Elite League-Μεταγραφικα 2025-26
Συντονιστής: Captains
- SteveNashidis
- Reactions: 3487
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

-
- Reactions: 435
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ΚΑΜΜΙΑ σχέση το φετινό πρωτάθλημα με τα προηγούμενα. Άποψη μου είναι ότι κανένας δεν καίγεται για να ανέβει.
Απλώς υπάρχουν 2,3 ομάδες που κάτι θέλουν να αποδείξουν.
1. Η ΑΓΕΧ/Σχηματαρι για να συσπειρώσει κόσμο ,να δώσει νέα πνοη στο Χαλκιδαιικο μπάσκετ που τα τελευταία χρόνια είναι ανύπαρκτο και να αποδείξουν οι εμπλεκόμενοι ότι ήταν σοφη κίνηση η συγχώνευση.Αρκει να πούμε ότι η ιστορικη ΑΓΕΧ φέτος αγωνιστικε στην Β τοπική κατηγορία Στερεάς Ελλάδας!!!!!
2.Ο Βίκος Φαλκονς και αυτός θέλει να πρωταγωνιστήσει πρωτίστως για να συσπειρώσει κόσμο και να κάνει μια σεζόν διαφήμιση σε αντίθεση με την περσινή που στο πρώτο μισό ταλαιπωρήθηκε.
3.Το Λαύριο για να δείξει ότι ξανακοιταζει ψηλά.
Τέλος να πούμε το εξής : Η ποιο φτωχή ομάδα στην Α1 πλησιάζει το 1.000.000 παιχτικο μπάτζετ.Απο εκεί και πέρα καταλαβαινεις τι γίνεται...
Απλώς υπάρχουν 2,3 ομάδες που κάτι θέλουν να αποδείξουν.
1. Η ΑΓΕΧ/Σχηματαρι για να συσπειρώσει κόσμο ,να δώσει νέα πνοη στο Χαλκιδαιικο μπάσκετ που τα τελευταία χρόνια είναι ανύπαρκτο και να αποδείξουν οι εμπλεκόμενοι ότι ήταν σοφη κίνηση η συγχώνευση.Αρκει να πούμε ότι η ιστορικη ΑΓΕΧ φέτος αγωνιστικε στην Β τοπική κατηγορία Στερεάς Ελλάδας!!!!!
2.Ο Βίκος Φαλκονς και αυτός θέλει να πρωταγωνιστήσει πρωτίστως για να συσπειρώσει κόσμο και να κάνει μια σεζόν διαφήμιση σε αντίθεση με την περσινή που στο πρώτο μισό ταλαιπωρήθηκε.
3.Το Λαύριο για να δείξει ότι ξανακοιταζει ψηλά.
Τέλος να πούμε το εξής : Η ποιο φτωχή ομάδα στην Α1 πλησιάζει το 1.000.000 παιχτικο μπάτζετ.Απο εκεί και πέρα καταλαβαινεις τι γίνεται...
0
- gspara
- Reactions: 1606
- Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
- Προειδοποιήσεις:
0
https://sportivatrikala.blogspot.com/20 ... vzIVntP66w
O Tοmmy Papas (ναι,ο αδερφος του Τζορτζ Παπας) στα Τρικαλα.Στο αρθρο τον αναφερει ως πλειμεικερ,εγω σε Ικαρο Ν.Σμυρνης τον θυμαμαι στο 3-4.Βεβαια αλλο Α' Εσκανα-Γ Εθνικη και αλλο Α2.Επαγγελματικοι λογοι τον οδηγησαν Τρικαλα και εγινε το κονε με Καμπουρη.
O Tοmmy Papas (ναι,ο αδερφος του Τζορτζ Παπας) στα Τρικαλα.Στο αρθρο τον αναφερει ως πλειμεικερ,εγω σε Ικαρο Ν.Σμυρνης τον θυμαμαι στο 3-4.Βεβαια αλλο Α' Εσκανα-Γ Εθνικη και αλλο Α2.Επαγγελματικοι λογοι τον οδηγησαν Τρικαλα και εγινε το κονε με Καμπουρη.
0
- gspara
- Reactions: 1606
- Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε μαγκες,σας τα κανω τσουρεκια μεσα στον καυσωνα,αλλα εχω το κολλητο μου φιλαρακι (αξιοπιστη πηγη) που βολταρει λογω προπονησεων στο ''Καλαιτζης" και με εχει ζαλισει με τον συγκεκριμενο Αμερικανο.Μια μιξη Tj Shorts με Ja Morant του θυμιζει

Μου φαινεται τα διαρκειας της Ερυθραιας θα εξαντληθουν γρηγοροτερα και απο του μπασκετικου Αρη

0
- kojito
- Reactions: 2728
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Και στο Αμέρικα 6.3' τον δίνουν σαν ύψος (δηλαδή λίγο πάνω από 1.90) και guard. Με τέτοιο ύψος στην Α2 σίγουρα δεν μπορεί να παίξει 3-4.gspara έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 08, 2025 11:21 pmhttps://sportivatrikala.blogspot.com/20 ... vzIVntP66w
1
1