Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3201
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 04, 2025 3:27 pm

GK_23 έγραψε:
Παρ Ιούλ 04, 2025 3:20 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Ιούλ 04, 2025 3:03 pm
Νταξ δεν είναι μόνο το sport24. Ακόμα και στην Pravda λένε ότι επειδή είναι λίγο ιδιαίτερη η κατάσταση με το ΝΒΑ ακόμα δεν θέλουν να το κάνουν show και θα τον φυγαδεύσουν οπότε να μην πάει ο κόσμος και ταλαιπωρηθεί.
Μου φαίνεται πάντως πολύ περίεργο να έρχεται ο παίκτης για ιατρικά tests ενώ έχει συμβόλαιο σε ισχύ με ομάδα του NBA. Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο.

Ίσως οι συζητήσεις για να γίνει waive να είναι πιο προχωρημένες από όσο νομίζουμε.
Κι εγώ δεν πιστεύω ότι δεν ξέρουν κοτζάμ Νάγκετς τι γίνεται. Αυτά δεν σκάνε έτσι σε τέτοιους οργανισμούς. Πρέπει να έχουν γίνει προχωρημένες κουβέντες. Από την άλλη δεν ξέρω και προς τι η βιασύνη :P Θα μπορούσε να έρθει αργότερα; Εκτός αν θέλει να πάει προετοιμασία με τη εθνική και θέλει να ξεμπερδεύει.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2612
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Ιούλ 04, 2025 3:28 pm

GK_23 έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Ιούλ 04, 2025 3:03 pm
Νταξ δεν είναι μόνο το sport24. Ακόμα και στην Pravda λένε ότι επειδή είναι λίγο ιδιαίτερη η κατάσταση με το ΝΒΑ ακόμα δεν θέλουν να το κάνουν show και θα τον φυγαδεύσουν οπότε να μην πάει ο κόσμος και ταλαιπωρηθεί.
Μου φαίνεται πάντως πολύ περίεργο να έρχεται ο παίκτης για ιατρικά tests ενώ έχει συμβόλαιο σε ισχύ με ομάδα του NBA. Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο.

Ίσως οι συζητήσεις για να γίνει waive να είναι πιο προχωρημένες από όσο νομίζουμε.
Ή το ανάποδο και είναι τρόπος πίεσης για να τον αφήσουν.

Στην λογική ότι εγώ είμαι Αθήνα έτοιμος να υπογράψω, δεν έρχομαι στο Ντένβερ για κανένα λόγο.

Το ότι θέλουν να το κάνουν "στα κρυφά" για να μην φανούν φωτογραφίες του και τα σχετικά δείχνει ότι δεν είναι με την άδεια της ομάδας του, έστω και ανεπίσημη, και δεν θέλουν να δώσουν πάτημα. Γιατί ότι και να λένε οι δημοσιογράφοι ούτε ο παίκτης έχει πει κάτι επίσημα ούτε η ομαδα.

0
Άβαταρ μέλους
Airman

euroleague
Reactions: 996
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

nikolas_asteri έγραψε:
GK_23 έγραψε:

Κι εγώ δεν πιστεύω ότι δεν ξέρουν κοτζάμ Νάγκετς τι γίνεται. Αυτά δεν σκάνε έτσι σε τέτοιους οργανισμούς. Πρέπει να έχουν γίνει προχωρημένες κουβέντες. Από την άλλη δεν ξέρω και προς τι η βιασύνη :P Θα μπορούσε να έρθει αργότερα; Εκτός αν θέλει να πάει προετοιμασία με τη εθνική και θέλει να ξεμπερδεύει.

Μπορεί να ήρθε και για καμιά βουτιά ο άνθρωπος.... δουλειά, δουλειά, δουλειά, σας βαρέθηκα... :mrgreen: :mrgreen:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2651
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Παρ Ιούλ 04, 2025 3:39 pm

nikolas_asteri έγραψε:
GK_23 έγραψε:

Πριν την Κυριακή δεν μπορεί να μείνει ελεύθερος πάντως. Για την ώρα είναι ακόμα παίκτης των Kings.

Επίσης τα πράγματα δεν είναι τόσο δραματικά για τους Nuggets, όσο παρουσιάζονται, αν χάσουν τον Valanciunas. Εννοείται πως αποκλείεται να τον αφήσουν ελεύθερο αν ο παίκτης δεν συμφωνήσει να παραιτηθεί από το 100% του συμβολαίου του. Μετά την ανταλλαγή του Porter Jr, οι Nuggets έχουν πρόσβαση στη full mid-level expection, η οποία είναι γύρω στα 14 μύρια για το 2025-26. Μπορούν να βρουν έναν καλό back-up center στην αγορά με αυτά τα χρήματα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3201
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Ιούλ 04, 2025 3:44 pm

GK_23 έγραψε:
Παρ Ιούλ 04, 2025 3:39 pm
Πριν την Κυριακή δεν μπορεί να μείνει ελεύθερος πάντως. Για την ώρα είναι ακόμα παίκτης των Kings.

