Ναι ρε φίλε τον οδηγεί μετά ο ψηλός στην γραμμή του αουτ, δεν χρειάζεται να τον ακολουθήσει στα πόδια ούτε και να τον κόψει απλά δεν τον αφήνει να περάσειnikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 5:42 pmΓια να μιλάμε με ίδιους όρους πάντως, και για να μιλάμε τεχνικά, ice το σκριν το κάνει ο περιφερειακός. Ο ψηλός για να βοηθήσει σε αυτό παίζει drop coverage.
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 163
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
1
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4713
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Ωστόσο ο γεωργιανός σέντερ ρωτήθηκε για το αν θέλει να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και γενικά στην Ευρώπη αλλά η απάντηση του ήταν αρνητική καθώς θέλει να παραμείνει στο NBA. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Amerikanos24: “Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε follow τον Μαμουκελασβίλι και πήρε διάσταση το θέμα. Ο Παναθηναϊκός, ο Αταμάν και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γουστάρουν πολύ αυτόν τον παίκτη. Τον έχουν προσεγγίσει τα τελευταία δύο καλοκαίρια, αλλά η απάντηση ήταν «thanks, but no”.
0
-
- Reactions: 243
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ε τότε δεν υφίσταται θέμα Μαμου.Και ειναι μια απλη κινηση εντυπωσεων η απλως διερευνητικη απο την πλευρα μας για τις διαθεσεις του παιχτη.Παμε για αλλά.Λογικα πάντως - αφού ο Ταις δεν θέλει να συνεχίσει στην Μονακο - ο Γερμανός να είναι πλέον ο πρώτος στόχος.Οτουρου δεν νομίζω να ασχοληθούμε ότι και να γράφουνε.Χολ μόνο για τρίτο αλλά και εκεί δεν νομίζω να ασχοληθούμε.Δεν νομίζω και ο Χολ να θελει να είναι 3ος σεντερ!!!!!!Πιστεύω η ομαδα ψάχνει σαν συμπληρωματικο έναν σεντερ δεινοσαυρο η στυλ Ντανστον που να δέχεται να είναι τρίτος.Δεν ξέρω αν θα τον βρει λογικά σε καμία Α1 η αν δέχεται να ελθει κανένας Κουμαντζε για 5-7 λεπτά αναλόγως το ματς.
Τον Ντίνο δεν νομίζω να τον καλεί για ανανέωση και να τον θεωρεί 5ο ψηλό.....θα τον θεωρεί 4ο και ο παιχτης το δεχεται αλλά με δυνατες αποδοχές.Στις αποδοχές κωλαει το θέμα.
Επομένως θα πάμε για Ταις και ανάλογα της τελικής εκβασης με Ρογκαβοπουλο που πιστεύω ότι θα ελθει θα δει αν θα κάνει άλλη προσθήκη.
T.J.Shorts-Σλουκας-Τολιοπουλος
Nunn-Grant
Οsman-Ρογκαβοπουλος-Καλαιτζακης(Grigonis ? )
Hernagomez-Mιτογλου-Σαμοντουροφ-Κουζελογλου
Lessort-Theis-Koumadze η Danston(μονοετες)
Δεν νομίζω να πάμε σε 7 ξενους και 7ο τον Grigonis,μάλλον 8ο τον θεωρεί έτσι όπως είναι η κατάσταση του.
Το πλάνο που διερευσε δεν έλεγε για 8 ξενους και 7 ελληνες;;;;;;Άλλο όνομα ελληνα δεν διερευσε...
Τον Ντίνο δεν νομίζω να τον καλεί για ανανέωση και να τον θεωρεί 5ο ψηλό.....θα τον θεωρεί 4ο και ο παιχτης το δεχεται αλλά με δυνατες αποδοχές.Στις αποδοχές κωλαει το θέμα.
Επομένως θα πάμε για Ταις και ανάλογα της τελικής εκβασης με Ρογκαβοπουλο που πιστεύω ότι θα ελθει θα δει αν θα κάνει άλλη προσθήκη.
