Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

assistant

nba
Reactions: 1751
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιούλ 02, 2025 8:57 pm

Ο Μπαρζωκας εχει πει οτι θελει ροστερ 15-16 παιχτων....οποτε λογικα ο Σακ θα εχει το ρολο του 3ου τριαριου που σε αρκετα ματς θα μενει κι εκτος 12αδας....αν αυτο ειναι το κονσεπτ δεν εχω θεμα γιατι ειναι τιμιος,δεν τραυματιζεται και την ποναει την ομαδα......

Αν ομως δω οτι ενω ειναι ολοι υγιεις ειναι αναντικαταστατος στη 12αδα και ειναι η πρωτη μας αλλαγη οπως στον ημιτελικο με τη Μονακο ...ε,τοτε υπαρχει θεμα.......ομως εχω εμπιστοσυνη στον Μπαρτζωκα και προχωραμε......

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6892
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 02, 2025 9:03 pm

καλα ο σακ με μπαρτζωκα στανταρ θα παιρνει τις ευκαιριες του..οποτε κατω απο 10' δυσκολο να πεσει..καλα αν ειναι και καλος θα βαραει 25λ..ανυπομονω να ξανα δω κραντς ταιμ με γουοκαπ λι μακισικ ..

δεν καταλαβαινω παντως την λογικη οτι κοβει καποια θεση ξενου..δεν ειναι οτι θα παιρναμε καποιον στην θεση του εκτος του γουορντ..ουτε οτι εχει διαφορα αν εχουμε 9 ξενους + μακισικ η 9 ξενους σκετο..εμενα το ιδιο μου φαινεται.

εχουν πει οτι θα διαλεγεις απο 8 παικτες τους 6..οποτε ενας που θα κοβεται θα ναι ο μακισικ οποτε αλλος ενας θα μενει μονο απεξω.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
steph.larry

senior
Reactions: 341
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 02, 2025 9:05 pm

Μακάρι η έβδομη σεζόν του Σακ στον Ολυμπιακό να είναι και η σεζόν ευρωλίγκας. Το αξίζει να το ζήσει αυτό με την ομάδα μας.

Τώρα για την ανανέωση αυτή καθέ αυτή, έχεις έναν παίχτη πασπαρτού 2-3, που αγαπά και ξέρει την ομάδα, βετεράνος των αποδυτηρίων, που δεν πρόκειται να γκρινιάξει και να δημιουργήσει θέμα. Για συμπληρωματικό ρόλο και για να βουλώσει τρύπες τραυματισμών, είναι ιδανική λύση. Η σεζόν είναι μεγάλη και θα υπάρξουν τέτοιοι. ΑΡΚΕΙ εννοείται να μην τον δούμε με ρόλο κλειδί, να είναι closer σε ματς κτλ.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2023
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Τετ Ιούλ 02, 2025 9:09 pm

kojito έγραψε:
Τετ Ιούλ 02, 2025 8:23 pm
Stam Tziant έγραψε:
Τετ Ιούλ 02, 2025 8:13 pm

Δύο που μου έρχονται πρόχειρα είναι ο J.R. Holden στην CSKA και ο Gist στον Παναθηναϊκό. Φαντάζομαι θα υπάρχουν κι άλλοι 2-3 τουλάχιστον.

* Και Jaycee Carroll στη Real.
Dunston επίσης. Νομίζω έμεινε 7 ή 8 χρόνια στην Efes.

Καλό νέο η παραμονή του Σακ. Βέβαια θα πρέπει και ο Μπαρτζώκας και ο ίδιος να καταλάβουν ότι σε αυτή την ηλικία και στην κατάσταση που βρίσκεται θα πάει ακόμα πιο πίσω φέτος και θα είναι ένας παίκτης "ειδικών καταστάσεων", για να καλύπτει κενά όταν χρειαστούν.

Διαβάζω και για ταξίδι Μπαρτζώκα στο Λας Βέγκας για το summer league. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που πηγαίναμε για να τσεκάρουμε παίκτες, ίσως επί Σφαιρόπουλου; Η λογική λέει ότι πάει εκεί για να τσεκάρει παίκτες για τον ρόλο του 3ου ψήλου. Δηλαδή φτηνοί σχετικά, αθλητικοί, σε μικρή ηλικία και χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις για χρόνο συμμετοχής. Ελπίζω μόνο αν γίνει κάτι τέτοιο να μην μας βγουν περιπτώσεις Mensah.

3
3 Εικόνα
Leo_98

a1greece
Reactions: 551
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Τετ Ιούλ 02, 2025 9:10 pm

Ο ΜακΚίσικ έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα, είναι ωραίος τύπος και ψυχάρα. Σωστή η ανανέωσή του, με την προϋπόθεση φυσικά να προορίζεται ως μία έξτρα λύση για βάθους πάγκου.

