Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1435
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 04, 2025 10:04 pm

nikolakias έγραψε:
Παρ Ιούλ 04, 2025 9:39 pm
Πάντως σίγουρα με Βαλαντσιουνας στους απέναντι για Λαντέιλ δε μας παίρνει – απ' όσο θυμάμαι είναι πιο τεχνικός σαν ψηλός. Νομίζω γίνεται ακόμα πιο επιβεβλημένη η ανάγκη για αθλητικοτητα στους ψηλούς.

Πάντως αν ερχόταν κάποιος στο στυλ του Μπάτλερ που ποσταρε ο berry (δηλαδή πιο έτοιμος από Μίτσιτς τη στιγμή που μιλάμε και ίσως πιο χρήσιμος overall) πολύ καλύτερα θα ήταν – έχουμε μπει στη λούμπα με τον Σέρβο κι έχουμε πάθει tunnel vision μου φαίνεται.
Το παιχνιδι σε οτι αφορα την δυναμη το εχουμε χαμενο απεναντι στον βαλαντσιουνας . Οποτε τον χτυπας με αλλους τροπους .Εναν σουπερ αθλητικο οπως ο τζοουνς να τον περναει στα ποδια η εναν πιο τεχνικο οπως ο λαντειλ με σουτ να τον τραβαει εξω η απο μεση αποσταση οταν θα ειναι εκτος θεσης ο λιθουανος .

Φυσικα δεν θα παρουμε κανεναν απο τους δυο αφου ο κοουτς b θα προτιμησει τον ορλαντο ρομπινσον .

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1215
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Ιούλ 04, 2025 10:05 pm

berry έγραψε:
Παρ Ιούλ 04, 2025 9:08 pm
Που κολλάει ο Ρόμπινσον;

Οι Μπακς ακούγεται ότι θέλουν Κρις Πολ
Να με συμπαθάς, απλά μου έκανε εντύπωση η ευστοχία του.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Dante's Inferno

junior
Reactions: 121
Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing

Παρ Ιούλ 04, 2025 10:07 pm

Επίσης, το δίδυμο Μιλουτινοφ-Πετρουσεφ είχε δυσκολέψει πολύ τον Βαλαντσιουνας στον αγώνα Σερβία - Λιθουανία.
Αν ο Πετρουσεφ το συζητάει για να μείνει, θα μπορούσε να βρεθεί μια φόρμα για να αποκτηθεί ο Και Τζόουνς και να χωρέσουν όλοι τους. Πχ, ο Πητερς θα μπορούσε να κατεβει στο 3 και να μοιράζεται την θέση με τον Γουόρντ(με Σακ να παίρνει 5-6 λεπτά συμμετοχής κι αυτά στην Ευρωλίγκα), ο Πετρουσεφ να είναι το βασικό μπακ απ του Σάσα(με Παπ να είναι το τρίτο 4αρι με χρόνο επίσης 5-6 λεπτά) και τον Κάι Τζόουνς να είναι το μπακ απ του Μιλου.
Δηλαδή:

5. Μιλουτινοφ, Κάι Τζόουνς, Γκρέι
4. Βεζενκοφ, Πετρουσεφ, Παπανικολάου
3. Γουόρντ, Πητερς, Μακισικ

Just a thought...

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2612
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Ιούλ 04, 2025 10:08 pm

5-5 θα παίξουν οχι μονό το 5αρι σας με τον Βαλαντσιούνας οπότε δεν χρειάζεται να σκέφτεστε ποιος μπορεί να τον παίξει μόνος του.

Στην τελική ο Μιλουτίνοφ με τον Βαλαντσιούνας έχουν κοντραριστεί αρκετές φορές σε επίπεδο εθνικών. Στο 1-1 ο Λιθουανός τον έχει αλλά δεν είναι ότι θα του βάλει και 40 πόντους. Μπορείς να το περιορίσεις κάνοντας δύσκολο να φτάσει η μπάλα σε αυτόν ή και με βοήθεια σε κάποιες περιπτώσεις.

Ή έχοντας κάποιον ψηλό με πολύ καλό σουτ ώστε να αναγκάσει τον Άταμάν να πάει με πιο ευέλικτο σχήμα αντι του Βαλαντσιούνας.

Σε εξτριμ παράδειγμα αυτού, σκεφτείτε δίδυμο Βεζένκοφ-Πιτερς 4-5 ενω υπάρχει ο Βαλαντσιούνας απέναντι.
Στην άμυνα θα κόβουν μόνο με φάουλ αλλά από την άλλη σκεφτείτε τον Βαλαντσιούνας να πρέπει να σπάσει σκριν και να κυνηγήσει στην περιφέρεια Πίτερς ή Βεζένκοφ, θα μπορούν να έχουν ελεύθερο σουτ σε κάθε επίθεση.

