Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 192
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
1
https://www.sport24.gr/basket/olimpiako ... ko-senter/
Ανησυχητικό γιατί βλέπω πάλι άτιτλοι να μένουμε φέτος. Και ντουραντ με Λεμπρόν να φέρουμε ο Κώστας τα ισοπεδώνει όλα. Εχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας και όπου πάει παίρνουν τίτλους
Ανησυχητικό γιατί βλέπω πάλι άτιτλοι να μένουμε φέτος. Και ντουραντ με Λεμπρόν να φέρουμε ο Κώστας τα ισοπεδώνει όλα. Εχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας και όπου πάει παίρνουν τίτλους
1
1

- steph.larry
- Reactions: 363
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 249
- Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
απο την στιγμη που εχεις μιλου βασικου αν πας να παρεις με 1.5 εκ εναν ακομα ψηλο απο το νβα που να μοιραζεται την θεση εισαι κομπλε και θες εναν 3ο σεντερ.Ο αντετοκουνμπο σου δινει το προβαδισμα οτι στην ελλαδα θα παιζεις με 3 σεντερ και ο παο με 2 γιατι ας ειμαστε ειλικρινεις και ο παο και ο οσφπ αν ειχαν 3 ξενα σεντερ ελλαδα θα παιζανε τα 2.Οποτε για μενα ειναι σωστη κινηση σε μια θεση 3ου ψηλου.Μπορεις να δεις τον γεναρη οτι πεταει χαρταετο και να τον αντικαταστησεις με αλλον παιχτη.Η θεση του 3ου σεντερ δεν ειναι τοσο σημαντικη....ηρεμηστε.
2
2

- montechristo
- Reactions: 2050
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Αθλητικά προσόντα σούπερ, μπασκετικό ταλέντο stealth (δεν το πιάνει το ραντάρ), μπασκετικό IQ επιπέδου θερμοκρασίας Ανταρκτικής.
Δεν νομίζω ότι ενδιαφερθήκαμε για τον "παίκτη", ίσως μόνο και μόνο λόγω διαβατηρίου.
Αν κλείσει με 15.000 ευρώ συνολικά την τριετία, καλώς να έρθει να (μην) παίζει σαν 3ο πεντάρι.
Από ό,τι έχω δει, έχει ωραίο κούνημα πετσέτας.
Στα σοβαρά, τώρα, η είδηση μου φαίνεται για σούπερ μούφα. Αν θέλαμε 3ο πεντάρι με διαβατήριο και πολύ πιό φτηνό, είχαμε τον Καραγιαννίδη (που είναι 17 κλάσεις ανώτερος του Κώστα) που τον δώσαμε δανεικό.

Δεν νομίζω ότι ενδιαφερθήκαμε για τον "παίκτη", ίσως μόνο και μόνο λόγω διαβατηρίου.
Αν κλείσει με 15.000 ευρώ συνολικά την τριετία, καλώς να έρθει να (μην) παίζει σαν 3ο πεντάρι.
Στα σοβαρά, τώρα, η είδηση μου φαίνεται για σούπερ μούφα. Αν θέλαμε 3ο πεντάρι με διαβατήριο και πολύ πιό φτηνό, είχαμε τον Καραγιαννίδη (που είναι 17 κλάσεις ανώτερος του Κώστα) που τον δώσαμε δανεικό.

1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montechristo την Δευ Ιούλ 07, 2025 3:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όχι φίλε μου. Πάρε άλλο Ελληνόπουλο. Οποιοδήποτε!!! Όχι αυτόν που δεν έχει να προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ !!! Ούτε κίνητρο έχει ,ούτε μπάσκετ ξέρει ,ούτε καλός χαρακτήρας είναι .Jamesharden13 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 3:40 pmαπο την στιγμη που εχεις μιλου βασικου αν πας να παρεις με 1.5 εκ εναν ακομα ψηλο απο το νβα που να μοιραζεται την θεση εισαι κομπλε και θες εναν 3ο σεντερ.Ο αντετοκουνμπο σου δινει το προβαδισμα οτι στην ελλαδα θα παιζεις με 3 σεντερ και ο παο με 2 γιατι ας ειμαστε ειλικρινεις και ο παο και ο οσφπ αν ειχαν 3 ξενα σεντερ ελλαδα θα παιζανε τα 2.Οποτε για μενα ειναι σωστη κινηση σε μια θεση 3ου ψηλου.Μπορεις να δεις τον γεναρη οτι πεταει χαρταετο και να τον αντικαταστησεις με αλλον παιχτη.Η θεση του 3ου σεντερ δεν ειναι τοσο σημαντικη....ηρεμηστε.
1
1

