Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

steph.larry

senior
Reactions: 269
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Μάιος 28, 2025 9:51 pm

berry έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 9:44 pm
Ευρωπαίος νβαερ μπορεί να είναι ο Βουκσεβιτς όπως έχουμε ξαναπεί.

Ποιοι άλλοι; Σαριτς ,Γκαρζα,Μαμουκαλεσβιλι ;φτου ουτε να το πω δεν μπορω
Γράφτηκε σήμερα πάντως ότι τον Βούκσεβιτς ψάχνουν να τον κάνουν trade οι bulls. Ίσως είναι καλή περίπτωση να ασχοληθούμε αν προκύψει ότι θα διασχίσει τον Ατλαντικό προς τη δική μας μεριά.

0
assistant

nba
Reactions: 1706
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Μάιος 28, 2025 9:53 pm

Stam Tziant έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 9:38 pm
Εντωμεταξύ έχουν δει τα ματάκια μου πράγματα και θάματα. Σήμερα είδαν και ότι ο Σάσα δεν είναι για 30+ λεπτά. Επειδή έκανε ΕΝΑ, το ξαναλέω ΕΝΑ, κακό παιχνίδι μέσα σε μια ολόκληρη σεζόν. Δηλαδή να σε αναγκάζουν να πας Τουρκία, για μεταμόσχευση μαλλιών με το ζόρι. Βρε δε θέλω να μου πέσουν λέμε!
στο μπασκετ που παιζεται στην ευρωλιγκα και ειδικα στα δυσκολα παιχνιδια κανεις δεν μπορει να παιξει 30+ λεπτα.....απλα τον καις.....αν παιξεις σε ημιτελικο φαιναλ-4 ολο το 2ο ημιχρονο σαν το Σασα, στο τελευταιο 5λεπτο δεν καταλαβαινεις αν εισαι Ολυμπιακος ή Παναθηναικος........

0
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1771
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Τετ Μάιος 28, 2025 9:55 pm

steph.larry έγραψε:
berry έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 9:44 pm
Ευρωπαίος νβαερ μπορεί να είναι ο Βουκσεβιτς όπως έχουμε ξαναπεί.

Ποιοι άλλοι; Σαριτς ,Γκαρζα,Μαμουκαλεσβιλι ;φτου ουτε να το πω δεν μπορω
Γράφτηκε σήμερα πάντως ότι τον Βούκσεβιτς ψάχνουν να τον κάνουν trade οι bulls. Ίσως είναι καλή περίπτωση να ασχοληθούμε αν προκύψει ότι θα διασχίσει τον Ατλαντικό προς τη δική μας μεριά.
Βουτσεβιτς είναι μπουλς και είναι παιχτουρα .δεν έρχεται ευρωπη

Βουκσεβιτς λέω εγώ .Γιος του Ντούσαν που έπαιζε παλιά σε εμάς

https://www.basketball-reference.com/pl ... etr01.html

0
Stam Tziant

junior
Reactions: 204

Τετ Μάιος 28, 2025 10:00 pm

assistant έγραψε:
Stam Tziant έγραψε:
Εντωμεταξύ έχουν δει τα ματάκια μου πράγματα και θάματα. Σήμερα είδαν και ότι ο Σάσα δεν είναι για 30+ λεπτά. Επειδή έκανε ΕΝΑ, το ξαναλέω ΕΝΑ, κακό παιχνίδι μέσα σε μια ολόκληρη σεζόν. Δηλαδή να σε αναγκάζουν να πας Τουρκία, για μεταμόσχευση μαλλιών με το ζόρι. Βρε δε θέλω να μου πέσουν λέμε!
στο μπασκετ που παιζεται στην ευρωλιγκα και ειδικα στα δυσκολα παιχνιδια κανεις δεν μπορει να παιξει 30+ λεπτα.....απλα τον καις.....αν παιξεις σε ημιτελικο φαιναλ-4 ολο το 2ο ημιχρονο σαν το Σασα, στο τελευταιο 5λεπτο δεν καταλαβαινεις αν εισαι Ολυμπιακος ή Παναθηναικος........
Άστα κανένας... Ο Hayes-Davis που έπαιξε 37 λεπτά στον τελικό; Άσχετος Σάρας, τον έκαψε. Mike James 30 λεπτά σε ημιτελικό και τελικό; Μυρωδιάς Σπανούλης. Grant, Osman 35 λεπτά; Κλασσικός ταβερνιάρης Αταμάν. Ευχαριστώ να λέει που αποβλήθηκε με φάουλ ο Nunn. Αλλιώς παίζει να τον άφηνε κι αυτόν 30+ ο ανίδεος, να τον κάψει κι αυτόν...