Οπότε δεν είναι άσπρο μαύρο...
Αντίστοιχο όνομα πιθανότατα δεν θα μπορέσετε να φέρετε φέτος αλλά δεν έχει σημασία αυτό.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolakias

senior
Reactions: 419
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio

Παρ Ιούλ 04, 2025 10:09 pm

coach blue έγραψε:
nikolakias έγραψε:
Πάντως σίγουρα με Βαλαντσιουνας στους απέναντι για Λαντέιλ δε μας παίρνει – απ' όσο θυμάμαι είναι πιο τεχνικός σαν ψηλός. Νομίζω γίνεται ακόμα πιο επιβεβλημένη η ανάγκη για αθλητικοτητα στους ψηλούς.

Πάντως αν ερχόταν κάποιος στο στυλ του Μπάτλερ που ποσταρε ο berry (δηλαδή πιο έτοιμος από Μίτσιτς τη στιγμή που μιλάμε και ίσως πιο χρήσιμος overall) πολύ καλύτερα θα ήταν – έχουμε μπει στη λούμπα με τον Σέρβο κι έχουμε πάθει tunnel vision μου φαίνεται.
Το παιχνιδι σε οτι αφορα την δυναμη το εχουμε χαμενο απεναντι στον βαλαντσιουνας . Οποτε τον χτυπας με αλλους τροπους .Εναν σουπερ αθλητικο οπως ο τζοουνς να τον περναει στα ποδια η εναν πιο τεχνικο οπως ο λαντειλ με σουτ να τον τραβαει εξω η απο μεση αποσταση οταν θα ειναι εκτος θεσης ο λιθουανος .

Φυσικα δεν θα παρουμε κανεναν απο τους δυο αφου ο κοουτς b θα προτιμησει τον ορλαντο ρομπινσον .
Ο Ρόμπινσον εμένα μου φάνηκε σαν ένας Ράιτ on steroids, αλλά συμφωνώ πως δεν είναι αυτό που φαινομενικά μας λείπει.

0
Dante's Inferno

junior
Reactions: 121
Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing

Παρ Ιούλ 04, 2025 10:12 pm

coach blue έγραψε:
nikolakias έγραψε:

Αν ο Ρόμπινσον έρθει για τρίτος θα ειναι πολύ καλή επιλογή. Για δεύτερος, την στιγμή που οι απέναντι πήραν JV, δε νομίζω να το συζητάμε πλέον...

0
RedEmperor

Reactions: 10

Παρ Ιούλ 04, 2025 10:13 pm

Δεν χρειάζεται να απαντήσεις στον Βαλαντσιουνας. Έχουμε το μεγάλο κορμί τον Μιλου να ματσαρει απέναντι του.

Ο παο απάντησε για παράδειγμα στον Βεζενκοφ? Όχι.

Αυτό που πρέπει να πάρουμε είναι έναν αθλητικό ψηλό όπως είχαμε τον Πάτρικ Γιανγκ και να μείνουμε στο πλάνο. Όχι βουτσεβιτς η κάποιον άλλο μη αθλητικό όνομα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Παρ Ιούλ 04, 2025 10:14 pm

Dante's Inferno έγραψε:
Παρ Ιούλ 04, 2025 10:12 pm
coach blue έγραψε:

Αν ο Ρόμπινσον έρθει για τρίτος θα ειναι πολύ καλή επιλογή. Για δεύτερος, την στιγμή που οι απέναντι πήραν JV, δε νομίζω να το συζητάμε πλέον...
Επιμένω να λέω ότι όσο κάνουν μεταγραφές με κρότο μας ωφελεί ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.

1
1 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
RedEmperor

Παρ Ιούλ 04, 2025 10:20 pm

Ο Ρόμπινσον βάση των reports είναι κακός στην ομαδική και ατομική άμυνα.

Αν μείνει ο Πετρούσεφ δεν κάνει ούτε για τρίτος. Αν δεν μείνει μπορείς να τον πάρεις και να πάρεις και έναν αθλητικό ψηλό πολύ δυνατό αμυντικά.

Γενικά η σωστή χημεία και το να έχεις παίχτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά μπορεί να αποδειχτεί το κλειδί.

Αν πάρουμε και Μίσιτς συν τον Έβανς δε νομίζω να έχουμε πρόβλημα στο σκορ. Λίγο σκληραδα θέλουμε στους ψηλούς και μουσκουλα

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6877
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 04, 2025 10:22 pm

