Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2531
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 10, 2025 8:15 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 8:12 pm
pan24 έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 8:11 pm

Τώρα για Παπαγιάννη που βλέπω για συμβόλαιο 2+1 με 2εκ τον χρόνο και μάχη Εφές με Μπαρτσελόνα, μου θυμίζει λίγο περίπτωση Βύντρα.
Τρώει κράξιμο αλλά δεν γίνεται να είναι όλοι οι προπονητές στην Ευρωλίγκα χαζοί ή να παίρνουν μίζα από τον μάνατζερ του.
μια χαρα γινεται υπαρχουν πολλες περιπτωσεις και στο μπασκετ και στο ποδοσφαιρο οπου παιχτες λογω τον κονε και αλλων παραγοντων υπεγραφαν καλα συμβολαια που ηταν πανω απτην αξια τους
Με 1-2 ομάδες ή προπονητές ναι.
Αυτός έχει περάσει από Παναθηναικό με πόσους προπονητές, Φενέρ, Μονακό, πάει Εφές και αν πιστέψουμε ότι ακούγεται τον ήθελε και η Μπαρτσελόνα ενω και ο Αταμάν τουλάχιστον την πρώτη χρονιά τον ήθελε.
Σχεδόν όλες οι τοπ ομάδες της Ευρωλίγκας και πόσοι προπονητές έχουν ασχοληθεί μαζί του, δεν μπορεί να έχει βύσμα σε όλες.

0
manos_89

senior
Reactions: 146
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 10, 2025 8:19 pm

pan24 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

μια χαρα γινεται υπαρχουν πολλες περιπτωσεις και στο μπασκετ και στο ποδοσφαιρο οπου παιχτες λογω τον κονε και αλλων παραγοντων υπεγραφαν καλα συμβολαια που ηταν πανω απτην αξια τους
Αυτός έχει περάσει από Παναθηναικό με πόσους προπονητές, Φενέρ, Μονακό, πάει Εφές και αν πιστέψουμε ότι ακούγεται τον ήθελε και η Μπαρτσελόνα ενω και ο Αταμάν τουλάχιστον την πρώτη χρονιά τον ήθελε.
Σχεδόν όλες οι τοπ ομάδες της Ευρωλίγκας και πόσοι προπονητές έχουν ασχοληθεί μαζί του, δεν μπορεί να έχει βύσμα σε όλες.
Ναι, αλλά στις 2 τελευταίές έχει καταλήξει να είναι παρκαρισμένος και αξιοσημείωτο ρόλο. Τωρά γιατί συνεχίζουν να τον παίρνουν; Ίσως είναι σαν ένας πειρασμός φυσικών προσόντων και σουτ και ο κάθε προπονητής σκέφτεται ότι αξίζει το ρίσκο

0
todorris

senior
Reactions: 131

Τρί Ιουν 10, 2025 8:19 pm

Stelios97 έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 8:01 pm
Πειτε μου μονο ποιος θα μαρκαρει!
Θα ρθει κ τεσσαρι μαζί με Χουάντσο,ο Μήτογλου θα πάει 5ος ψηλός μη σου πω 6ος πίσω κ από Σαμο,
ο Αταμάν τα χει πάρει με τον Μήτο

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4389
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιουν 10, 2025 8:20 pm

pan24 έγραψε:

ο μανατζερ ειναι ο ιδιος οποτε <<πουλαει>> το ιδιο στορυ σε ολες τις ομαδες και αποτι φαινεται πιανει και μπραβο του αυτη ειναι η δουλεια του μανατζερ

μπορει να εχει το Know how και σε θεματα που δεν φαινονται

ο παπαγιαννης δεν μενει σε ομαδα πανω απο μια χρονια με εξαιρεση τον παο
και απο οποια ομαδα φευγει την επομενη χρονια παιρνει ευρωλιγκα

ας τον χαιρεται οποιος το παρει αρκει να ειναι μακρια απτον παο
και μακαρι καποια στιγμη να παει στον οσφπ

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1869
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιουν 10, 2025 8:22 pm

pan24 έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 5:53 pm
Sdna λοιπόν λέει για 3 εκατομμύρια τον χρόνο στον Μιλουτίνοφ κλειστό για 3 χρόνια.

Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά αν ισχύει:

α)Αν ήμουν ο Μιλουτίνοφ θα το έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη αν δεν είχα υπογράψει οριστικά στην Αρμάνι. Δεν πρόκειται κανείς να του δώσει τέτοιο συμβόλαιο.

β) Σίγουρα θα το μετανιώσουμε.

Θα δίνουμε στον δεύτερο σέντερ περισσότερα από ότι στον πρώτο με ότι σημαίνει αυτό για τις ισορροπίες στην ομάδα και μάλιστα σε έναν δεύτερο σέντερ ο οποίος είναι πολύ καλός παίκτης αλλά δεν δίνει τίποτα από όσα μας λείπουν στο 5(καλή άμυνα, σουτ, 5αρι που να παίζει και στο 4). Επίσης μιλάμε για τον Μιλουτίνοφ με τα γνωστά θέματα φυσικής κατάστασης και τραυματισμών και θα του δίνεις 3εκ όταν θα είναι 33-34 χρονών...Πόσο πιθανό είναι να πάει καλά αυτό. Επίσης θα δίνουμε κάπου 5,5-6εκ σε μια θέση με ότι αυτό θα σημαίνει για τις υπόλοιπες γιατί ότι και να λέμε το μπάτζετ δεν είναι απεριόριστο.

Το πιστεύω ότι ισχύει γιατί είναι 100% κίνηση dpg αλλά είναι τόσο τρελό όσο τότε που ήθελε να δώσει 1,5εκ στον Μάντζαρη.
Επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω για το αν ισχύει. Όσο κι αν λέμε για έλλειψη λογικής του ΔΠΓ, δεν νομίζω πως αυτό πολυστέκει.
Αλλά, αν τελικά ισχύει και ο Μιλού πάει στον Παναθηναϊκό, εκτιμώ πως αυτό μπορεί να αποτελέσει μελλοντικό πρόβλημα και για τα οικονομικά της ομάδας και για τις σχέσεις μέσα στο ρόστερ.

0
Dakotas

senior
Reactions: 205
Αγαπημένη θέση: C

Τρί Ιουν 10, 2025 8:23 pm

pan24 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Βύσμα δεν ξέρω αν έχει,τον πιο πιθανό είναι να πληρώνουν την προοπτική του.2.20 με σουτ λες μπορεί να βγει
Πάντως δεν είναι τυχαίο επίσης οτι την επόμενη φεύγει

0
todorris

senior
Reactions: 131

Τρί Ιουν 10, 2025 8:31 pm

montechristo έγραψε:
pan24 έγραψε:
Sdna λοιπόν λέει για 3 εκατομμύρια τον χρόνο στον Μιλουτίνοφ κλειστό για 3 χρόνια.

α)Αν ήμουν ο Μιλουτίνοφ θα το έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη αν δεν είχα υπογράψει οριστικά στην Αρμάνι. Δεν πρόκειται κανείς να του δώσει τέτοιο συμβόλαιο.

Θα δίνουμε στον δεύτερο σέντερ περισσότερα από ότι στον πρώτο με ότι σημαίνει αυτό για τις ισορροπίες στην ομάδα και μάλιστα σε έναν δεύτερο σέντερ ο οποίος είναι πολύ καλός παίκτης αλλά δεν δίνει τίποτα από όσα μας λείπουν στο 5(καλή άμυνα, σουτ, 5αρι που να παίζει και στο 4). Επίσης μιλάμε για τον Μιλουτίνοφ με τα γνωστά θέματα φυσικής κατάστασης και τραυματισμών και θα του δίνεις 3εκ όταν θα είναι 33-34 χρονών...Πόσο πιθανό είναι να πάει καλά αυτό. Επίσης θα δίνουμε κάπου 5,5-6εκ σε μια θέση με ότι αυτό θα σημαίνει για τις υπόλοιπες γιατί ότι και να λέμε το μπάτζετ δεν είναι απεριόριστο.

