Μερικές φορές μπορεί να μην σου ταιριάζει η ομάδα. Έδειξε στοιχεία όπως ταχύτητα και σουτ. Το αρνητικό του είναι ότι δεν είδα κίνητρο και εμείς λογικά θα λογιζόμαστε ως ομάδα πρωταθλητισμού. Βέβαια μπορεί στις σωστές συνθήκες αυτό να αλλάξει, μπορεί και όχι. Ρίσκο είναι και επειδή ψάχνουμε μπακ απ και όχι βασικουρα καθώς έχουμε τον οσμαν, τότε σκεφτόμουν ότι ίσως αξίζει να πάρει μια ευκαιρίαnikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 11:17 amΕνώ πίστευα ότι ο Νουορα θα ήταν τρομερός, έπεσα εντελώς έξω και ο παίκτης φέτος ήταν απλά ένας κλόουν.
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 177
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
1
0
-
- Reactions: 2569
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Αν χρειαστεί, θα έρθει παίκτης και σε αυτή τη θέση. Σίγουρα το τεχνικό επιτελείο ξέρει καλύτερα, δεν έχει νόημα να αρχίζουμε να γκρινιάζουμε αρχές Ιουλίου.Stelios97 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 12:27 pmΧρειαζομαστε ενα εργαλειο οχι σταρ να παιζει κ 3 κ 4 να παιζει καλη αμυνα κ να εχει σουτ εναν ντεσον πιερ δε θα με χαλουσε!ειναι κομβικος ο παιχτης αυτος να δεσει το γλυκο ετσι νομιζω!ας μεινει κ ο γκριγκονις οι αγωνες ειναι πολλοι κ δε ξερουμε πως θα παει το πραγμα!
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Κάποτε πήραμε τον Ντεμετρις Νικολς με αυτό ακριβώς το σκεπτικό.θυμισου ποιος δεν έπαιξε καθόλου στα κρίσιμα παιχνίδια πρωταθλήματος και Ευρωλίγκας. Χρειαζόμαστε παίχτη σταρ που να βάλει νερό στο κρασί του για τους τίτλους. Να κάνει και τον χαμάλη αν χρειαστεί όπως ο Ντρου που είχε γίνει αμυντικός εξολοθρευτής. Από κει που δεν έπαιζε άμυνα καθόλου στον τελικό του 2009 τον είχε βάλει πάνω στον σισκακουσκας που εκτέλεσε το τρίποντο που αστόχησε και πήραμε κούπαStelios97 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 12:27 pmΧρειαζομαστε ενα εργαλειο οχι σταρ να παιζει κ 3 κ 4 να παιζει καλη αμυνα κ να εχει σουτ εναν ντεσον πιερ δε θα με χαλουσε!ειναι κομβικος ο παιχτης αυτος να δεσει το γλυκο ετσι νομιζω!ας μεινει κ ο γκριγκονις οι αγωνες ειναι πολλοι κ δε ξερουμε πως θα παει το πραγμα!
0
- GK_23
- Reactions: 2665
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Πέσατε όλοι να φάτε τον φίλο μου τον Νικόλα αλλά εγώ θα συνταχθώ μαζί του σε αυτό το take.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 03, 2025 11:11 pmΚαλός χρυσός ο Βαλαντσιούνας αλλά 4εκ για το αναπληρωματικό σεντερ δεν είναι κάπως προβληματικά; Προφανώς και δεν είναι δικά μου λεφτά, αλλά δεν πρέπει να υπάρχει κάποιου τέτοιου είδους ισορροπία;
O Valanciunas είναι τεράστια μεταγραφή και ο Παναθηναϊκός έχει αυτή τη στιγμή το καλύτερο δίδυμο centers στην Ευρωλίγκα. Νομίζω όμως ότι σχόλια του τύπου "καλύτερος ψηλός μετά τον Radja" και "μεγαλύτερη μεταγραφή από το NBA στον 21ο αιώνα" είναι τουλάχιστον υπερβολικά

Όσον αφορά το take του Νικόλα, δεν ξέρω ποιος θα είναι ο starter στη θέση του center αλλά και εγώ θεωρώ πως ο Lessort θα παίρνει περισσότερο χρόνο. Την ενέργεια που βγάζει ο υγιής Lessort σαν παίκτης, ο Valanciunas δεν την έχει. Ο Lessort μπορεί να παίξει 25-30 λεπτά σε back to back ματς, ο Valanciunas δεν είναι σε θέση να το κάνει αυτό. Αντιμετωπίζει fatigue issues εδώ και πολλά χρόνια. Ακόμα και τις χρονιές που ήταν βασικός στο NBA, έπαιζε maximum 28 λεπτά ανά ματς. Όσο περνάνε τα χρόνια το πρόβλημα αυτό εντείνεται και το βλέπουμε πλέον και στα ματς της εθνικής του. Αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στους χρόνους συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023. Υπήρξαν κρίσιμα ματς της Λιθουανίας, στα οποία δεν έμεινε στο παρκέ για παραπάνω από 20 λεπτά. Αυτός θεωρώ πως είναι και ένας από τους λόγους που ο ίδιος ήθελε να γυρίσει στην Ευρώπη. Δεν μπορεί πλέον το σώμα του να ακολουθήσει τους ρυθμούς του NBA.
