Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 357
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

- shaq7
- Reactions: 6936
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
μισιτς εβανς/φουρνιε γουοντ αψου μιλου..μπορεις να εχεις και αυτο το σχημα απεναντι σε καμια μονακο.Καλο θα ταν να εχουμε και μια επιλογη αθλητικου στο 4.Stam Tziant έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 08, 2025 2:03 amΣτο 4 δε χρειάζεται να ακουμπάει ντε και καλά. Με Σάσα, Πίτερς και Παπ, το 4 είναι καλυμμένο. Σε σμολ μπολ σχήματα μέχρι κι ο Ward θα μπορούσε να ακουμπήσει εκεί. Αλλά ναι αψου με τα όλα.
βλεπω επισης και ο παο στην α1 να παιζει και με λεσορ βαλα ταυτοχρονα.
0
-
- Reactions: 1467
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το ακούω αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν πιστεύω ότι θα δουμε ποτέ Σάσα και Πίτερς ταυτόχρονα στον πάγκο.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 08, 2025 2:11 amμισιτς εβανς/φουρνιε γουοντ αψου μιλου..μπορεις να εχεις και αυτο το σχημα απεναντι σε καμια μονακο.Καλο θα ταν να εχουμε και μια επιλογη αθλητικου στο 4.Stam Tziant έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 08, 2025 2:03 am
Στο 4 δε χρειάζεται να ακουμπάει ντε και καλά. Με Σάσα, Πίτερς και Παπ, το 4 είναι καλυμμένο. Σε σμολ μπολ σχήματα μέχρι κι ο Ward θα μπορούσε να ακουμπήσει εκεί. Αλλά ναι αψου με τα όλα.
βλεπω επισης και ο παο στην α1 να παιζει και με λεσορ βαλα ταυτοχρονα.
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3454
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλημέρα σας . Κάποιες ερωτήσεις για χαλαρή συζήτηση.
Vezenkov Misic Valanciunas παράτησαν ή θα παρατήσουν όλο (ή το μεγαλύτερο μέρος) από το συμβόλαιο τους για να έρθουν Ευρώπη.
Περίεργο που με μια όχι μεγάλη αύξηση των μπάτζετ της Euroleague οι παίκτες φεύγουν χωρίς ιδιαίτερη σκέψη από ΝΒΑ.
Τελικά ενδιαφερόμαστε για Μισιτς κύριε Μελαγιες; Γιατί αν ισχύει αυτό μέλη του φόρουμ δικαιώθηκαν που έγραψαν για ενδιαφέρον και πρόταση της ομάδας εδώ και ένα μήνα.
Δεύτερη απορία θα είναι σκέτο Μισιτς από Νβα ή και ένας ακόμη γκαρντ από Σάμερ Λιγκ;
Τρίτη απορία η γραμμή των ψηλών έχει πολλά σενάρια (Μιλου Πετρουσεφ ΝΒΑερ , Μιλου ΝΒΑερ, Κωστακουμπο, Μιλου, ΝΒΑερ, Αμερικανός από Euroleague). Ποιο θα υπερισχύσει;
Νετζηπογλου Καραγιαννίδης κλείδωσαν ως δανεικοί ή έχουν θέση; Και γιατί και Καραγιαννίδης και Κωστακουμπο την ίδια χρονιά;Ίσως θέμα διαβατηρίων από του χρόνου;;;
1
1