-
- Reactions: 305
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Ολα αυτα προυποθετουν οτι ο κωστας δεν θα ειναι τραυματιας. Ποσες φορες συνεβη αυτο την φετινη σεζον. Επισης ειχε 30% στις βολες στην μουρθια. Αυτο μου δειχνει ξεκαθαρα αθλητη λου δεν δουλευει και γιατι να ρο κανει αλλωστε. Τα αδερφια του ελυσαν το οικονομικο προβλημα για 10 γενιες. Γιατι να λιωσει αυτος στην προπονηση?
0
- GK_23
- Reactions: 2670
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφώνω πως η συζήτηση είναι καθαρά ...φιλοσοφική, ο Vucevic δεν πρόκειται να έρθει φέτος στην Ευρώπη.Leo_98 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 3:22 pmΒρε παιδιά αν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα (που δεν νομίζω να υπάρχει αλλά λέμε τώρα) να φέρεις έναν παίχτη σαν τον Βούτσεβιτς, που είχε πέρσι 18.5 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ μέσο όρο στο NBA, θα του πεις "όχι, δεν μας κάνεις, δεν είσαι αθλητικός";
Κι εγώ τονίζω σε κάθε ευκαιρία ότι θέλουμε αθλητικούς ψηλούς αλλά εντάξει υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις...Βούτσεβιτς δεν βρίσκεις κάθε μέρα. Εννοείται πως θα τον ήθελα με χίλια και θα ήταν η μεταγραφή της 15ετίας. Τι να λέμε τώρα...
Δεν είναι μόνο θέμα αθλητικότητας, ο Μαυροβούνιος είναι (πολύ) κακός αμυντικός. Για να τον φέρεις, πρέπει να του δώσεις 3-4 μύρια. Αξίζουν τόσα λεφτά για έναν παίκτη που δεν είναι καλό fit αυτή τη στιγμή στην ομάδα σου; Δώστα στον Micic καλύτερα.
Ο Κωστακούμπο επίσης είναι σωστή κίνηση. Δεν μπορείς να καλύπτεις τη θέση του 5ου ψηλού με ξένο διαβατήριο. Την επόμενη σεζόν μπορείς να τον αλλάξεις με τον Καραγιαννίδη. Δεν θα κριθεί η σεζόν από τον παίκτη που είναι ο 3ος στην ιεραρχία των centers.
0
- montechristo
- Reactions: 2050
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
-
- Reactions: 305
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Στον εγκεφαλο δεν μας πειραζει, και ο πετρουσεφ βλαμμενος ειναι. Ο κωστας σε καθε δευτερη προπονηση παθαινει ρηξη παρανυχιδας και μενει εξω καμια βδομαδα
4
4

Φίλε μου φέρε άλλο παιδί. Ο Κώστας θα ζητήσει και λεφτά και νομίζει ότι αξίζει να παίζει. Παντού με τις κλωτσιές έφυγε. Είναι αντιπαθής και περίγελος του ίδιου το αθλήματος. Το παιδί παραπάνω έγραψε ότι είχε 30% στις βολές πέρσι. Ακατανόητη η κίνηση. Θέλουν να τα έχουν καλά με τον Γιάννη μήπως ; Δεν καταλαβαίνω.GK_23 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 3:47 pmΣυμφώνω πως η συζήτηση είναι καθαρά ...φιλοσοφική, ο Vucevic δεν πρόκειται να έρθει φέτος στην Ευρώπη.Leo_98 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 3:22 pmΒρε παιδιά αν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα (που δεν νομίζω να υπάρχει αλλά λέμε τώρα) να φέρεις έναν παίχτη σαν τον Βούτσεβιτς, που είχε πέρσι 18.5 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ μέσο όρο στο NBA, θα του πεις "όχι, δεν μας κάνεις, δεν είσαι αθλητικός";
Κι εγώ τονίζω σε κάθε ευκαιρία ότι θέλουμε αθλητικούς ψηλούς αλλά εντάξει υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις...Βούτσεβιτς δεν βρίσκεις κάθε μέρα. Εννοείται πως θα τον ήθελα με χίλια και θα ήταν η μεταγραφή της 15ετίας. Τι να λέμε τώρα...
Δεν είναι μόνο θέμα αθλητικότητας, ο Μαυροβούνιος είναι (πολύ) κακός αμυντικός. Για να τον φέρεις, πρέπει να του δώσεις 3-4 μύρια. Αξίζουν τόσα λεφτά για έναν παίκτη που δεν είναι καλό fit αυτή τη στιγμή στην ομάδα σου; Δώστα στον Micic καλύτερα.
Ο Κωστακούμπο επίσης είναι σωστή κίνηση. Δεν μπορείς να καλύπτεις τη θέση του 5ου ψηλού με ξένο διαβατήριο. Την επόμενη σεζόν μπορείς να τον αλλάξεις με τον Καραγιαννίδη. Δεν θα κριθεί η σεζόν από τον παίκτη που είναι ο 3ος στην ιεραρχία των centers.
0
-
- Reactions: 1364
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
θελαμε διαβατηριο στον 3ο ψηλο ωρε. δεν βγαινουν τα κουκια αλλιως. προφανως δεν φερανε καραγιαννιδη για να τον αφησουν να παιζει περισσοτερο. ηρεμηστε λιγο. αυτο σημαινει οτι παμε για αθλητικο ψηλο ως 2ο-1ο οπου θα τα σκασουμε για να τον παρουμε.
επισης αυτο σημαινει οτι μπορει να παμε και για εξτρα γκαρντ
επισης αυτο σημαινει οτι μπορει να παμε και για εξτρα γκαρντ
1
1

- shaq7
- Reactions: 6924
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
παλι γκρινια???τσ τσ τσ ξερουμε εμεις εδω και δεν ξερει ο μπαρτζωκας..montechristo έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 3:40 pmΑθλητικά προσόντα σούπερ, μπασκετικό ταλέντο stealth (δεν το πιάνει το ραντάρ), μπασκετικό IQ επιπέδου θερμοκρασίας Ανταρκτικής.
![]()
![]()
![]()

3
1
1
1