Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
manos_89

senior
Reactions: 143
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 26, 2025 1:41 am

qspock έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 1:24 am
Δεν σας αρεσει ο Σορτς?
Τι λετε ρε παιδια τωρα...

Ο παιχτης αυτος αποτελει βαση για να στησεις ομαδα. Ξελασπωνει στα δυσκολα. Εχει ψυχη και διψα να κατακτησει τα παντα. Και δε τον πηραν τα χρονια οπως τον Μπραουν ο οποιος ηταν απλα ενας μισθοφορος φετος, καμια σχεση με περσυ.

Εννοειται πως η μπακετα θα ειναι στον κοντο. Πανω του θα στηθει ο ΠΑΟ του χρονου. Ποιος θα ειναι ο βασικος ποιντ γκαρντ? Ο Σλουκας στην τελευταια του χρονια? Η ο Γρκαντ ο οποιος εχει λιωσει το κορμι του φετος να παιζει στον ασσο? Ο Γκραντ ηταν φετος. Χρυσος παιχτης αλλα για αναπληρωματικος πλει μεικερ ειναι καλυτερα. Αλλωστε παιζει και στις αλλες θεσεις καλα.

Σορτς λοιπον.

Ο Αταμαν ηθελε και περσυ ενα πολυ καλο πλει μεικερ και για αυτο πηρε τον Μπραουν.
Το να μην πιασει ο Σορτς το θεωρω τελειως απιθανο. Ο τυπος περναει για πλακα οποιον τον μαρκαρει οποτε θελει. Και σκοραρει με ανεση, η πασαρει εξαιρετικα.

Μενει να συμπληρωθει με πλαινους σουτερ, οπως ηταν στην Παρι για να υπαρξει απολυτη επιτυχια. Με δεδομενη την παρουσια Οσμαν στο 3, πρεπει να αποκτηθει 3ρι σουτερ ολκης.
Ενας υποψηφιος ισως ειναι ο Γουορντ. Ο Γκριγκονις πιθανως να μεινει, αλλωστε ηταν θετικοτατος περσυ και ο Αταμαν τον κρατησε και οταν ειχε διωξει ολους τους αλλους.

Ο Μπραιντ δεν θα ειναι. Το εχει πει επανειλημμενα ο Παπαθεοδωρου.
Δεν μας εχει πει βεβαια τον λογο. Θα θελαμε να τον μαθουμε αληθεια... Αν δε τον πει, υπαρχει λογος που δε τον λεει. Θα επανελθουμε σε αυτο.

Μετα και το φιναλε της φετινης Ευρωλιγκας, φανηκε πως η σκληραδα (σωματικη αλλα και πνευματικη) ειναι το πλεον απαραιτητο προσον μιας ομαδας για να φτασει στην κορυφη.

Ενας ψηλος που πρεπει να αποκτηθει γιατι ειναι ελευθερος και ειναι πολυ σκληρος, ειναι ο Μπουκερ, που εχει βγαλει ματια φετος. Και το οτι παιζει και στο 4 ειναι τεραστιο συν.
Αν τυχον ο Αταμαν παει σε πειραματα τυπου Γιουρτσεβεν, ας ξεχασει και για του χρονου την Ευρωλιγκα.

Αναμενεται με ενδιοαφερον η μεταφραγολογια, αν και δεν του το εχω του Αταμαν στην επιλογη ψηλων...
Ο γουόρντ δεν είναι σουτέρ.
Φέτος δεν το χάσαμε λόγω της επιλογής Γιουρτσέβεν, αλλά επειδή τραυματίστηκε ο Λεσσόρτ. Δεν επιλέγεις 2ο ψηλό με το μυαλό στο ότι θα πρέπει να σου παίξει και σαν πρώτος

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6484
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μάιος 26, 2025 1:43 am

Εγώ για τον οσμαν έλεγα τα καλύτερα και δικαιώθηκα.. για τον σορτς δεν μου κολλάει σαν φιτ με τους υπόλοιπους είχα αναλύσει το σκεπτικό μου..δεν ξέρω αν το μελέτησαν τόσο αυτό ή απλά πήραν τον καλύτερο διαθέσιμο Γκαρντ (μετά τον μισιτς) όπως είχαν κάνει και πέρσι ..