Βέβαια έχει την ποιότητα, στην Ευρώπη ειδικά, σε 15-20 λεπτά συμμετοχής να βγάλει νούμερα της τάξης των 15π-10ρ

1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αν πάρει την μπάλα στο ποστ έσπρωχνε με ευκολία τα θηρία του ΝΒΑ. Ενώ έχει τρίποντο και midrange σουτακι. Σε ένα τέταρτακι σου βάζει 15 πόντους και δέκα ριμπάουντ. Δεν χρειάζεται παραπάνω. Και κερδίζει και 2-3 φάουλ απτον αντίπαλο καλό σεντερ, ενώ τον κουράζει κιόλας. Αν μπορεί να τα κάνει αυτά με συνέπεια και στο ζωγραφιστό να είναι καλός αμυντικός, νομίζω δεν χρειαζόμαστε κάτι άλλο.GK_23 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 12:44 pmΠέσατε όλοι να φάτε τον φίλο μου τον Νικόλα αλλά εγώ θα συνταχθώ μαζί του σε αυτό το take.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 03, 2025 11:11 pmΚαλός χρυσός ο Βαλαντσιούνας αλλά 4εκ για το αναπληρωματικό σεντερ δεν είναι κάπως προβληματικά; Προφανώς και δεν είναι δικά μου λεφτά, αλλά δεν πρέπει να υπάρχει κάποιου τέτοιου είδους ισορροπία;
O Valanciunas είναι τεράστια μεταγραφή και ο Παναθηναϊκός έχει αυτή τη στιγμή το καλύτερο δίδυμο centers στην Ευρωλίγκα. Νομίζω όμως ότι σχόλια του τύπου "καλύτερος ψηλός μετά τον Radja" και "μεγαλύτερη μεταγραφή από το NBA sτον 21ο αιώνα" είναι τουλάχιστον υπερβολικάΣτην Ευρώπη έχουν έρθει τα τελευταία 10-15 χρόνια παίκτες που υπήρξαν all-star στο NBA.
Όσον αφορά το take του Νικόλα, δεν ξέρω ποιος θα είναι ο starter στη θέση του center αλλά και εγώ θεωρώ πως ο Lessort θα παίρνει περισσότερο χρόνο. Την ενέργεια που βγάζει ο υγιής Lessort σαν παίκτης, ο Valanciunas δεν την έχει. Ο Lessort μπορεί να παίξει 25-30 λεπτά σε back to back ματς, ο Valanciunas δεν είναι σε θέση να το κάνει αυτό. Αντιμετωπίζει fatigue issues εδώ και πολλά χρόνια. Ακόμα και τις χρονιές που ήταν βασικός στο NBA, έπαιζε maximum 28 λεπτά ανά ματς. Όσο περνάνε τα χρόνια το πρόβλημα αυτό εντείνεται και το βλέπουμε πλέον και στα ματς της εθνικής του. Αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στους χρόνους συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023. Υπήρξαν κρίσιμα ματς της Λιθουανίας, στα οποία δεν έμεινε στο παρκέ για παραπάνω από 20 λεπτά. Αυτός θεωρώ πως είναι και ένας από τους λόγους που ο ίδιος ήθελε να γυρίσει στην Ευρώπη. Δεν μπορεί πλέον το σώμα του να ακολουθήσει τους ρυθμούς του NBA.
