Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 205
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν θέλουμε γούρι,μπαλτσεροφσκι !!!nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 5:57 pmΜπορεί το γούρι μας να είναι να παίρνουμε παίκτη από τον Ολυμπιακό πριν την Ευρωλίγκα![]()
Δεν έχεις άδικο σε αυτά που γράφεις αλλά αν ο Αταμάν θέλει ποστ ψηλό (και γι'αυτό πήρε Ομέρ) ο Μιλού ειναι 10 φορές καλύτερος από αυτό που είχαμε πριν. Το σημαντικό είναι αυτό για τις ισορροπίες, δεν έχω κάποια θετική απάντηση σε αυτό δυστυχώς. Θα τα ρίξουμε στον πληθωρισμόΓια την ηλικία, λογικά θα την πατήσουμε όπως με τον Σλούκα. Ας φέρει μία κούπα και αυτός βέβαια και του δίνουμε και αυτού τη σύνταξη που πρέπει
![]()
Δοκιμασμένη λύση
Ούτε τακτικές ούτε τίποτα,πάει μόνο του

Τώρα στα σοβαρά πολύ φοβάμαι ότι θα το μετανιώσουμε όπως λέει ο pan24
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2956
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- yawn.brigade
- Reactions: 517
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ντεζαβού της υπόθεσης Σλούκα η όλη φάση.
πρώτα το "θα μιλήσουμε στο τέλος της σεζόν", μετά φήμη ότι έχει κλείσει στην Αρμάνι (Φενέρ) και τσουπ τελευταία στιγμή σκάει ο Παναθηναϊκός με τρελή πρόταση και τον παίρνει.
για να το βγάλει το σάιτ της αλήθειας είναι τελειωμένη η ιστορία, δε θα το έκανε διαφορετικά γιατί αν τελικά δεν αποδεχόταν την πρόταση θα έπρεπε να διαχειριστεί επικοινωνιακή ήττα από του πουθενά.
πρώτα το "θα μιλήσουμε στο τέλος της σεζόν", μετά φήμη ότι έχει κλείσει στην Αρμάνι (Φενέρ) και τσουπ τελευταία στιγμή σκάει ο Παναθηναϊκός με τρελή πρόταση και τον παίρνει.
για να το βγάλει το σάιτ της αλήθειας είναι τελειωμένη η ιστορία, δε θα το έκανε διαφορετικά γιατί αν τελικά δεν αποδεχόταν την πρόταση θα έπρεπε να διαχειριστεί επικοινωνιακή ήττα από του πουθενά.
0
- kein
- Reactions: 785
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Την μεταγραφική περίοδο όλοι για κάτι τέτοια σενάρια ζούμε ! Δεν θυμάσαι πρόπερσι που κάτι χιλιάδες Παναθηναϊκοι παρακολουθούσαν την πτήση τσάρτερ ενός τύπου γιατί νόμιζαν πως ήταν ο ΔΠΓ και πήγαινε να φέρει τον Μιροτιτς !!!!nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 6:05 pmΠάντως γενικά ο Παναθηναικός κλείνει παίκτες μπαμ μπαμ χωρίς να ακούγονται πολλά. Το να βγαίνει αυτό τόσο χύμα (και ειδικά από το γραφείο τύπου) ίσως είναι πιο πολύ πίεση στις άλλες ομάδες (και ειδικά στον Ολυμπιακό) παρά ουσιαστικό ενδιαφέρον. Όπως λεγόταν και για τον Μάντζαρη δηλαδή.
0

