Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

assistant

nba
Reactions: 1751
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιούλ 02, 2025 5:37 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 02, 2025 3:27 pm

ο μπαφες με τον λεπενιωτη πανε για σκαουτερς? :roofl:
Ο Μπαφες ειναι κολλητος και θα του κραταει το χερι στ αεροπλανο γιατι σκιαζεται.....

Ο Λεπενιωτης ειναι α αντ αυτου κι εχει το τσεκ των επιταγων.....

Αν ηταν στο χερι του Μπι θα επαιρνε και τον Παππα αλλα δεν εβγαινε το μπατζετ για τα ναυλα......

Ο Μποζικας εχει φαει μπαν και κανει scouting στα προμινι....

0
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1331
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιούλ 02, 2025 5:38 pm

Οι φήμες έλεγαν οτι αμεσως μετα το τουρνουα γυναικων στο ΣΕΦ θα αρχισουν οι εργασιες. Να εχει τελειωσει το θεμα και οι αφοι απλως να πουνε οτι ξεκινανε οι εργασιες στο ΣΕΦ; εχει μια βαση γιατι μπορει να παρουσιαζαν την μακετα και τα πλανα για το Νεο ΣΕΦ κλπ κλπ.

Ομως για να εχει βγει ο Βρουτσης και να εχει πει 3-4 φορες τις τελευταιες μερες οτι το ΣΕΦ πρεπει να δοθει στον Ολυμπιακο τοτε πιθανον να εχει κολλησει παλι το πραγμα και η συνεντευξη τυπου να ειναι καποια σκληρη ανακοινωση των Αφων για τον εμπαιγμο στο θεμα αυτο.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Heisenberg την Τετ Ιούλ 02, 2025 5:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6870
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 02, 2025 5:45 pm

οτι το βγαλαν μια βδομαδα πριν πιο πολυ σαν διορια προς τον βρουτση ειναι για μενα..οτι η μεχρι τοτε θα ανακοινωθει το σεφ αλλιως θα περασουμε στην επιθεση.να ειναι λογω μισιτς δινω 1%,ασχετως που αν οντως εχει υπογραψει θα τον εχουν και αυτον εκει.Μην ξεχναμε οτι ο βρουτσης εκανε και το χατηρι του δπγ να δωσει 9εκ για να παρει το φ4 και οι αφοι ειναι εναντια σε αυτο.

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1433
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιούλ 02, 2025 6:08 pm

Στο 1:07 προαναγγέλλουν την συνέντευξη τύπου η οποία λογικά θα έχει και θέμα το σεφ πέρα από τιμωρίες Ευρωλίγκα dpg κλπ.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2609
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 02, 2025 6:15 pm

Για τον Micic κανείς δεν ξέρει ακόμα το μόνο δεδομένο είναι ότι οι Bucks δεν τον θέλουν.

Δεν είναι καν απίθανο οι Bucks να τον στείλουν κάπου αλλού ως μέρος άλλης ανταλλαγής όπως έκαναν και οι Hornets.

0
tixeridekara

Reactions: 1

Τετ Ιούλ 02, 2025 6:22 pm

Αν δούμε πως ο Βρούτσης τον τελευταίο μήνα κάνει copy paste τις δηλώσεις του αχετικά με την παραχώρηση του ΣΕΦ και περί προστασίας του δημόσιου αισθήματος (κάπου εδώ γελάμε) μάλλον δεν πάει καλά αυτό το θέμα.