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Dimmitz

euroleague
Reactions: 762

Τετ Μάιος 28, 2025 10:06 pm

coach blue έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 8:31 pm
shaq7 έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 8:29 pm
παντως αν παρουμε ολες τις πηγες εχουν ειπωθει ολα τα πιθανα σεναρια :D Προσωπικα μονο ενα πραγμα εχω μαθει εδω και μερες οτι στο ντουμπαι στο δειπνο με τον μανατζετ του μισιτς ζητησανε οσα παιρνει ο σασα.αυτο εβγαλε και ο συριγος σημερα.

ο τζοουνς ειναι καλυτερος παικτης του οτουρου δεν μου κανει εντυπωση αλλα πρεπει να ανανεωσε..
ο τυπου εξουμ αν εννοει ποιντ φοουργουρντ παντως ο καλυτερος διαθεσιμος παει στην χαποελ..ο αλλος ο συμπαικτης του ειναι ασουτος..ενω ο ιδιος ο εξουμ δυσκολα να φυγει απο ΝΒΑ.. ειναι και πολυ τραυματιας..να δω ποιος θα παιζει ασσος σε αυτην την περιπτωση..ο γουοκαπ λογικα,κλασσικος μπαρτζωκας.
ο πιτερς δεν ειναι καλο φιτ με την ομαδα..δηλαδη να κρατησουμε εναν σουτερ 50% που δεν θα παιζει πανω απο 10λ?δεν εχει νοημα..μεχρι και ντιμιτζ που πρεπει να ειναι ο μεγαλυτερος θαυμαστης του τον βγαζει απο τα ροστερ πλεον.
Τοτε να παιζει 20 λεπτα .
Τον βγάζω ρε φίλε αν και καψούρης με τον παίχτη γιατί δεν χρησιμοποιείται..Δεν τον βάζει σε κρίσιμα ματς πάνω από 7-10 λεπτά..Με αυτές τις προυποθέσεις ας πάει στην ευχή του θεού να τον βλέπουμε να κλείνει σπίτια σε άλλες ομάδες. Μόνο στον ΠΑΟ μην πάει γιατί δεν θα το αντέξω. Να του δίνει ο Shorts assist και να έχει 60% από τις γωνίες και σβηστά 20 ποντάκια. Με έλευση Σάσα ήρθε ταφόπλακα για τον παίκτη. Δυστυχώς, δεν ματσάρουν καθόλου καλά, ας έρθει τουλάχιστον ένας Λεντέι που είμαι και φαν του να δώσει λίγο ξύλο.

0
steph.larry

senior

Τετ Μάιος 28, 2025 10:10 pm

berry έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 9:55 pm
steph.larry έγραψε:

Βουτσεβιτς είναι μπουλς και είναι παιχτουρα .δεν έρχεται ευρωπη

Βουκσεβιτς λέω εγώ .Γιος του Ντούσαν που έπαιζε παλιά σε εμάς

https://www.basketball-reference.com/pl ... etr01.html

Ω ναι, έχεις δίκιο. Την πάτησα και παρανόησα. Άλλα έγραψες κι άλλα διάβασα.

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1367

Τετ Μάιος 28, 2025 10:14 pm

Stam Tziant έγραψε:
Το παιχνιδι παιζεται και στις δυο μεριες του παρκε .
Ακομα και στο ματς με την μονακο το δραμα ηταν πισω και οχι μονο στην επιθεση .

Αλλα ας δουμε την επιθεση .Τα στατς του βεζενκοφ κατρακυλανε στο τελος των παιχνιδιων ειδικα αν εχει παιξει ολο το δευτερο ημιχρονο σερι .

