Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- yawn.brigade
- Reactions: 517
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
γύρω στο μύριο ήταν,βαριά βαριά να πήγε 1,2 τώρα,
σε σχέση με πάρα πολλούς άλλους στην ομάδα φουλ αδικημένος
Βασικά η ομάδα πιστεύω τον "ξεγελάει"
3η φορά το ίδιο πράγμα,ενώ έχει συμβόλαιο αλλο 1 χρ του προτείνει επέκταση για +1 με καλούτσικη αυξηση ,ο παίκτης δεν θέλει να ρισκάρει κ δέχεται,μάλλον είναι κ χαμηλών τόνων.
Σκέψου ήρθε απο μικρότερη ομάδα στα 31 με αρχ συμβόλαιο 500 χιλ θα αισθάνεται κ ευχαριστημένος
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος todorris την Τετ Ιουν 11, 2025 10:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- τουλουμπα
- Reactions: 4389
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
«Υπογράψαμε με τον Τι Τζέι Σορτς, ο οποίος είχε μια εξαιρετική σεζόν. Ο Λορέντζο Μπράουν έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, αλλά δεν ξέρω αν θα μείνει. Δεν μπορέσαμε να του δώσουμε τα λεπτά που ήθελε. Δεν είμαστε σίγουροι για το πώς θα επιστρέψει ο Ματίας Λέσορτ, δεν ξέρουμε αν θα μπορέσει να παίξει με τον ίδιο τρόπο. Ψάχνουμε για έναν υποστηρικτικό σέντερ δίπλα του. Ο Βασίλιε Μίτσιτς θέλει να επιστρέψει, αλλά δεν μπορούμε να τον πάρουμε.
0
-
- Reactions: 2429
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ούτε που θυμάται ότι τον έχουμε υπογράψει για 2 χρόνια τον Μπράουν. Ο Γκραντ από ότι διαβάζω υπέγραψε με λίγο κάτω από 1,5 εκατ.τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 10:41 pm«Υπογράψαμε με τον Τι Τζέι Σορτς, ο οποίος είχε μια εξαιρετική σεζόν. Ο Λορέντζο Μπράουν έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, αλλά δεν ξέρω αν θα μείνει. Δεν μπορέσαμε να του δώσουμε τα λεπτά που ήθελε. Δεν είμαστε σίγουροι για το πώς θα επιστρέψει ο Ματίας Λέσορτ, δεν ξέρουμε αν θα μπορέσει να παίξει με τον ίδιο τρόπο. Ψάχνουμε για έναν υποστηρικτικό σέντερ δίπλα του. Ο Βασίλιε Μίτσιτς θέλει να επιστρέψει, αλλά δεν μπορούμε να τον πάρουμε.
Η ομάδα θέλει σούπερ 3/4αρι και σούπερ 5αρι. Μην ξεφύγουμε από την αναλογία 8 ξένοι και 7 Έλληνες.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2956
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αρκετά κακός για ΝΒΑ. Στη G-League ήταν πολύ καλός αλλά η G-League μπορεί και να μη σημαίνει τίποτα. Στο ΝΒΑ που ξαναπήγε δεν τον βλέπω για τίποτα παραπάνω από 12ο παίκτη.
Ενώ είναι αθλητικός παίκτης, δεν ξέρω πως να το περιγράψω, δεν μοιάζει να χρησιμοποιεί την αθλητικότητά του. Επίσης είναι αρκετά μέτριος στο τρίποντο.
Ποιος ξέρει όμως; Μπορεί στην Ευρώπη να αρχίσει να αποδίδει καλύτερα. Εγώ ψιλό-αμφιβάλλω.
0

Ο Νοξ είναι περίεργη περίπτωση παίκτη, είχε σοβαρά προσόντα και θα μπορούσε να κάνει καλή καριέρα στο nba και έχει καταλήξει να βρίσκει μετά βίας minimum συμβόλαιο. Πολύ άτολμος και νωχελικός είναι για να μπορέσει να σταθεί άμεσα σε ομάδα που θέλει Ευρωλιγκα, πιστεύω πως θα έπρεπε να πάει κάπου σε πιο χαμηλό level τύπου Ζαλγκιρις ή Άλμπα για να δει πως παίζεται το μπάσκετ εδώ και μετά να κάνει step up.
Οι Hayes, Reed και Mathews θεωρώ πως θα βρουν συμβόλαιο στο nba έστω και minimum.
Ο Mathews αν δεν έβρισκε για κάποιο λόγο και κοιτούσε για εδώ θα ήταν εξαιρετική περίπτωση πολύ καλός σουτερ και σκληρό παιδί. Μου θυμίζει αρκετά το Μιχαλιουκ με χειρότερο handling αλλά πιο μαχητικός αμυντικά. Ότι πρέπει θα ήταν για το 2-3 να καλύψει το κενό του Γκριγκονις.
Ο Duarte παικταράς αλλά λίγο τρελοκομείο και πολύ αμφιβάλλω πως θα δεχθεί να βλέπει Nunn, Shorts και Σλούκα να έχουν μόνιμα τη μπάλα στα χέρια τους και ο ίδιος να περιμένει στη γωνία για να σουτάρει.
0
- Conan1982
- Reactions: 3547
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είχε αναφερθεί και στο αντίστοιχο τόπικ του Ολυμπιακού και τον είχα ψάξει λίγο. Γενικότερα μου κάνει εντύπωση η διαδρομή του, δεν τα πήγαινε και τόσο άσχημα στο ΝΒΑ ώστε να μην μπορέσει να βρει ένα συμβόλαιο, τελικά καταλήγει στη G-League για 2 παιχνίδια και μετά στο πρωτάθλημα του Πουέρτο Ρίκο. Δείχνει να υπάρχει κάποιο θέμα γιατί έχει και μέγεθος και προσόντα. Στην Ευρώπη πιθανόν να ήταν εξαιρετικός αλλά μάλλον είναι και λίγο ρίσκο.
0