Σε μουντ φουλ καλοκαιρινό σε βρισκω, παντού βλέπεις κωλ...EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 1:43 pmείτε παιδια της ομάδας είτε κωλανε στο σύστημα Μπαρτζωκα. Ε λοιπόν και ο Βάλα κωλαει στο σύστημα Αταμαν επειδή δεν είναι ελεύθερος ο Ποιριε

Συντονιστής: Captains
Σε μουντ φουλ καλοκαιρινό σε βρισκω, παντού βλέπεις κωλ...EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 1:43 pmείτε παιδια της ομάδας είτε κωλανε στο σύστημα Μπαρτζωκα. Ε λοιπόν και ο Βάλα κωλαει στο σύστημα Αταμαν επειδή δεν είναι ελεύθερος ο Ποιριε
Ωραια αν ειναι οντως αυτη η αποψη σου η πραγματικη οτι ο Φαλ δεν ειναι για ομαδα τοπ ευρωλιγκας και οτι ειναι στο ιδιο επιπεδο με Γιουρτσεβεν τοτε απλα παω πασο.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 1:17 pmΑγαπητέ, κανένας δε με εκνευρίζει, μάλλον άλλοι είναι που εκνευρίζονται όπως φαίνεται. Και συγγνώμη κιόλας που τόλμησα να έχω διαφορετική άποψη από σένα, αν και υποτίθεται πως σε ένα φόρουμ ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του...Christofis έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 1:10 pm
Billy σε παρακαλω αλλη φορα πριν πεταξεις κοτσανα γιατι σε εχει εκνευρισει καποιος φιλτραρε δυο φορες αυτα που γραφεις.
Ωραία, αν εσύ θεωρείς ότι ο Φαλ είναι παίκτης για 1.800.000 ευρώ ετησίως και για ρόλο βασικού, πάω και εγώ πάσο.Christofis έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 2:06 pmΩραια αν ειναι οντως αυτη η αποψη σου η πραγματικη οτι ο Φαλ δεν ειναι για ομαδα τοπ ευρωλιγκας και οτι ειναι στο ιδιο επιπεδο με Γιουρτσεβεν τοτε απλα παω πασο.
Παραλία και μετάγραφικός πυρετός αδελφέredcard έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 2:00 pmΣε μουντ φουλ καλοκαιρινό σε βρισκω, παντού βλέπεις κωλ...EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 1:43 pmείτε παιδια της ομάδας είτε κωλανε στο σύστημα Μπαρτζωκα. Ε λοιπόν και ο Βάλα κωλαει στο σύστημα Αταμαν επειδή δεν είναι ελεύθερος ο Ποιριε![]()
Ποιος αναφερθηκε σε χρηματα; Το αν αξιζε ο Φαλ 1800 000 ειναι αλλο πραγμα και αλλο πραγμα αν κανει για βασικος σε ομαδα τοπ Ευρωλιγκας. Τα χρηματα ειναι αναλογικα της αγορας. Αν τον παρεις αναλογικα με τον Παπαγιαννη ή τον Γιουρτσεβεν για μενα αξιζει και 5, αν τον παρεις αναλογικα με τον Ταβαρες οχι δε τα αξιζει. Πεσμου 5 καλυτερους ψηλους απο τον Φαλ στη περσινη και την προπερσινη ευρωλιγκα.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 2:09 pmΩραία, αν εσύ θεωρείς ότι ο Φαλ είναι παίκτης για 1.800.000 ευρώ ετησίως και για ρόλο βασικού, πάω και εγώ πάσο.Christofis έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 2:06 pm
Ωραια αν ειναι οντως αυτη η αποψη σου η πραγματικη οτι ο Φαλ δεν ειναι για ομαδα τοπ ευρωλιγκας και οτι ειναι στο ιδιο επιπεδο με Γιουρτσεβεν τοτε απλα παω πασο.
Πρώτη φορά με έκανε να γελάσω τόσο σχόλιο του κωλ...redcard έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 2:00 pmΣε μουντ φουλ καλοκαιρινό σε βρισκω, παντού βλέπεις κωλ...EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 1:43 pmείτε παιδια της ομάδας είτε κωλανε στο σύστημα Μπαρτζωκα. Ε λοιπόν και ο Βάλα κωλαει στο σύστημα Αταμαν επειδή δεν είναι ελεύθερος ο Ποιριε![]()
Ας κρατήσουμε ο καθένας τις απόψεις μας τότε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Καλή σου μέρα.Christofis έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 2:18 pmΠοιος αναφερθηκε σε χρηματα; Το αν αξιζε ο Φαλ 1800 000 ειναι αλλο πραγμα και αλλο πραγμα αν κανει για βασικος σε ομαδα τοπ Ευρωλιγκας. Τα χρηματα ειναι αναλογικα της αγορας. Αν τον παρεις αναλογικα με τον Παπαγιαννη ή τον Γιουρτσεβεν για μενα αξιζει και 5, αν τον παρεις αναλογικα με τον Ταβαρες οχι δε τα αξιζει. Πεσμου 5 καλυτερους ψηλους απο τον Φαλ στη περσινη και την προπερσινη ευρωλιγκα.
Τελος παντων καμια διαθεση δεν εχω να ανοιξω αντιπαραθεση μαζι σου. Απλα επειδη τελευταια αρχισες να σχολιαζεις ωραια χωρις να το βλεπεις οπαδικα με παραξενεψε το σχολιο σου και σου το ειπα για να μην βρισκουν πατηματα να σου την λενε. Σου ειπα αν ειναι αυτη η αποψη σου οντως εγω παω πασο.
Ο υγιής Φαλ είναι ακριβώς αυτό. Απλά δυστυχώς λίγους μήνες μετά την ανανέωση και μετά, οι τραυματισμοί δε τον άφησαν σε ησυχία. Ενάμιση χρόνο πριν ο Φαλ ήταν εύκολα μέσα στους 4-5 καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη συνολικά και 2ος καλύτερος στο αμυντικό κομμάτι, πίσω μόνο από τον Ταβάρες.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 2:09 pmΩραία, αν εσύ θεωρείς ότι ο Φαλ είναι παίκτης για 1.800.000 ευρώ ετησίως και για ρόλο βασικού, πάω και εγώ πάσο.Christofis έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 2:06 pm
Ωραια αν ειναι οντως αυτη η αποψη σου η πραγματικη οτι ο Φαλ δεν ειναι για ομαδα τοπ ευρωλιγκας και οτι ειναι στο ιδιο επιπεδο με Γιουρτσεβεν τοτε απλα παω πασο.
Αυτή είναι η άποψη σου, την οποία δε συμμερίζομαι.Stam Tziant έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 2:30 pmΟ υγιής Φαλ είναι ακριβώς αυτό. Απλά δυστυχώς λίγους μήνες μετά την ανανέωση και μετά, οι τραυματισμοί δε τον άφησαν σε ησυχία. Ενάμιση χρόνο πριν ο Φαλ ήταν εύκολα μέσα στους 4-5 καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη συνολικά και 2ος καλύτερος στο αμυντικό κομμάτι, πίσω μόνο από τον Ταβάρες.