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
- Reactions: 323
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: OSFP
- Προειδοποιήσεις:
2
3 x 3εκpan24 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 5:53 pmSdna λοιπόν λέει για 3 εκατομμύρια τον χρόνο στον Μιλουτίνοφ κλειστό για 3 χρόνια.
Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά αν ισχύει:
α)Αν ήμουν ο Μιλουτίνοφ θα το έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη αν δεν είχα υπογράψει οριστικά στην Αρμάνι. Δεν πρόκειται κανείς να του δώσει τέτοιο συμβόλαιο.
β) Σίγουρα θα το μετανιώσουμε.
Θα δίνουμε στον δεύτερο σέντερ περισσότερα από ότι στον πρώτο με ότι σημαίνει αυτό για τις ισορροπίες στην ομάδα και μάλιστα σε έναν δεύτερο σέντερ ο οποίος είναι πολύ καλός παίκτης αλλά δεν δίνει τίποτα από όσα μας λείπουν στο 5(καλή άμυνα, σουτ, 5αρι που να παίζει και στο 4). Επίσης μιλάμε για τον Μιλουτίνοφ με τα γνωστά θέματα φυσικής κατάστασης και τραυματισμών και θα του δίνεις 3εκ όταν θα είναι 33-34 χρονών...Πόσο πιθανό είναι να πάει καλά αυτό. Επίσης θα δίνουμε κάπου 5,5-6εκ σε μια θέση με ότι αυτό θα σημαίνει για τις υπόλοιπες γιατί ότι και να λέμε το μπάτζετ δεν είναι απεριόριστο.
Το πιστεύω ότι ισχύει γιατί είναι 100% κίνηση dpg αλλά είναι τόσο τρελό όσο τότε που ήθελε να δώσει 1,5εκ στον Μάντζαρη.

..............
Και εγώ θα το έπαιρνα και λογικό είναι να το πάρει

2
2

- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι ναι, προσγειώθηκε ο άκυρος και έμαθε ότι παρακολουθούσαν την πτήση του 10 χιλιάδες άτομα. Δε θα εκπλαγώ αν μάθω ότι ζει σε σπήλαιο από τότε. Εντωμεταξύ ο ΔΠΓ πόσταρε φωτός από συναυλία στο Μιλάνο (;)kein έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 6:08 pmΤην μεταγραφική περίοδο όλοι για κάτι τέτοια σενάρια ζούμε ! Δεν θυμάσαι πρόπερσι που κάτι χιλιάδες Παναθηναϊκοι παρακολουθούσαν την πτήση τσάρτερ ενός τύπου γιατί νόμιζαν πως ήταν ο ΔΠΓ και πήγαινε να φέρει τον Μιροτιτς !!!!nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 6:05 pmΠάντως γενικά ο Παναθηναικός κλείνει παίκτες μπαμ μπαμ χωρίς να ακούγονται πολλά. Το να βγαίνει αυτό τόσο χύμα (και ειδικά από το γραφείο τύπου) ίσως είναι πιο πολύ πίεση στις άλλες ομάδες (και ειδικά στον Ολυμπιακό) παρά ουσιαστικό ενδιαφέρον. Όπως λεγόταν και για τον Μάντζαρη δηλαδή.

4
4

- yawn.brigade
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
εγώ ποτέ μου δε το κατάλαβα αυτό περί πίεσης στον αντίπαλο. δηλαδή αν δώσει 200-300 χιλιάδες παραπάνω ο Ολυμπιακός ή η Αρμάνι τι έγινε; δε θα αλλάξει ο σχεδιασμός των ομάδων για τέτοια ποσά.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 6:05 pmΠάντως γενικά ο Παναθηναικός κλείνει παίκτες μπαμ μπαμ χωρίς να ακούγονται πολλά. Το να βγαίνει αυτό τόσο χύμα (και ειδικά από το γραφείο τύπου) ίσως είναι πιο πολύ πίεση στις άλλες ομάδες (και ειδικά στον Ολυμπιακό) παρά ουσιαστικό ενδιαφέρον. Όπως λεγόταν και για τον Μάντζαρη δηλαδή.
ίσα ίσα που όπως και με το Μάντζαρη θα έχουμε και έξτρα επικοινωνιακή νίκη.
τον Μάντζαρη btw τον ήθελε ο ντιπιτζί, όταν έκλεισε σε εμάς έκανε τα γνωστά παρορμητικά στόρις ανεβάζοντας τα μηνύματα που αντάλλαξε με το μάνατζερ του.
0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω σίγουρα να σου πω την αλήθεια, μπορεί να έχεις δίκιο. Αλλά πιστεύω (βασισμένο στο τίποταyawn.brigade έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 6:13 pmεγώ ποτέ μου δε το κατάλαβα αυτό περί πίεσης στον αντίπαλο. δηλαδή αν δώσει 200-300 χιλιάδες παραπάνω ο Ολυμπιακός ή η Αρμάνι τι έγινε; δε θα αλλάξει ο σχεδιασμός των ομάδων για τέτοια ποσά.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 6:05 pmΠάντως γενικά ο Παναθηναικός κλείνει παίκτες μπαμ μπαμ χωρίς να ακούγονται πολλά. Το να βγαίνει αυτό τόσο χύμα (και ειδικά από το γραφείο τύπου) ίσως είναι πιο πολύ πίεση στις άλλες ομάδες (και ειδικά στον Ολυμπιακό) παρά ουσιαστικό ενδιαφέρον. Όπως λεγόταν και για τον Μάντζαρη δηλαδή.
τον Μάντζαρη btw τον ήθελε ο ντιπιτζί, όταν έκλεισε σε εμάς έκανε τα γνωστά παρορμητικά στόρις ανεβάζοντας τα μηνύματα που αντάλλαξε με το μάνατζερ του.

