Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 991
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 07, 2025 3:57 pm

Heisenberg έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 3:52 pm
θελαμε διαβατηριο στον 3ο ψηλο ωρε. δεν βγαινουν τα κουκια αλλιως. προφανως δεν φερανε καραγιαννιδη για να τον αφησουν να παιζει περισσοτερο. ηρεμηστε λιγο. αυτο σημαινει οτι παμε για αθλητικο ψηλο ως 2ο-1ο οπου θα τα σκασουμε για να τον παρουμε.

επισης αυτο σημαινει οτι μπορει να παμε και για εξτρα γκαρντ
Σε εκτιμώ πολύ φίλε να ξέρεις αλλά εδώ διαφωνούμε.

Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ δεν πρέπει να παίζουν νούμερα!!! Κανένα διαβατήριο δεν με ενδιαφέρει. Δεν ΓΟΥΣΤΑΡΩ να δω να φοράει τον ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΟΜΕΝΟ ένα κακομαθημένο ατάλαντο πλάσμα που έχει υφακι και νομίζει ότι αξίζει να παίζει. Κάθε 3 και λίγο τραυματίας και καμία εξέλιξη. Ακόμα και ο 3ος Center θα πρέπει να τα δίνει ΟΛΑ και να προσπαθεί να γίνει 2ος. Αυτός θα έρθει για βόλτες και να ελέγχει τις επιχειρήσεις που έχουν κάνει οι Ant/bros...

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Dimmitz

euroleague
Reactions: 863
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Ιούλ 07, 2025 3:58 pm

GK_23 έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 3:47 pm
Leo_98 έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 3:22 pm
Βρε παιδιά αν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα (που δεν νομίζω να υπάρχει αλλά λέμε τώρα) να φέρεις έναν παίχτη σαν τον Βούτσεβιτς, που είχε πέρσι 18.5 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ μέσο όρο στο NBA, θα του πεις "όχι, δεν μας κάνεις, δεν είσαι αθλητικός";

Κι εγώ τονίζω σε κάθε ευκαιρία ότι θέλουμε αθλητικούς ψηλούς αλλά εντάξει υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις...Βούτσεβιτς δεν βρίσκεις κάθε μέρα. Εννοείται πως θα τον ήθελα με χίλια και θα ήταν η μεταγραφή της 15ετίας. Τι να λέμε τώρα...
Συμφώνω πως η συζήτηση είναι καθαρά ...φιλοσοφική, ο Vucevic δεν πρόκειται να έρθει φέτος στην Ευρώπη.

Δεν είναι μόνο θέμα αθλητικότητας, ο Μαυροβούνιος είναι (πολύ) κακός αμυντικός. Για να τον φέρεις, πρέπει να του δώσεις 3-4 μύρια. Αξίζουν τόσα λεφτά για έναν παίκτη που δεν είναι καλό fit αυτή τη στιγμή στην ομάδα σου; Δώστα στον Micic καλύτερα.

Ο Κωστακούμπο επίσης είναι σωστή κίνηση. Δεν μπορείς να καλύπτεις τη θέση του 5ου ψηλού με ξένο διαβατήριο. Την επόμενη σεζόν μπορείς να τον αλλάξεις με τον Καραγιαννίδη. Δεν θα κριθεί η σεζόν από τον παίκτη που είναι ο 3ος στην ιεραρχία των centers.
Όταν ο Μίλου ξεκινήσει τα πιτόγυρα και βγάλει τους γνωστούς του τραυματισμούς και ο Κωστακούμπο είναι συνεχώς απών γιατί έχει σφίξεις, βλέπω να φέρνουμε τον Hulk από Αμερική για 2ο να παίζει 38 λεπτά. Αλλιώς βλέπω πάλι τον Πίτερς στο 5 να βαράει 15λεπτα και να κοροϊδεύουμε τον Βαλαντσιούνας που θα τρέχει καταϊδρωμένος να τον μαρκάρει ατο τρίποντο.

Μόνο αν κλείσουμε τον Γιάννη του χρόνου καταλαβαίνω τον λόγο πίσω από αυτή τη μεταγραφή.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 2053
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιούλ 07, 2025 4:02 pm

Heisenberg έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 3:52 pm
θελαμε διαβατηριο στον 3ο ψηλο ωρε. δεν βγαινουν τα κουκια αλλιως. προφανως δεν φερανε καραγιαννιδη για να τον αφησουν να παιζει περισσοτερο. ηρεμηστε λιγο. αυτο σημαινει οτι παμε για αθλητικο ψηλο ως 2ο-1ο οπου θα τα σκασουμε για να τον παρουμε.

επισης αυτο σημαινει οτι μπορει να παμε και για εξτρα γκαρντ
Φίλε μου, το σκεπτικό σου είναι σωστό, αλλά ο Κώστας (εκτός των άλλων μειονεκτημάτων του) δεν είναι και φτηνός.
Χίλιες φορές ο Τανούλης ή ο Σπάρταλης, αν θέλεις να ψηθεί ο Καραγιαννίδης παίζοντας ένα χρόνο ως δανεικός.
Αλλά, όχι, όχι, όχι, Κώστα.
Επαναλαμβάνω: για μένα η είδηση είναι μούφα, γιατί δεν είμαστε και τόσο μινάρες !!!