Αν όντως δουλέψει το σορτς ναν θα μιλάμε για πυρηνικό δίδυμο.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4328
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Μάιος 26, 2025 1:48 am

manos_89 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 1:41 am

Ο γουόρντ δεν είναι σουτέρ.
Φέτος δεν το χάσαμε λόγω της επιλογής Γιουρτσέβεν, αλλά επειδή τραυματίστηκε ο Λεσσόρτ. Δεν επιλέγεις 2ο ψηλό με το μυαλό στο ότι θα πρέπει να σου παίξει και σαν πρώτος
η σωστη επιλογη κατα την γνωμη μου ειναι 2 παιχτες σε καθε θεση που να μπορουν να σταθουν ευρωλιγκα

ε το διδυμο λεσορ γιουρτσεβεν πασχει

θυμιζω οτι ο αταμαν θεωρουσε τον τουρκο πολυ καλο για δευτερο σεντερ και ηταν σε διλημμα να κρατησει τον μπαλτσε

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Μάιος 26, 2025 1:59 am

yorgos έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 12:33 am
Νομίζω ότι το σορτσακι(το κατοχυρώνω!)-Ναν είναι δίδυμο από τις ονειρωξεις του Αταμαν, οπότε σωστά αποκτήθηκε, αφού αυτό ήθελε ο κοοθτς. Για μπάσκετ Αταμαν μια χαρα είναι, ίσως και Τρίκαλα.
το μπασκετ αταμαν δεν απαιτει να εχει πουλ απ 3π ο κοντος?Επισης γενικα 3π γιατι οταν εχει την μπαλα στα χερια ο ναν τι θα κανει ο σορτς?θα κοιταει τα ταβανια?να μην εχει την μπαλα και ο ναν δεν μοιαζει εφικτο..επισης θεωρεις το spacing αρκετο με χουαντσο και οσμαν?

*κουβεντα θελω να κανω μην μου την πεσει κανενας επειδη ειμαι ολυμπιακος οτι και καλα κραζω την μεταγραφη

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Δευ Μάιος 26, 2025 2:02 am

shaq7 έγραψε:

το μπασκετ αταμαν δεν απαιτει να εχει πουλ απ 3π ο κοντος?Επισης γενικα 3π γιατι οταν εχει την μπαλα στα χερια ο ναν τι θα κανει ο σορτς?θα κοιταει τα ταβανια?να μην εχει την μπαλα και ο ναν δεν μοιαζει εφικτο..επισης θεωρεις το spacing αρκετο με χουαντσο και οσμαν?

*κουβεντα θελω να κανω μην μου την πεσει κανενας επειδη ειμαι ολυμπιακος οτι και καλα κραζω την μεταγραφη
οπως διαβασες αυτα προβληματιζουν και εμας
ο αλλος τον ηθελε σαν τρελος οποτε λογικα κατι θα εχει στο μυαλο του

μενει να δουμε αν παλι δεν βγει το εχουμε δει το εργο θα φυγει το καλοκαιρι και θα ερθει αλλος

0
Dakotas

senior
Reactions: 197
Αγαπημένη θέση: C
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 26, 2025 2:05 am

τουλουμπα έγραψε:
shaq7 έγραψε:

μενει να δουμε αν παλι δεν βγει το εχουμε δει το εργο θα φυγει το καλοκαιρι και θα ερθει αλλος
Κοντεύει να γίνει συνήθεια αυτο,αλλά με την διαφορά ότι την επόμενη σεζόν δεν μας παίρνει με τίποτα στο να μην κολλήσει με ναν ο σορτς

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2880
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Μάιος 26, 2025 2:08 am

shaq7 έγραψε:
yorgos έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 12:33 am
Νομίζω ότι το σορτσακι(το κατοχυρώνω!)-Ναν είναι δίδυμο από τις ονειρωξεις του Αταμαν, οπότε σωστά αποκτήθηκε, αφού αυτό ήθελε ο κοοθτς. Για μπάσκετ Αταμαν μια χαρα είναι, ίσως και Τρίκαλα.

Αν καταλαβαίνω καλά, η ελπίδα είναι ότι επειδή είναι πάρα πολύ δυνατός στο 1v1 ο Σορτς θα μπορεί μέσα από την προσωπική φάση (είτε σε iso είτε μετά από πικ) να δημιουργήσει ανισορροπία. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να κοιτάει τα ταβάνια ο Ναν δηλαδή διότι θα μπορεί σε δεύτερο χρόνο να παίξει. Με Χουάντσο το spacing είναι οκ, με Οσμαν έτσι κι έτσι. Ακόμα δεν ξέρουν τι θα γίνει με Γκριγκόνις είπε ο Παπαθεοδώρου. Χωρίς Γκριγκόνις χρειαζόμαστε έναν sniper. Δεν έχω κάποιο όνομα υπόψιν.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Dakotas έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 2:05 am
τουλουμπα έγραψε:

Κοντεύει να γίνει συνήθεια αυτο,αλλά με την διαφορά ότι την επόμενη σεζόν δεν μας παίρνει με τίποτα στο να μην κολλήσει με ναν ο σορτς
ε ναι να μην χαλασουμε την παραδοση να πληρωνουμε αποζημιωση σε καποιον για να φυγει :mrgreen:

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Δευ Μάιος 26, 2025 2:11 am

nikolas_asteri έγραψε:

Ακόμα δεν ξέρουν τι θα γίνει με Γκριγκόνις είπε ο Παπαθεοδώρου. Χωρίς Γκριγκόνις χρειαζόμαστε έναν sniper. Δεν έχω κάποιο όνομα υπόψιν.
δηλαδη τι περιμενουν να γινει?
να ξαναπαιξει μπασκετ σε τετοιο επιπεδο?

