Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

FabrizioOberto

sophomore
Reactions: 58
Αγαπημένος παίκτης: McKissick
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 08, 2025 10:39 am

shaq7 έγραψε:
Τρί Ιούλ 08, 2025 10:28 am
Πάντως αν πιστεύουν τον Έβανς και θέλουν να παίζει και λίγο ο ντορσει όχι δεν χωράει άλλος του μισιτς θα πρέπει να διώξουν και λι

Μισιτς γουοκαπ Έβανς
Φουρνιε ντορσει και θα ναι και ο μακισικ αν χρειαστεί

Αλλιώς δεν βγαίνουν οι χρόνοι
Πέρυσι είχαμε Γκος, Γουοκαπ, Βιλντόσα
Φουρνιε, Ντορσει (έπαιξε λίγο), Λαρι (πήρε λεπτά μέχρι τα πλει οφς) και κάτι ψιλά από Λονγκ
Και ήρθε και ο Λι να καλύψει χρόνο του τραυματία Βιλντόσα

3 + 2 + κάτι ψιλά (τον Λι δεν τον πιάνω).

Φέτος έχει συν 4 διαβολοεβδομάδες η regular. Μια χαρά βγαίνει 3 + 2 συν ένας που δε θα απαιτεί να παίζει σε κάθε ματς. Ειδικά από τη στιγμή που ο ένας από τους 5 του βασικού rotation θα μπει πιο ήπια στη σεζόν.

Μεταγραφή, Θωμάς, Κίναν
Φουρνιέ, Ντόρσεϊ +1 (πιθανότατα Λι)

Η φαινομενική υπερφόρτωση στο 3 καλύπτεται από το γεγονός πως Σακ και Παπ δε θα παίζουν τα περσινά λεπτά (συν όπως είπα και τα έξτρα παιχνίδια).

Κατά τη γνώμη μου πάντα...

Καλημέρα! :)

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6928
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 08, 2025 10:58 am

Καλά και εγώ είμαι υπέρ του μεγάλου ρόστερ αλλά ο ντορσει θα γκρινιάξει πάλι ενώ η διαφορά με
Πέρσι είναι το επίπεδο τον γκαρντ .. αλλιώς τα περσινά αλλιώς μισιτς Έβανς κτλ..

1
1 Εικόνα
FabrizioOberto

sophomore
Reactions: 58
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Τρί Ιούλ 08, 2025 11:18 am

shaq7 έγραψε:
Καλά και εγώ είμαι υπέρ του μεγάλου ρόστερ αλλά ο ντορσει θα γκρινιάξει πάλι ενώ η διαφορά με
Πέρσι είναι το επίπεδο τον γκαρντ .. αλλιώς τα περσινά αλλιώς μισιτς Έβανς κτλ..
Πιστεύω πως στην αρχή της χρονιάς είτε λόγω ανετοιμότητας του Κίναν, είτε λόγω προσαρμογής του PG που θα πάρουμε ο Ντόρσει θα πάρει ευκαιρίες. Αν μπει συγκεντρωμένος όπως ήταν στους τελικούς θα πάρει αυτός χρόνο από άλλους. Αν όχι, δεν του φταίει κανείς.

Δυστυχώς, σε αυτό το επίπεδο, δεν είναι δουλειά των ομάδων να δίνουν χώρο σε παίκτες εις βάρος του αποτελέσματος. Για κάτι τέτοια υπάρχουν, οι όποιες, Alba. Επίσης, το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο να πεις πως θα δώσεις χώρο στον παίκτη για να τον πουλήσεις μελλοντικά. Παίζει πάντα ο πιο έτοιμος, ακόμα κι αν είναι 40 χρονών.

Συμφωνώ στο σχόλιό σου για το ειδικό βάρος των παικτών. Κάτσε, όμως, πρώτα να δούμε τον άσο γιατί άλλο Μίτσιτς και άλλο κάποιο πιο 2ο όνομα από Αμερική.