0
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2678
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Δευ Ιούλ 07, 2025 4:04 pm

montechristo έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 3:49 pm
GK_23 έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 3:47 pm

Ο Κωστακούμπο επίσης είναι σωστή κίνηση. Δεν μπορείς να καλύπτεις τη θέση του 5ου ψηλού με ξένο διαβατήριο. Την επόμενη σεζόν μπορείς να τον αλλάξεις με τον Καραγιαννίδη. Δεν θα κριθεί η σεζόν από τον παίκτη που είναι ο 3ος στην ιεραρχία των centers.
Και γιατί να μην κρατάγαμε τον Καραγιαννίδη από τώρα;
Δεν έχει καμμιά λογική η είδηση. Η παπάτζα του μήνα !!!
Γιατί προφανώς έκριναν ότι ο Καραγιαννίδης θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο αν παίξει βασικός στον Προμηθέα για άλλη μια σεζόν.

Θα άλλαζε δηλαδή δραματικά η συνολική δυναμική της ομάδας, αν ο 5ος ψηλός ήταν ο Καραγιαννίδης αντί του Κωστακούμπο;

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Δευ Ιούλ 07, 2025 4:07 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 3:53 pm
montechristo έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 3:40 pm
Αθλητικά προσόντα σούπερ, μπασκετικό ταλέντο stealth (δεν το πιάνει το ραντάρ), μπασκετικό IQ επιπέδου θερμοκρασίας Ανταρκτικής.
Δεν νομίζω ότι ενδιαφερθήκαμε για τον "παίκτη", ίσως μόνο και μόνο λόγω διαβατηρίου.
Αν κλείσει με 15.000 ευρώ συνολικά την τριετία, καλώς να έρθει να (μην) παίζει σαν 3ο πεντάρι.
Από ό,τι έχω δει, έχει ωραίο κούνημα πετσέτας.

Στα σοβαρά, τώρα, η είδηση μου φαίνεται για σούπερ μούφα. Αν θέλαμε 3ο πεντάρι με διαβατήριο και πολύ πιό φτηνό, είχαμε τον Καραγιαννίδη (που είναι 17 κλάσεις ανώτερος του Κώστα) που τον δώσαμε δανεικό.
:banghead: :banghead: :banghead:
παλι γκρινια???τσ τσ τσ ξερουμε εμεις εδω και δεν ξερει ο μπαρτζωκας.. :D
Αντιπαρέρχομαι το απαράδεκτο ύφος της ανάρτησής σου προς το πρόσωπό μου (που ούτε καν με ξέρεις), και σου λέω ότι δεν σχολίασα καμμιά κίνηση του Μπαρτζώκα.
Σχολίασα την είδηση λέγοντας πως κατά τη γνώμη και τη λογική μου είναι ΣΟΥΠΕΡ ΜΟΥΦΑ.

2
2 Εικόνα
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1370
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

Αν ειναι ο Μιλου να αρχισει τα πιτογυρα και φοβομαστε τοτε να παρουμε και εναν αντιγουοκαπ γιατι μπορει να τον πιασει η μεση του, εναν αντι-εβανς γιατι θα εχει ψυχολογικα, εναν αντι-ντορσει γιατι μπορει να ειναι ο κακος φετινος Ντορσευ.

ουτε εμενα μου αρεσει ο Κωστακουμπο, αλλα μηπως τον παιρνουμε ως 4ο ψηλο εαν τον παιρνουμε?

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6928
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 07, 2025 4:08 pm

θελαμε ελληνα ψηλο δεδομενα..προσωπικα ηθελα μπιρτς η ντανστον αλλα παιζει να μην μπορουν να βγαλουν διαβατηρια και αρα να μην ειναι επιλογες..απο εκει και περα 2 παικτες μεναν..ο αντετο και ο καραγιαννιδης..εκει που δεν βγαζω εγω νοημα ειναι ποιος ο λογος να παρεις και τους 2 με τοσα λεφτα.

στα θετικα του κωστακουμπο οτι με παο που θα παιζει θα χει κινητρο λογικα..και οτι θα χουμε με τον γιαννη καλες σχεσεις..ειναι και ολυμπιακος ισως ερθει καποια στιγμη.

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2070
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Δευ Ιούλ 07, 2025 4:09 pm

Κωστακουμπο;

Εικόνα

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1443

Αν υποθεσουμε οτι παιρνουν τον αντετοτετοιο για τριτο σεντερ εχοντας σαν δεδομενο οτι ο μιλου χανει το 1/3 των παιχνιδιων καθε χρονο αυτο σημαινει δυο πραγματα .

1) Ο δευτερος σεντερ θα ειναι πραγματικα καλος παικτης για να μπορει να παιξει σαν πρωτος και
2) Ο πιτερς φευγει και ερχεται καλο τουινερ τεσσαροπενταρι που θα παιζει οτι αφηνει ο βεζε στο τεσσερα και 10-20 λεπτα στο πεντε .