Επίσης τα πράγματα δεν είναι τόσο δραματικά για τους Nuggets, όσο παρουσιάζονται, αν χάσουν τον Valanciunas. Εννοείται πως αποκλείεται να τον αφήσουν ελεύθερο αν ο παίκτης δεν συμφωνήσει να παραιτηθεί από το 100% του συμβολαίου του. Μετά την ανταλλαγή του Porter Jr, οι Nuggets έχουν πρόσβαση στη full mid-level expection, η οποία είναι γύρω στα 14 μύρια για το 2025-26. Μπορούν να βρουν έναν καλό back-up center στην αγορά με αυτά τα χρήματα.
Καλά δεν ξέρω ποιος φαντάζεται ότι οι Νάγκετς θα κάτσουν να ζημιωθούν από τον Παναθηναικό. Προφανώς και σε τέτοιες περιπτώσεις η στάση της ομάδας είναι "Κρίμα, αλλά δεν θα μας λείψεις κιόλας". Επίσης φυσικά και δεν υπάρχει σενάριο στο οποίο ο JV παίρνει έστω και $1 για να μείνει ελεύθερος :D

Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά για να έχουμε εμείς αυτές τις πληροφορίες, πιστεύω πως όλες οι εμπλεκόμενες ομάδες τα ξέρουν εδώ και αρκετό καιρό.

2
2 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2651
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Παρ Ιούλ 04, 2025 3:59 pm

pan24 έγραψε:
GK_23 έγραψε:

Στην λογική ότι εγώ είμαι Αθήνα έτοιμος να υπογράψω, δεν έρχομαι στο Ντένβερ για κανένα λόγο.

Το ότι θέλουν να το κάνουν "στα κρυφά" για να μην φανούν φωτογραφίες του και τα σχετικά δείχνει ότι δεν είναι με την άδεια της ομάδας του, έστω και ανεπίσημη, και δεν θέλουν να δώσουν πάτημα. Γιατί ότι και να λένε οι δημοσιογράφοι ούτε ο παίκτης έχει πει κάτι επίσημα ούτε η ομαδα.
Δεν νομίζω πως τέτοιου είδους "τερτίπια" έχουν πέραση σε ομάδες του NBA.

Το πιθανότερο είναι ότι έχει δρομολογηθεί μια κατάσταση, behind the scenes, η οποία αφήνει όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές ικανοποιημένες. Για τυπικούς λόγους όμως πρέπει να τηρηθούν και κάποια προσχήματα. Εγώ αυτό πιστεύω.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3420
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Παρ Ιούλ 04, 2025 4:07 pm

GK_23 έγραψε:
pan24 έγραψε:

Το πιθανότερο είναι ότι έχει δρομολογηθεί μια κατάσταση, behind the scenes, η οποία αφήνει όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές ικανοποιημένες. Για τυπικούς λόγους όμως πρέπει να τηρηθούν και κάποια προσχήματα. Εγώ αυτό πιστεύω.
Εντωμεταξύ υπάρχει και το letter of clearance της FIBA για να έρθει Euroleague αν δεν κάνω λάθος.
Αλλά αν ο παίκτης θέλει να φύγει, θα φύγει, δεν έχει ρόλο να τον κρατήσει το Ντένβερ. Το πρόβλημα είναι μην ζημιωθεί το Σακραμέντο γιατί δεν ενημέρωσε το Ντένβερ ότι ο παίκτης ζήτησε buyout και γίνει περίπλοκη η κατάσταση. Καθώς το Σακραμέντο μετά την ανταλλαγή συμβολαίων με Σάριτς πήρε παίκτες με συγκεκριμένα μισθολογικά κριτήρια.

Το ωραίο είναι ότι οι Αμερικανοί (ρεπόρτερς ή ομάδες) έχουν θορυβεί γιατί χάνουν παίκτες πανεύκολα πλέον για Ευρώπη παρόλο που τα λεφτά είναι καλύτερα στο ΝΒΑ.
(NikolasAsteri να γράψω και εδώ για άλλη μία ήττα του Σίλβερ στην εξαιρετική πορεία του στην λίγκα;;; :lol: )

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions: 2545
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιούλ 04, 2025 4:19 pm

RedEmperor έγραψε:
Παρ Ιούλ 04, 2025 4:11 pm
Ο παο έχει ολοκληρώσει το ρόστερ του. Αστερισκος το 3,4 όπου υπάρχει έλλειψη βάθους.
Έλλειψη "βάθους" θεωρητικά έχουμε μόνο στο 3. Που και εκεί, είτε θα επιστρέψει ο Γκριγκόνις, είτε θα αποκτηθεί παίκτης στη θέση του. Οπότε θα είμαστε κομπλέ σε όλες τις θέσεις.