Εγώ πάντως στη θέση των προέδρων αν υπήρχε η άνεση χρημάτων (λεμε τώρα) θα έπαιρνα το καπελάκι μου και θα έχτιζα σε άλλη παραλία κι ας εβγαζε άκρη με το ΣΕΦ το κράτος. Αλλά νομίζω ότι αυτό το σενάριο έχει κάει και κυρίως γιατί δε νομίζω να υπάρχει η έκταση για κάτι τέτοιο.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3636
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τετ Ιούλ 02, 2025 6:33 pm

Καλά δεν είναι ότι ανήκει και στον υπουργό και θα το παραχωρήσει ο ίδιος έτσι απλά.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Ιούλ 02, 2025 6:34 pm

tixeridekara έγραψε:
Τετ Ιούλ 02, 2025 6:22 pm
Αν δούμε πως ο Βρούτσης τον τελευταίο μήνα κάνει copy paste τις δηλώσεις του αχετικά με την παραχώρηση του ΣΕΦ και περί προστασίας του δημόσιου αισθήματος (κάπου εδώ γελάμε) μάλλον δεν πάει καλά αυτό το θέμα.

Εγώ πάντως στη θέση των προέδρων αν υπήρχε η άνεση χρημάτων (λεμε τώρα) θα έπαιρνα το καπελάκι μου και θα έχτιζα σε άλλη παραλία κι ας εβγαζε άκρη με το ΣΕΦ το κράτος. Αλλά νομίζω ότι αυτό το σενάριο έχει κάει και κυρίως γιατί δε νομίζω να υπάρχει η έκταση για κάτι τέτοιο.
ανεση χρηματων προφανως εχουν αλλα δεν ειναι χαζοι..ειδαν οτι στον αλλο χαριστηκε ενα οικοδομικο τετραγωνο και το θελουν και αυτοι τωρα..το να πουν οχι δεν θελω χαρισμενο γηπεδο με ολα τα παρελκομενα απο καπριτσιο και θα ριξουμε 200εκ να φτιαξουμε δικο μας δεν προκειται να γινει ποτε.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2651
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Heisenberg έγραψε:
Οι φήμες έλεγαν οτι αμεσως μετα το τουρνουα γυναικων στο ΣΕΦ θα αρχισουν οι εργασιες. Να εχει τελειωσει το θεμα και οι αφοι απλως να πουνε οτι ξεκινανε οι εργασιες στο ΣΕΦ; εχει μια βαση γιατι μπορει να παρουσιαζαν την μακετα και τα πλανα για το Νεο ΣΕΦ κλπ κλπ.

Ομως για να εχει βγει ο Βρουτσης και να εχει πει 3-4 φορες τις τελευταιες μερες οτι το ΣΕΦ πρεπει να δοθει στον Ολυμπιακο τοτε πιθανον να εχει κολλησει παλι το πραγμα και η συνεντευξη τυπου να ειναι καποια σκληρη ανακοινωση των Αφων για τον εμπαιγμο στο θεμα αυτο.
Σήμερα μίλησα με φίλο μηχανικό που συνεργάζεται με ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά στον Στασινό (Πρόεδρος ΤΕΕ), και μου είπε ότι το θέμα κολλάει στην απαίτηση των Αφών να αλλάξουν οι χρήσεις γης στo πάρκο του ΣΕΦ ούτως ώστε να μπορέσουν να κατασκευάσουν σε αυτόν το χώρο ξενώνες. Σε αυτό το ζήτημα δεν υπάρχει συμφωνία τόσο με την κυβέρνηση όσο και με τον Δήμο Πειραιά.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GK_23 την Τετ Ιούλ 02, 2025 6:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1135

Τετ Ιούλ 02, 2025 6:37 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 02, 2025 5:45 pm
οτι το βγαλαν μια βδομαδα πριν πιο πολυ σαν διορια προς τον βρουτση ειναι για μενα..οτι η μεχρι τοτε θα ανακοινωθει το σεφ αλλιως θα περασουμε στην επιθεση.να ειναι λογω μισιτς δινω 1%,ασχετως που αν οντως εχει υπογραψει θα τον εχουν και αυτον εκει.Μην ξεχναμε οτι ο βρουτσης εκανε και το χατηρι του δπγ να δωσει 9εκ για να παρει το φ4 και οι αφοι ειναι εναντια σε αυτο.
αν ζηταγαν μονο το σεφ θα τους το ειχε δωσει ηδη με φιογγακι ο Βρουτσης αφου το γηπεδο καταρρεει και θελουν να το ξεφορτωθουν για να μην το φτιαξουν το θεμα ειναι οτι ζητανε κι αλλα κι εκει κολλαει το ζητημα.