0
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1370
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

montechristo έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Αντιπαρέρχομαι το απαράδεκτο ύφος της ανάρτησής σου προς το πρόσωπό μου (που ούτε καν με ξέρεις), και σου λέω ότι δεν σχολίασα καμμιά κίνηση του Μπαρτζώκα.
Σχολίασα την είδηση λέγοντας πως κατά τη γνώμη και τη λογική μου είναι ΣΟΥΠΕΡ ΜΟΥΦΑ.
Μακαρι να ειναι μουφα αλλα το εβγαλαν ολα τα σαιτ και δεν βλεπω καμια διαψευση.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6928
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 07, 2025 4:10 pm

montechristo έγραψε:
shaq7 έγραψε:

πολυ σοβαρα το πηρες..για αρχη ετσι μιλας εσυ σε ολους που λενε κατι αρνητικο..ουτε εσυ ξερεις κανεναν..εγω τουλαχιστον εκανα πλακα..

αρα αμα ισχυει η προταση και οντως ερθει θα παρεις πισω οτι εχεις πει για αντετοκουμπο?

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Δευ Ιούλ 07, 2025 4:14 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 4:10 pm
montechristo έγραψε:

πολυ σοβαρα το πηρες..για αρχη ετσι μιλας εσυ σε ολους που λενε κατι αρνητικο..ουτε εσυ ξερεις κανεναν..εγω τουλαχιστον εκανα πλακα..

αρα αμα ισχυει η προταση και οντως ερθει θα παρεις πισω οτι εχεις πει για αντετοκουμπο?
Την απάντηση τη δίνει το πετυχημένο GIFακι του Μπέρυ, παραπάνω !!!

Για το πρώτο σκέλος αυτού που έγραψες: πολλοί σοβαροί φίλοι εδώ μέσα έχουν γράψει κατά καιρούς πολλά αρνητικά. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑ κανέναν από αυτούς.
Δυστυχώς, όμως, εκτός από τους σοβαρούς υπάρχουν κι άλλοι...

Και, μιάς και το 'φερε η κουβέντα, "καλώς τα δεχτήκαμε" στο φόρουμ μετά από καιρό !!!!

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1237
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Δευ Ιούλ 07, 2025 4:19 pm

steph.larry έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 3:38 pm
Πλησιάζει ο κωστακούμπος λένε. Για ποιον λόγο ρε ομάδα;; Ας έπαιρνες τον καραγιαννίδη από φέτος στο ρόστερ.

Ωρε nathan θα λέμε και θα κλαίμε με τον κωστάκη.
Μα γιατί, αφού έχει αδερφό τον ...

Φλαπ!! Κρατς! Μπουμ!

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Christofis

euroleague
Reactions: 1388

Δευ Ιούλ 07, 2025 4:19 pm

prime7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 3:34 pm
Είμαστε λέει κοντά σε Κώστα Αντετοκούμπο....... Θέλουν να μας κόψουν το μπασκετακι ; Είναι δυνατόν να θες να πάρεις έναν παίκτη παντελώς ΑΧΡΗΣΤΟ που δεν εξελίχθηκε ποτέ και ζει από τον αδερφό του ;

Ντροπή και μόνο ντροπή αν ισχύει
Μιλας για εναν τυπο πρωταθλητη ΝΒΑ και πρωταθλητη Ευρωλιγκας που φευγοντας η ομαδα του κατερευσε. Ο τυπος εχει το κοκκαλακι. Κλειστε ρε τον παικταρα και αστε τις βλακειες. Και μην ξανακούσω για Μισιτς. Ο Λαρεντζακησνθα γινει εντι τζονσον, ο Εβανς μαικλ τζορνταν και ο Μιλουτινοφ Χακιμ. Το κομματι που ελειπε απο την ομαδα - Η κωλοφαρδυα. Το αποκτα επιτελους. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2724
Αγαπημένη θέση: PF

Δευ Ιούλ 07, 2025 4:20 pm

coach blue έγραψε:
Αν υποθεσουμε οτι παιρνουν τον αντετοτετοιο για τριτο σεντερ εχοντας σαν δεδομενο οτι ο μιλου χανει το 1/3 των παιχνιδιων καθε χρονο αυτο σημαινει δυο πραγματα .

1) Ο δευτερος σεντερ θα ειναι πραγματικα καλος παικτης για να μπορει να παιξει σαν πρωτος και
2) Ο πιτερς φευγει και ερχεται καλο τουινερ τεσσαροπενταρι που θα παιζει οτι αφηνει ο βεζε στο τεσσερα και 10-20 λεπτα στο πεντε .
Το δεύτερο δεν νομίζω ότι ισχύει απαραίτητα. Για να μην πω ότι προσωπικά του δίνω λίγες πιθανότητες σαν ενδεχόμενο. Αν θέλει ο Ολυμπιακός να έχει μια έξτρα λύση ακόμα στο 5 σε περίπτωση τραυματισμών, μπορεί να τσιμπήσει ένα φτηνό τεσσαροπεντάρι των 300-400 χιλιάδων από τους κομμένους του ΝΒΑ ή αυτούς που έπαιζαν D-League.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”