Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 195
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 1474
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
-
- Reactions: 384
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός... Θα κρατήσουν οι Χιτ παίχτη με το ζορι;; Έρχεται λέμε, τον είδα στο Metropolitan έμπαινε για ιατρικά.tokalytero3d έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 08, 2025 7:04 pmΟ αντεμπαγιο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2028 166 εκατομμυρίων δολαρίων, μήπως έρχεται να αγοράσει τον Ολυμπιακό μαζί με τα νερά;![]()

3
1
2

-
- Reactions: 195
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Stam Tziant έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 08, 2025 7:09 pmΣαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός... Θα κρατήσουν οι Χιτ παίχτη με το ζορι;; Έρχεται λέμε, τον είδα στο Metropolitan έμπαινε για ιατρικά.tokalytero3d έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 08, 2025 7:04 pmΟ αντεμπαγιο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2028 166 εκατομμυρίων δολαρίων, μήπως έρχεται να αγοράσει τον Ολυμπιακό μαζί με τα νερά;![]()
κατο τα εκατο
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2312
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 1207
- Προειδοποιήσεις:
0
φιλε μου απευθυνεσαι σε ανθρωπους που πανω απο ολα ειναι ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΙ. και πλακατζηδες . γι αυτο μπαινουμε εδω και οχι σε οπαδικα σαιτ .Για να πουμε για το μπασκετακι μας και να κανουμε την πλακα μας, οχι για να πεισουμε τους υπολοιπους οτι κατεχουμε την απολυτη αληθεια. οσο για το "βγαλτε τα γυαλια για να δειτε καθαρα" εγω προσωπικα εχω και πεντε βαθμους μυωπια κι αν βγαλω τα γυαλια δεν θα βλεπω καθαρα μπορω να στο εγγυηθωbasilis_.kts έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 08, 2025 2:51 pmΜε αυτην την δηλωση γελαει ολη η ευρωπη,ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΕ 4 ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΕΧΕΙ 1/15 ΤΡΙΠΟΝΤΑ...και συγγνωμη ειμαστε ολυμπιακοι ή μπαρτζωκικοι?ποιος ειναι ο μπαρτζωκας και τι εχει πετυχει στον ολυμπιακο?το 2013 αν δεν ηταν ο σπανουλης θα επαιρνε ευρωλιγκα?απο ποτε που ηρθε στον ολυμπιακο ποιο μεγαλο τροπαιο εχει την υπογραφη του?επειδη νικουσε τον 17ο πανθηναικο του μποχωριδη και του κασσελακη?στην ευρωπη σε ολα τα κρισιμα ματς με εν δυναμει ισοδυναμες ομαδες εχει αποτυχει παταγωδως το μπασκετ που παιζει...εχουμε χασει ευρωλιγκες με τις εμμονες του.επιτελους δειτε καθαρα βγαλτε τα κοκκινα γυαλια και ασκηστε την κριτικη που πρεπει.επρεπε να εχει αποχωρησει αλλά ο ντορσει του εδωσε την ευκαιρια να μην τον θυμουνται οι οπαδοι ως εναν αποτυχημενο looser,την στιγμη που ο μπαρτζωκας τον παρκαρε στον παγκο ολη την χρονια για να παιζουν τα παιδια του ο γουοκαπ και ο γκος...εναν γκος που που τον πουλησε χωρις δευτερη σκεψη και υπεγραψε αλλου χωρις να εχει τελειωσει η σεζον.αν κανεις τετοιες κινησεις δεν μπορεις να εισαι focus στο φαιναλ φορ.πνευματικα εχεις ηδη φυγει δεν θα ρισκαρεις και να τραυματιστεις οποτε η οποιαδηποτε αποδοση σου τιθεται εν αμφιβολω

8
3
5

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
- Προειδοποιήσεις:
0
εχει και χειροτερα θα μπορουσε να μιλαει με γερους ο γρυφωνας.... ααααχ δροσουλαααααα!
2
2