2
2 Εικόνα
Jeight

senior
Reactions: 320
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Τρί Ιούλ 08, 2025 11:20 am

Ο Ντορσει καλα θα κανει να συνειδητοποιησει οτι τετοιο συμβλαιο λογω ελληνικου διαβατηριου δεν θα παρει πουθενα αλλου και πλεον ο κανονας ειναι τα ροστερ 15 παικτων, οχι 12. Δεν ειναι μονο η ευρωλιγκα και η α1 θα εχει περισσοτερα ματς

1
1 Εικόνα
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1368
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιούλ 08, 2025 11:42 am

δεν εχω εκ νεου ενημερωση για Μισιτς ο δικος μου δεν εχει στανταρ στο ποτε μου απανταει και για ποιο θεμα.
παντως μου ανεφερε οτι απο σερβικο μανατζερικο γραφειο λεγανε οτι ειμαστε φαβορι.
σιγουρα θα εχουμε νεα συντομα.
για τον ψηλο σιγουρα περιμενουμε να δουμε τι θα γινει με
πετρουσεφ καθως θα ρυθμισει το θεμα του Σεντερ η παραμονη του η οχι και το που θα παει εντελει.
ενα σεναριο που κυκλοφορησε απο ισπανια ειναι Τραμπα πετρουσεφ με μπρουνο φερναντο της Ρεαλ αν κανει κινηση η Ρεαλ γι αυτον. βεβαια απο σεναρια αλλο τιποτα.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 989

Τρί Ιούλ 08, 2025 11:55 am

Πιστεύω για Μίσιτς έχουν γίνει οι κινήσεις. Τώρα τι θα αποφασίσει θα το δούμε. Για ψηλό θεωρώ είναι ο λόγος που πάνε Αμερική.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Ιούλ 08, 2025 12:08 pm

FabrizioOberto έγραψε:
Τρί Ιούλ 08, 2025 11:18 am
shaq7 έγραψε:
Πιστεύω πως στην αρχή της χρονιάς είτε λόγω ανετοιμότητας του Κίναν, είτε λόγω προσαρμογής του PG που θα πάρουμε ο Ντόρσει θα πάρει ευκαιρίες. Αν μπει συγκεντρωμένος όπως ήταν στους τελικούς θα πάρει αυτός χρόνο από άλλους. Αν όχι, δεν του φταίει κανείς.

Δυστυχώς, σε αυτό το επίπεδο, δεν είναι δουλειά των ομάδων να δίνουν χώρο σε παίκτες εις βάρος του αποτελέσματος. Για κάτι τέτοια υπάρχουν, οι όποιες, Alba. Επίσης, το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο να πεις πως θα δώσεις χώρο στον παίκτη για να τον πουλήσεις μελλοντικά. Παίζει πάντα ο πιο έτοιμος, ακόμα κι αν είναι 40 χρονών.

Συμφωνώ στο σχόλιό σου για το ειδικό βάρος των παικτών. Κάτσε, όμως, πρώτα να δούμε τον άσο γιατί άλλο Μίτσιτς και άλλο κάποιο πιο 2ο όνομα από Αμερική.
καλα ναι εγω μιλαω για παικτη επιπεδου μισιτς..τωρα αν ερθει κανας ρολιστας το τελευταιο μας προβλημα θα ειναι οι χρονοι :lol:

Εμενα μια λυση που μαρεσει ειναι..διωχνεις λι και πας με μισιτς γουοκαπ εβανς φουρνιε ντορσει,ξεκινας προετοιμασια φιλικα κτλ,παιρνεις μια ιδεα πως θα ειναι ο εβανς με τον γουοκαπ...Αν και οι 2 εχουν προβληματα φερνεις και εναν απο τζι λιγκ /κοψιματα κτλ..Αν ο γουοκαπ εχει ξεπερασει το προβλημα του δεν χρειαζεται αλλος παικτης θεωρω,ειδικα αν βλεπεις οτι και ο εβανς παταει καλα.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Ιούλ 08, 2025 12:28 pm

shaq7 έγραψε:
καλα ναι εγω μιλαω για παικτη επιπεδου μισιτς..τωρα αν ερθει κανας ρολιστας το τελευταιο μας προβλημα θα ειναι οι χρονοι :lol:

