Ακόμα θυμάμαι διάφορους φωστήρες να κοροϊδεύουν για την επιλογή Γκραντ (όχι εδώ στο φόρουμ). Εμένα πάντως αν μου λέγανε με ένα μαγικό ραβδάκι, πάρε έναν παίχτη του ΠΑΟ και φέρτον στην ομάδα σου, αυτόν θα διάλεγα, και όχι τον Ναν. Παιχταράς, χαμηλών τόνων, λίγα λόγια και πολλές πράξεις. Τρελό vfm.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 267
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
3
3

- yawn.brigade
- Reactions: 528
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
εγώ θα έθετα ως όρο να κουρευτεί και να ξαναβάλει σιδεράκια μπας και δούμε τον κανονικό Μίσιτς αν έρθειHeisenberg έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 10:36 amΣυμβόλαιο 3 χρόνια, αποδοχές 13,5 εκ μαζι μεσα και το μπόνους μεταγραφής (του μάνατζερ, μάλλον) που ειναι στο 1.5 εκ. συν δώρο επίτευξης στόχων απο 1 μέχρι 3 εκ. ευρώ
τα ποσα που διέρρευσαν απο τις διαπραγματευσεις.
φυσικα μπορει να υπαρξουν αυξομειωσεις ως προς το τελικο deal.

0
-
- Reactions: 267
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω στην κουβέντα με τους χρόνους. Παράδειγμα λέτε μερικοί ότι ο Βεζέ με το συμβόλαιο του πρέπει να παίρνει 30+ λεπτά και ο Αλέκος είναι καταδικασμένος στο ταβάνι των 10, αντε 15 λεπτών στην καλύτερη. Κι εγώ αναρωτιέμαι, αυτό γιατί πρέπει να είναι κανόνας σε ΟΛΑ τα ματς;;
Η ευρωλίγκα πάει να ξεπεράσει τις 40 αγωνιστικές του χρόνου, συν playoffs συν F4. Οι ομάδες στην κούρσα της κατάκτησης θα είναι τουλάχιστον 4-5, με μικρές διαφορές ποιότητας μεταξύ τους. Οπότε δεν το βρίσκω λογικό να αξιολογούμε τα λεπτά των θέσεων χωρίς να συνυπολογίζουμε τα ματσαρίσματα. Αν ο αντίπαλος πχ είναι η Μονακό, ο Σασα θα πρέπει να παίρνει max 20 λέπτα (και μάλλον μόνο τόσο θα μπορεί από το μπασκετικό ξύλο που θα τρώει). Σε άλλο ματς μπορεί να ταιριάζει να παίξει 30λεπτο.
Η ευρωλίγκα πάει να ξεπεράσει τις 40 αγωνιστικές του χρόνου, συν playoffs συν F4. Οι ομάδες στην κούρσα της κατάκτησης θα είναι τουλάχιστον 4-5, με μικρές διαφορές ποιότητας μεταξύ τους. Οπότε δεν το βρίσκω λογικό να αξιολογούμε τα λεπτά των θέσεων χωρίς να συνυπολογίζουμε τα ματσαρίσματα. Αν ο αντίπαλος πχ είναι η Μονακό, ο Σασα θα πρέπει να παίρνει max 20 λέπτα (και μάλλον μόνο τόσο θα μπορεί από το μπασκετικό ξύλο που θα τρώει). Σε άλλο ματς μπορεί να ταιριάζει να παίξει 30λεπτο.
