Christofis έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 8:46 pm
Λοιπον καποιες δικες μου πληροφοριες απο Ισραηλ. Η χαποελ εχει κανει την περασμενη πεμπτη προταση 4.6εκ. Στο Μισιτς σε 2+1 χρονια το οποιο απορριφθηκε αμεσως. Το Σαββατο το πρωι εγινε προταση 4.8 εκ. για κλειστο τριετες και εχει ζητησει μεχρι την Τριτη να απαντησει (για οταν θα μεινει ελευθερος) Τα νουμερα ειναι σε δολαρια(οπως και οτι νουμερα ακουτε απο Ισραηλ).
Αν ισχύει ένα νούμερο που "και καλά" είναι η δική μας τελική πρόταση (σε φάση δες και τις άλλες και πες μας) στα 3.8 (φαντάζομαι ευρώ) δεν έχει λόγο να πάει για 300 χιλιάδες παραπάνω στη Βουλγαρία.
Αν ισχύει. Που πολύ αμφιβάλλω, οπότε θα μου κάνει εντύπωση αν έρθει σε εμάς. Όχι πως δε θα χαρώ και γιατί θα σημαίνει πως ο Μίσιτς μάλλον θέλει να παίξει μπάσκετ και για τα παιδιά που μας δίνουν τις πληροφορίες τους.
Όπως και να χει το μοναστήρι να είναι καλά. Πιστεύω φέτος δε θα γίνουν βιαστικές κινήσεις και μιας και δεν πιστεύω στο δόγμα "πρέπει να έρθει ηγέτης στον άσο για κα πάρουμε Ευρωλίγκα", μου αρκεί να βλέπω την ομάδα να κινείται χωρίς πανικούς και το τι κάνουν οι απέναντι. Αν όντως δε, μπούνε και λεφτά από τη νέα χορηγική συμφωνία δε βρίσκω λόγο να μη φέρουμε έναν καλό αθλητή 2 way με αρκετά καλό σουτ και οργάνωση στον άσο.
Πιστεύω πολύ σύντομα θα ξέρουμε.