Nunn-Grant
Δεν νομίζω να πάμε σε 7 ξενους και 7ο τον Grigonis,μάλλον 8ο τον θεωρεί έτσι όπως είναι η κατάσταση του.
Το πλάνο που διερευσε δεν έλεγε για 8 ξενους και 7 ελληνες;;;;;;Άλλο όνομα ελληνα δεν διερευσε...
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ή Βαγκνερ με Φαλ το ιδανικό σενάριο +Ρογκα ,out GrigoEXASFAIROS13 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 01, 2025 6:41 pmΕ τότε δεν υφίσταται θέμα Μαμου.Και ειναι μια απλη κινηση εντυπωσεων η απλως διερευνητικη απο την πλευρα μας για τις διαθεσεις του παιχτη.Παμε για αλλά.Λογικα πάντως - αφού ο Ταις δεν θέλει να συνεχίσει στην Μονακο - ο Γερμανός να είναι πλέον ο πρώτος στόχος.Οτουρου δεν νομίζω να ασχοληθούμε ότι και να γράφουνε.Χολ μόνο για τρίτο αλλά και εκεί δεν νομίζω να ασχοληθούμε.Δεν νομίζω και ο Χολ να θελει να είναι 3ος σεντερ!!!!!!Πιστεύω η ομαδα ψάχνει σαν συμπληρωματικο έναν σεντερ δεινοσαυρο η στυλ Ντανστον που να δέχεται να είναι τρίτος.Δεν ξέρω αν θα τον βρει λογικά σε καμία Α1 η αν δέχεται να ελθει κανένας Κουμαντζε για 5-7 λεπτά αναλόγως το ματς.
Nunn-Grant
Ή Ταις με Κουματζε ένα τίμιο σενάριο +Ρογκα ,out Grigo
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4713
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
δεν θα εχουμε 3 ξενους σεντερGiannis14 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 01, 2025 7:07 pmΉ Βαγκνερ με Φαλ το ιδανικό σενάριο +Ρογκα ,out GrigoEXASFAIROS13 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 01, 2025 6:41 pmΕ τότε δεν υφίσταται θέμα Μαμου.Και ειναι μια απλη κινηση εντυπωσεων η απλως διερευνητικη απο την πλευρα μας για τις διαθεσεις του παιχτη.Παμε για αλλά.Λογικα πάντως - αφού ο Ταις δεν θέλει να συνεχίσει στην Μονακο - ο Γερμανός να είναι πλέον ο πρώτος στόχος.Οτουρου δεν νομίζω να ασχοληθούμε ότι και να γράφουνε.Χολ μόνο για τρίτο αλλά και εκεί δεν νομίζω να ασχοληθούμε.Δεν νομίζω και ο Χολ να θελει να είναι 3ος σεντερ!!!!!!Πιστεύω η ομαδα ψάχνει σαν συμπληρωματικο έναν σεντερ δεινοσαυρο η στυλ Ντανστον που να δέχεται να είναι τρίτος.Δεν ξέρω αν θα τον βρει λογικά σε καμία Α1 η αν δέχεται να ελθει κανένας Κουμαντζε για 5-7 λεπτά αναλόγως το ματς.
Nunn-Grant
Ή Ταις με Κουματζε ένα τίμιο σενάριο +Ρογκα ,out Grigo
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ρε απάντησα στον εξάσφαιρο και νόμιζα είχες γράψει εσύ το σχόλιοτουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 01, 2025 8:02 pmαυτον τον κουματζε που γραφεις παιζει να μην τον εχω βαλει σε κανενα ροστερ στην ζωη μου![]()
ειναι γνωστο οτι γραφω παντα οτι το 3ο σεντερ πρεπει να εχει ελληνικο διαβατηριο και μαλιστα να ειναι και φτηνο
τελικα δεν παρακολουθεις καιρο το φορουμ πριν γραψεις οπως μας ελεγες![]()
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
2-3αρι μπορει να σταθεί ο Γκραντ αν πάρουμε Ρογκα.
