Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2527
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιουν 29, 2025 3:33 pm

pan24 έγραψε:
Κυρ Ιουν 29, 2025 12:09 pm
Giannis14 έγραψε:
Κυρ Ιουν 29, 2025 11:40 am

Σε ποιο Φ4 ήταν ανύπαρκτος ; Στο φετινό ή στο περυσινό ή και στα δύο λες ;
Και στα 2.
Φέτος ημιτελικό 0 πόντους 2 ριμπάουντ.
Στον μικρό τελικό, που ήταν σαν φιλικό 8 πόντους 3 ριμπάουντ με ανύπαρκτη άμυνα αλλά γενικά δεν το μετράω καν αυτό το παιχνίδι για κανέναν ούτε καλό ούτε κακό.

Πέρσι 2 πόντους 4 ριμπάουντ στον ημιτελικό σε 26 λεπτά.
8 πόντους 3 ριμπάουντ σε 17 λεπτά στον τελικό. Πέρα από τα 2 τρίποντα δεν έκανε κάτι και ήταν από τους βασικούς λόγους που η Ρεάλ μας είχε πάρει διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο.

Τα οποίο είναι οκ για τον 4ο ψηλό σου που τον έχεις να παίζει λίγο, να μπει να αλλάξει τον ρυθμό και περισσότερο αν είναι σε μέρα ή τραυματιστεί/κουραστεί/φορτωθεί φάουλ κάποιος άλλος.

Την υπερβολή τονίζω, ότι είναι παίκτης για 1,5-1,7 και αν βγει στην αγορά θα βγει και περισσότερα από ομάδες στο εξωτερικό.
Αυτά τα λεφτά είναι για 5αδατο παίκτη, ο μόνος λόγος που λογικά θα τα δώσουμε εμείς είναι λόγω διαβατηρίου. Αντίστοιχα και με τον Ρογκαβόπουλο που είναι καλός παίκτης και μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος αλλά αυτή τη στιγμή καμία ομάδα πλην των ελληνικών δεν θα του έδινε συμβόλαιο 1,3-1,4 το χρόνο.

Για αυτό ξαναρωτάω. Αν ήταν ξένος και έπαιζε αυτή την διετία σε άλλη ομάδα με ακριβώς την ίδια εικόνα και νούμερα και ήταν ελεύθερος τώρα, θα έλεγες τώρα που ψάχνουμε ψηλό να τον φέρουμε και με αυτά τα λεφτά μάλιστα;
BillyPao έγραψε:
Κυρ Ιουν 29, 2025 11:45 am

Στη σειρά με τη Μακάμπι είχε 9,8 πόντους μέσο όρο και στον τελικό με τη Ρεάλ 10, επομένως το "ανύπαρκτος" που είπες είναι λίγο άστοχος χαρακτηρισμός.
Απάντησα για τα final 4 πιο πάνω.
Ση σειρά με την Μακάμπι ήταν καλός στα 2 από τα 5 παιχνίδια και αυτό του ανέβασε τον μέσο όρο.
Στα άλλα 3 είχε PIR 7,2,4 για αυτό και λέω μέτριος και οχι ανύπαρκτος.
Βρε συ παν από ποτέ έγινε αξιόπιστος δείκτης για την απόδοση ενός παίχτη του PIR?

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 247
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιουν 29, 2025 5:28 pm

Έχω την εντύπωση..... ότι στην Καε μάλλον βλέπουν ότι δεν θα τα βρουν με Μιτογλου κοντά στα 2.....ουτε στα 1,7 για 4ετες πάντα.

Αίσθηση μου ότι ποντάρουν την μεθεπόμενη χρόνια στον Σαμοντουροφ και είναι ρίσκο αν αποφασίσει ο μικρός να φύγει για Αμερική.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4760
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Ιουν 29, 2025 5:34 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Έχω την εντύπωση..... ότι στην Καε μάλλον βλέπουν ότι δεν θα τα βρουν με Μιτογλου κοντά στα 2.....ουτε στα 1,7 για 4ετες πάντα.