Το πιστεύω ότι ισχύει γιατί είναι 100% κίνηση dpg αλλά είναι τόσο τρελό όσο τότε που ήθελε να δώσει 1,5εκ στον Μάντζαρη.
Επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω για το αν ισχύει. Όσο κι αν λέμε για έλλειψη λογικής του ΔΠΓ, δεν νομίζω πως αυτό πολυστέκει.
Αλλά, αν τελικά ισχύει και ο Μιλού πάει στον Παναθηναϊκό, εκτιμώ πως αυτό μπορεί να αποτελέσει μελλοντικό πρόβλημα και για τα οικονομικά της ομάδας και για τις σχέσεις μέσα στο ρόστερ.
Τα έσοδα έχουν πιάσει ταβάνι,ο δπγ παλιά έμπαινε μέσα ,τώρα δεν βάζει φράγκο τσεπάτο.
Όσο για τις σχέσεις μέσα στην ομάδα,όλοι υπέγραψαν φρέσκιες ανανεώσεις με τα ποσά που ζήτησαν , κ πήραμε μη πω τί!ποιός να γκρινιάξει?

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 568

Τρί Ιουν 10, 2025 8:34 pm

Γνωμη μου, κι επειδη θα τον παρει ο DPG μονο και μονο γιατι νομιζει οτι αποδυναμωνει τον Ολυμπιακο, πως πρεπει να αποκτηθει και παιχτης στο 4-5.
Δεν πας δλδ μονον με Λεσορ και Μιλουτινοφ γιατι κινδυνευεις να μεινεις μονον με 1 σεντερ. Η κανενα αν παρουμε το παραδειγμα το φετινο. Επισης, λειπει αθλητικοτητα.

Αρα, Μπουκερ, Μονεκε ή κατι αλλο, επιβαλλεται.

Αλλιως, μονον με 2 σεντερ, ο ενας να γυρναει μετα απο τοσο σοβαρο τραυματισμο, κι ο αλλος, λογω σωματος κι αγυμνασιας να τραυματιζεται χαλαρα 2-3 φορες τη σεζον,

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1328
Αγαπημένη θέση: PG

Τρί Ιουν 10, 2025 8:34 pm

pan24 έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 8:11 pm
Να κάνω την ιντριγκαδόρικη ερώτηση, θα μπορούσαμε να δούμε σχήμα με Μιλουτίνοφ και Λεσόρ μαζί;
Αυτό μου θυμίζει τους ολυμπιακούς που βλέπαν Παπαγιάννη 4αρι :D

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1822
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τρί Ιουν 10, 2025 8:36 pm

montechristo έγραψε:
pan24 έγραψε:

Ναι όπως αποτέλεσε και ο Σλούκας. Ο ΠΑΟ μου θυμίζει κάτι πλουσιόπαιδα που είχαμε στο σχολείο: όποτε λέγανε για ένα καλό παπούτσι ή κάτι άλλο πήγαινε και το έπαιρνε.
Πάντως όπως το έχω ξαναπεί μια από τα ίδια. Ο ΠΑΟ παίρνει ότι καλύτερο κυκλοφορεί εμείς τα απομεινάρια.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Τρί Ιουν 10, 2025 8:43 pm

qspock έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 7:56 pm
Διπλα συγχαρητηρια στον προεδρο αλλα και τον προπονητη Αταμαν γιατι:

1) Δινουν 3 εκατομυρια το χρονο καθαρα, οσα δηλαδη ΑΚΡΙΒΩΣ παιρνει ο Ταβαρες στην Ρεαλ...
και
2) Θα δωσουν την δυνατοτητα στον Ολυμπιακο και τον προπονητη να αποκτησουν την αθλητικοτητα που τους λειπει και να ειναι ασυναγωνιστοι.

