καλα αυτος αν ερθει τον ναν θα μαρκαρει..δηλαδη σκεψου αντι να κανει αλλαγη ο γουοκαπ και να παιρνει τον γκαρντ ο βεζε να τον παιρνει ο νιγηριανος σκυλος..αυτος στα ποδια παιζει να προλαβαινει μεχρι και τον σορτς.Stam Tziant έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 4:47 pmΚαλά τέτοιος παίκτης προφανώς και στέκεται μια χαρά και στο 5 στην Ευρώπη. Δε σου λέω ότι θα μαρκάρει Βαλαντσιούνας στο ποστ. Αλλά απέναντι σε άλλους θα κάνει παπάδες. Μακάρι να ερχόταν...shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 4:40 pm
ναι ουτε εγω το βλεπω απλα επειδη το γραψε ο παπατζιανι ειπα να τον γραψω..
Εγω θεωρω πως αυτος στην ευρωπη ειναι 5ρι η τουλαχιστον στεκεται χαλαρα και εκει οπως ο γιαμπουσελε..και αυτος ειναι καλυτερος αμυντικος του γιαμπου...να τον βαλεις σε αλλαγες θα τους ριμαξει ολους..Με ενθουσιασε η ιδεα στο να ερχοταν..
το σπορτ 24 ανεβαζει αρθρο στο σαιτ '' ο μισιτς μενει μπακς΄' και την ιδια ωρα ο καβαλιερατος ελεγε στο λαιβ οτι σε λιγες μερες μενει ελευθερος με 2-3εκ αποζημιωση![]()
![]()
![]()
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 6920
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
- kite26
- Reactions: 1229
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχει χόκεϊ εκείνη την περίοδο; Πωωω, εννοείται θα πάω!nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 4:55 pmΑν είσαι στο Helsinki 8 Αυγούστου θα έχει pre-season game η HIFK με τους χωριάτες του Pori (hockey). Να πας να δεις, είναι ωραία φάση.
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- georbap
- Reactions: 1102
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ελπίζω να είναι φάρσα τα γραφόμενα περι Αντετοκούνμπο .
Δεν έχω γκρινιάξει και έχω συστήσει πολλές φορές ψυχραιμία και υπομονή , αλλά δεν θέλω ούτε για αστείο να ακούω για τέτοιες προσθήκες.
Στην περίπτωσή του , δεν είναι μόνο στο αγωνιστικό σκέλος το πρόβλημα.
Επίσης αν θεωρήσουμε ότι έρχεται ως 3ος ψηλός και αντικαταστάτης του Ράιτ , μιλάμε για τρομερή υποβάθμιση.
Δεν έχω γκρινιάξει και έχω συστήσει πολλές φορές ψυχραιμία και υπομονή , αλλά δεν θέλω ούτε για αστείο να ακούω για τέτοιες προσθήκες.
Στην περίπτωσή του , δεν είναι μόνο στο αγωνιστικό σκέλος το πρόβλημα.
Επίσης αν θεωρήσουμε ότι έρχεται ως 3ος ψηλός και αντικαταστάτης του Ράιτ , μιλάμε για τρομερή υποβάθμιση.
1
1