1
1 Εικόνα
Delpo1987

senior
Reactions: 342
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Ιούλ 04, 2025 4:20 pm

SteveNashidis έγραψε:
Παρ Ιούλ 04, 2025 4:07 pm
GK_23 έγραψε:

Εντωμεταξύ υπάρχει και το letter of clearance της FIBA για να έρθει Euroleague αν δεν κάνω λάθος.
Αλλά αν ο παίκτης θέλει να φύγει, θα φύγει, δεν έχει ρόλο να τον κρατήσει το Ντένβερ. Το πρόβλημα είναι μην ζημιωθεί το Σακραμέντο γιατί δεν ενημέρωσε το Ντένβερ ότι ο παίκτης ζήτησε buyout και γίνει περίπλοκη η κατάσταση. Καθώς το Σακραμέντο μετά την ανταλλαγή συμβολαίων με Σάριτς πήρε παίκτες με συγκεκριμένα μισθολογικά κριτήρια.

Το ωραίο είναι ότι οι Αμερικανοί (ρεπόρτερς ή ομάδες) έχουν θορυβεί γιατί χάνουν παίκτες πανεύκολα πλέον για Ευρώπη παρόλο που τα λεφτά είναι καλύτερα στο ΝΒΑ.
(NikolasAsteri να γράψω και εδώ για άλλη μία ήττα του Σίλβερ στην εξαιρετική πορεία του στην λίγκα;;; :lol: )
Ποιους παίχτες χάνουν ρε παιδιά , μη γινόμαστε υπερβολικοί . Ο μόνος που έφυγε και θα είχε ρόλο είναι ο Βαλαντσιουνας (και εγώ πιστεύω για να έρχεται Ελλάδα είναι δρομολογημένο ) . Ο Ναν δεν είχε καν πρόταση , ο Φουρνιε είχε την επιλογή του veteran minimum και ήρθε Ευρώπη , ποιοι άλλοι που είχαν πορεία στο ΝΒΑ έφυγαν ενώ ήθελαν να τους κρατήσουν . Αντίθετα ο mvp της Ευρωλίγκας είναι ήδη ΝΒΑ , ο μπιμπεροβιτς πάει και αυτός , όλα τα μικρά ταλέντα πλέον πάνε στα κολέγια . Ποιους παίχτες χάνουν ακριβώς ;;
Οφ τοπικ το ξέρω

2
2 Εικόνα
Seven star

Reactions: 15
Αγαπημένος παίκτης: Rebraca
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Παρ Ιούλ 04, 2025 5:07 pm

karamelitsa έγραψε:
Παρ Ιούλ 04, 2025 3:12 pm
Airman έγραψε:
Παρ Ιούλ 04, 2025 3:02 pm

Εντάξει, αλλά να ξέρεις ότι έχει αλλάξει και ο πήχης των εσόδων.
Και για τις δύο ελληνικές ομάδες, όχι μόνο για τον ΠΑΟ. Πολύ ακριβά εισιτήρια, γεμάτο γήπεδο, χορηγίες μεγάλες...
Ο ΠΑΟ φέτος σχεδόν γέμιζε το γήπεδο ακόμα και σε παιχνίδια πρωταθλήματος, κάτι εντός με Περιστέρι και Προμηθέες και τα σχετικά.
Δεν είμαι σίγουρος ότι τα βγάζουν τα έξοδα...είχα διαβάσει ότι Παναθηναικός πέρυσι οριακά ισοσκέλισε τον προϋπολογισμό, φέτος με τέτοια συμβόλαια (μόνο ο Ναν από 2,5 πέρυσι θα πάει φέτος στα 4,5 + την έχτρα εφορία) θα πρέπει να αυξηθούν πάρα πολύ τα έσοδα...τα εισιτήρια βλέπω στο μέλλον να πάνε στον θεό και για τις 2 Ελληνικές ομάδες και να είναι μόνο για φραγκάτους, όπως στο NBA δυστυχώς.
Πηγή που το διάβασες αυτό ?