Αίσθηση μου ότι ποντάρουν την μεθεπόμενη χρόνια στον Σαμοντουροφ και είναι ρίσκο αν αποφασίσει ο μικρός να φύγει για Αμερική.
κατσε να δεις που θα τα δωσουν

ο μητογλου για αυτα που εχει κανει η καε για παρτυ του πρεπει να παιζει σχεδον τζαμπα

εκτος απα νομικα του ζητηματα,καποτε απαρνηθηκαν τον βεζενκοφ για την παρτυ του

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Κυρ Ιουν 29, 2025 5:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3638
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 29, 2025 5:35 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:

Το έχω γράψει ξανά ως ερώτηση, ο Μήτογλου μπορεί να ζητάει όσα θέλει λ, αλλά σε ποια άλλη ομάδα θα τα βρει; Ο Ολυμπιακός δεν θα ενδιαφερθεί και άλλη ομάδα Ευρωλίγκας δεν του δίνει 2, ούτε 1,5 πιστεύω. Τι θα κάνει, θα σταματήσει το μπάσκετ; Θα πάει αλλού με λιγότερα;

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Κυρ Ιουν 29, 2025 5:38 pm

Conan1982 έγραψε:

Το έχω γράψει ξανά ως ερώτηση, ο Μήτογλου μπορεί να ζητάει όσα θέλει λ, αλλά σε ποια άλλη ομάδα θα τα βρει; Ο Ολυμπιακός δεν θα ενδιαφερθεί και άλλη ομάδα Ευρωλίγκας δεν του δίνει 2, ούτε 1,5 πιστεύω. Τι θα κάνει, θα σταματήσει το μπάσκετ; Θα πάει αλλού με λιγότερα;
κανεις δεν μπορει να ξερει αν του χρονου τον χρειαζεται καποια ομαδα
μπορει να κανει καλη χρονια και να παει σε καμια αρμανι

οχι με 2 αλλα με κανα 1,7

σου λεει οπως τα βρισκει ο παπαγιαννης πχ η ο μουσα μπορει να τα βρω και εγω

0
EXASFAIROS13

euroleague

Κυρ Ιουν 29, 2025 5:48 pm

Εγώ πάλι βλέπω να πηγαίνει απέναντι
... ΑΝ φέτος φύγει ο Ντορσει και ΑΝ ο Ρογκαβοπουλος ντυθεί στα πράσινα.

Χερναγκομεζ-Σαμοντουροφ
Μαμου
Λεσσορτ-5αρι

Βεζε
Μιτογλου
Μιλου-αθλητ.5αρι

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Κυρ Ιουν 29, 2025 5:52 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Κυρ Ιουν 29, 2025 5:48 pm
Εγώ πάλι βλέπω να πηγαίνει απέναντι
... ΑΝ φέτος φύγει ο Ντορσει και ΑΝ ο Ρογκαβοπουλος ντυθεί στα πράσινα.

Χερναγκομεζ-Σαμοντουροφ
Μαμου
Λεσσορτ-5αρι

Βεζε
Μιτογλου
Μιλου-αθλητ.5αρι
σιγα μην δωσει ο οσφπ 2 η 1.7 για να παιζει 10 λεπτα πισω απτον βεζενκοφ και να ειναι πολυ χειροτερος του πητερς

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Κυρ Ιουν 29, 2025 5:58 pm

οι ελληνες παιχτες εκτος εξαιρεσεων πχ σλουκας στην ευρωλιγκα αποτελουν μεινονεκτημα
ειναι χειροτεροι απο αντιστοιχους ξενους που θα μπορουσε να εχει η ομαδα με τα ιδια λεφτα η και λιγοτερα

τωρα αν καποιος πιστευει οτι στην α1 το αν παρουμε η οχι το πρωταθλημα εξαρταται απτο αν εχουμε στο ροστερ τον μητογλου η τον ρογκα τοτε μαλλον ζει σε αλλο πλανητικο συστημα

1
1 Εικόνα
EXASFAIROS13

euroleague

Βλέπω επιτέλους τον δεύτερο, τρίτο και τέταρτο τελικό μετά από τόσο καιρό.

