αν δεν ειχε τραυματιστει ειχε συμφωνησει με την φενερ στα 3 εκατsocrates13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 8:43 am
Παλι μην θειχτει ο λεσορτ?Στα παπακια μας λοιπον..Και εμενα δεν μου αρεσε που εβγαινε τον απριλιο σε συνεντευξεις και ελεγε οτι ειχε προτασεις για nba και δεν θα ανανεωνα στον παναθηναικο αλλα θα περιμενα προτασεις απο nba και ανανεωσα λογο οτι ειχα το ποδι μου..Αυτα δεν τα λεμε,εμενα μου ακουστηκε τραγικο αυτο το πραγμα που ειπε,ο λεσορτ ειναι φευγατος οπως και να εχει,μια καλη χρονια αν κανει και εχει προταση απο nba θα φυγει εχθες κιολας..
Δεν φτανει που τον ανανεωσε κιολας με περισσοτερα χρηματα με σπασμενο ποδι που σε αλλη ομαδα θα επαιρνε τα μισα και δεν υπηρχε και θεμα nba πλεον λογο τραυματισμου,θα ζηταει και πραγματα?Επισης τον γιονας θα εχεις μπροστα σου,απεδειξε αν μπορεις οτι εισαι καλυτερος ..Σαν να ερθει ο jokic στην ρεαλ και να πεταχτει ο ταβαρες και να πει αα εγω δεν παιζω με αυτον θα μου φαει τα λεπτα
επειδη στην καε ειναι χαπατα τους ειχα ικανους να του εδιναν 3.5 μην τον χασουν
το πιο ωραιο ηταν οτι ηθελε το συμβολαιο για τα 2.5 τον χρονο να μετρουσε απο φετος που ηταν τραυματιας