εχει να κανει προπονηση ενα χρονο ειναι τελειωμενος αποζημιωση κατι ψιλα να φυγει

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Μάιος 26, 2025 2:13 am

nikolas_asteri έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Αν καταλαβαίνω καλά, η ελπίδα είναι ότι επειδή είναι πάρα πολύ δυνατός στο 1v1 ο Σορτς θα μπορεί μέσα από την προσωπική φάση (είτε σε iso είτε μετά από πικ) να δημιουργήσει ανισορροπία. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να κοιτάει τα ταβάνια ο Ναν δηλαδή διότι θα μπορεί σε δεύτερο χρόνο να παίξει. Με Χουάντσο το spacing είναι οκ, με Οσμαν έτσι κι έτσι. Ακόμα δεν ξέρουν τι θα γίνει με Γκριγκόνις είπε ο Παπαθεοδώρου. Χωρίς Γκριγκόνις χρειαζόμαστε έναν sniper. Δεν έχω κάποιο όνομα υπόψιν.
αυτο το οτι ο ναν θα παιρνει την μπαλα σε δευτερο χρονο με ΄΄προβληματιζει΄΄..την πρωτη χρονια με καλο σλουκα το εκανε ο ναν..φετος ειδικα που κυνηγουσε το μβπ σαν τρελος ετσι και παρει μπαλα δεν πα να χει πανω του τον πιπεν και τον μουτομπο την ρημαδα την μπαλα δεν την εδινε.

του χρονου και ο ναν και ο σορτς θα κυνηγανε το μβπ..

0
Dakotas

senior
Reactions: 197
Αγαπημένη θέση: C

Δευ Μάιος 26, 2025 2:15 am

τουλουμπα έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Ακόμα δεν ξέρουν τι θα γίνει με Γκριγκόνις είπε ο Παπαθεοδώρου. Χωρίς Γκριγκόνις χρειαζόμαστε έναν sniper. Δεν έχω κάποιο όνομα υπόψιν.

εχει να κανει προπονηση ενα χρονο ειναι τελειωμενος αποζημιωση κατι ψιλα να φυγει
Με ή χωρίς ποδήλατο;;;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Μάιος 26, 2025 2:17 am

τουλουμπα έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

κατσε ρε τουλουμπα εμας ο εβανς εχει 2 χρονια να παιξει και καποιοι τον θελουν βασικο..

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Δευ Μάιος 26, 2025 2:22 am

shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 2:17 am
τουλουμπα έγραψε:

κατσε ρε τουλουμπα εμας ο εβανς εχει 2 χρονια να παιξει και καποιοι τον θελουν βασικο..
η διαφορα ειναι οτι ο εβανς ξεπερασε το τραυματισμο κανει προπονησεις και ειναι ψυχολογικο το ζητημα
ο αλλος λεει ποναω παρολο που εχει κανει οτι θεραπεια υπαρχει

ακομα και μπαινει σε προπονησεις δινει 1.01 στο στοιχημα να λεει ξανα και ξανα κατα καιρους ποναω

δεν μπορει μια ομαδα να βασιστει σε τετοιυς παιχτες

επειδη ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει την λογικη να φυγει μονος του ας του δωσουν τιποτα ψιλα να μας αδειασει την γωνια

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Δευ Μάιος 26, 2025 2:23 am

το μπασκετ αταμαν δεν απαιτει να εχει πουλ απ 3π ο κοντος?

Όχι απαραίτητα. Αν έχει ικανότητα στο 1vs1 και στοιχειώδες έστω kickout είναι τούμπανο.

Επισης γενικα 3π γιατι οταν εχει την μπαλα στα χερια ο ναν τι θα κανει ο σορτς?

Θα τραβάει τον παίκτη του προς τα έξω, αν πάνε να ντουμπλαρουν το Ναν θα μπαίνει μέσα με φορά, σαν τον Τσιπρα.

επισης θεωρεις το spacing αρκετο με χουαντσο και οσμαν?

Θα έρθει αντι-γκριγκονις φαντάζομαι.

Όχι μωρέ.

1
1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Δευ Μάιος 26, 2025 2:23 am

Dakotas έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 2:15 am
τουλουμπα έγραψε:

Με ή χωρίς ποδήλατο;;;
ο συγκεκριμενος κατα προτιμηση με κλωτσιες :mrgreen:

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”