Στην αμυνα 30+ λεπτα του βεζενκοφ ειναι ενας ευκολος στοχος για τον αντιπαλο .

Τα ιδια λεγαμε και μεσα στην χρονια . Δεν ειναι κατι νεο .

Σε αυτο το επιπεδο δεν ειναι ευκολο να κρυψεις παικτη .

Αλλα δεν θα τα χαλασουμε κι ολας . Πες οτι εγραψα μια σαχλαμαρα παραπανω :)

2
2 Εικόνα
Dimmitz

euroleague

Τετ Μάιος 28, 2025 10:20 pm

Stam Tziant έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 10:00 pm
assistant έγραψε:

Άστα κανένας... Ο Hayes-Davis που έπαιξε 37 λεπτά στον τελικό; Άσχετος Σάρας, τον έκαψε. Mike James 30 λεπτά σε ημιτελικό και τελικό; Μυρωδιάς Σπανούλης. Grant, Osman 35 λεπτά; Κλασσικός ταβερνιάρης Αταμάν. Ευχαριστώ να λέει που αποβλήθηκε με φάουλ ο Nunn. Αλλιώς παίζει να τον άφηνε κι αυτόν 30+ ο ανίδεος, να τον κάψει κι αυτόν...
Φίλε μου όλοι αυτοί που αναφέρεις είναι two way παίκτες και είναι και κατά γενική ομολογία αθλητικοί. ο Σάσα δεν μπορεί να παίζει 30 λεπτά διότι τον στοχεύουν όλες οι ομάδες στην άμυνα και σπαταλάει τρελή ενέργεια να προσπαθεί να παίξει άμυνα με αποτέλεσμα να μην έχει ανάσες και στα δεύτερα ημίχρονα να εξαφανίζεται και να μην παίρνει ούτε προσπάθειες. Ίσως, αν δεν τον έβαζε ο Μπαρτώκας απνευστί όλο το δεύτερο ημίχρονο να ήταν καλύτερα τα πράγματα.

Τα επιχειρήματα που αναφέρεις δεν στέκουν, διότι ο James πχ. ήταν αναγκαστικό να παίξει 30 λετπά γιατί τα άλλα γκάρντ πετούσαν χαρταετό. Το ίδιο έγινε και με τον Φουρνιέ σε μάς ώσπου στο τέλος έμεινε από ανάσες και αυτός και έκανε κάποια λάθη. Το ίδιο και o James που είχε τραγικά ποσοστά στο δεύτερο ημίχρονο από την κούραση και δεν μπορούσε να σταυρώσει σουτ. Ο Οσμάν που έπαιξε 20 λεπτά σερί στην σειρά με την Εφές έμεινε έξω γιατί άρχισε να παθαίνει κράμπες. Ο Χουάντσο έπαιξε 37 λεπτά και στο επόμενο παιχνίδι ήταν η σκιά του εαυτού του.

Ο Ναν είναι ειδική περίπτωση, έχει σώμα εξωγήινου και παίζει σβηστός.

Ο Σάσα δεν θα έπρεπε να ξεπερνάει τα 22-25 λεπτά, τουλάχιστον στην ρέγκουλαρ. Σε κρίσιμα ματς προφανώς και μπορεί να παίξει 30 λεπτά, αλλά με καλύτερη διαχείρηση από τον πάγκο (να τον ξεκουράσουν) και με καλύτερο - πιο αθλητικό ρόστερ να καλύπτει τις αδυναμίες του στην άμυνα.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1771
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Τετ Μάιος 28, 2025 10:23 pm

Ναι δεν ξέρω δεν έχω καταλήξει

Στο νβα πάντως παίζουν 35λεπτα μ.ο για πολύ περισσότερα παιχνίδια

Βέβαια εκεί λιώνουν γυμναστήριο και σε ατομικές...

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6618
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Μάιος 28, 2025 10:25 pm

ο σασα στον τελικο του 23 ειχε παιξει 40 λεπτα παντως..ειχε βαλει 30κατι ποντους νομιζω

επισης οτι παιζει χαλαρα 30λ ειναι αστειο να το συζηταμε..Η κουβεντα πρεπει να παει στο οταν δεν ειναι καλος γιατι δεν παιρνουν ευκαιρια και οι αλλοι..βεβαια οταν η αλλαγη του ειναι καρμπον ιδια εχει ενα νοημα να επιμενεις στο προτοτυπο.

