NBA - Σενάρια, Trades, Offseason 2025/26
Συντονιστής: Captains
- SteveNashidis
- Reactions: 3401
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7
- Reactions: 1729
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
2
2

- ggr
- Reactions: 217
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
To πρότζεκτ της Ατλάντα είναι αρκετά ενδιαφέρον. Δε θα μου έκανε εντύπωση η είσοδος στην οκτάδα με τις μέχρι τώρα κινήσεις.SteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 01, 2025 10:21 amAyton ή Lakers ή Bucks προβλέπω.
Καλοφορετος
Η Ατλάντα πηγαίνει για ένα last Dance με Tray Young.
1
1

- ssoulliss
- Reactions: 742
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αρχικά ένα μπράβο στα παιδιά που ξενύχτησαν εχθές το βράδυ και μας παρουσίασαν τις κινήσεις των ομάδων, ενά λίγο μεγαλύτερο στον mixalisgate7 που μας τα τακτοποιεί ( περιμένει στωϊκά μπας και ανεβάσει κάποια ενδιαφέρουσα κίνηση της ομάδα του αλλά μπα...χλωμό το βλέπω
).
- Είναι εντυπωσιακό πως οι Celtics θα μπουν στην αφετηρία με αλλαγμένη όλη τη γραμμή ψηλών τους. Εάν σε αυτή προσθέσουμε και τον τραυματία Tatum - που ψευτοέπαιζε στο 4 - τότε θα έχει ενδιαφέρον πως θα κινηθούν στην συνέχεια. Ίσως με τον Ayton;
- Τέλος εποχής για τους Bucks με τη φυγή του Brook Lopez που ήταν το πρωτελαυταίο κομμάτι του πρωταθλήματος που αποχωρεί. Η αίσθηση που έχω είναι ότι τελικά ο Γιάννης θα μένει και θα τον δούμε ως...Point Center - εκτός και αν δούμε εδώ τον...Ayton
- Οι Rockets κάλυψαν το κενό του Brooks - δε θέλω ουουου
- με τον Finney-Smith και πήραν τον Capela, ίσως για να μην τον πάρουν άλλοι.
- Από κοντά και οι Clippers με την προσθήκη του Brook Lopez, ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του θα έρχεται από τον πάγκο -έχει πάνω από 1000 παιχνίδια ως βασικός!!!
- Οι Nuggets προσπάθησαν να διορθώσουν το λάθος τους με τον Brown, όμως το ποτάμι δε γυρίζει πίσω τα χρόνια πέρασαν. Πήραν δε τον Cameron Johnson που δε βγάζει σεζόν υγιής
ενώ την ίδια ώρα οι αντίπαλοι τους (σ.σ. όλοι οι παραπάνω) - που έχουν βρει τον τρόπο να σταματούν τον Jokic - ενισχύονται στη θέση των ψηλών. Καλά κρασιά!!!
- Συμφωνώ για τους Hawks, δεν ξέρω αν θα μείνουν υγιείς πάντως θα μ'αρεσουν νομίζω.
- Πολύ καλέςκινήσεις ο Jerome στο Memphis και ο Russell στους Mavericks οι οποίοι αν ο Flagg γράψει νούμερα 15,5 πόντοι- 7 με 8 ριμπάουντς- 4 ασσιστς και από 1 και κάτι κοψίματα/κλεψίματα θα είναι στα φαβορί της Δύσης.
- Τέλος εμείς στο Detroit πήραμε ένα ρίσκο με τον LeVert - αγαπημένος μου παίκτης, αλλά... - αφού ο Beasley πιθανότατα θα καταλήξει overseas αν οι κατηγορίες για στοίχημα ευσταθούν.

- Είναι εντυπωσιακό πως οι Celtics θα μπουν στην αφετηρία με αλλαγμένη όλη τη γραμμή ψηλών τους. Εάν σε αυτή προσθέσουμε και τον τραυματία Tatum - που ψευτοέπαιζε στο 4 - τότε θα έχει ενδιαφέρον πως θα κινηθούν στην συνέχεια. Ίσως με τον Ayton;
- Τέλος εποχής για τους Bucks με τη φυγή του Brook Lopez που ήταν το πρωτελαυταίο κομμάτι του πρωταθλήματος που αποχωρεί. Η αίσθηση που έχω είναι ότι τελικά ο Γιάννης θα μένει και θα τον δούμε ως...Point Center - εκτός και αν δούμε εδώ τον...Ayton

- Οι Rockets κάλυψαν το κενό του Brooks - δε θέλω ουουου

- Από κοντά και οι Clippers με την προσθήκη του Brook Lopez, ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του θα έρχεται από τον πάγκο -έχει πάνω από 1000 παιχνίδια ως βασικός!!!

- Οι Nuggets προσπάθησαν να διορθώσουν το λάθος τους με τον Brown, όμως το ποτάμι δε γυρίζει πίσω τα χρόνια πέρασαν. Πήραν δε τον Cameron Johnson που δε βγάζει σεζόν υγιής

- Συμφωνώ για τους Hawks, δεν ξέρω αν θα μείνουν υγιείς πάντως θα μ'αρεσουν νομίζω.
- Πολύ καλέςκινήσεις ο Jerome στο Memphis και ο Russell στους Mavericks οι οποίοι αν ο Flagg γράψει νούμερα 15,5 πόντοι- 7 με 8 ριμπάουντς- 4 ασσιστς και από 1 και κάτι κοψίματα/κλεψίματα θα είναι στα φαβορί της Δύσης.
- Τέλος εμείς στο Detroit πήραμε ένα ρίσκο με τον LeVert - αγαπημένος μου παίκτης, αλλά... - αφού ο Beasley πιθανότατα θα καταλήξει overseas αν οι κατηγορίες για στοίχημα ευσταθούν.
4
4

-
- Reactions: 65
- Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves
- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7
- Reactions: 1729
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan