Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Heisenberg

euroleague
Reactions: 1329
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιούλ 04, 2025 1:38 am

λετε ολοι να απαντησουν οι Αφοι. και ποιον σεντερ να φερει ως απαντηση τον Myles Turner ή τον Clint Capela, δεν γινονται αυτα,

ας παρουμε εναν αθλητικο ψηλο και ας ειναι και γρηγορος να παιζει τον Βαλανσιουνας στα ποδια. ωχου.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Boston1

junior
Reactions: 211
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 04, 2025 1:55 am

Heisenberg έγραψε:
Παρ Ιούλ 04, 2025 1:38 am
λετε ολοι να απαντησουν οι Αφοι. και ποιον σεντερ να φερει ως απαντηση τον Myles Turner ή τον Clint Capela, δεν γινονται αυτα,

ας παρουμε εναν αθλητικο ψηλο και ας ειναι και γρηγορος να παιζει τον Βαλανσιουνας στα ποδια. ωχου.
Όχι απαραίτητα ψηλό. Guard.

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1433
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιούλ 04, 2025 3:05 am

Τρομακτική μεταγραφή ο βαλατσιουνας αλλά μην περιμένετε ο λεσορτ αυτά τα 15 λεπτά που θα παίζει να έχει την προπερσινη εικόνα, θέλω να πω οτι ο Γάλλος θα επηρεαστεί από την παρουσία του Λιθουανού. Βέβαια αν ο βαλα είναι όπως τον ξέρουμε δεν έχει αντίπαλο στην Ευρώπη και με σορτς σλουκα θα τροφοδοτείτε και πολύ καλά.
Πολύ δυνατός ο παο του χρόνου, πλήρες ρόστερ.

Στα δικά μας δεν αλλάζει κάτι, ενα ποιοτικό γκαρντ και δυο αθλητικοί ψηλοί, το δεύτερο 5αρι ειδικά πρέπει να είναι σούπερ.

Μην τα ξεφτιλησουμε όμως όλα, ότι δεν θα είναι τεράστια μεταγραφή ο Μισιτς αν έρθει.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2527
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιούλ 04, 2025 3:27 am

tokalytero3d έγραψε:
Τρομακτική μεταγραφή ο βαλατσιουνας αλλά μην περιμένετε ο λεσορτ αυτά τα 15 λεπτά που θα παίζει να έχει την προπερσινη εικόνα, θέλω να πω οτι ο Γάλλος θα επηρεαστεί από την παρουσία του Λιθουανού. Βέβαια αν ο βαλα είναι όπως τον ξέρουμε δεν έχει αντίπαλο στην Ευρώπη και με σορτς σλουκα θα τροφοδοτείτε και πολύ καλά.

Στα δικά μας δεν αλλάζει κάτι, ενα ποιοτικό γκαρντ και δυο αθλητικοί ψηλοί, το δεύτερο 5αρι ειδικά πρέπει να είναι σούπερ.

Μην τα ξεφτιλησουμε όμως όλα, ότι δεν θα είναι τεράστια μεταγραφή ο Μισιτς αν έρθει.
Ποιος είπε ότι θα παίζει 15 λεπτά ο Ματίας? Ίσα ίσα που θα είναι πιο ξεκούραστος και θα δαγκώνει ακόμη περισσότερο στην άμυνα. Το Lessort-Valaciunas θυμίζει το Batiste-Pekovic και το Vesely-Udoh, τι να λέμε...

Δεν ξέρω πως θα βρεθεί ομάδα που θα έχει πλεονέκτημα έναντι του ΠΑΟ στους ψηλούς, είτε επιθετικά, είτε αμυντικά. Ο Juancho θα κυνηγάει γύρω γύρω μέχρι τελικής πτώσεως τον κάθε Vezenkov, τα βαριά κορμιά στυλ Milutinov ή Tavares θα τα κοντράρει ο Valaciunas και τους mobile ψηλούς θα τους βγάζει τη γλώσσα ο Lessort. Αν το συνδυάσεις με το fire power της περιφέρειας με Nunn, Shorts, Osman, Σλουκα + τις αμυντικές ικανότητες του Grant. Τι να λέμε...

Θέλετε Micic και ένα ΠΟΛΥ σοβαρό σεντερ για να πείτε ότι στα χαρτιά μας κοιτάτε στα μάτια, λέω στα χαρτιά γιατί στη πράξη μπορεί ο Valaciunas να τα χάνει κάτω απτο καλάθι, θα το δούμε αυτό.

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1433

Παρ Ιούλ 04, 2025 3:37 am

JohnnyPao έγραψε:
Παρ Ιούλ 04, 2025 3:27 am
tokalytero3d έγραψε:

Ποιος είπε ότι θα παίζει 15 λεπτά ο Ματίας? Ίσα ίσα που θα είναι πιο ξεκούραστος και θα δαγκώνει ακόμη περισσότερο στην άμυνα. Το Lessort-Valaciunas θυμίζει το Batiste-Pekovic και το Vesely-Udoh, τι να λέμε...

Δεν ξέρω πως θα βρεθεί ομάδα που θα έχει πλεονέκτημα έναντι του ΠΑΟ στους ψηλούς, είτε επιθετικά, είτε αμυντικά. Ο Juancho θα κυνηγάει γύρω γύρω μέχρι τελικής πτώσεως τον κάθε Vezenkov, τα βαριά κορμιά στυλ Milutinov ή Tavares θα τα κοντράρει ο Valaciunas και τους mobile ψηλούς θα τους βγάζει τη γλώσσα ο Lessort. Αν το συνδυάσεις με το fire power της περιφέρειας με Nunn, Shorts, Osman, Σλουκα + τις αμυντικές ικανότητες του Grant. Τι να λέμε...

Θέλετε Micic και ένα ΠΟΛΥ σοβαρό σεντερ για να πείτε ότι στα χαρτιά μας κοιτάτε στα μάτια, λέω στα χαρτιά γιατί στη πράξη μπορεί ο Valaciunas να τα χάνει κάτω απτο καλάθι, θα το δούμε αυτό.
Καλά εικασίες κάνουμε, εγώ λέω ότι αν δεν παίζει αρκετά ο λεσορ δεν μπορεί να αποδώσει στα επίπεδα που το έκανε όταν έπαιζε 35 λεπτά.
Θα δείξει.

Επίσης είναι ο βεζενκοφ και όχι ο κάθε βεζενκοφ, μιλάμε για εναν απ τους καλύτερους παίκτες της λίγκας δεν είναι εύκολο για κανέναν χουαντσο να τον μαρκάρει.

Επαναλαμβάνω ο βαλατσιουνας που έχω εγώ στο μυαλό μου δεν έχει αντίπαλο στην Ευρώπη. Μόνο με παγίδες.

3
3 Εικόνα
redcard

senior
Reactions: 810
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Παρ Ιούλ 04, 2025 3:47 am

tokalytero3d έγραψε:
Επίσης είναι ο βεζενκοφ και όχι ο κάθε βεζενκοφ, μιλάμε για εναν απ τους καλύτερους παίκτες της λίγκας δεν είναι εύκολο για κανέναν χουαντσο να τον μαρκάρει.
Σ ευχαριστω.

Ειναι αλλο πραγμα ο δικαιολογημενος ενθουσιασμος για μια μεταγραφη και αλλο να μοιραζουμε disrespect ανευ λογου. Ακου "τον καθε Βεζενκοφ"... :banghead:

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions: 2519

Παρ Ιούλ 04, 2025 3:51 am

redcard έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:
Σ ευχαριστω.

Ειναι αλλο πραγμα ο δικαιολογημενος ενθουσιασμος για μια μεταγραφη και αλλο να μοιραζουμε disrespect ανευ λογου. Ακου "τον καθε Βεζενκοφ"... :banghead:
Τον εκάστοτε πιο επικίνδυνο παίκτη της κάθε ομάδας εννοούσε ο JohnnyPao, δεν το είπε υποτιμητικά.

2
2 Εικόνα
redcard

senior

Παρ Ιούλ 04, 2025 3:58 am

BillyPao έγραψε:
redcard έγραψε:

Σ ευχαριστω.

Τον εκάστοτε πιο επικίνδυνο παίκτη της κάθε ομάδας εννοούσε ο JohnnyPao, δεν το είπε υποτιμητικά.
Α οκ, δλδ ο Χουαντσο μαρκαρει και τον ασσο της αντιπαλης ομαδας αν ειναι ο πιο επικινδυνος παιχτης; Δε το ηξερα, ουτε αυτος μαλλον.

Φιλοτιμη η προσπαθεια Μπιλυ, σχεδον με επεισες. Δεν πειραζει, next time.. :D

7
3 Εικόνα 4 Εικόνα
BillyPao

champion

Παρ Ιούλ 04, 2025 4:01 am

redcard έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Α οκ, δλδ ο Χουαντσο μαρκαρει και τον ασσο της αντιπαλης ομαδας αν ειναι ο πιο επικινδυνος παιχτης; Δε το ηξερα, ουτε αυτος μαλλον.

Φιλοτιμη η προσπαθεια Μπιλυ αλλα δεν. Δεν πειραζει, next time.. :D
Να μη βλέπετε παντού "φαντάσματα" εκεί που δεν υπάρχουν, αυτό λέω εγώ. Και κανείς δεν είπε ότι ο Χουάντσο μαρκάρει τον αντίπαλο άσσο, μόνος σου το σκέφτηκες αυτό για να δείξεις ούτε εσύ ξέρεις τι. Βέβαια εδώ έχετε πει ότι ο Ουόκαπ εξαφανίζει (!!!) τον Ναν, αυτό που έγραψε ο Johnny σας πείραξε...

0
redcard

senior

Παρ Ιούλ 04, 2025 4:12 am

BillyPao έγραψε:
redcard έγραψε:

Φιλοτιμη η προσπαθεια Μπιλυ αλλα δεν. Δεν πειραζει, next time.. :D
Να μη βλέπετε παντού "φαντάσματα" εκεί που δεν υπάρχουν, αυτό λέω εγώ. Και κανείς δεν είπε ότι ο Χουάντσο μαρκάρει τον αντίπαλο άσσο, μόνος σου το σκέφτηκες αυτό για να δείξεις ούτε εσύ ξέρεις τι.
Μπιλυ, εμεις απλα σχολιασαμε μια φραση που μας φανηκε καπως υπερβολικη/ακομψη.

Εσυ μετα ηθελες να μας την εξηγησεις παρουσιαζοντας τη δικη σου εκδοχη για το σκεπτικο της. Αυτο το σκεπτικο σου ακολουθησα κι εγω και πραγματι δε με εβγαλε πουθενα. Και δεν εξεπλαγην κιολας, αν με ρωτας.

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
BillyPao

champion

Παρ Ιούλ 04, 2025 4:20 am

redcard έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Να μη βλέπετε παντού "φαντάσματα" εκεί που δεν υπάρχουν, αυτό λέω εγώ. Και κανείς δεν είπε ότι ο Χουάντσο μαρκάρει τον αντίπαλο άσσο, μόνος σου το σκέφτηκες αυτό για να δείξεις ούτε εσύ ξέρεις τι.

Εσυ μετα ηθελες να μας την εξηγησεις παρουσιαζοντας τη δικη σου εκδοχη για το σκεπτικο της. Αυτο το σκεπτικο σου ακολουθησα κι εγω και πραγματι δε με εβγαλε πουθενα. Και δεν εξεπλαγην κιολας, αν με ρωτας.
Ενώ το δικό σου σκεπτικό που έβγαλες το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι "ο Χουάντσο μαρκάρει και τον άσσο της αντίπαλης ομάδας", είναι πάρα πολύ λογικό...

0
redcard

senior

Παρ Ιούλ 04, 2025 4:47 am

BillyPao έγραψε:
redcard έγραψε:

Ενώ το δικό σου σκεπτικό που έβγαλες το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι "ο Χουάντσο μαρκάρει και τον άσσο της αντίπαλης ομάδας", είναι πάρα πολύ λογικό...
Για τελευταία φορά (ελπιζω) και όσο πιο απλά μπορώ.

Είπες ότι εμείς παρεξηγήσαμε τον συνοπαδο σου και η φραση "ο Χουαντσο θα κυνηγάει τον κάθε Βεζενκοφ" σημαινει "....δλδ τον πιο επικίνδυνο παιχτη της αντίπαλης ομάδας". Σωστα; Κι εγώ λοιπον ακολουθωντας τη δικια σου λογική αναρωτηθηκα: δλδ αν ο πιο επικινδυνοε παιχτης της αντιπαλης ομαδας παίζει στο 1 ή στο 2, ο Χουαντσο θα κυνηγάει αυτόν; Προφανώς όχι. Άρα δε βγάζει νόημα η διευκρίνηση που έδωσες (στο κείμενο κάποιου άλλου παρεπιπτοντως).

Κανονικά δεν θα έπρεπε να το αναλύσω τόσο αλλά ανάμεσα στο να κάνει κάποιος disrespect τον Βεζενκοφ ή να μου λέει ότι δε καταλαβαίνω τι διαβάζω μάντεψε τι με ενοχλεί (απειρως) περισσότερο...

2
2 Εικόνα
BillyPao

champion

Παρ Ιούλ 04, 2025 4:53 am

redcard έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Είπες ότι εμείς παρεξηγήσαμε τον συνοπαδο σου και η φραση "ο Χουαντσο θα κυνηγάει τον κάθε Βεζενκοφ" σημαινει "....δλδ τον πιο επικίνδυνο παιχτη της αντίπαλης ομάδας". Σωστα; Κι εγώ λοιπον ακολουθωντας τη δικια σου λογική αναρωτηθηκα: δλδ αν ο πιο επικινδυνοε παιχτης της αντιπαλης ομαδας παίζει στο 1 ή στο 2, ο Χουαντσο θα κυνηγάει αυτόν; Προφανώς όχι. Άρα δε βγάζει νόημα η διευκρίνηση που έδωσες (στο κείμενο κάποιου άλλου παρεπιπτοντως).

Κανονικά δεν θα έπρεπε να το αναλύσω τόσο αλλά ανάμεσα στο να κάνει κάποιος disrespect τον Βεζενκοφ ή να μου λέει ότι δε καταλαβαίνω τι διαβάζω μάντεψε τι με ενοχλεί (απειρως) περισσότερο...
Το θέμα είναι ότι πολύ απλά "disrespect" στον Βεζένκοφ μόνο εσύ είδες, δεν υπάρχει κάτι άλλο για να αναλύσουμε.

1
1 Εικόνα
redcard

senior

Παρ Ιούλ 04, 2025 4:58 am

BillyPao έγραψε:
Παρ Ιούλ 04, 2025 4:53 am
redcard έγραψε:

Το θέμα είναι ότι πολύ απλά "disrespect" στον Βεζένκοφ μόνο εσύ είδες, δεν υπάρχει κάτι άλλο για να αναλύσουμε.
Whatever.

Αν σε έχει στείλει κάποια πρώην μου να με τρελανεις πάντως, με τσατιζει που το παραδέχομαι αλλά πετυχαίνει πες της... :D

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4756

Παρ Ιούλ 04, 2025 5:40 am

tokalytero3d έγραψε:
Τρομακτική μεταγραφή ο βαλατσιουνας αλλά μην περιμένετε ο λεσορτ αυτά τα 15 λεπτά που θα παίζει να έχει την προπερσινη εικόνα, θέλω να πω οτι ο Γάλλος θα επηρεαστεί από την παρουσία του Λιθουανού.
αυτο ελπιζουμε να μην εχει την προπερσινη/περσινη εικονα πλην των 2 παιχνιδων του φ4 :welcome:

τωρα πλεον θα εχει δυνατο συναγωνισμο πανε οι υπνοι στην αμυνα και τα βαριεμαι να πηδηξω καν στον ζωγραφιστο
τωρα θα εχει παγκαρια

ναι ξερω θα τσαντιστει και θα ζητησει να φυγει goodpost.gif

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”