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- montechristo
- Reactions: 2077
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Φίλε Φώτη, συμφωνώ μέχρι κεραίας σε όσα γράφεις.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 08, 2025 7:51 pmφιλε μου απευθυνεσαι σε ανθρωπους που πανω απο ολα ειναι ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΙ. και πλακατζηδες . γι αυτο μπαινουμε εδω και οχι σε οπαδικα σαιτ .Για να πουμε για το μπασκετακι μας και να κανουμε την πλακα μας, οχι για να πεισουμε τους υπολοιπους οτι κατεχουμε την απολυτη αληθεια. οσο για το "βγαλτε τα γυαλια για να δειτε καθαρα" εγω προσωπικα εχω και πεντε βαθμους μυωπια κι αν βγαλω τα γυαλια δεν θα βλεπω καθαρα μπορω να στο εγγυηθωbasilis_.kts έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 08, 2025 2:51 pm
Με αυτην την δηλωση γελαει ολη η ευρωπη,ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΕ 4 ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΕΧΕΙ 1/15 ΤΡΙΠΟΝΤΑ...και συγγνωμη ειμαστε ολυμπιακοι ή μπαρτζωκικοι?ποιος ειναι ο μπαρτζωκας και τι εχει πετυχει στον ολυμπιακο?το 2013 αν δεν ηταν ο σπανουλης θα επαιρνε ευρωλιγκα?απο ποτε που ηρθε στον ολυμπιακο ποιο μεγαλο τροπαιο εχει την υπογραφη του?επειδη νικουσε τον 17ο πανθηναικο του μποχωριδη και του κασσελακη?στην ευρωπη σε ολα τα κρισιμα ματς με εν δυναμει ισοδυναμες ομαδες εχει αποτυχει παταγωδως το μπασκετ που παιζει...εχουμε χασει ευρωλιγκες με τις εμμονες του.επιτελους δειτε καθαρα βγαλτε τα κοκκινα γυαλια και ασκηστε την κριτικη που πρεπει.επρεπε να εχει αποχωρησει αλλά ο ντορσει του εδωσε την ευκαιρια να μην τον θυμουνται οι οπαδοι ως εναν αποτυχημενο looser,την στιγμη που ο μπαρτζωκας τον παρκαρε στον παγκο ολη την χρονια για να παιζουν τα παιδια του ο γουοκαπ και ο γκος...εναν γκος που που τον πουλησε χωρις δευτερη σκεψη και υπεγραψε αλλου χωρις να εχει τελειωσει η σεζον.αν κανεις τετοιες κινησεις δεν μπορεις να εισαι focus στο φαιναλ φορ.πνευματικα εχεις ηδη φυγει δεν θα ρισκαρεις και να τραυματιστεις οποτε η οποιαδηποτε αποδοση σου τιθεται εν αμφιβολω.ο,τι μας γραφεις και σε αυτο το ποστ και στα υπολοιπα, το εχουμε συζητησει και το εχουμε εξαντλησει ηδη και μαλιστα χωρις κεφαλαια γραμματα , και προτροπες να ανοιξουμε τα ματια μας , ουτε χαρακτηρισμους σε παικτες και προπονητες . φιλικα λοιπον και χωρις καμια διαθεση κοντρας , καλως ηρθες στην παρεα μας αλλα θα ηταν καλο να προσαρμοσεις τον τροπο γραφης σου στα στανταρ του φορουμ .
Το μόνο που θα άλλαζα είναι το τονισμένο, όπου θα έγραφα: καλώς ξανα-ήρθες στην παρέα μας !!!
Ο τύπος πρέπει να είναι παλιός μας "γνώριμος"...
2
2

-
- Προειδοποιήσεις:
0
5
3
1
1

-
- Reactions: 1380
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 1380
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
δεν ξερω τι γραφουν αλλοι. εγω οταν με ενημερωσαν κατευθειαν το εγραψα εδω. προφανως δεν το ξερει μονο η δικη μου ακρη και υπαρχει παντα μια χρονοκαθυστερηση.τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 08, 2025 8:19 pmστο τουιτερ εχει γραφτει απτο πρωιHeisenberg έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 08, 2025 8:18 pmΑν τελικα ισχυει οτι ερχεται Ελλαδα ο Μιτσιτς θυμηθειτε ποιος το εγραψε πρωτα εδω ε?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και επισης αστειευομαι!
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0