1
1

- j-kidd13
- Reactions: 1705
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μα και εδω τα ιδια γραφανε καποιοι οταν ανακοινωθηκε.Μας κοροιδευουν, αυτο ειναι που θα ανεβει το μπατζετ και φτιαχτει ομαδαρα,το sdna πουλαει φουμαρα,με παικτες απο eurocup θα κανουμε ομαδα,ποιος Γκραντ που δεν κανει για ευρωλιγκα και στην Αρμανι απετυχε κλπ.Δεν τα ξεχασαμε.steph.larry έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 11:08 amΑκόμα θυμάμαι διάφορους φωστήρες να κοροϊδεύουν για την επιλογή Γκραντ (όχι εδώ στο φόρουμ). Εμένα πάντως αν μου λέγανε με ένα μαγικό ραβδάκι, πάρε έναν παίχτη του ΠΑΟ και φέρτον στην ομάδα σου, αυτόν θα διάλεγα, και όχι τον Ναν. Παιχταράς, χαμηλών τόνων, λίγα λόγια και πολλές πράξεις. Τρελό vfm.
0
-
- Reactions: 1291
- Προειδοποιήσεις:
1
Και εγω να πω την αληθεια για τον γκραντ ψιλοεκραξα την επιλογη καθως ειχα στο μυαλο τον παικτη στην αρμανι(πραγματικο νεκροταφειο). Κανοντας την κωλοτουμπαπυ ακομη και σημερα Μετα τον Οσμαν αυτος θα ηταν ο παικτης που θα επελεγα απο τον Παο(εξαιρετειται ο Σορτς). Ειδαμε και τον Χολ φετος. Τελικα ωραια τα ονοματα αλλα μεγαλυτερο ρολο παιζει η χημεια. Η ομαδα του Οκυμπιακου του 2022-2023 ειχε πανω απο ολα χημεια. Εβρισκε χρονονο Λουντζης και ο Λαρεντζακης ηταν βασικο γραναζι και παιξαμε τονκαλυτερο μπασκετ που παιχτηκε την τελευταια δεκαετια στην Ευρωλιγκα στο μεγαλυτερο εμρος της σεζον.j-kidd13 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 11:27 amΜα και εδω τα ιδια γραφανε καποιοι οταν ανακοινωθηκε.Μας κοροιδευουν, αυτο ειναι που θα ανεβει το μπατζετ και φτιαχτει ομαδαρα,το sdna πουλαει φουμαρα,με παικτες απο eurocup θα κανουμε ομαδα,ποιος Γκραντ που δεν κανει για ευρωλιγκα και στην Αρμανι απετυχε κλπ.Δεν τα ξεχασαμε.steph.larry έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 11:08 am
Ακόμα θυμάμαι διάφορους φωστήρες να κοροϊδεύουν για την επιλογή Γκραντ (όχι εδώ στο φόρουμ). Εμένα πάντως αν μου λέγανε με ένα μαγικό ραβδάκι, πάρε έναν παίχτη του ΠΑΟ και φέρτον στην ομάδα σου, αυτόν θα διάλεγα, και όχι τον Ναν. Παιχταράς, χαμηλών τόνων, λίγα λόγια και πολλές πράξεις. Τρελό vfm.
0
- shaq7
- Reactions: 6575
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Williams-Goss has committed to a 3-year agreement with Zalgiris, which includes a mutual exit clause following the second year after the 2026-27 season
He is anticipated to earn €1.3 million net per year for the first two seasons
για αυτο το συμβολαιο ο γκος σκοτωθηκε να υπογραψει? μπορουνε να τον διωξουνε δεν ειναι κλειστο 3ετες..απο τις χειροτερες αποφασεις που χω δει..και δεν εννοω που εφυγε απο μας αλλα που δεν περιμενε να βρει κατι καλυτερο...εκτος πια και εβλεπε οτι η αγορα τον εχει τελειως ξεγραμμενο..δεν ειναι και απιθανο με τοσους τραυματισμους που βγαζει.
για αυτο το συμβολαιο ο γκος σκοτωθηκε να υπογραψει? μπορουνε να τον διωξουνε δεν ειναι κλειστο 3ετες..απο τις χειροτερες αποφασεις που χω δει..και δεν εννοω που εφυγε απο μας αλλα που δεν περιμενε να βρει κατι καλυτερο...εκτος πια και εβλεπε οτι η αγορα τον εχει τελειως ξεγραμμενο..δεν ειναι και απιθανο με τοσους τραυματισμους που βγαζει.