Σάμο και Κουζελογλου καθαρά για τις εγχώριες διοργανώσεις παίδες. Ας είμαστε ρεαλιστές. Δεν δύναται να σταθεί το παιδί στην Ευρωλιγκα!!!!!!

Μας κάνει γιογιό ο Μιλου η ο Φαλ (πριν τραυματιστεί). Επομένως χρειαζόμαστε έστω έναν φτηνό συνταξιούχο rim protector.

Ο ολυμπιακος έβαλε απίθανα τρίποντα στο τρίτο ματς στο Οακα.

Προφανώς πηραμε Τι Τζει προκειμένου να περνάει σταματημένους Μιλου η Φαλ που βγαίνουν παραέξω σχεδόν πάντα.

Πιο πολύ μου ταιριάζει
Σορτς
Ναν
Ρογκα που ακροβολιζεται και δεν θέλει πολύ την μπάλα στα χέρια του.
Χερναγκομεζ οφ μπολ
Λεσσορτ

Σλουκας
Γκραντ
Οσμαν
Μαμου
Ντανστον-Μιτογλου

0
Stelios97

junior
Reactions: 38
Αγαπημένος παίκτης: Nunn

Κυρ Ιουν 29, 2025 6:00 pm

Προτεραιοτητα του παο λεει ο ταις!σηκωνω τα χερια ψηλα!μας κοροιδευουν μαλλον!πως να μη γκρινιαξεις!ειδαν το ταις κ τρελαθηκαν με τη μονακο μαλιστα!τα ιδια κ τα ιδια!

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2610
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Ιουν 29, 2025 6:06 pm

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Ιουν 29, 2025 3:33 pm
pan24 έγραψε:
Κυρ Ιουν 29, 2025 12:09 pm

Και στα 2.
Φέτος ημιτελικό 0 πόντους 2 ριμπάουντ.
Στον μικρό τελικό, που ήταν σαν φιλικό 8 πόντους 3 ριμπάουντ με ανύπαρκτη άμυνα αλλά γενικά δεν το μετράω καν αυτό το παιχνίδι για κανέναν ούτε καλό ούτε κακό.

Πέρσι 2 πόντους 4 ριμπάουντ στον ημιτελικό σε 26 λεπτά.
8 πόντους 3 ριμπάουντ σε 17 λεπτά στον τελικό. Πέρα από τα 2 τρίποντα δεν έκανε κάτι και ήταν από τους βασικούς λόγους που η Ρεάλ μας είχε πάρει διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο.

Τα οποίο είναι οκ για τον 4ο ψηλό σου που τον έχεις να παίζει λίγο, να μπει να αλλάξει τον ρυθμό και περισσότερο αν είναι σε μέρα ή τραυματιστεί/κουραστεί/φορτωθεί φάουλ κάποιος άλλος.

Την υπερβολή τονίζω, ότι είναι παίκτης για 1,5-1,7 και αν βγει στην αγορά θα βγει και περισσότερα από ομάδες στο εξωτερικό.
Αυτά τα λεφτά είναι για 5αδατο παίκτη, ο μόνος λόγος που λογικά θα τα δώσουμε εμείς είναι λόγω διαβατηρίου. Αντίστοιχα και με τον Ρογκαβόπουλο που είναι καλός παίκτης και μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος αλλά αυτή τη στιγμή καμία ομάδα πλην των ελληνικών δεν θα του έδινε συμβόλαιο 1,3-1,4 το χρόνο.

