Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- SteveNashidis
- Reactions: 3420
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αποκλείουμε το γεγονός ότι μπορεί να συζητήσουν για το ΝΒΑ Europe expansion?
Σίγουρα είναι κάτι μεγαλύτερο από το "πάμε να βρουμε παίκτες στο Las Vegas". Εντωμεταξυ παικταραδες στο summer league για την βασική θέση PG ή δεύτερο Center δύσκολα να βρεις σε αυτά τα παιχνίδια.
Έχει υλικό αλλά γενικά μόνο ανερχόμενους νεαρούς που ψάχνουν τα τελευταία συμβόλαια του ΝΒΑ και αρκετούς undrafted ρούκι, φτηνούς, για το μέλλον και όχι για ομάδα πρωταθλητισμού.
Θεωρητικά πιστεύουμε οι παίκτες που μας λείπουν πρέπει να έχουν ένα ειδικό βάρος και δε θα είναι στοιχήματα.
Σίγουρα είναι κάτι μεγαλύτερο από το "πάμε να βρουμε παίκτες στο Las Vegas". Εντωμεταξυ παικταραδες στο summer league για την βασική θέση PG ή δεύτερο Center δύσκολα να βρεις σε αυτά τα παιχνίδια.
Έχει υλικό αλλά γενικά μόνο ανερχόμενους νεαρούς που ψάχνουν τα τελευταία συμβόλαια του ΝΒΑ και αρκετούς undrafted ρούκι, φτηνούς, για το μέλλον και όχι για ομάδα πρωταθλητισμού.
Θεωρητικά πιστεύουμε οι παίκτες που μας λείπουν πρέπει να έχουν ένα ειδικό βάρος και δε θα είναι στοιχήματα.
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

-
- Reactions: 97
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν χθες ότι ίσως παίζει τίποτα για το NBA Europe expansion γιατί δεν νομίζω να έχει πάει όλο το team μαζί ξανά. Μόνο ο Σκινδήλιας και οι αφοί δεν έχουν πάει.SteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 03, 2025 8:57 amΑποκλείουμε το γεγονός ότι μπορεί να συζητήσουν για το ΝΒΑ Europe expansion?
1
1

-
- Reactions: 1360
- Προειδοποιήσεις:
0
- georbap
- Reactions: 1097
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως με μια γρήγορη ματιά στα ρεπορτάζ των θεωρητικά μεγάλων αθλητικών site , γίνεται εύκολα ή εξής διαπίστωση σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν τον Ολυμπιακό.
Πραγματικά όλοι γράφουν σχεδόν τα ίδια σε βαθμό που κάνει μπαμ πως δεν ρισκάρει κάνεις να αλλάξει γραμμή με κίνδυνο να εκτεθεί.
Κοινώς και αφού δεν παίρνουν τίποτα από την ΚΑΕ , κοιτάζουν τουλάχιστον να συμφωνούν μεταξύ τους για να πέσουν όλοι μαζί έξω ή κατά τύχη μέσα αναφορικά με τα ζητήματα μεταγραφών.
Διάβαζα για παράδειγμα ένα άρθρο τις προάλλες όπου ο Ολυμπιακός προσέγγισε λέει τον Ρογκαβόπουλο για να εκφράσει το ενδιαφέρον του αλλά όχι για φέτος , μα για του χρόνου λέει που θα μείνει ελεύθερος.
Μου φάνηκε τόσο αστείο (για να μην πω τίποτα χειρότερο ) ως ρεπορτάζ, που απορούσα ποιος μπορεί να σκέφτηκε να γράψει τέτοιες αερολογίες.
Ε , τώρα πλέον το αναπαράγουν σιγά σιγά όλοι.
Από τον Ολυμπιακό δηλαδή που δεν διαρρέει σχεδόν ποτέ το παραμικρό , τα τσακάλια κατάφεραν να τσιμπήσουν πληροφορία και μάλιστα με χρονικό ορίζοντα ένα χρόνο αργότερα.
Προσωπικά πάει καιρός που δεν δίνω καμία σημασία στις επιφοιτήσεις που μας παρουσιάζουν ως ρεπορτάζ και θα πρότεινα να κάνετε το ίδιο.
Πραγματικά όλοι γράφουν σχεδόν τα ίδια σε βαθμό που κάνει μπαμ πως δεν ρισκάρει κάνεις να αλλάξει γραμμή με κίνδυνο να εκτεθεί.
Κοινώς και αφού δεν παίρνουν τίποτα από την ΚΑΕ , κοιτάζουν τουλάχιστον να συμφωνούν μεταξύ τους για να πέσουν όλοι μαζί έξω ή κατά τύχη μέσα αναφορικά με τα ζητήματα μεταγραφών.
Διάβαζα για παράδειγμα ένα άρθρο τις προάλλες όπου ο Ολυμπιακός προσέγγισε λέει τον Ρογκαβόπουλο για να εκφράσει το ενδιαφέρον του αλλά όχι για φέτος , μα για του χρόνου λέει που θα μείνει ελεύθερος.
Μου φάνηκε τόσο αστείο (για να μην πω τίποτα χειρότερο ) ως ρεπορτάζ, που απορούσα ποιος μπορεί να σκέφτηκε να γράψει τέτοιες αερολογίες.
Ε , τώρα πλέον το αναπαράγουν σιγά σιγά όλοι.
Από τον Ολυμπιακό δηλαδή που δεν διαρρέει σχεδόν ποτέ το παραμικρό , τα τσακάλια κατάφεραν να τσιμπήσουν πληροφορία και μάλιστα με χρονικό ορίζοντα ένα χρόνο αργότερα.
Προσωπικά πάει καιρός που δεν δίνω καμία σημασία στις επιφοιτήσεις που μας παρουσιάζουν ως ρεπορτάζ και θα πρότεινα να κάνετε το ίδιο.
2
1
1

- yawn.brigade
- Reactions: 670
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
υποθέσεις κάνουμε, κανείς δε ξέρει γιατί πάνε όλοι αυτοί στο Λας Βέγκας.georbap έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 03, 2025 1:03 amΜα γιατί χρειάζεται συγκεκριμένος λόγος για να τον συνοδεύσουν;yawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 03, 2025 12:44 am
δεν είναι ο Μπαρτζώκας το ενδιαφέρον της υπόθεσης αλλά οι άλλοι δύο και ειδικά ο Λεπενιώτης.
Αυτό δεν καταλαβαίνω.
Αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει , είναι το γεγονός ότι ο coach με την κίνηση του αυτή δείχνει πως θέλει να έχει τον πρώτο λόγο στην εκάστοτε επιλογή και αυτό μόνο ως θετικό το εκλαμβάνω.
η υπόθεση που κάνω είναι ότι πάνε βάσει της επαγγελματικής τους ιδιότητας : ο ένας είναι ο προπονητής, ο άλλος ο Αθλητικός Διευθυντής και ο τρίτος ο GM. δεν είναι setup αυτό ομάδας που πάει να αναζητήσει λαβράκια και ανερχόμενα ταλέντα, πιο πολύ μου κάνει για κλείσιμο συμφωνίας ή έστω για ραντεβού με ατζέντηδες.
μπορεί να κάνω και λάθος εννοείται, θα μπορούσαν να μη πάνε όλοι για τον ίδιο σκοπό και να υπάρχουν και συναντήσεις του Λεπενιώτη με κάνα χορηγό, ποιος ξέρει.
είναι ασυνήθιστο πάντως ως γεγονός και γι' αυτό άξιο σχολιασμού.
2
2

- GK_23
- Reactions: 2651
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Τι ακριβώς να καταλάβω; Εσύ έχεις καταλάβει τι γράφω;Dante's Inferno έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 03, 2025 6:18 amhttps://www.to10.gr/anonymous/3565021/l ... hni-konto/GK_23 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 03, 2025 12:53 am
Ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει GM ανεξαρτήτως ποιος είναι ο προπονητής και ανεξαρτήτως τι θέλει ο προπονητής. Το σχόλιο μου δεν έχει σκοπό να μειώσει τον Μπαρτζώκα. Και η απάντησή σου είναι άστοχη. Να πάει ο Μπαρτζώκας στο summer league, αν και πράγματι σε σοβαρά clubs δεν είναι δουλειά του head coach αυτή, αλλά να έχει δίπλα του και 1-2 ανθρώπους που ξέρουν τη σπυριάρα και μπανίζει το μάτι τους.
Ως τι πάνε δηλαδή μαζί με τον Μπαρτζώκα οι Λεπενιώτης-Μπαφές στο Las Vegas; Ως ειδήμονες του αθλήματος;
Διάβασε για να καταλάβεις
Ο Μπαφές και ο Λεπενιώτης είναι οι "διοικητικοί" που θα μιλήσουν με τους managers δηλαδή και θα κλείσουν τους παίκτες; Εγώ αν ήμουν manager και ερχόταν ο Μπαφές για διαπραγματεύσεις θα έβαζα τα γέλια. 20 χρόνια έχουν κλείσει στον Ολυμπιακό ο Μπαφές με τον Λεπενιώτη και έχουν περάσει από όλες τις θέσεις. Από παρκαδόροι μέχρι αντιπρόεδροι.
By the way, η Ρεάλ Μαδρίτης μόλις προσέλαβε ως GM τον Sergio Rodriguez. Οι Αφοί επιμένουν σταθερά στο mediocracy από την άλλη.
Εν τω μεταξύ το άρθρο που παρέθεσες λέει "παικταρά" τον McKissic

Αν οι "παικταράδες" περιφερειακοί έχουν 31% τρίποντο και κάτω από 70% στις βολές, τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους.
5
2
3

- Conan1982
- Reactions: 3638
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι και ο Χάινς, 7 χρόνια στην ΤΣΣΚΑ.kojito έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 02, 2025 8:23 pmDunston επίσης. Νομίζω έμεινε 7 ή 8 χρόνια στην Efes.Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 02, 2025 8:13 pm
Δύο που μου έρχονται πρόχειρα είναι ο J.R. Holden στην CSKA και ο Gist στον Παναθηναϊκό. Φαντάζομαι θα υπάρχουν κι άλλοι 2-3 τουλάχιστον.
* Και Jaycee Carroll στη Real.
1
1

- kite26
- Reactions: 1215
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- GP77
- Reactions: 4
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλημέρα σε όλη την ομάδα! Με μεγάλη μου χαρά ανακάλυψα το φόρουμ εδώ και περίπου είκοσι μέρες και από τότε μπαίνω καθημερινά για να διαβάσω τα διάφορα σχόλια. Το αγαπημένο μας καλοκαιρινό σπορ είναι η μεταγραφολογία και αυτό αποδεικνύεται και από το πλήθος των σχολίων στο συγκεκριμένο topic.
Να ξεκινήσω και εγώ καταθέτοντας κάποιες απόψεις. Δεκτές οποιασδήποτε απαντήσεις σε κόσμιο βέβαια κλίμα.
Ας αρχίσω από τις αποχωρήσεις, οι οποίες ήταν προφανές ότι έπρεπε να γίνουν για να απελευθερώσουν χώρο και χρήμα για τις μεταγραφές αλλά και επειδή αφορούσαν παίχτες που στη θέση τους μπορούμε να βρούμε καλύτερους.
Έπειτα, ανανεώσεις. Μίλου σίγουρα αποτελεί μεγάλη επιτυχία το γεγονός ότι παρέμεινε και περιμένω να τον δω σε καλή σωματική κατάσταση από Σεπτέμβριο, ώστε να αποφεύγει και τους διάφορους μικροτραυματισμούς που παραδοσιακά τον ταλαιπωρούν. Χθες ανακοινώθηκε και η παραμονή του Μακίσικ. Προσωπικά θα προτιμούσα κάποιον νεότερο στη θέση του με παρόμοια χαρακτηριστικά, αλλά ο Σακ έχει σαν πλεονεκτήματα την εμπειρία και ότι γνωρίζει την ομάδα, ενώ συνήθως στα μεγάλα ματς δηλώνει παρών.
Επίσης παραμένουν στην ομάδα οι : Γουόκαπ-Ντόρσει-Φουρνιέ-Παπ-Σάσα-Πίτερς-Λαρετζάκης-Έβανς. Ερωτηματικό παραμένει ο Λι.
Ο συγκεκριμένος έχει κάποια καλά στοιχεία, ωστόσο δεν ξέρω αν θα του δοθεί η ευκαιρία, ο χώρος και ο χρόνος να τα δείξει. Έχει ακουστεί κάθε πιθανό σενάριο γι'αυτόν (ότι θα αποχωρήσει-ότι θα παραμείνει-ότι θα δοθεί δανεικός).
Στα γκαρντ θα έρθει top player, με την προσοχή της ομάδας να φαίνεται πως έχει στραφεί εξ ολοκλήρου στον Μίσιτς. Ίσως λένε πάρουμε και δεύτερο παίχτη εκεί για πιο συμπληρωματικό ρόλο. Στην Αμερική, όπου βρίσκεται ο κόυτς, μπορεί να βρει κάποιο λαβράκι για τον ρόλο αυτό. Πιστεύω ένας παίχτης με δημιουργικές ικανότητες και pull up shoot θα ήταν ιδανικός.
Στους ψηλούς περιπλανιέται τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Πετρούσεφ. Όπως είναι δομημένη η υπόλοιπη frontline πιστεύω ότι μας λείπουν δύο ντούκι αθλητικοί ψηλοί παρά ακόμα ένας ντελικάτος, ψιλόλιγνος με παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτά του Μίλου. Επίσης στην Αμερική μπορείς να βρεις τέτοιους παίχτες να τραμπουκίζουν όποιον πλησιάζει το καλάθι μας.
Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα αφού πέραν του Μίσιτς, δεν έχει βγει προς τα έξω τίποτα απολύτως, ούτε είμαι insider για να ξέρω πληροφορίες.
Να ξεκινήσω και εγώ καταθέτοντας κάποιες απόψεις. Δεκτές οποιασδήποτε απαντήσεις σε κόσμιο βέβαια κλίμα.
Ας αρχίσω από τις αποχωρήσεις, οι οποίες ήταν προφανές ότι έπρεπε να γίνουν για να απελευθερώσουν χώρο και χρήμα για τις μεταγραφές αλλά και επειδή αφορούσαν παίχτες που στη θέση τους μπορούμε να βρούμε καλύτερους.
Έπειτα, ανανεώσεις. Μίλου σίγουρα αποτελεί μεγάλη επιτυχία το γεγονός ότι παρέμεινε και περιμένω να τον δω σε καλή σωματική κατάσταση από Σεπτέμβριο, ώστε να αποφεύγει και τους διάφορους μικροτραυματισμούς που παραδοσιακά τον ταλαιπωρούν. Χθες ανακοινώθηκε και η παραμονή του Μακίσικ. Προσωπικά θα προτιμούσα κάποιον νεότερο στη θέση του με παρόμοια χαρακτηριστικά, αλλά ο Σακ έχει σαν πλεονεκτήματα την εμπειρία και ότι γνωρίζει την ομάδα, ενώ συνήθως στα μεγάλα ματς δηλώνει παρών.
Επίσης παραμένουν στην ομάδα οι : Γουόκαπ-Ντόρσει-Φουρνιέ-Παπ-Σάσα-Πίτερς-Λαρετζάκης-Έβανς. Ερωτηματικό παραμένει ο Λι.
Ο συγκεκριμένος έχει κάποια καλά στοιχεία, ωστόσο δεν ξέρω αν θα του δοθεί η ευκαιρία, ο χώρος και ο χρόνος να τα δείξει. Έχει ακουστεί κάθε πιθανό σενάριο γι'αυτόν (ότι θα αποχωρήσει-ότι θα παραμείνει-ότι θα δοθεί δανεικός).
Στα γκαρντ θα έρθει top player, με την προσοχή της ομάδας να φαίνεται πως έχει στραφεί εξ ολοκλήρου στον Μίσιτς. Ίσως λένε πάρουμε και δεύτερο παίχτη εκεί για πιο συμπληρωματικό ρόλο. Στην Αμερική, όπου βρίσκεται ο κόυτς, μπορεί να βρει κάποιο λαβράκι για τον ρόλο αυτό. Πιστεύω ένας παίχτης με δημιουργικές ικανότητες και pull up shoot θα ήταν ιδανικός.
Στους ψηλούς περιπλανιέται τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Πετρούσεφ. Όπως είναι δομημένη η υπόλοιπη frontline πιστεύω ότι μας λείπουν δύο ντούκι αθλητικοί ψηλοί παρά ακόμα ένας ντελικάτος, ψιλόλιγνος με παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτά του Μίλου. Επίσης στην Αμερική μπορείς να βρεις τέτοιους παίχτες να τραμπουκίζουν όποιον πλησιάζει το καλάθι μας.
Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα αφού πέραν του Μίσιτς, δεν έχει βγει προς τα έξω τίποτα απολύτως, ούτε είμαι insider για να ξέρω πληροφορίες.
3
1
2