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- Conan1982
- Reactions: 3661
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω αν είναι τόσο πρωτάκουστο να φεύγουν παίκτες από το ΝΒΑ για την Ευρώπη που έχουν βαρεθεί τις συνεχείς μετακινήσεις και αμοίβονται στην χαμηλή κλίμακα ή βλέπουν να μην έχουν σημαντικό ρόλο στο ΝΒΑ πλέον. Τα ποιο χαρακτηριστικά παραδείγματα πρόσφατα που μου έρχονται είναι οι Ροντρίγκεζ, Καμπάτσο, Μίροτιτς, πιο πίσω ο Σβεντ, δεν αναφέρω τον Κιριλένκο που την δεύτερη φορά ήρθε να κλείσει την καριέρα του. Συνέβαινε. Στην ουσία τώρα ο μοναδικός που θα μποορούσε να είναι με μεγάλο ρόλο σε ομάδα και εφόσον έρθει είναι ο Βαλαντσιούνας, που δεν νομίζω να ήταν και καθαρά οικονομικό το ζήτημα.SteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 08, 2025 9:29 am
Vezenkov Misic Valanciunas παράτησαν ή θα παρατήσουν όλο (ή το μεγαλύτερο μέρος) από το συμβόλαιο τους για να έρθουν Ευρώπη.
Περίεργο που με μια όχι μεγάλη αύξηση των μπάτζετ της Euroleague οι παίκτες φεύγουν χωρίς ιδιαίτερη σκέψη από ΝΒΑ.
Τελικά ενδιαφερόμαστε για Μισιτς κύριε Μελαγιες; Γιατί αν ισχύει αυτό μέλη του φόρουμ δικαιώθηκαν που έγραψαν για ενδιαφέρον και πρόταση της ομάδας εδώ και ένα μήνα.
Δεύτερη απορία θα είναι σκέτο Μισιτς από Νβα ή και ένας ακόμη γκαρντ από Σάμερ Λιγκ;
Τρίτη απορία η γραμμή των ψηλών έχει πολλά σενάρια (Μιλου Πετρουσεφ ΝΒΑερ , Μιλου ΝΒΑερ, Κωστακουμπο, Μιλου, ΝΒΑερ, Αμερικανός από Euroleague). Ποιο θα υπερισχύσει;
Νετζηπογλου Καραγιαννίδης κλείδωσαν ως δανεικοί ή έχουν θέση; Και γιατί και Καραγιαννίδης και Κωστακουμπο την ίδια χρονιά;Ίσως θέμα διαβατηρίων από του χρόνου;;;
0
-
- Reactions: 351
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλημέρα!SteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 08, 2025 9:29 am
Vezenkov & Micic είναι εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις απο τον Valanciunas. Οι δύο πρώτοι είχαν από ελάχιστο έως καθόλου impact εκεί , ενώ ο άλλος είναι παίχτης ΝΒΑ σε κάποιες χρονιές μάλιστα στα όρια του star και αν έρθει νομίζω ότι θα είναι περισσότερο προσωπικοί οι λόγοι και όχι ότι κλείνει η ψαλίδα. Οι άλλοι δύο ίσως γιατί δεν προσαρμόστηκαν ποτέ ίσως γιατι δεν ήταν αρκετά καλοί για εκεί πάντως δεν τους υπολογίζουν και προτίμησαν να γυρίσουν (ο ένας σίγουρα λογικά και ο άλλος) πίσω για να είναι star εδώ από τη στιγμή που και οικονομικά σε βάθος χρόνου κερδισμένοι θα βγουν.
Πρέπει να γίνουν και άλλες κινήσεις τύπου Vala ή έστω τύπου Fournier (που και αυτός έβρισκε συμβόλαιο έστω veteran εκεί) για να πούμε ότι κάτι γίνεται όντως.
Αν δε φύγει κάποιος δε νομίζω ότι χωράει και άλλος πέρα απο τον Μίσιτς ανεξάρτητα της λιγκας από την οποία θα προερχεται. Δεν ξέρω πόσο νόημα έχει να πάμε με Micic, Walkup, Evans, Lee, Dorsey, Fournier , McKissic , Ward, Παπανικολάου, Λαρεντζάκη (αν μείνει , γιατί τον υποτιμούμε πάρα πολύ , αλλά μια χαρά τίμιος ήταν και φέτος και ειδικά σε παιχνίδια της regular στέκεται άνετα). Έχουμε 10 παίχτες απο το 1 έως 3 με τον Παπ να ακουμπάει και λίγο στο 4 ε πόσοι θα παίξουν; Εκτός αν εκεί στην ΚΑΕ ξέρουν κάτι παραπάνω για την κατάσταση των Walkup και Evans οπότε ίσως χρειάζεται, με δεδομένο όπως λένε ότι όλοι είναι καλά δε νομίζω ότι χωράει άλλος χωρίς αποχώρηση ούτε αυτοί δε χωράνε καλά καλά.
Το σενάριο με Πετρούσεφ μέσα εγω το θεωρώ από δύσκολο έως απίθανο και όλα αυτά που ακούγονται τις τελευταίες μέρες (για γέφυρες κτλ) θεωρώ ότι είναι επικοινωνιακά. Από τα άλλα δύο έλα ντε!
Για τα διαβατήρια δεν ξέρω πόσο μεγάλο θέμα θα έχουμε από τη νέα χρονιά, αλλά δύο μέτρια έως κακά διαβατήρια στην ίδια θέση τι πρόβλημα να λύσουν; Θα κατέβουμε δλδ του χρόνου απέναντι στον ΠΑΟ (γιατί στα υπόλοιπα ματς στην Ελλάδα και εγώ να πάω σαν 3ος δεν υπάρχει θέμα) με centers Μίλου , Καραγιαννίδη και Κωστακούμπο; βοήθεια μας!
Οι δικές μου σκέψεις πάνω στις ερωτήσεις σου!
1
1

-
- Reactions: 129
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Το πλάνο από την πηγή μου πάντα, είναι πρωτοκλασάτο guard και ένας επιπλέον από summer league.
Για τον ψηλό το ίδιο από summer league.
Πετρουσεφ είχα γράψει ότι το θεωρώ πολύ δύσκολο να είναι στο ρόστερ.
Του χρόνου σταματάει και ο Παπ.
Για τον Μισιτς είχανε δώσει διορία μέχρι 10/7 να μας απαντήσει οριστικά.
Μένει να φανεί.
Για τον ψηλό το ίδιο από summer league.
Πετρουσεφ είχα γράψει ότι το θεωρώ πολύ δύσκολο να είναι στο ρόστερ.
Του χρόνου σταματάει και ο Παπ.
Για τον Μισιτς είχανε δώσει διορία μέχρι 10/7 να μας απαντήσει οριστικά.
Μένει να φανεί.
2
2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