Για αυτό ξαναρωτάω. Αν ήταν ξένος και έπαιζε αυτή την διετία σε άλλη ομάδα με ακριβώς την ίδια εικόνα και νούμερα και ήταν ελεύθερος τώρα, θα έλεγες τώρα που ψάχνουμε ψηλό να τον φέρουμε και με αυτά τα λεφτά μάλιστα;

Απάντησα για τα final 4 πιο πάνω.
Ση σειρά με την Μακάμπι ήταν καλός στα 2 από τα 5 παιχνίδια και αυτό του ανέβασε τον μέσο όρο.
Στα άλλα 3 είχε PIR 7,2,4 για αυτό και λέω μέτριος και οχι ανύπαρκτος.
Βρε συ παν από ποτέ έγινε αξιόπιστος δείκτης για την απόδοση ενός παίχτη του PIR?
Δεν είναι αλλά όταν η συζήτηση γίνεται με όρους boxscore ε είναι πιο αξιόπιστο από τον σκέτο μέσο όρο πόντων.
EXASFAIROS13 έγραψε:

Δεν είναι τόσο απλό όμως. Γιατί το 2026-2027 πολύ πιθανό να μην έχεις ούτε τον Σλούκα και αν δεν γίνει τότε θα γίνει μια χρονιά μετά.
Και ποιοί θα είναι οι Έλληνες ακόμα και να μείνει ο Σαμοντούροφ;
Ρογκαβόπουλος πες, Σαμοντούροφ, Καλαιτζάκης, Μωραίτης άντε και κάνας Αβδάλας αν δεν μείνει Αμερική και τι άλλο;
Που και από αυτούς μαξ 1-2 παίκτες Ευρωλίγκας έχεις οι υπόλοιποι δεν είναι για πολλά.

Αν πεις να πάρεις κανέναν Παπαγιάννη ή κανέναν Ντόρσει παραπάνω από τον Μήτογλου θα πρέπει να τους δώσεις.
Conan1982 έγραψε:
EXASFAIROS13 έγραψε:

Νομίζω ότι ο Μήτογλου παίζει στην κόντρα Παναθηναικού-Ολυμπιακού τόσο στο θέμα αριθμού ελλήνων που είναι ελάχιστοι οπότε το +1 για τον ένα είναι -1 για τον άλλο όσο και για το θέμα γοήτρου που δεν θέλουν να χάνουν παίκτη από τον αιώνιο.

Δεν το έχω σίγουρο ότι δεν θα ενδιαφερθεί, ξέρουμε κιόλας ότι το 2023 όταν επέστρεψε ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί.
Το συμβόλαιο του Πίτερς λήγει το 2026 επίσης.
Με τον Βεζένκοφ να παίζει 30 λεπτά, δεν θα χώραγε ο Μήτογλου για 10-12' πίσω του; Δεν δίνει την άμυνα στο 4 αλλά είναι ένα πιο βαρύ κορμί με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Βεζένκοφ σε αντίθεση με τον Πίτερς που είναι πολύ παρόμοιοι παίκτες και γλιτώνεις μια θέση ξένου.
Βάλε και ότι με τον Παπανικολάου λογικά να σταματάει τότε, αν δεν πάρει τον Ρογκαβόπουλο θα πρέπει να βρει κάποιον άλλο έλληνα καλύτερου επιπέδου από Νετζήπογλου, Τανούλη, Καραγιαννίδη.

Θεωρώ εκεί ποντάρει και ότι ο Ολυμπιακός θα του δώσει κάτι παραπάνω. Οπότε η στάση του είναι "δώστε μου αυτά που ζητάω τώρα για να μην μπούμε σε πλειστηριασμό το καλοκαίρι". Φυσικά 2εκ δεν βρίσκει από κανένα άλλο πλην αιωνίων, ούτε καν 1,5 εκτός αν φέτος παίξει όπως το 2023-2024.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1731
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Κυρ Ιουν 29, 2025 6:07 pm

Stelios97 έγραψε:
Προτεραιοτητα του παο λεει ο ταις!σηκωνω τα χερια ψηλα!μας κοροιδευουν μαλλον!πως να μη γκρινιαξεις!ειδαν το ταις κ τρελαθηκαν με τη μονακο μαλιστα!τα ιδια κ τα ιδια!
Πες τα ρε φιλε,επιτελους,ειναι δυνατον να εχουν στοχο τον αμπαλο τον Ταις,που ηταν 8 χρονια στο nba και 4 στους αμπαλους τους Σελτικς που δεν υπαρχουν στον χαρτη σαν ομαδα.Μας δουλευουν εντελως.