0
-
- Reactions: 181
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε νομίζω ότι μιλάει κανείς για ΟΛΑ τα ματς. Αν κερδίζεις τη Βιλερμπαν 20 πόντους ας παίξει και 19 λεπτά ο Βεζενκοφ. Δε θα πει κανείς κάτι. Αν ο Πίτερς είναι σε καλή μέρα, του χουν μπει 2-3 σουτ, ας παίξει και 20 λεπτά.steph.larry έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 11:16 amΠάντως ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω στην κουβέντα με τους χρόνους. Παράδειγμα λέτε μερικοί ότι ο Βεζέ με το συμβόλαιο του πρέπει να παίρνει 30+ λεπτά και ο Αλέκος είναι καταδικασμένος στο ταβάνι των 10, αντε 15 λεπτών στην καλύτερη. Κι εγώ αναρωτιέμαι, αυτό γιατί πρέπει να είναι κανόνας σε ΟΛΑ τα ματς;;
Σε κάθε περίπτωση νομίζω τσάμπα το συζητάμε. Και 1μιση εκατομμύριο να έπαιρνε ο Σάσα, όταν έχει 20 πόντους μέσο όρο (και χωρίς να είναι ball-dominant) 30+ λεπτά θα παίξει, εκτός ειδικών περιπτώσεων.
1
1

- shaq7
- Reactions: 6575
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
οι παικτες που κυνηγανε τα mvp αν δεν παιζουν 30+ λεπτα ,ειδικα με τις αλμπες να γραψουν νουμερα δεν εχουν καμια ελπιδα...ουτε ο ναν εβγαινε.Ενας εντωμεταξυ δεν ειδα να λεει οτι ο σασα εχει διαβατηριο..αυτο ειναι τεραστιο πλεονεκτημα αναμεσα σε πιτερς πετρουσεφ..θα το καταλαβετε τα επομενα χρονια που οι ελληνες μας θα ναι ο νετζηπογλου ο πουλακιδας και ο ζουγρης.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Πέμ Μάιος 29, 2025 11:59 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- τουλουμπα
- Reactions: 4425
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
εφοσον δεν πηρατε την κουπα θα εφευγε οποτε καλα εκανε και υπεγραψεshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 11:50 amWilliams-Goss has committed to a 3-year agreement with Zalgiris, which includes a mutual exit clause following the second year after the 2026-27 season
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4425
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
αφου γραφοταν οτι αν δεν σηκωσουν την κουπα δεν θα τον ανανεωναν καν
αυτα τα ξερουν και οι παιχτες
και αν την σηκωνε ποσα να επαιρνε παραπανω 1.4 να πηγαινει?
θα καθοταν να περιμενε τι θα γινει στο φ4 και αν τον θελατε και αν σας εκανε για τοσο μικρη διαφορα?
οι παιχτες κοιτατε πρωτα τον εαυτο τους και μετα την ομαδα
απτην καταληξη των πραγματων την καλυτερη επιλογη εκανε
0
-
- Reactions: 1069
- Προειδοποιήσεις:
1
εσυ καλα τα λες αλλα αλλος εχει το κουμαντο γαι τους χρονους και την αξιοποιηση των παικτων . πιστευεις οτι αν οι πητερς -μιλου επαιρναν τον ιδιο αριθμο προσπαθειων που επαιρνε σασα δεν θα εγραφαν αντιστοιχα νουμερα ?steph.larry έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 11:16 amΠάντως ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω στην κουβέντα με τους χρόνους. Παράδειγμα λέτε μερικοί ότι ο Βεζέ με το συμβόλαιο του πρέπει να παίρνει 30+ λεπτά και ο Αλέκος είναι καταδικασμένος στο ταβάνι των 10, αντε 15 λεπτών στην καλύτερη. Κι εγώ αναρωτιέμαι, αυτό γιατί πρέπει να είναι κανόνας σε ΟΛΑ τα ματς;;
0