0
steph.larry

senior

Τετ Μάιος 28, 2025 10:29 pm

shaq7 έγραψε:
ο σασα στον τελικο του 23 ειχε παιξει 40 λεπτα παντως..ειχε βαλει 30κατι ποντους νομιζω

επισης οτι παιζει χαλαρα 30λ ειναι αστειο να το συζηταμε..Η κουβεντα πρεπει να παει στο οταν δεν ειναι καλος γιατι δεν παιρνουν ευκαιρια και οι αλλοι..βεβαια οταν η αλλαγη του ειναι καρμπον ιδια εχει ενα νοημα να επιμενεις στο προτοτυπο.
Αυτό διαβάζεται και αντίστροφα όμως. Εφόσον η αλλαγή του είναι παρεμφερής και ποιοτική, θα έπρεπε να βρίσκει πιο εύκολα λεπτά ξεκούρασης.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Dimmitz

euroleague

Τετ Μάιος 28, 2025 10:33 pm

shaq7 έγραψε:

Δεν μίλησε κανείς για τελικό. Για ρέγκουλαρ λέμε. Στον τελικό ας παίξει και 45, αλλά οκ δεν είναι και ο Dirk Nowitzki.

1
1 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 792
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μάιος 28, 2025 10:34 pm

Heisenberg έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 7:58 pm
Τελευταία νέα χωρϊς καμία επιφύλαξη, διότι εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια τον γνωστό μου!
- Ο Μίτσιτς τώρα που μιλάμε πιέζει ο ίδιος τις καταστάσεις ώστε να πάει στον Ολυμπιακό ή στον Σάρας, αφού η Ρεάλ του ξεκαθάρισε ότι δεν ανεβαίνει πάνω από 3εκ €. Πάντως και η Dubai Bc του δίνει 4,5 τον χρόνο για κλειστό τριετές!!! Η Χάποελ δεν έχει βγεί εκτός, όπως κακώς αναφέρεται παντού και εξακολουθεί να παραμένει στο κόλπο, αλλά ως τελευταία επιλογή του αν δεν τελεσφορήσει η περίπτωση Ολυμπιακού ή Φενερμπαχτσέ. Ο Ολυμπιακός μιλάει φιλολογικά μαζί του μέχρι στιγμής….μην ακούτε ποσά!!!
- Ο Έβανς θα παραμείνει στο ρόστερ και επιπλέον σίγουρα θα προστεθεί άλλος ένας τοπ επιπέδου Γκαρντ ( δεν είπα ότι θα είναι ο Μίτσιτς) που θα έχει οπωσδήποτε κάθετο παιχνίδι και αξιόπιστο σουτ! Πάντως ο Μπι θέλει παίκτη τύπου Εξουμ!!! Έχει παίξει επαφή και με ένα τρελό όνομα Ευρωπαίου Nbaer που απλά ΔΕΝ θέλω να το γράψω!!! Και δεν αναφέρω ούτε σε πια θέση…….
- Οι πρόεδροι θα ανεβάσουν και εφέτος το μπάτζετ!
- ο Μπι δεν έχει αναιρέσει την πρόθεση του να παραιτηθεί, άσχετα του τι διαβάζετε……οι Αφοί ούτε το συζητάνε και για αυτό έχουνε κολλήσει όλα και όχι διότι έρχονται οι τελικοί!!
- ο Οτούρου δεν τρελαίνει τον Μπι, αντιθέτως με τον Jones της Partizan ( ήμαρτον….) και τον Κεβάριους που τον κυνηγάμε ακόμα και τώρα, αν και τον πρόλαβε ο Σπαν!!!
- Σίγουρα ένας δεινόσαυρος χαιρετά μαζί με Λογκ, Ντόρσει, Σάκη, Βιλντόζα και φυσικά Γκος………έγινε συζήτηση υπό προϋποθέσεις μέχρι και για τον Λι, αλλά δεν τελεσφόρησε!! Η αίσθηση του γνωστού μου είναι πως θα υπάρξει και μια αποχώρηση ΕΚΠΛΗΞΗ!
- Θα πάρουμε παίκτη από nba εφέτος………..αυτή είναι η αίσθησή μου!!!
ΑΥΤΑ ΕΜΑΘΑ……….ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΩ!!! ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΩ ΚΑΘΩΣ ΘΕΩΡΩ ΠΛΗΡΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΜΟΥ!!!
χαιρομαι που ξερεις τοσα.
εμενα ο δικος μου με το σταγονομετρο.ασε που και αυτος απο αλλους περιμενει.