Η κινηση Σλουκα ηταν μια πολυ καλη κινηση ΜΑΤ.
Αυτη η κινηση ειναι ΛΑΘΟΣ περα για περα...
Αν ο Ολυμπιακός ήθελε να αποκτήσει αθλητικότητα που του λείπει, δεν είχε ανάγκη την φερόμενη κίνηση ΔΠΓ. Μπορούσε πολύ αυτά να μην κάνει προσφορά στον παίκτη και να πάει για άλλα.
Νομίζω πως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να δώσει περισσότερα στον Μιλουτίνοφ (ήδη παίρνει πολλά), αλλά από την άλλη δεν θέλει να βγει και να ψάχνει για τρεις σέντερ αντί για δύο.

edit: Τώρα το είδα, μετά το ποστάρισμα: Το ίδιο το έχει πει παραπάνω με λιγότερα λόγια ο nikolas_asteri και συμφωνώ.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montechristo την Τρί Ιουν 10, 2025 8:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1822
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τρί Ιουν 10, 2025 8:45 pm

Εγώ λέω να κάνουμε πρόταση στον Γιουρτσεβεν ή στον Γκαμπριέλ να ολοκληρωθεί η ξεφτίλα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4389

golitog7 έγραψε:
Εγώ λέω να κάνουμε πρόταση στον Γιουρτσεβεν ή στον Γκαμπριέλ να ολοκληρωθεί η ξεφτίλα.
ο γκεμπριελ μια χαρα ειναι για 2ος σεντερ

0
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 785

Τρί Ιουν 10, 2025 8:46 pm

golitog7 έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 8:36 pm
montechristo έγραψε:

Ναι όπως αποτέλεσε και ο Σλούκας. Ο ΠΑΟ μου θυμίζει κάτι πλουσιόπαιδα που είχαμε στο σχολείο: όποτε λέγανε για ένα καλό παπούτσι ή κάτι άλλο πήγαινε και το έπαιρνε.
Πάντως όπως το έχω ξαναπεί μια από τα ίδια. Ο ΠΑΟ παίρνει ότι καλύτερο κυκλοφορεί εμείς τα απομεινάρια.
Έτσι λειτουργεί η ελεύθερη αγορά σε όλο τον δυτικό κόσμο. θέλουμε δεν θέλουμε ο καπιταλισμός είναι ο βασιλιάς της οικονομικής ζούγκλας - και κατ' επέκταση, Ο έχων τα μπικικίνια κάνει τα κουμάντα και ψωνίζει τα καλύτερα φιλέτα.

2
2 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Τρί Ιουν 10, 2025 8:54 pm

qspock έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 8:10 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Τρί Ιουν 10, 2025 8:04 pm

Wut? Εσύ δεν έγραψες το παραπάνω;
Εννοω η ερωτηση πρεπει να απευθυνθει στον Μπαρτζωκα και οσους πιστευουν τοσο στον Σερβο.
Δεν είναι το θέμα αν και σε ποιό βαθμό πιστεύουν στον Σέρβο.
Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο Μπαρτζώκας δεν τρελαίνεται με τον Μιλού. Αυτό δεν έχει σχέση με την μπασκετική αξία του παίκτη, αλλά με το στυλ παιχνιδιού που παίζει η ομάδα.
Όμως, ο Ολυμπιακός δεν θέλει κιόλα να βγει στην αγορά ψάχνοντας για δυό σέντερ για πρωτοδεύτερους και έναν για τρίτο (εδώ τρομάζεις να βρεις έναν). Αν ο Μιλουτίνοφ μείνει με τα λεφτά που έπαιρνε (άντε και λίγο παραπάνω), θα ήταν μια λογική λύση για τον Ολυμπιακό, ιδίως αν τον συνδυάσει με Ταϊρίκ Τζόουνς και με Μπούκερ (όπως είπε αλλού ο Dinmitz) για τρίτο.
Η ανάγκη, λοιπόν, οδηγεί τον Μπαρτζώκα και τον Ολυμπιακό και όχι κάποια ιδιαίτερη καψούρα για Μιλουτίνοφ.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”