Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1372
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
5
4
1

Αν έχουμε 4-5 μύρια να διαθέσουμε για σεντερ.......
Θεωρώ ότι βρίσκουμε παικταρα 25-30 ετών από; nba με σούπερ αθλητικά προσόντα....
Απλά εγώ τα 5 μύρια θα τα έδινα ως εξης:
4 για ένα σούπερ γκαρντ( βάλτε ότι όνομα θελετε)
1 για να καπαρώσω Ρογκαβοπουλο.....
Με Μιλουτινοφ
Πετρουσεφ
Ντοντα Χολ
Είσαι μια χαρά τριάδα.....
Θεωρώ ότι βρίσκουμε παικταρα 25-30 ετών από; nba με σούπερ αθλητικά προσόντα....
Με Μιλουτινοφ
Πετρουσεφ
Ντοντα Χολ
0
- kite26
- Reactions: 1239
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ ότι ο Ρόγκα δεν πρέπει να μας ξεφύγει. Δεν υπάρχουν τα περιθώρια. Επίσης συμφωνώ και για την τριάδα που έδωσες στο πέντε. Ο Χολ είναι 30+;melagis έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 1:56 pmΑν έχουμε 4-5 μύρια να διαθέσουμε για σεντερ.......
Με Μιλουτινοφ
Πετρουσεφ
Ντοντα Χολ
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έκανα ότι άσκηση μου ερχόταν στο μυαλό και πιάστηκα. Είναι τέλεια τα λάστιχα. Θέλω σαν τρελός να αρχίσω γυμναστική, αλλά πρέπει να φτιάξει η κατάσταση με το γόνατο.Heisenberg έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 1:53 pmεχεις δει ποσο ευκολα τσακιζεται ενας χαρταετος; γεμιζουν οι κολωνες της Δεη και τα δεντρα στην ληξη της καθαρας δευτερας.
Ρε χαρταετε τι λαστιχα έβαλες; ιμαντα τρακτερ?
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 1391
- Προειδοποιήσεις:
0
O βουτσεβιτς που ειχε σχεδον 20 ποντους περυσι NBA. O παικτης που ηταν δυο φορες allstar που εχει παιξει ευρωπαικο μπασκετ εστω και σε επιπεδο εθνικων ομαδων. Με χιλια θα τον ηθελα και ας μην ηταν ο Βαλατσιουνας. Μιλαμε για ενα παικτη που μπορει να σκοραρει με καθε πιθανονκαι απιθανο χρονο.golitog7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 11:30 amΑπάντησε μου με ειλικρίνεια: θα ήθελες Βούτσεβιτς αν ο Παο δεν είχε πάρει Βαλαντσιούνας?Heisenberg έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 11:23 am
ελα τωρα με τον DPG που εχουμε μεσα μας, γελαω.
ενα 5αρι ή 4αρο5αρι που θα κανει 1 εως 2 μυρια δεν ειναι φτηνιαρης,ειναι σουπερ. φτηνιαρης ειναι ο Μενσα που φεραμε.
Με 2 δεινοσαρους παιζαμε τοσα χρονια. σαφως θελουμε αλλου τυπου ψηλο αλλα αν δεν βρισκεται και μπορεις να παρεις Βουτσεβιτς λεω οτι τον κυνηγας. επισης δεν εχει καμια σχεση ο βουτσεβιτς ως δεινοσαυρος με αυτους που ειχες δεν ειναι οτι θα βαλεις διπλα στον Μιλου εναν νεο Φαλ αλλα εναν υπερπαικτη για τα δεδομενα της ευρωλιγκας.