0

- yawn.brigade
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
είπα 200-300 γιατί δε νομίζω να ανέβει ο Ολυμπιακός στα 2,5 εκατομμύρια, το αποκλείω βασικά. τα 500 που λες ίσως και να ήταν ικανά να τον κρατήσουν στον Ολυμπιακό* αλλά δε πρόκειται να συμβεί. αν βάλουμε και το τριετές στην εξίσωση μιλάμε για χαοτικά μεγαλύτερη προσφορά από αυτή που πιθανότατα του κάναμε ή θα του κάνουμε εμείς και η Αρμάνι.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 6:16 pmΔεν ξέρω σίγουρα να σου πω την αλήθεια, μπορεί να έχεις δίκιο. Αλλά πιστεύω (βασισμένο στο τίποταyawn.brigade έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 6:13 pm
εγώ ποτέ μου δε το κατάλαβα αυτό περί πίεσης στον αντίπαλο. δηλαδή αν δώσει 200-300 χιλιάδες παραπάνω ο Ολυμπιακός ή η Αρμάνι τι έγινε; δε θα αλλάξει ο σχεδιασμός των ομάδων για τέτοια ποσά.
τον Μάντζαρη btw τον ήθελε ο ντιπιτζί, όταν έκλεισε σε εμάς έκανε τα γνωστά παρορμητικά στόρις ανεβάζοντας τα μηνύματα που αντάλλαξε με το μάνατζερ του.) ότι σε αυτή την περίπτωση δεν είναι 200-300, θα πρέπει να είναι πιο κοντά στα 500. Δεν γνωρίζω πόσο "άκαμπτοι" είναι οι προυπολογισμοί, η υπόθεση που κάνω είναι πως είναι συγκεκριμένα ποσά και άρα αν ξοδέψεις παραπάνω εδώ, δεν θα έχεις να δώσεις αλλού.
αυτό με τους προϋπολογισμούς ισχύει, είναι συγκεκριμένα τα νούμερα, αλλά οι 200-300 χιλιάδες ίσως να ήταν ζήτημα την εποχή του Μάντζαρη, τώρα που αυτό έχει ανέβει τόσο πολύ μιλάμε για ψίχουλα. εδώ δώσαμε 650.000 buy out + τριετές συμβόλαιο για παίκτη που παίζει να αποχωρήσει το καλοκαίρι (Λι), το ίδιο και εσείς για Gabriel.
*ούτε αυτό το πιστεύω γιατί και ο ίδιος ο Μίλου δεν είναι ότι πέρασε τέλεια και θέλει να μείνει οπωσδήποτε, ακούγονταν πολλά για γκρίνιες για το ρόλο του κτλ (άλλο ένα κοινό με το Σλούκα)
0
- shaq7
- Reactions: 6541
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
πως να ειναι πιεση για ολυμπιακο αν η διαφορα ειναι 3+ εκατομμυρια..δεν γινεται να πουν οι αφοι οτι αφου δινει ο αλλος 3 να δωσω και εγω να μεινει..επισης με κατι τετοια νευριαζουν αυτοι.
αν ειναι αληθεια οτι του δινουν 3 τοτε καλοριζικος..Δεν θα μαρεσει να τον δω με τα πρασινα αλλα οκ θα το αντεξουμε..
παντως εμενα δεν μου κολλαει με το ροστερ σας,με ενα συμπληρωματικο 3ρι κλεινει το ροστερ..και δεν βλεπω πως θα βγαινει η αμυνα με σορτς ναν μιλου κτλ..δεν ειναι τιραμολες γκραντ και γουαντσο.
αν ειναι αληθεια οτι του δινουν 3 τοτε καλοριζικος..Δεν θα μαρεσει να τον δω με τα πρασινα αλλα οκ θα το αντεξουμε..
παντως εμενα δεν μου κολλαει με το ροστερ σας,με ενα συμπληρωματικο 3ρι κλεινει το ροστερ..και δεν βλεπω πως θα βγαινει η αμυνα με σορτς ναν μιλου κτλ..δεν ειναι τιραμολες γκραντ και γουαντσο.
0
- Dimitris L
- Reactions: 72
- Αγαπημένος παίκτης: Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ΟΟΟΧΙΙΙΙ κι αλλο παπου στην ομαδα ρε παιδια! ελεος!!!
ειναι συνταξιουχος τυπου Μπραουν στην δυση της καριερας του , 3 εκ για 2ο ψηλο με πολλα προβληματα τραυματισμων βαρη σωμα αργοκινητος. θα υπαρχουν ψηλοι που ανετα γινονται 2οι για 2,5 που τρωνε ανετα τον μιλου. Κακα αρχισαμε με τετοιες επιλογες δεν βλεπω καλο μελλον.
Και θα παει ο μεγας μπαρτζο και θα παρει τον Καρλικ Τζοους απο παρτιζαν αυτον που χρειαζομασταν αλλα εμεις προτιμαμε να τους μπουμε στο ματι... αυτα ειναι τα ωραια