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4782

Παρ Ιούλ 04, 2025 5:14 pm

GK_23 έγραψε:
pan24 έγραψε:

μα δεν θα κανει κατι περιεργο
θα ερθει για εξετασεις στο υγεια και μετα θα υπογραψει και ενα αυτογραφο στο δγ
γιατι να εχει προβλημα το νβα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Ιούλ 04, 2025 5:16 pm

Airman έγραψε:
Παρ Ιούλ 04, 2025 2:47 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Ιούλ 04, 2025 2:43 pm

Συνήθως κάνει catch up αργότερα ο τουλούμπας. Ίσως να μην μπορεί να κωλοβαράει στην δουλειά :D

Θα πρέπει να κάνει και κωλοτούμπα αν φανεί όμως γιατί έγραφε και ξανάγραφε ότι θα μας βαφτίσουν τον Ομέρ σέντερ επιπέδου Λεσόρ.

Υ.Γ 1 ...1η φορά θα δω στη ζωή μου τουλόυμπα να κάνει κωλοτούμπα.... (καλή η ρίμα ε;;; :mrgreen: )
YΓ 2 ... όσοι πάτε στο αεροδρόμιο για τον παίχτη, ρίχτε ένα βλέφαρο προσεχτικό μην είναι ο γιούρτσεβεν μεταμφιεσμένος...Τα φοβάμαι κάτι τέτοια.
ΥΓ 3... Αγαπάμε τουλούμπα εννοείται... <3... πειράζουμε πάντα με αγάπη :)
δεν πιστευα οτι θα ερχοταν ο βαλα να πω την αληθεια

στα 10 που γραφει καποιος ε το 1 μπορει να βγει και λαθος :welcome:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Ιούλ 04, 2025 5:21 pm

@Giannis14

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Ιούλ 04, 2025 5:23 pm

Ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώσει επαγγελματικά τη δουλειά με τον Βαλαντσιούνας και η άφιξη του Λιθουανού απόψε θα γίνει ιγκόγνιτο, μακριά από κόσμο και κάμερες.
Λόγω της περίπλοκης κατάστασης με το ΝΒΑ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να μετατρέψει σε επικοινωνιακό σόου την άφιξη του Βαλαντσιούνας. Για αυτό και όπως έγινε γνωστό, δεν θα βγει μπροστά στις κάμερες και τον κόσμο αλλά θα φύγει με άλλον τρόπο μετά την προσγείωση του.

Κάτι που σημαίνει πως ο κόσμος δεν χρειάζεται να μετακινηθεί στο αεροδρόμιο ώστε να προϋπαντήσει τον Βαλαντσιούνας διότι θα ταλαιπωρηθεί αδίκως.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να πυροδοτήσει τη μεγαλύτερη «βόμβα» του 21ου αιώνα σε παίκτη από το ΝΒΑ, με τους «πράσινους» να αναμένουν το βράδυ της Παρασκευής (4/7) τον Βαλαντσιούνας, αλλά να δρουν άκρως επαγγελματικά.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» δεν έχουν σκοπό να μετατρέψουν την άφιξη του Λιθουανού σέντερ σε επικοινωνιακό σόου και θα τον κρατήσουν μακριά από κόσμο και κάμερες, αφού άλλωστε ο Βαλαντσιούνας δεν είναι ακόμα ελεύθερος, κάτι που θα γίνει τις επόμενες μέρες.

ετσι σεμνα και ταπεινα goodpost.gif

0
BillyPao

champion
Reactions: 2545

Παρ Ιούλ 04, 2025 5:23 pm

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Ιούλ 04, 2025 5:16 pm
Airman έγραψε:
Παρ Ιούλ 04, 2025 2:47 pm

Θα πρέπει να κάνει και κωλοτούμπα αν φανεί όμως γιατί έγραφε και ξανάγραφε ότι θα μας βαφτίσουν τον Ομέρ σέντερ επιπέδου Λεσόρ.

Υ.Γ 1 ...1η φορά θα δω στη ζωή μου τουλόυμπα να κάνει κωλοτούμπα.... (καλή η ρίμα ε;;; :mrgreen: )
YΓ 2 ... όσοι πάτε στο αεροδρόμιο για τον παίχτη, ρίχτε ένα βλέφαρο προσεχτικό μην είναι ο γιούρτσεβεν μεταμφιεσμένος...Τα φοβάμαι κάτι τέτοια.
ΥΓ 3... Αγαπάμε τουλούμπα εννοείται... <3... πειράζουμε πάντα με αγάπη :)
δεν πιστευα οτι θα ερχοταν ο βαλα να πω την αληθεια

στα 10 που γραφει καποιος ε το 1 μπορει να βγει και λαθος :welcome:
Εγώ πάντως πλέον θα σε αποκαλώ... κωλοτούμπα.
:D :D :D

ΥΓ. Πλάκα κάνω.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”