Θα τον ηθελα με χιλια οπως ηθελα και τον Φουρνιε περυσι και λεγαν ολοι για τον συνταξιουχο που εβαλε 30 ποντους στον ημιτελικο και επαιζε μονος του. Τετοιους παικταραδες τους θελω να τους δω με τη φανελα οπως ειδα τον Κλειζα και τον Ραντζα και τον Βουισιτς και τον τεοντοσιτς και τον παπαλουκα και ας μην πηρα ευρωλιγκα
1
1

-
- Reactions: 195
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
1
Καημό έχω που ποτέ δεν είδαμε να παίζει ο Μάτσας(aka Ματσιγιαουσκας)Christofis έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 2:55 pmO βουτσεβιτς που ειχε σχεδον 20 ποντους περυσι NBA. O παικτης που ηταν δυο φορες allstar που εχει παιξει ευρωπαικο μπασκετ εστω και σε επιπεδο εθνικων ομαδων. Με χιλια θα τον ηθελα και ας μην ηταν ο Βαλατσιουνας. Μιλαμε για ενα παικτη που μπορει να σκοραρει με καθε πιθανονκαι απιθανο χρονο.
Θα τον ηθελα με χιλια οπως ηθελα και τον Φουρνιε περυσι και λεγαν ολοι για τον συνταξιουχο που εβαλε 30 ποντους στον ημιτελικο και επαιζε μονος του. Τετοιους παικταραδες τους θελω να τους δω με τη φανελα οπως ειδα τον Κλειζα και τον Ραντζα και τον Βουισιτς και τον τεοντοσιτς και τον παπαλουκα και ας μην πηρα ευρωλιγκα
0
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γήπεδο Ειρήνης και Πηγής ζωήςGiannis14 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 2:51 pmΈχετε σκεφτεί ότι ο Τσάκος μπορεί να μπήκε μόνο και μόνο για να φτιάξει το γήπεδο και μετά να εκμεταλλευτεί ότι εμπορική ονομασία και χρήση έχει το γήπεδο; Αν το ΟΑΚΑ χρειάστηκε 20 μυρρια για να γίνει όπως έγινε, εσάς ακούγεται ότι χρειάζεται παραπάνω καθώς είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση.
2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Δευ Ιούλ 07, 2025 3:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- GK_23
- Reactions: 2678
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Η επιθετική δεινότητα του Vucevic δεν αμφισβητείται αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχει επιθετικό πρόβλημα στη ρακέτα του αυτή τη στιγμή. Και οι τρεις παίκτες που υπάρχουν (για την ώρα) στις θέσεις των ψηλών (Milutinov, Peters, Vezenkov) μπορούν να δώσουν πολύ σκορ.Christofis έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 2:55 pmO βουτσεβιτς που ειχε σχεδον 20 ποντους περυσι NBA. O παικτης που ηταν δυο φορες allstar που εχει παιξει ευρωπαικο μπασκετ εστω και σε επιπεδο εθνικων ομαδων. Με χιλια θα τον ηθελα και ας μην ηταν ο Βαλατσιουνας. Μιλαμε για ενα παικτη που μπορει να σκοραρει με καθε πιθανονκαι απιθανο χρονο.
"Τερματοφύλακα" θέλουμε εντός ρακέτας αυτή τη στιγμή, χωρίς απαραίτητα να έχει μεγάλο επιθετικό ταλέντο, αλλά να του "κόβει" και λίγο για να μπορεί να προσαρμοστεί στον τρόπο που παίζουμε.
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GK_23 την Δευ Ιούλ 07, 2025 3:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 553
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Βρε παιδιά αν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα (που δεν νομίζω να υπάρχει αλλά λέμε τώρα) να φέρεις έναν παίχτη σαν τον Βούτσεβιτς, που είχε πέρσι 18.5 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ μέσο όρο στο NBA, θα του πεις "όχι, δεν μας κάνεις, δεν είσαι αθλητικός";
Κι εγώ τονίζω σε κάθε ευκαιρία ότι θέλουμε αθλητικούς ψηλούς αλλά εντάξει υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις...Βούτσεβιτς δεν βρίσκεις κάθε μέρα. Εννοείται πως θα τον ήθελα με χίλια και θα ήταν η μεταγραφή της 15ετίας. Τι να λέμε τώρα...
Κι εγώ τονίζω σε κάθε ευκαιρία ότι θέλουμε αθλητικούς ψηλούς αλλά εντάξει υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις...Βούτσεβιτς δεν βρίσκεις κάθε μέρα. Εννοείται πως θα τον ήθελα με χίλια και θα ήταν η μεταγραφή της 15ετίας. Τι να λέμε τώρα...
2
2