Ειχα πει εδω και μερες εδω μεσα οτι οι Αφοι θα ανεβασουν και αλλο το μπατζετ φετος και απορουσα που γραφατε για επιστροφη στις εργασιακες ρυθμισεις.

Εγω τελευταια ενημερωση που εχω ειναι οτι η Φενερ επισημα δεν εχει κανει καμια κινηση οτι θελει τον Μισιτς, πιο πολυ την ανακατευουν,
Αντιθετως ο Σαρας ηθελε τον Καρλικ Τζοουνς της Παρτιζαν.
Οι Αφοι μπορουν να του δωσουν κοντα το συμβολαιο του Σασα και οι συζητησεις ειναι παραπανω απο φιλολογικες.

τωρα για τον ευρωπαιο NBAer αν θεωρησουμε οτι ο Σρουντερ ειναι γερμανος σε αυτον θα πηγαινε το μυαλο μου αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτος.

*Ο Ταιρικ Τζοουνς εχει ανανεωσει με παρτιζαν
Η μονακο δεν εχει παρει ακομα τον Κεβαριους
Καλά πήγε, καλά πήγε…….για το μυαλό σου εννοώ!!!!!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1367

Τετ Μάιος 28, 2025 10:35 pm

shaq7 έγραψε:

Απεναντι στην παθητικη ζωνη του τσους οπου δεν τον ακουμπουσε ανθρωπος . Παρ ολα αυτα στο τελος του παιχνιδιου ηταν νον φακτορ . Αν ειχε παρει εστω 10 λεπτα ο πιτερς απεναντι στη ζωνη ισως ειχε 4 ευρωλιγκες η ομαδα τωρα .

Με την μονακο φετος εφαγε το ξυλο της ζωης του κι επαιξε παλι 30+ με σερι το δευτερο ημιχρονο .

Εμεις μπορουμε να λεμε οτι θελουμε , οι αριθμοι ομως λενε την αληθεια .

Το οτι μπορουν και παιζουν 35+ οι σουπερ αθλητες δεν σημαινει οτι μπορουν να το κανουν ολοι .

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6618
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Μάιος 28, 2025 10:39 pm

steph.larry έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 10:29 pm
shaq7 έγραψε:

Αυτό διαβάζεται και αντίστροφα όμως. Εφόσον η αλλαγή του είναι παρεμφερής και ποιοτική, θα έπρεπε να βρίσκει πιο εύκολα λεπτά ξεκούρασης.
ναι τα βρισκει στην α1..ο μπαρτζωκας δεν θεωρει οτι αξιζει να βγει ο σασα για τον πιτερς..οι αριθμοι το λενε οχι εγω..ο μονος αδικημενος παικτης της σεζον ειναι ο πιτερς για μενα.

παντως οσο αναφορα τον βουτσεβιτς απο την στιγμη που γινεται trade να δουμε που θα παει και τι λεφτα/ρολο θα του δωσουν..ειναι και 35..για καποιο λογο παροτι το τρολαρα οτι θα τον λεμε πριν 2 μερες ξαφνικα δεν μου φαινεται τοσο απιθανο :lol:

ο πιτερς της πρωτης χρονια παντως του 23 δεν ειχε καμια σχεση με τον τωρινο..δεν ειναι τοσο ακραιο οτι δεν τον εβαλε ενω ο σασα ηταν ον φαιερ..βεβαια ισως μπορουσε να τον βαλει στο 3 αντι του μακισικ οποτε παω πασο εκει..

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”