Βέβαια έχει την ποιότητα, στην Ευρώπη ειδικά, σε 15-20 λεπτά συμμετοχής να βγάλει νούμερα της τάξης των 15π-10ρ![]()
0
- GK_23
- Reactions: 2665
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν αμφιβάλλω, αυτό έγραψα και εγώ. Έχει την ποιότητα να βγάλει τα νούμερα αυτά σε 15-20 λεπτά συμμετοχής. Αλλά δεν περιμένω να βρίσκεται περισσότερο χρόνο από τον Lessort στην πεντάδα.Giannis14 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 12:48 pmΑν πάρει την μπάλα στο ποστ έσπρωχνε με ευκολία τα θηρία του ΝΒΑ. Ενώ έχει τρίποντο και midrange σουτακι. Σε ένα τέταρτακι σου βάζει 15 πόντους και δέκα ριμπάουντ. Δεν χρειάζεται παραπάνω. Και κερδίζει και 2-3 φάουλ απτον αντίπαλο καλό σεντερ, ενώ τον κουράζει κιόλας. Αν μπορεί να τα κάνει αυτά με συνέπεια και στο ζωγραφιστό να είναι καλός αμυντικός, νομίζω δεν χρειαζόμαστε κάτι άλλο.
0
- Conan1982
- Reactions: 3652
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η λογική λέει ότι αφού ήρθε, ήρθε ως 1ος σέντερ, πιθανόν να είναι καλύτερα να παίζει κάτω από 20, αλλά δεν το βλέπω και πολύ εφικτό.GK_23 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 12:50 pmΔεν αμφιβάλλω, αυτό έγραψα και εγώ. Έχει την ποιότητα να βγάλει τα νούμερα αυτά σε 15-20 λεπτά συμμετοχής. Αλλά δεν περιμένω να βρίσκεται περισσότερο χρόνο από τον Lessort στην πεντάδα.Giannis14 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 12:48 pmΑν πάρει την μπάλα στο ποστ έσπρωχνε με ευκολία τα θηρία του ΝΒΑ. Ενώ έχει τρίποντο και midrange σουτακι. Σε ένα τέταρτακι σου βάζει 15 πόντους και δέκα ριμπάουντ. Δεν χρειάζεται παραπάνω. Και κερδίζει και 2-3 φάουλ απτον αντίπαλο καλό σεντερ, ενώ τον κουράζει κιόλας. Αν μπορεί να τα κάνει αυτά με συνέπεια και στο ζωγραφιστό να είναι καλός αμυντικός, νομίζω δεν χρειαζόμαστε κάτι άλλο.
0
Περίπου 20λ θα παίζει μ.ο.Βασικός θα θεωρείται πάντως αυτός που θα κλείνει τα ματς και πιστεύω θα είναι ο ΒάλαGK_23 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 12:50 pmΔεν αμφιβάλλω, αυτό έγραψα και εγώ. Έχει την ποιότητα να βγάλει τα νούμερα αυτά σε 15-20 λεπτά συμμετοχής. Αλλά δεν περιμένω να βρίσκεται περισσότερο χρόνο από τον Lessort στην πεντάδα.Giannis14 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 12:48 pmΑν πάρει την μπάλα στο ποστ έσπρωχνε με ευκολία τα θηρία του ΝΒΑ. Ενώ έχει τρίποντο και midrange σουτακι. Σε ένα τέταρτακι σου βάζει 15 πόντους και δέκα ριμπάουντ. Δεν χρειάζεται παραπάνω. Και κερδίζει και 2-3 φάουλ απτον αντίπαλο καλό σεντερ, ενώ τον κουράζει κιόλας. Αν μπορεί να τα κάνει αυτά με συνέπεια και στο ζωγραφιστό να είναι καλός αμυντικός, νομίζω δεν χρειαζόμαστε κάτι άλλο.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
αυτό λέω και γω, απλά δε νομίζω να χρειάζεται να φτάνει καν τα 20 λεπτά. 15-17 λεπτά αν παίζει θα είμαστε οκ.GK_23 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 12:50 pmΔεν αμφιβάλλω, αυτό έγραψα και εγώ. Έχει την ποιότητα να βγάλει τα νούμερα αυτά σε 15-20 λεπτά συμμετοχής. Αλλά δεν περιμένω να βρίσκεται περισσότερο χρόνο από τον Lessort στην πεντάδα.Giannis14 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 12:48 pmΑν πάρει την μπάλα στο ποστ έσπρωχνε με ευκολία τα θηρία του ΝΒΑ. Ενώ έχει τρίποντο και midrange σουτακι. Σε ένα τέταρτακι σου βάζει 15 πόντους και δέκα ριμπάουντ. Δεν χρειάζεται παραπάνω. Και κερδίζει και 2-3 φάουλ απτον αντίπαλο καλό σεντερ, ενώ τον κουράζει κιόλας. Αν μπορεί να τα κάνει αυτά με συνέπεια και στο ζωγραφιστό να είναι καλός αμυντικός, νομίζω δεν χρειαζόμαστε κάτι άλλο.