Εμενα μια λυση που μαρεσει ειναι..διωχνεις λι και πας με μισιτς γουοκαπ εβανς φουρνιε ντορσει,ξεκινας προετοιμασια φιλικα κτλ,παιρνεις μια ιδεα πως θα ειναι ο εβανς με τον γουοκαπ...Αν και οι 2 εχουν προβληματα φερνεις και εναν απο τζι λιγκ /κοψιματα κτλ..Αν ο γουοκαπ εχει ξεπερασει το προβλημα του δεν χρειαζεται αλλος παικτης θεωρω,ειδικα αν βλεπεις οτι και ο εβανς παταει καλα.
Το ερώτημα είναι αν θέλει να φύγει ο Λι βέβαια σε πρώτη φάση, και σε δεύτερη είναι γιατί να τον διώξεις από τώρα αν είναι να ψάχνεις παίκτη στην συνέχεια. Αντί να τον κρατήσεις μέχρι να δεις σε τι κατάσταση είναι ο Γουόκαπ με τον Έβανς. Αν δει ότι δεν έχει ρόλο και χρόνο αν αυτοί οι 2 είναι καλά το πιθανότερο είναι να ζητήσει ο ίδιος να πάει κάπου αλλού.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Ιούλ 08, 2025 12:34 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Ιούλ 08, 2025 12:28 pm
shaq7 έγραψε:

Το ερώτημα είναι αν θέλει να φύγει ο Λι βέβαια σε πρώτη φάση, και σε δεύτερη είναι γιατί να τον διώξεις από τώρα αν είναι να ψάχνεις παίκτη στην συνέχεια. Αντί να τον κρατήσεις μέχρι να δεις σε τι κατάσταση είναι ο Γουόκαπ με τον Έβανς. Αν δει ότι δεν έχει ρόλο και χρόνο αν αυτοί οι 2 είναι καλά το πιθανότερο είναι να ζητήσει ο ίδιος να πάει κάπου αλλού.
γιατι τωρα πιθανοτατα θα τον παρει μια ομαδα με 1εκ και δεν θα πληρωνεις αποζημιωσεις..θεωρω δινεις και αλλη ψυχολογια στους υπαρχοντες οτι ξερετε εχετε σοβαρο ρολο..Το ακουω παντως να μεινει και ο λι σαν ασφαλεια..εχω την εντυπωση ομως οτι μπορουμε να βρουμε καλυτερο απο αυτον εκει στο τελος στα κοψιματα.

1
1 Εικόνα
Rivers15

junior
Reactions: 129

Τρί Ιούλ 08, 2025 12:38 pm

Ο Νικ Ζερβ λεει πως του Πετρουσεφ εγινε πλεον πολυ δυσκολο γιατι πηραμε Αντετοκουνμπο ! Τι αλλο θα ακουσουμε ..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Ιούλ 08, 2025 12:41 pm

Rivers15 έγραψε:
Ο Νικ Ζερβ λεει πως του Πετρουσεφ εγινε πλεον πολυ δυσκολο γιατι πηραμε Αντετοκουνμπο ! Τι αλλο θα ακουσουμε ..
Ρε, (δεν πάει σε σένα το ρε, σχήμα λόγου) μήπως έγινε ...Waive ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και απαρνήθηκε όλο του το συμβόλαιο και ήρθε σ' εμάς; Εντάξει θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερος στις βολές και να περιορίσει λίγο ακόμα τα τρίποντα αλλά για πίσω από τον Μιλού καλός είναι, θα παίζει και λίγο 4άρι θα τα βολέψουμε, θα υπάρξουν και τραυματισμοί, θα βρει χρόνο.

4
4 Εικόνα
Dante's Inferno

junior
Reactions: 137
Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing

Τρί Ιούλ 08, 2025 12:47 pm

Παιδιά, χρειαζόμαστε και κάποιον στα γκαρντ να παίζει άμυνα. Ποιος θα μαρκάρει τον Σορτς ή τον Μαλεντον; Ο Γουοκαπ δεν είναι ο βιονικος παίκτης που ήταν πριν τρία χρόνια. Μιτσιτς, Ντόρσεϊ, Φουρνιε, Έβανς δεν κατέχουν το αμυντικό κομμάτι. Μένουν ο Λι που δεν έχει πείσει κι ο Λαρεντζάκης που θα παίζει μόνο garbage time(δεν πιστεύω να θέλετε να βάλω και τον Νετζηπογλου στην εξίσωση, ε?).
Θεωρώ ότι εκτός του Μιτσιτς, θα προσεγγίσουμε και τον Γουάλας, ο οποίος πιθανότατα θα πάρει την θέση του Λι(μάλλον πάει δανεικός).