- eddiedimitris
- Reactions: 675
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως το να τσιμπήσουμε κανένα καλό παικτακι ή έστω ας τζογαρουμε και μια φορά δεν είναι απαραίτητα κακό...εκεί που πάμε και τους χρυσοπληρωνουμε σε κάτι Ζαλγκίρις -Παρί-Βιλερμπάν κλπ ας τσεκάρουμε και μόνοι μας...
Αν για παράδειγμα κλείσουμε τις μεταγραφές παίρνοντας Μισιτς-Ντανστον και έναν απ το Λας Βεγκας στο 4-5 μια χαρά θα είναι και αν αυτός δε βγει έχουμε χρόνο μέχρι το Φεβρουάριο να πάρουμε άλλον..
Τον Πετρουσεφ δε τον υπολογίζω καν ....Γενικότερα η μόνη περίπτωση για να τον υπολογίζουν θα πρέπει να είναι με ανανέωση συμβολαίου
Αν για παράδειγμα κλείσουμε τις μεταγραφές παίρνοντας Μισιτς-Ντανστον και έναν απ το Λας Βεγκας στο 4-5 μια χαρά θα είναι και αν αυτός δε βγει έχουμε χρόνο μέχρι το Φεβρουάριο να πάρουμε άλλον..
Τον Πετρουσεφ δε τον υπολογίζω καν ....Γενικότερα η μόνη περίπτωση για να τον υπολογίζουν θα πρέπει να είναι με ανανέωση συμβολαίου
0
- montechristo
- Reactions: 2032
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3