0
- montechristo
- Reactions: 2035
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Αν ο Αταμάν τον χρησιμοποιήσει στοχευμένα (15 άντε 18 λεπτά) με έμφαση κυρίως στο ριμπάουντ και στο low post παιχνίδι, τότε ναι, μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ τον ΠΑΟ.Giannis14 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 12:48 pmΑν πάρει την μπάλα στο ποστ έσπρωχνε με ευκολία τα θηρία του ΝΒΑ. Ενώ έχει τρίποντο και midrange σουτακι. Σε ένα τέταρτακι σου βάζει 15 πόντους και δέκα ριμπάουντ. Δεν χρειάζεται παραπάνω. Και κερδίζει και 2-3 φάουλ απτον αντίπαλο καλό σεντερ, ενώ τον κουράζει κιόλας. Αν μπορεί να τα κάνει αυτά με συνέπεια και στο ζωγραφιστό να είναι καλός αμυντικός, νομίζω δεν χρειαζόμαστε κάτι άλλο.GK_23 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 12:44 pm
Πέσατε όλοι να φάτε τον φίλο μου τον Νικόλα αλλά εγώ θα συνταχθώ μαζί του σε αυτό το take.
O Valanciunas είναι τεράστια μεταγραφή και ο Παναθηναϊκός έχει αυτή τη στιγμή το καλύτερο δίδυμο centers στην Ευρωλίγκα. Νομίζω όμως ότι σχόλια του τύπου "καλύτερος ψηλός μετά τον Radja" και "μεγαλύτερη μεταγραφή από το NBA sτον 21ο αιώνα" είναι τουλάχιστον υπερβολικάΣτην Ευρώπη έχουν έρθει τα τελευταία 10-15 χρόνια παίκτες που υπήρξαν all-star στο NBA.
Βέβαια έχει την ποιότητα, στην Ευρώπη ειδικά, σε 15-20 λεπτά συμμετοχής να βγάλει νούμερα της τάξης των 15π-10ρ![]()
Αμυντικά, πιστεύω πως θα εκτεθεί πολύ λόγω αργών ποδιών και θα είναι τρύπα στην άμυνα απέναντι στο πικ εν ρολ. Πρέπει το 4άρι που θα παίζει μαζί του να είναι γάτος και να καλύπτει άριστα τους χώρους.
Πάντως, 15 πόντους και 10 ριμπάουντ σε 15 λεπτά, δεν μπορεί να έχει σταθερά (ίσως να το κάνει σε ελάχιστα παιχνίδια μέσα στη σαιζόν, εξαρτάται και από τη διάθεση που θα δείξει).
Τον προβληματισμό του Αστέρη τον ακούω, γιατί τα εκατομμύρια δεν είναι πετσετάκια (αντίστοιχα, αυτό ισχύει και στην περίπτωση Μίσιτς που θέλει ο Ολυμπιακός).
Καλορίζικος !!!
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Νομίζω αυτή είναι η σωστή και συνετή χρήση του. Και 12 πόντους σε 17 να έχει καλά θα είμαστε. 2-3 φάουλ και 6-8 ριμπάουντ κομπλέ.montechristo έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 1:03 pmΑν ο Αταμάν τον χρησιμοποιήσει στοχευμένα (15 άντε 18 λεπτά) με έμφαση κυρίως στο ριμπάουντ και στο low post παιχνίδι, τότε ναι, μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ τον ΠΑΟ.Giannis14 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 12:48 pm
Αν πάρει την μπάλα στο ποστ έσπρωχνε με ευκολία τα θηρία του ΝΒΑ. Ενώ έχει τρίποντο και midrange σουτακι. Σε ένα τέταρτακι σου βάζει 15 πόντους και δέκα ριμπάουντ. Δεν χρειάζεται παραπάνω. Και κερδίζει και 2-3 φάουλ απτον αντίπαλο καλό σεντερ, ενώ τον κουράζει κιόλας. Αν μπορεί να τα κάνει αυτά με συνέπεια και στο ζωγραφιστό να είναι καλός αμυντικός, νομίζω δεν χρειαζόμαστε κάτι άλλο.