-
- Reactions: 1363
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
δεν νομιζω οτι εχει και μεγαλη διαφορα..ο κωστακουμπο ετσι και αλλιως 12δα μονο στην α1 θα μπει..ενω και ο 3ος ψηλος σιγουρα θα ειναι εκτος α1 αν ερθει ενω και στην ευρωλιγκα μονο σε τραυματισμους θα χωραει..οποτε μην περιμενουμε να ναι καμια σοβαρη περιπτωση.Heisenberg έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 5:19 pmΓια να ηρεμησετε λιγο, μια ερωτηση που εκανα μου ειπαν οτι ο Κωστακουμπο θα ερθει για 4ος αν ερθει.
ε τι Σπαρταλη τι Παρταλι![]()
0
-
- Reactions: 1363
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εχει διαφορα. αλλο να ειναι 3ος ο αντετοκουμπο και αλλο ενα σοβαρος τουλαχιστον ψηλος.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 5:23 pmδεν νομιζω οτι εχει και μεγαλη διαφορα..ο κωστακουμπο ετσι και αλλιως 12δα μονο στην α1 θα μπει..ενω και ο 3ος ψηλος σιγουρα θα ειναι εκτος α1 αν ερθει ενω και στην ευρωλιγκα μονο σε τραυματισμους θα χωραει..οποτε μην περιμενουμε να ναι καμια σοβαρη περιπτωση.Heisenberg έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 5:19 pmΓια να ηρεμησετε λιγο, μια ερωτηση που εκανα μου ειπαν οτι ο Κωστακουμπο θα ερθει για 4ος αν ερθει.
ε τι Σπαρταλη τι Παρταλι![]()
με του τραυματισμους που εχουμε θα κληθει ο 3ο ψηλος να παιξει και ευρωλιγκα.
1
1

- golitog7
- Reactions: 1890
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Που τα σκέφτονται οι άτιμοι? Τους το δίνω πάντως πολύ καλό. Συνδίασαν δυο παράλληλα σίριαλ, ρισπέκτ!!!Giannis14 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 4:49 pmΚαλά νταξει εδώ μιλάμε για σενάριο όχι αστεία !!! Ποιος τα σκέφτεται ;;;
https://www.sportime.gr/basket/olympiak ... ntsiounas/
0
- pan24
- Reactions: 2625
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σύμφωνα με το Eurohoops ο Κώστας θα είναι ο τρίτος σέντερ δηλαδή 5ος ψηλός.
Το οποίο είναι οκ και μάλλον αναγκαίο αν δεν θες να έχεις 10 ξένους.
Το ιδανικό θα ήταν να μπορούσε κάποιο από τα 4αρια να πάει και στο 5. Όμως αν ο παρτενέρ του Μιλουτίνοφ είναι κάποιος που δεν τραυματίζεται συχνά δεν θα υπάρχει θέμα.
Στις περισσότερες ομάδες το τρίτο 5αρι είναι κυρίως διακοσμητικός. Σε εσάς χρειαζόταν περισσότερο γιατί και οι 2 μπροστά του ήταν συχνά τραυματίες.
Το οποίο είναι οκ και μάλλον αναγκαίο αν δεν θες να έχεις 10 ξένους.
Το ιδανικό θα ήταν να μπορούσε κάποιο από τα 4αρια να πάει και στο 5. Όμως αν ο παρτενέρ του Μιλουτίνοφ είναι κάποιος που δεν τραυματίζεται συχνά δεν θα υπάρχει θέμα.
Στις περισσότερες ομάδες το τρίτο 5αρι είναι κυρίως διακοσμητικός. Σε εσάς χρειαζόταν περισσότερο γιατί και οι 2 μπροστά του ήταν συχνά τραυματίες.
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
μπορει να τον παρουν και μεσα στην χρονια αν προκυψει τραυματισμος..παντως δεν θα περιμενα καποιον καλυτερο απο εκεινον της αεκ που εχει ακουστει..Ας ελπισουμε οτι ο 2ρος θα ναι ο ρομποκοπ εκτος απο παικταρας.Heisenberg έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 5:26 pmΕχει διαφορα. αλλο να ειναι 3ος ο αντετοκουμπο και αλλο ενα σοβαρος τουλαχιστον ψηλος.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 5:23 pm
δεν νομιζω οτι εχει και μεγαλη διαφορα..ο κωστακουμπο ετσι και αλλιως 12δα μονο στην α1 θα μπει..ενω και ο 3ος ψηλος σιγουρα θα ειναι εκτος α1 αν ερθει ενω και στην ευρωλιγκα μονο σε τραυματισμους θα χωραει..οποτε μην περιμενουμε να ναι καμια σοβαρη περιπτωση.
με του τραυματισμους που εχουμε θα κληθει ο 3ο ψηλος να παιξει και ευρωλιγκα.
1
1

-
- Reactions: 47
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0