η ομάδα εκτός 12αδας.
Τώρα προφανώς ο Micic είναι πιο σειφ επιλογή. Προφανώς όμως και 2 εκατομμύρια το χρόνο ακριβότερη. Η άλλη επιλογή είναι να μείνεις με Evans ελπίζοντας ότι θα είναι υγιής και θα επανέλθει σε καλό τουλάχιστον επίπεδο. Και να πάρεις και έναν παίκτη τύπου Exum, αθλητικό με άμυνα και τρίποντο. Διαφορετικά δηλαδή χαρακτηριστικά από έναν pick n roll μαέστρο τύπου Micic.
Ο Evans είναι καθαρό compo guard , οπότε θεωρώ άνετα χωράει στο ρόστερ ακόμα και αν έρθει ο Micic , ενώ δεν ξέρουνε και σε τι κατάσταση θα είναι ο Γουόκαπ την νέα σεζόν και πως θα πάει το ζήτημα με την μέση του.
Να πω την αλήθεια και εφόσον ο Evans είναι σε θέση να επιστρέψεις σε παλιά στάνταρ, δεν θα με χαλούσε καθόλου το δεύτερο σενάριο που αναφέρεις.
Combo guard είναι συμφωνώ και επαυξάνω. Αλλά αντικειμενικά είναι on-ball παίκτης. Θα παίξει pick n roll, θα πάρει pull-up, θα μπουκάρει μέσα, θα δημιουργήσει και για τον ψηλό του ή για τον σουτέρ του. Θα παίξει και κανα iso. Τα ίδια θα κάνει και ο Micic πάνω κάτω και τα ίδια θέλει να κάνει και ο Fournier.
Αλλά στο καλό σενάριο που ο Evans είναι καλά, Evans, Micic, Fournier, Vezenkov θα είναι για κάποια λεπτά στο παρκέ μαζί. Και σχεδόν σε όλο το ματς θα είναι 3 από τους τους 4. Έλα όμως που η μπάλα είναι μία και η άμυνα καμία σε αυτή την περίπτωση. Δεν παίρνεις το μάξιμουμ έχοντας 4 επιθετικούς σταρς σε μια ομάδα. Χρειάζεται ισορροπία.
Θα μου πεις κι αν ο Evans δεν είναι καλά; Ε, τότε τον αφήνεις και παίρνεις ένα γκαρντ που κάνει άλλες δουλειές. Θα κατεβάσει, θα πάρει το ελεύθερο σουτ, θα παίξει σκυλίσια άμυνα.
Γνώμη μου πάντα