Καλά το ιδανικό είναι 2-3αρι -Ρογκα- 3-4αρι αλλά με τέτοιον Οσμαν δεν είσαι τρελός να τον αφήνες και να μην τον ανανεωνες.Ειναι ο μοναδικος παιχτης που περνάει αέρα Μιλου και Φαλ(μαζί με Σορτς που ηλθε)ο τυπος αν τον εβαζες στην κορυφη μιας και βγαινει παραεξω ο ερυθρολευκος δεινοσαυρος θα ειμασταν σουπερ . Όλοι οι άλλοι αγκομαχουνε.Θα πρέπε να ειναι ακροβολισμενοι .Ο Οσμαν είναι αέρας.
Καλά το ιδανικό είναι 2-3αρι -Ρογκα- 3-4αρι αλλά με τέτοιον Οσμαν δεν είσαι τρελός να τον αφήνες και να μην τον ανανεωνες.Ειναι ο μοναδικος παιχτης που περνάει αέρα Μιλου και Φαλ(μαζί με Σορτς που ηλθε)ο τυπος αν τον εβαζες στην κορυφη μιας και βγαινει παραεξω ο ερυθρολευκος δεινοσαυρος θα ειμασταν σουπερ . Όλοι οι άλλοι αγκομαχουνε.Θα πρέπε να ειναι ακροβολισμενοι .Ο Οσμαν είναι αέρας.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Καλά δεν συζητάμε για οσμαν. Ο τούρκος πρέπει να είναι το βασικό τριάρι και ότι περισσέψει από κει και πέρα. 20-25 λεπτάEXASFAIROS13 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 01, 2025 8:17 pm2-3αρι μπορει να σταθεί ο Γκραντ αν πάρουμε Ρογκα.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Απλά το μειονέκτημα του Οσμαν είναι η περιφερειακή αμυνα.Ο Ρογκα έχει εφεση στα ριμπάουντ ανεκαθεν με καλή τοποθετηση κάτω από το καλαθι ως επί το πλείστον. Θα τον έβαζα πρώτη 5αδα με Σορτς και Ναν αφού πιο πολύ γουστάρει να ακροβολιζεται και να παίρνει μόνο καιριες μπάλες για σουτ στο τριποντο.Σε αυτήν την περίπτωση ο Λεσσορτ θα βγαινει στην κορυφη του τριποντου για να εμποδίζει τα αντίπαλα γκαρντ.Εχει τα πλαγια βηματα.Εμποδιζει σε ικανοποιητικό βαθμό όταν βγαινει παραεξω με αξιοπρεπείς επιστροφές.
Αναγκαστικά θα πρέπει να δεχθούμε ότι δεν μπορουμε να τα χουμε όλα.
Και ο Οσμαν κάτω από το καλάθι θα τον εβαζα μπας και κλεψει αλλά αμυντικά είναι ευάλωτος παντού .
Όπως και να χει πρέπει να πάρουμε παιχτες που να επιστρέφουν γρήγορα πίσω από το χεντζ αουτ.Οποιος το κάνει καλύτερα.Δεν με ενδιαφέρει όνομα αφού λογικά θα πάρουμε κάτι εγνωσμενης αξίας ως 2ο σεντερ.Για τρίτο σεντερ προτιμώ Ντανστον από Κουμαντζε η Φαλ κυρίως λογω αμυνας και εμπειριας .
Αναγκαστικά θα πρέπει να δεχθούμε ότι δεν μπορουμε να τα χουμε όλα.
Και ο Οσμαν κάτω από το καλάθι θα τον εβαζα μπας και κλεψει αλλά αμυντικά είναι ευάλωτος παντού .
Όπως και να χει πρέπει να πάρουμε παιχτες που να επιστρέφουν γρήγορα πίσω από το χεντζ αουτ.Οποιος το κάνει καλύτερα.Δεν με ενδιαφέρει όνομα αφού λογικά θα πάρουμε κάτι εγνωσμενης αξίας ως 2ο σεντερ.Για τρίτο σεντερ προτιμώ Ντανστον από Κουμαντζε η Φαλ κυρίως λογω αμυνας και εμπειριας .
1
1