Dante's Inferno έγραψε:
Παρ Ιούλ 04, 2025 10:07 pm
Επίσης, το δίδυμο Μιλουτινοφ-Πετρουσεφ είχε δυσκολέψει πολύ τον Βαλαντσιουνας στον αγώνα Σερβία - Λιθουανία.
Αν ο Πετρουσεφ το συζητάει για να μείνει, θα μπορούσε να βρεθεί μια φόρμα για να αποκτηθεί ο Και Τζόουνς και να χωρέσουν όλοι τους. Πχ, ο Πητερς θα μπορούσε να κατεβει στο 3 και να μοιράζεται την θέση με τον Γουόρντ(με Σακ να παίρνει 5-6 λεπτά συμμετοχής κι αυτά στην Ευρωλίγκα), ο Πετρουσεφ να είναι το βασικό μπακ απ του Σάσα(με Παπ να είναι το τρίτο 4αρι με χρόνο επίσης 5-6 λεπτά) και τον Κάι Τζόουνς να είναι το μπακ απ του Μιλου.
Δηλαδή:

5. Μιλουτινοφ, Κάι Τζόουνς, Γκρέι
4. Βεζενκοφ, Πετρουσεφ, Παπανικολάου
3. Γουόρντ, Πητερς, Μακισικ

Just a thought...
Δεν χωρανε ολοι αυτοι με τιποτα..ενω τον πιτερς 3ρι τον εχουμε δοκιμασει 3 χρονιες με αποτυχια,δεν βγαζει νοημα οτι την 4τη θα πετυχει..καλυτερα δωστον τον ανθρωπο να παει να παιξει καπου.
ο γκρει παλι δεν χρειαζεται γιατι πρεπει να βρει χρονο και ο πετρουσεφ ..που και παλι δυσκολα θα το βρει γιατι ο τζοουνς θα παιζει 25λεπτα.

0
Dimmitz

euroleague
Reactions: 849

Παρ Ιούλ 04, 2025 10:28 pm

RedEmperor έγραψε:

Αν μείνει ο Πετρούσεφ δεν κάνει ούτε για τρίτος. Αν δεν μείνει μπορείς να τον πάρεις και να πάρεις και έναν αθλητικό ψηλό πολύ δυνατό αμυντικά.

Γενικά η σωστή χημεία και το να έχεις παίχτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά μπορεί να αποδειχτεί το κλειδί.

Αν πάρουμε και Μίσιτς συν τον Έβανς δε νομίζω να έχουμε πρόβλημα στο σκορ. Λίγο σκληραδα θέλουμε στους ψηλούς και μουσκουλα
Ο Robinson δεν έχει καλή άμυνα για τα επίπεδα του NBA, γιατί δεν είναι τόσο αθλητικός. Στην Ευρώπη μια χαρά άμυνα μπορεί να παίξει. Έχω ψηθεί πολύ με την περίπτωση του, θεωρώ ότι μπορεί να μας αλλάξει επιπέδο.

Απειλεί από το τρίποντο και έχει τρελό vision, είναι φουλ ομαδικός και efficient στην επίθεση.

Στα συν ότι τον κλείνεις με 1.5 χαρτί και μένουν χρήματα για το γκάρντ που θα φέρουμε.

0
RedEmperor

Παρ Ιούλ 04, 2025 10:31 pm

Εγώ πάντως έχω στο μυαλό έναν παίχτη σαν τον Bismack Biyombo. Ελεύθερος είναι , αθλητικός, ευκίνητος με φοβερό άνοιγμα χεριων και πολύ δυνατός αμυντικός. Πιστεύω ότι ταιριάζει γάντι σε αυτό που θέλουμε

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6877
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 04, 2025 10:33 pm

RedEmperor έγραψε:
Εγώ πάντως έχω στο μυαλό έναν παίχτη σαν τον Bismack Biyombo. Ελεύθερος είναι , αθλητικός, ευκίνητος με φοβερό άνοιγμα χεριων και πολύ δυνατός αμυντικός. Πιστεύω ότι ταιριάζει γάντι σε αυτό που θέλουμε
δεν φευγει αυτος απο την αμερικη το χει δηλωσει αλλα ναι εναν τετοιον θελουμε..ο ρομπινσον τιμιος παικτης αλλα δεν μου κολλαει ετσι που ειναι το ροστερ.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Παρ Ιούλ 04, 2025 10:35 pm

RedEmperor έγραψε:
Ένας Ντάστον στα καλά του. Πολύ καλός αυτός!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Knoxville

Reactions: 43
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Παρ Ιούλ 04, 2025 10:42 pm

Dimmitz έγραψε:
Παρ Ιούλ 04, 2025 10:28 pm
RedEmperor έγραψε:

Ο Robinson δεν έχει καλή άμυνα για τα επίπεδα του NBA, γιατί δεν είναι τόσο αθλητικός. Στην Ευρώπη μια χαρά άμυνα μπορεί να παίξει. Έχω ψηθεί πολύ με την περίπτωση του, θεωρώ ότι μπορεί να μας αλλάξει επιπέδο.

Απειλεί από το τρίποντο και έχει τρελό vision, είναι φουλ ομαδικός και efficient στην επίθεση.

Στα συν ότι τον κλείνεις με 1.5 χαρτί και μένουν χρήματα για το γκάρντ που θα φέρουμε.
Εικόνα

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”