Από εκεί και πέρα εγώ πλέον δεν θα κρατούσα τον Λι. Και δεν κολλάει στο μπάσκετ Μπαρτζώκα και τρακάρει σε χαρακτηριστικά με τον Σακ και θα παραγεμίσουμε τις θέσεις της περιφέρειας μετά "καίγοντας" παίχτες.

"Μίσιτς" - Γουόκαπ - Λι
Φουρνιέ - Έβανς - Ντόρσεϊ - Λαρεντζάκης
Γουόρντ - Παπανικολάου - ΜακΚίσικ

Μου φαίνεται υπερβολικό... καλύτερα ένας Έλληνας στη θέση του Λι.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leo_98 την Τετ Ιούλ 02, 2025 9:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1438
Αγαπημένη θέση: PG

Τετ Ιούλ 02, 2025 9:11 pm

Ανεμενομενο ηταν απο οταν ειπε ο μπαρτζωκας οτι θα προσπαθησει να τον μεταπεισει . Ελπιζω μονο να μην ειναι μεσα στο τελευταιο πενταλεπτο αγωνων σε πλει οφ και φαιναλ φορ γιατι τοτε δεν το σωζει ουτε ο μισιτς οπως δεν το εσωσε κι ο φουρνιε .

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 2035
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιούλ 02, 2025 9:11 pm

Ο Μακίσικ φέτος δεν θα παίξει σχεδόν καθόλου.
Στην Ελλάδα θα είναι εκτός και στην ευρωλίγκα μόνο αν δεν κλείνει με άλλο τρόπο η 12άδα ή σε όσα εύκολα παιχνίδια θέλει να του δώσει χρόνο ο κόουτς για να έχει έναν υποτυπώδη ρυθμό.
Μην ανησυχείτε, λοιπόν, με τους χρόνους του Σάκη.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
steph.larry

senior
Reactions: 341
Αγαπημένη θέση: PG, PF

Τετ Ιούλ 02, 2025 9:15 pm

Leo_98 έγραψε:
Ο ΜακΚίσικ έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα, είναι ωραίος τύπος και ψυχάρα. Σωστή η ανανέωσή του, με την προϋπόθεση φυσικά να προορίζεται ως μία έξτρα λύση για βάθους πάγκου.

Από εκεί και πέρα εγώ πλέον δεν θα κρατούσα τον Λι. Και δεν κολλάει στο μπάσκετ Μπαρτζώκα και τρακάρει σε χαρακτηριστικά με τον Σακ και θα παραγεμίσουμε τις θέσεις της περιφέρειας μετά "καίγοντας" παίχτες.

"Μίσιτς" - Γουόκαπ - Λι

Έχω την εντύπωση πως ο Νετζήπογλου προορίζεται να είναι αυτός ο Έλληνας που αναφέρεις, δηλαδή ο παίχτης που θα συμπληρώνει τη γραμμή των γκάρντ, και ας έχει άλλα χαρακτηριστικά από Λι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Ιούλ 02, 2025 9:19 pm

Leo_98 έγραψε:

"Μίσιτς" - Γουόκαπ - Λι

αν ξεραμε οτι γουοκαπ και εβανς θα ειναι σε καλη κατασταση τοτε οντως ο λι δεν χρειαζεται..το θεμα ειναι αν και οι 2 δεν τραβανε δεν εχεις αλλον να παιξει την θεση.

2
2 Εικόνα
Leo_98

a1greece

Τετ Ιούλ 02, 2025 9:33 pm

steph.larry έγραψε:
Τετ Ιούλ 02, 2025 9:15 pm
Leo_98 έγραψε:

"Μίσιτς" - Γουόκαπ - Λι

Έχω την εντύπωση πως ο Νετζήπογλου προορίζεται να είναι αυτός ο Έλληνας που αναφέρεις, δηλαδή ο παίχτης που θα συμπληρώνει τη γραμμή των γκάρντ, και ας έχει άλλα χαρακτηριστικά από Λι.
Α ναι έχεις δίκιο τον ξέχασα τον Νετζήπογλου.

Σωστό κι αυτό που λέει ο Shaq , ότι δηλαδή χρειάζεται σαν δικλείδα ασφαλείας ο Λι, αν και πάλι θα προτιμούσα έστω κάποιον άλλο ξένο στην θέση του.