Αμυντικά, πιστεύω πως θα εκτεθεί πολύ λόγω αργών ποδιών και θα είναι τρύπα στην άμυνα απέναντι στο πικ εν ρολ. Πρέπει το 4άρι που θα παίζει μαζί του να είναι γάτος και να καλύπτει άριστα τους χώρους.
Πάντως, 15 πόντους και 10 ριμπάουντ σε 15 λεπτά, δεν μπορεί να έχει σταθερά (ίσως να το κάνει σε ελάχιστα παιχνίδια μέσα στη σαιζόν, εξαρτάται και από τη διάθεση που θα δείξει).
Τον προβληματισμό του Αστέρη τον ακούω, γιατί τα εκατομμύρια δεν είναι πετσετάκια (αντίστοιχα, αυτό ισχύει και στην περίπτωση Μίσιτς που θέλει ο Ολυμπιακός).
Καλορίζικος !!!
1
1

-
- Reactions: 1374
- Προειδοποιήσεις:
0
Νουορα τα λεγαμε και περυσι . Παικτης με ατοφιο επιθετικο ταλεντο και μεγεθος(σημαντικο), αλλα iq χαμηλοτατο και απο αμυνα απλα τραγικος. Αυτος ειναι και ο λογοσμπου δεν στεριωσε ΝΒΑ. Με σφαιροπουλο φετος, του χρονου θα ειναι ειτε αλλος παικτης ή θα παει στην Κινα. Ειναι απο τους παικτες που δεν θα πιασουν ποτε απο την πρωτη χρονια στην ευρωλιγκα αλλα μπορουν να γινουν τοπ αν δουλεψουν σωστα με ενα σοβαρο προπονητη με βαση την τακτικη(πρεπει και να τονθελουν φυσικα)nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 11:17 amΕνώ πίστευα ότι ο Νουορα θα ήταν τρομερός, έπεσα εντελώς έξω και ο παίκτης φέτος ήταν απλά ένας κλόουν.
2
1
1

-
- Reactions: 1374
- Προειδοποιήσεις:
0
Την τελευται 20ετια εχουν ερθει ή γυρισαν ευρωλιγκα παικταραδες ή ξεκινησαν απο την ευρωλιγκα παικταραδες αποστευτου μεγεθους. Ντονσιτς, Κιριλενκο, Φουρνιε, Μιροτιτς, Ουντο, Ναν, Σκολα, Πεκοβιτς και ποσοι αλλοι.GK_23 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 12:44 pmΠέσατε όλοι να φάτε τον φίλο μου τον Νικόλα αλλά εγώ θα συνταχθώ μαζί του σε αυτό το take.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 03, 2025 11:11 pmΚαλός χρυσός ο Βαλαντσιούνας αλλά 4εκ για το αναπληρωματικό σεντερ δεν είναι κάπως προβληματικά; Προφανώς και δεν είναι δικά μου λεφτά, αλλά δεν πρέπει να υπάρχει κάποιου τέτοιου είδους ισορροπία;
O Valanciunas είναι τεράστια μεταγραφή και ο Παναθηναϊκός έχει αυτή τη στιγμή το καλύτερο δίδυμο centers στην Ευρωλίγκα. Νομίζω όμως ότι σχόλια του τύπου "καλύτερος ψηλός μετά τον Radja" και "μεγαλύτερη μεταγραφή από το NBA στον 21ο αιώνα" είναι τουλάχιστον υπερβολικάΣτην Ευρώπη έχουν έρθει τα τελευταία 10-15 χρόνια παίκτες που υπήρξαν all-star στο NBA.
Συνηθως αυτοι που ηρθανε ομως ειναι συνηθως οι κοντοι. Δεν εχεουν ερθει στην ευρωλιγκα τετοιου βεληνεκους πενταρια την τελευταια 20ετια δεν θυμαμαι αλλον. Οχι να τον εχουμε δει και να πηγε ΝΒΑ αλλα να κανει το αντιθετο ταξιδι. Ε ο βαλαταιουνας ειναι ο καλυτερος μεχρι τωρα. Αλλα κατσε γιατι παιζει να γυρισει και ο Βουτσεβιτς οποτε θα εχουμε ακομη καλυτερο.
0