2
2 Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions: 2531
Αγαπημένη θέση: PG

Κυρ Ιουν 29, 2025 6:09 pm

Stelios97 έγραψε:
Καλά, εσένα δε σου αρέσει και κανένας...

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2527
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιουν 29, 2025 6:11 pm

τουλουμπα έγραψε:
οι ελληνες παιχτες εκτος εξαιρεσεων πχ σλουκας στην ευρωλιγκα αποτελουν μεινονεκτημα
ειναι χειροτεροι απο αντιστοιχους ξενους που θα μπορουσε να εχει η ομαδα με τα ιδια λεφτα η και λιγοτερα

τωρα αν καποιος πιστευει οτι στην α1 το αν παρουμε η οχι το πρωταθλημα εξαρταται απτο αν εχουμε στο ροστερ τον μητογλου η τον ρογκα τοτε μαλλον ζει σε αλλο πλανητικο συστημα
Ρε συ έστω ότι παίρνουμε και Μαμου και Τάις ας πουμε. Από ξένους θα έχουμε επίσης τους Σορτς, Ναν, Γκραντ, Οσμαν, Χουαντσο, Λεσσορ. Αυτοί είναι σύνολο 8 ξένοι, στους τελικούς πρέπει να αφήσεις 2 εκτός.

Είτε θα παίζουμε 5 τελικούς μετά από μια πολύ δύσκολη σεζόν ευρωλιγκας με rotation 7 παιχτών και θα κλαταρουμε, ειτε θα έχουμε και 1-2 Έλληνες πληρωμένους με υπεραξία για να δίνουν σε αυτά τα ματς 10-15 ποιοτικά λεπτά και ανάσες στους υπόλοιπους, ώστε να ανοίγει το rotation στους 9 παίχτες έστω. Είδες για τον ΟΣΦΠ πόσο κομβικός ήταν ο Dorsey πχ, χωρίς αυτόν με τους τραυματισμούς και τη κούραση που είχε η ομάδα ίσως και να μην κέρδιζαν. Ή πόσο σημαντικός ήταν για εμάς ο Ιωάννης στο game 2 ή ο Ντίνος στους περσινους τελικούς ως μπακαπ "5". Δηλαδή σκέψου να κόψουμε από 6αδα Τάις και Μαμου, ποιος θα παίζει μπακαπ σεντερ και μπακαπ 4αρι στους τελικούς? Αν κόψουμε τον Οσμαν και δεν έχουμε πάρει τον ρόγκα δεν θα χουμε ούτε 3αρι.

Στη τελική και τι σε νοιάζει αν πληρωθούν υπεραξία? Από τη τσέπη σου τα παίρνουμε? Ή νομίζεις πως δεν θα πάρουμε τον Βαλασιουνας επειδή δώσαμε στον Ντίνο 1,7 αντι για 1,3 μύρια. Τα 400χιλ μας μάραναν...

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnnyPao την Κυρ Ιουν 29, 2025 6:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Κυρ Ιουν 29, 2025 6:12 pm

pan24 έγραψε:
Κυρ Ιουν 29, 2025 6:06 pm

Θεωρώ εκεί ποντάρει και ότι ο Ολυμπιακός θα του δώσει κάτι παραπάνω. Οπότε η στάση του είναι "δώστε μου αυτά που ζητάω τώρα για να μην μπούμε σε πλειστηριασμό το καλοκαίρι". Φυσικά 2εκ δεν βρίσκει από κανένα άλλο πλην αιωνίων, ούτε καν 1,5 εκτός αν φέτος παίξει όπως το 2023-2024.
για μενα ο παο δεν πρεπει να του δωσει οσα ζηταει φετος και ας μπει του χρονου σε πλειστηριασμο
δηλαδη γιατι να του δωσει φετος 2 η 1.7 ? ποσο παραπανω θα παει ο πλειστηριασμος του χρονου δηλαδη?

προσωπικα πιστευω οτι το επομενο καλοκαιρι θα αξιζει λιγοτερα απο φετος

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”