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

euroleague

Τετ Ιούλ 02, 2025 6:38 pm

GK_23 έγραψε:
Heisenberg έγραψε:

Σήμερα μίλησα με φίλο μηχανικό που συνεργάζεται με ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά στον Στασινό (Πρόεδρος ΤΕΕ), και μου είπε ότι το θέμα κολλάει στην απαίτηση των Αφών να αλλάξουν οι χρήσεις στo πάρκο του ΣΕΦ ούτως ώστε να μπορέσουν να κατασκευάσουν σε αυτόν το χώρο ξενώνες. Σε αυτό το ζήτημα δεν υπάρχει συμφωνία τόσο με την κυβέρνηση όσο και με τον Δήμο Πειραιά.
αυτη την πληροφορια εχω κι εγω απο δικο μου .

2
2 Εικόνα
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Ιούλ 02, 2025 6:44 pm

προφανως και σκετο το σεφ θελουν να το ξεφορτωθουν το θεμα ειναι στα υπολοιπα..εγω ειχα ακουσει οτι κολλαει σε καποιο ξενοδοχειο που θελουν να χτισουν αλλα μοιαζει πολυ με τους ξενωνες που λετε..παντως και οι αφοι ισως το παρατραβανε στο τι ζητανε,αλλα μαλλον εχουν να πατησουν στο τι δωσαν στον δπγ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3636
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τετ Ιούλ 02, 2025 6:47 pm

GK_23 έγραψε:
Heisenberg έγραψε:

Σήμερα μίλησα με φίλο μηχανικό που συνεργάζεται με ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά στον Στασινό (Πρόεδρος ΤΕΕ), και μου είπε ότι το θέμα κολλάει στην απαίτηση των Αφών να αλλάξουν οι χρήσεις στo πάρκο του ΣΕΦ ούτως ώστε να μπορέσουν να κατασκευάσουν σε αυτόν το χώρο ξενώνες. Σε αυτό το ζήτημα δεν υπάρχει συμφωνία τόσο με την κυβέρνηση όσο και με τον Δήμο Πειραιά.
Γιατί ξενώνες;

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Τετ Ιούλ 02, 2025 6:57 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 02, 2025 6:44 pm
προφανως και σκετο το σεφ θελουν να το ξεφορτωθουν το θεμα ειναι στα υπολοιπα..εγω ειχα ακουσει οτι κολλαει σε καποιο ξενοδοχειο που θελουν να χτισουν αλλα μοιαζει πολυ με τους ξενωνες που λετε..παντως και οι αφοι ισως το παρατραβανε στο τι ζητανε,αλλα μαλλον εχουν να πατησουν στο τι δωσαν στον δπγ.
εχω ηδη πει πολλα κι εχω δωσει το λογο μου να μην πω τιποτα σχετικα με το σεφ και τα συμπαραμαρτουντα του . η γιορτουλα εχει ολοκληρη χορογραφια απο πισω και υπαρχει συγκεκριμενο ταιμινγκ που θα ανακοινωθουν καποια πραγματα και να γινει αλυσιδα ανακοινωσεων σχετικα με πολλα θεματα . Οπως σε πολλα θεματα ετσι και στην πολιτικη το ταιμινκ μετραει .

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague

Τετ Ιούλ 02, 2025 7:01 pm

Conan1982 έγραψε:
Τετ Ιούλ 02, 2025 6:47 pm
GK_23 έγραψε:

Γιατί ξενώνες;
Σιγουρα οχι για να φιλοξενησουν προσφυγες...Ξενωνες θα βαφτιστουν αλλα θα ειναι ξενοδοχειο.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”