Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- kite26
- Reactions: 1237
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άλλο ένα τέτοιο ποστ και θα καλέσω τον ΕΞΟΝΤΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ!!!Christofis έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 4:19 pmΜιλας για εναν τυπο πρωταθλητη ΝΒΑ και πρωταθλητη Ευρωλιγκας που φευγοντας η ομαδα του κατερευσε. Ο τυπος εχει το κοκκαλακι. Κλειστε ρε τον παικταρα και αστε τις βλακειες. Και μην ξανακούσω για Μισιτς. Ο Λαρεντζακησνθα γινει εντι τζονσον, ο Εβανς μαικλ τζορνταν και ο Μιλουτινοφ Χακιμ. Το κομματι που ελειπε απο την ομαδα - Η κωλοφαρδυα. Το αποκτα επιτελους. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
0
-
- Reactions: 2580
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Αυτά μην τα λες τόσο απότομα, κόντεψε να μου βγει ο καφές (δεν πίνω, αλλά αυτή είναι η έκφραση) από τη μύτη...Christofis έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 4:19 pmΜιλας για εναν τυπο πρωταθλητη ΝΒΑ και πρωταθλητη Ευρωλιγκας που φευγοντας η ομαδα του κατερευσε.

1
1

- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χαχαχαχαχα μα όμως κιόλας!!! Για τρίτος οκ. Ίσως είμαι αυστηρός. Αλλά φαντάζομαι ο δεύτερος θα είναι και επιθετικά καλός.
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εεεε...Κι εγώ με το τσιμπιδάκι τα βγάζω. Βασικά εκεί στο μεσοδιάστημα των φρυδιών.
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Δευ Ιούλ 07, 2025 4:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 1388
- Προειδοποιήσεις:
0
Ελα μωρε πλακα κανουμε. Εγω μονο ως τετοιο μπορω να το παρω. Τι να πω ; Ο κωστακουμπος αν δεν τραυματιζοταν ανα 3 λεπτα παιχνιδιου ή προπονησης θα ηταν ιδανικος τριτος ψηλος. Τονπροβλημα του δεν ειναι οτι δεν εχει προσοντα ισα ισα το προβλημα του ειναι οτι οταν τον χρειαζεσαι θανειναι και αυτος τραυματιας.prime7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 4:23 pmΆλλο ένα τέτοιο ποστ και θα καλέσω τον ΕΞΟΝΤΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ!!!Christofis έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 4:19 pm
Μιλας για εναν τυπο πρωταθλητη ΝΒΑ και πρωταθλητη Ευρωλιγκας που φευγοντας η ομαδα του κατερευσε. Ο τυπος εχει το κοκκαλακι. Κλειστε ρε τον παικταρα και αστε τις βλακειες. Και μην ξανακούσω για Μισιτς. Ο Λαρεντζακησνθα γινει εντι τζονσον, ο Εβανς μαικλ τζορνταν και ο Μιλουτινοφ Χακιμ. Το κομματι που ελειπε απο την ομαδα - Η κωλοφαρδυα. Το αποκτα επιτελους. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Παντως αν σκασει κανενας Βουτσεβιτς ή Και Τζοουνς και Μισιτς δεν θα χαλαστω επειδη πηραμε Κωστακουμπο. Αν παρουμε Ορλαντο Ρομπινσον( που μου αρεσει αλλα σε αλλες συνθηκες) και κανενα γκαρντακι απο τα lidl ε θα σπαστω
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Δευ Ιούλ 07, 2025 4:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Δευ Ιούλ 07, 2025 4:35 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.