Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- coach blue
- Reactions: 1363
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ειμαι φαν του γκος αλλα να πω καποια θετικα .shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 2:56 pm''κλαιμε πανω απο το μνημα΄΄ του γκος ενω η μας πουλησε και το παιζει τραυματιας και αρα παμε ξεβρακωτοι στο πρωταθλημα η που επειδη επαιξε ενα ματς στο φ4 τον ξαναπιασε μυικο προβλημα..Δεν ξερω ποιο απο τα δυο ειναι χειροτερο.Επισης το να βγαινεις να δηλωνεις πριν το φ4 οτι πηγες σε αλλη ομαδα δεν το λες φυσιολογικο..μπορουσες να το πεις και μετα..
Τα παιχνιδια τα επαιζε στο φουλ , δεν εκλεβε στην αμυνα .Ακομα και του Ελληνικου πρωταθληματος .
Οταν επεστρεφε απο τραυματισμο παλι εμπαινε με τα μπουνια και οταν εισαι επιρεπης στους τραυματισμους αυτο δεν ειναι εξυπνη κινηση για να επιμηκυνεις την καριερα σου .
Τωρα αν οντως εχει παλι σοβαρο προβλημα η ειναι αποφαση της ομαδας να μην τον χρησιμοποιησει στους τελικους δεν το ξερουμε .
1
1

Έγραφα πριν 20 μέρες…
Τρί Μάιος 06, 2025 7:28 pm
Διάβαζα στο διαδίκτυο,από μια πηγή που δεν έχω ιδέα αν είναι αξιόπιστη,ότι ο Έβανς όποτε δοκίμασε να μπει πιο δυνατά στις προπονήσεις πρηζότανε το γόνατο του.Αν ισχύει κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου καλά νέα.
Για να το αναφέρει και ο Ψιλόπουλος μάλλον ισχύει και ήταν αξιόπιστος αυτός που το έγραφε.
Τρί Μάιος 06, 2025 7:28 pm
Διάβαζα στο διαδίκτυο,από μια πηγή που δεν έχω ιδέα αν είναι αξιόπιστη,ότι ο Έβανς όποτε δοκίμασε να μπει πιο δυνατά στις προπονήσεις πρηζότανε το γόνατο του.Αν ισχύει κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου καλά νέα.
Για να το αναφέρει και ο Ψιλόπουλος μάλλον ισχύει και ήταν αξιόπιστος αυτός που το έγραφε.
0
-
- Reactions: 1230
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- mixalisgate7
- Reactions: 1611
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 787
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Πάντως ο Ψιλόπουλος δεν είναι κανένας αμπλαούμπλας!! Και εγώ ήξερα ότι μένει ο Έβανς και ελπίζω να έχει λάθος πληροφόρηση, διότι αν ισχύει αυτό σε συνδυασμό με την αστεία για εμένα αποχώρηση Γκος , σημαίνει ότι πλέον πας για δύο τοπ περιφερειακούς που ο ένας να έχει ταυτόχρονα και 2 way capabilities εκτός από drive και σταθερό καλό εξωτερικό σουτ, για να καλύπτει μαζί με τον Γουοκαπ το αμυντικό έλλειμα στα διάφορα σχήματα των Μίτσιτς και του Γάλλου Παικταρά!!…..και προφανώς σε μια τέτοια περίπτωση όπως καταλαβαίνεις φεύγει ο Πήτερς διότι δεν αντέχεις άλλη αμυντική τρύπα ταυτόχρονα στο 4!!! Πιάσε το αυγό και κούρευτο, εν ολίγοις…….Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 3:44 pmΚαλησπέρα. δεν υπηρχε αποφαση να φυγει ο Εβανς. μεχρι χτες θα εμενε κανονικα.
δεν ξερω αν αλλαξε κατι σημερα. μπορει τι να πω.
Σε αλλα νεα ειναι υπαρκτο το ενδιαφερον της Ρεαλ για Πητερς. Αν ο Μπαρτζώκας δωσει το οκ, ο παικτης δεν εχει κανενα θεμα,θα αδειασει η θεση και θα κινηθουμε για Πετρουσεφ.
1
1

-
- Reactions: 787
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Πάντως ο Ψιλόπουλος δεν είναι κανένας αμπλαούμπλας!! Και εγώ ήξερα ότι μένει ο Έβανς και ελπίζω να έχει λάθος πληροφόρηση, διότι αν ισχύει αυτό σε συνδυασμό με την αστεία για εμένα αποχώρηση Γκος , σημαίνει ότι πλέον πας για δύο τοπ περιφερειακούς που ο ένας να έχει ταυτόχρονα και 2 way capabilities εκτός από drive και σταθερό καλό εξωτερικό σουτ, για να καλύπτει μαζί με τον Γουοκαπ το αμυντικό έλλειμα στα διάφορα σχήματα των Μίτσιτς και του Γάλλου Παικταρά!!…..και προφανώς σε μια τέτοια περίπτωση όπως καταλαβαίνεις φεύγει ο Πήτερς διότι δεν αντέχεις άλλη αμυντική τρύπα ταυτόχρονα στο 4!!! Πιάσε το αυγό και κούρευτο, εν ολίγοις…….Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 3:44 pmΚαλησπέρα. δεν υπηρχε αποφαση να φυγει ο Εβανς. μεχρι χτες θα εμενε κανονικα.
Σε αλλα νεα ειναι υπαρκτο το ενδιαφερον της Ρεαλ για Πητερς. Αν ο Μπαρτζώκας δωσει το οκ, ο παικτης δεν εχει κανενα θεμα,θα αδειασει η θεση και θα κινηθουμε για Πετρουσεφ.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
να που ειναι αμπλαουμπλας τελικα γιατι ειπαν οτι ειναι fake news.Slow horses 7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 4:02 pmΠάντως ο Ψιλόπουλος δεν είναι κανένας αμπλαούμπλας!! Και εγώ ήξερα ότι μένει ο Έβανς και ελπίζω να έχει λάθος πληροφόρηση, διότι αν ισχύει αυτό σε συνδυασμό με την αστεία για εμένα αποχώρηση Γκος , σημαίνει ότι πλέον πας για δύο τοπ περιφερειακούς που ο ένας να έχει ταυτόχρονα και 2 way capabilities εκτός από drive και σταθερό καλό εξωτερικό σουτ, για να καλύπτει μαζί με τον Γουοκαπ το αμυντικό έλλειμα στα διάφορα σχήματα των Μίτσιτς και του Γάλλου Παικταρά!!…..και προφανώς σε μια τέτοια περίπτωση όπως καταλαβαίνεις φεύγει ο Πήτερς διότι δεν αντέχεις άλλη αμυντική τρύπα ταυτόχρονα στο 4!!! Πιάσε το αυγό και κούρευτο, εν ολίγοις…….Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 3:44 pmΚαλησπέρα. δεν υπηρχε αποφαση να φυγει ο Εβανς. μεχρι χτες θα εμενε κανονικα.
εκτος αν λενε ψεμματα απο την ΚΑΕ
0