Και θα παει ο μεγας μπαρτζο και θα παρει τον Καρλικ Τζοους απο παρτιζαν αυτον που χρειαζομασταν αλλα εμεις προτιμαμε να τους μπουμε στο ματι... αυτα ειναι τα ωραια

0
-
- Reactions: 2370
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ότι θα κάνει τη διαφορά ο Τζόουνς αλλά όχι ο Μιλουτίνοφ...Dimitris L έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 6:30 pmΟΟΟΧΙΙΙΙ κι αλλο παπου στην ομαδα ρε παιδια! ελεος!!!ειναι συνταξιουχος τυπου Μπραουν στην δυση της καριερας του , 3 εκ για 2ο ψηλο με πολλα προβληματα τραυματισμων βαρη σωμα αργοκινητος. θα υπαρχουν ψηλοι που ανετα γινονται 2οι για 2,5 που τρωνε ανετα τον μιλου. Κακα αρχισαμε με τετοιες επιλογες δεν βλεπω καλο μελλον.
Και θα παει ο μεγας μπαρτζο και θα παρει τον Καρλικ Τζοους απο παρτιζαν... αυτα ειναι τα ωραια![]()

2
1
1

Καλά δεν υπάρχει ο άνθρωπος, βέβαια δικά του είναι τα χρήματα ότι θέλει τα κάνει τα βάζει φωτιά και τα καίει που λέει ο λογος
σαμπως δικά μας είναι.. Καλά εγώ θα είχα ήδη υπογράψει με τέτοια χρήματα. Είναι απίστευτη η πρόταση αν ισχύει
Πριν κάποιους μήνες για σαλαρι καπ έλεγαν για την Ευρωλίγκα
Μάλλον δεν θα κατάλαβα καλά 

Πριν κάποιους μήνες για σαλαρι καπ έλεγαν για την Ευρωλίγκα

0