0
todorris

senior
Reactions: 176

Τετ Ιούλ 02, 2025 9:37 pm

Leo_98 έγραψε:

"Μίσιτς" - Γουόκαπ - Λι

Όντως ο Λι περισεύει ,άλλος τον βάζει στο 1,άλλος 2 αλλος 3,δεν είναι για επίπεδο Ολυμπιακού ας πάει κάπου χαμηλότερα μήπως βρει τον δρόμο του.Επίσης τον Εβανς γιατί τον βάζετε στο 2?Ζαλγκίρις κ Μακάμπι έπαιζε καθαρότατος άσσος

0
modernam

senior
Reactions: 38

Τετ Ιούλ 02, 2025 9:46 pm

Μην κλαίτε πάλι όμως κατά Νοέμβρη μεριά που από τη μια δεν θα έχουμε back up point και από την άλλη 6 παίχτες στο 2/3 (Ντόρσετυ Λάρυ, Λι, Παπ, Μακ, Ορέστης) έχουν νεύρα και είναι ντεφορμε / υποαποδιδουν λόγω ελάχιστου χρόνου συμμετοχής.

Και τότε θα ξεκινήσουν οι εξυπνάδες του Μπι με τα κομπιουτεράκια, για να "ηρεμήσουν τα πνεύματα"

... Και εμείς θα αναρωτιόμαστε γιατί σέρνεται ο Παπ ... Που πως να μην σέρνεται με 2 διλεπτα ανά αγώνα = ακουμπάω μια φορά τη μπάλα κάθε φορά που μπαίνω στο παρκέ ....

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Ιούλ 02, 2025 9:54 pm

modernam έγραψε:
Τετ Ιούλ 02, 2025 9:46 pm
Μην κλαίτε πάλι όμως κατά Νοέμβρη μεριά που από τη μια δεν θα έχουμε back up point και από την άλλη 6 παίχτες στο 2/3 (Ντόρσετυ Λάρυ, Λι, Παπ, Μακ, Ορέστης) έχουν νεύρα και είναι ντεφορμε / υποαποδιδουν λόγω ελάχιστου χρόνου συμμετοχής.

Και τότε θα ξεκινήσουν οι εξυπνάδες του Μπι με τα κομπιουτεράκια, για να "ηρεμήσουν τα πνεύματα"

... Και εμείς θα αναρωτιόμαστε γιατί σέρνεται ο Παπ ... Που πως να μην σέρνεται με 2 διλεπτα ανά αγώνα = ακουμπάω μια φορά τη μπάλα κάθε φορά που μπαίνω στο παρκέ ....
πως δεν θα χουμε μπακ απ ποιντ?εχεις εβανς γουοκαπ λι..ποσους θες?
στο 2/3 που λες ο νετζηπογλου θα μεινει μονο αν φυγει ο λαρυ αποτι λενε αλλιως θα παει δανεικος..αλλα ετσι και αλλιως αυτοι μονο α1 θα παιζουν.

ο ντορσει οντως δεν φαινεται να χει τον χρονο που θελει,βεβαια δεν ειναι επειδη θα μεινει ο μακισικ..

ο παπ σερνεται γιατι πηγε 36 και παιζει ασταματητα με τις εθνικες..ποτε δεν μπαινει 2λ..19λ επαιζε φετος στα 35.

2
2 Εικόνα
Leo_98

a1greece

Τετ Ιούλ 02, 2025 9:57 pm

todorris έγραψε:
Τετ Ιούλ 02, 2025 9:37 pm
Leo_98 έγραψε:

"Μίσιτς" - Γουόκαπ - Λι

Όντως ο Λι περισεύει ,άλλος τον βάζει στο 1,άλλος 2 αλλος 3,δεν είναι για επίπεδο Ολυμπιακού ας πάει κάπου χαμηλότερα μήπως βρει τον δρόμο του.Επίσης τον Εβανς γιατί τον βάζετε στο 2?Ζαλγκίρις κ Μακάμπι έπαιζε καθαρότατος άσσος
Σαν combo τον έχω στο μυαλό μου τον Έβανς στο ρόστερ που πάμε να φτιάξουμε. Πιστεύω θα παίζει και στο δύο με τον Γουόκαπ άσσο πχ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2023
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Τετ Ιούλ 02, 2025 9:58 pm

Τελικά Ντορσι μένει ντεφακτο;

Έχω μπερδευτεί

Παλι ανορθόδοξο βλεπω να βγαινει το ροστερ

Τεσπα μη γκρινιάζουμε

Άμα παρουμε εναν τοπ γκαρντ και ενα καλό σεντερ σε συνδυασμό με επιτέλους ένα τίμιο 3αρι βλέπε Γουορντ , δεν βλεπω πως θα ειμαστε χειρότεροι από περσι

Απλά κάποιοι παικτες θα καούν παλι τι να κανουμε

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”