Δηλαδή:
1. Μιτσιτς, Έβανς/Γουάλας, Γουοκαπ
2. Φουρνιε, Ντόρσεϊ/Έβανς, Λαρεντζάκης

Ένα τέτοιο σχήμα δίνει και στον Έβανς τον χρόνο που χρειάζεται για να επανέλθει στο 100%. Επίσης, με δεδομένο ότι ο Σακ δεν υπολογίζεται για την Α1, οι υπόλοιποι ξένοι θα είναι Γουόρντ, Πητερς, Μιλουτινοφ + ξένο 5αρι(Ατσιουα?), το σύνολο 8. Συνεπώς θα υπάρχει έτοιμη η οκτάδα ξένων που θα χρησιμοποιηθεί στην Basket League.

Υ.Γ. thumbs up, όσοι ακούτε "Ατσιουα" και σας έρχεται στο μυαλό ο Στέφανο Αλτρουϊα(ονομαστικά μόνο, έτσι? :mrgreen: )

0
basilis_.kts

Reactions: 20

Τρί Ιούλ 08, 2025 12:55 pm

Jeight έγραψε:
Τρί Ιούλ 08, 2025 11:20 am
Ο Ντορσει καλα θα κανει να συνειδητοποιησει οτι τετοιο συμβλαιο λογω ελληνικου διαβατηριου δεν θα παρει πουθενα αλλου και πλεον ο κανονας ειναι τα ροστερ 15 παικτων, οχι 12. Δεν ειναι μονο η ευρωλιγκα και η α1 θα εχει περισσοτερα ματς
o ντορσει καλο θα ειναι να στηριχθει γιατι αυτος μας πηρε το πρωταθλημα με την ατομικη φαση και το σουτ του...αν περιμεναμε απο τον γουοκαπ τον λι τον βιλντοζα[και τον γκος που ευτυχως δεν επαιξε γιατι θα χαναμε το πρωταθλημα] αστα να πανε θα ειμασταν...στηριξε σε παικτες με ατομικη φαση τελος στους παικτες-εργατες-ασουτους-χωρις προσωπικοτητα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

0
Jeight

senior
Reactions: 320
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Τρί Ιούλ 08, 2025 1:00 pm

Ο ντορσει τα εκανε αυτα επειδη υπηρχε το πλασιο αλλοι να καλυπτουν τις αμυντικες του αδυναμιες. Αν ηταν μονο το σουτ και η προσωπικη φαση πρωταθλημα δεν παιρναμε. Το hustle που εκανε ο γουοκαπ και ο μακισικ στον τεταρτο τελικο σε καθε διεκδικουμενη μπαλα ηταν αριστοτεχνικο. Καλο ειναι να τα κοιταμε και αυτα

2
2 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1147

Τρί Ιούλ 08, 2025 1:05 pm

Rivers15 έγραψε:
Αν ο πετρουσεφ φοβαται μην του παρει τη θεση ο Κωστας δυο ειναι τα τινα
1) ειναι πιο τεμπελης απο τον Κωστα και φοβαται οτι θα του φαει τη θεση ,οχι ενας πιο εργατικος αλλα ενας λιγοτερο τεμπελης.
2) εχει τεραστιο προβλημα αυτοπεποιθησης και για να αποδωσει θελει να αισθανεται πολυποθητος και λατρεμενος ,βρεξει χιονισει
και στις δυο περιπτωσεις αν ηταν γιος μου (ηλικιακα θα μπορουσε 50 στα 51 ειμαι) θα τον ειχα ολη τη μερα με ενα μεγαφωνο στο αυτι να του φωναζω να γινει αντρας .

2
2 Εικόνα
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”