Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- steph.larry
- Reactions: 425
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

-
- Reactions: 584
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και οι ανακοινώσεις τότε δεν ήταν δεν υπάρχει θέμα Μίσιτς. Ήταν μην πιστεύετε ο,τι ακούτε. Που πιθανόν και να είχε βάση εφόσον δεν υπήρχε συμφωνία τότε.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 3:39 pmο λεπεν παντως οταν τον ρωτησαν για μισιτς ειπε ΄΄΄ναι δεν σας ακοουωωωω΄΄ ΄΄χανεται το σημα΄΄ και γελαγε..οποτε το αποκλειω οτι δεν ειμαστε και εμεις στο κολπο..κατι βδομαδες πριν βγαζαν ανακοινωσεις να το διαψευσουν,αν δεν ηταν στοχος θα ελεγε οτι δεν παιζει .
0
Τι πιστεύεις,ο Βασα σκέφτεται τα λεφτά ή να πάει σε ομάδα με κίνητρο;steph.larry έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 3:41 pm1000% είμαστε στο κόλπο, αλλά πιστεύω ότι και οι της Χαποελ έχουν σκυλιάσει. Καθαρά δική μου αίσθηση.
0
-
- Reactions: 1537
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
- steph.larry
- Reactions: 425
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Money talks πιστεύω είναι η περίπτωση του (ειδικά και με τον ατζέντη που έχει), αλλά δε μου δίνει την αίσθηση τελειωμένου φραγκοφονιά, ότι δηλαδή για 500k παραπάνω μπορεί να προτιμήσει mid-tier ομάδα από ομάδα contender. Αν όμως η διαφορά σε βάθος 3ετίας είναι συν 1-2 μύρια, τότε αλλάζει το πράγμα. Επίσης μου δίνει την εντύπωση ανθρώπου καλοπερασάκια, δηλαδή ότι θα ζυγίσει και το περιβάλλον που θα ζει, ίσως και λίγο παραπάνω από τα χρήματα. Εκεί έχουμε πλεονέκτημα, είμαστε φοβερό κράτος για πλούσιους ελίτ μόνο (με πόνο ψυχής το λέω). Προφανώς ο,τι γράφω είναι απλώς οι απόψεις μου, ούτε πληροφορίες έχω ουτε insider ξέρω ούτε τίποτα.prime7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 3:42 pmΤι πιστεύεις,ο Βασα σκέφτεται τα λεφτά ή να πάει σε ομάδα με κίνητρο;steph.larry έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 3:41 pm1000% είμαστε στο κόλπο, αλλά πιστεύω ότι και οι της Χαποελ έχουν σκυλιάσει. Καθαρά δική μου αίσθηση.
1
1

Νομίζω θα συμφωνήσω. Με τα ίδια χρήματα θα είχε ήδη ανακοινωθεί. Προτιμά Ελλάδα και Ολυμπιακό αλλά ζυγίζει τα λεφτά και το σκέφτεται. Η ομάδα μας εντωμεταξύ δεν μπαίνει σε πλειστηριασμούς,σου λέει τόσα δίνω και είναι και πολλά. Άμα θες έλα γιατί καλή ομάδα έχουμε και με εμάς θα είσαι το βασικό μας Pg με συμπαίκτες Σάσα και Φουρνιε.steph.larry έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 4:03 pmMoney talks πιστεύω είναι η περίπτωση του (ειδικά και με τον ατζέντη που έχει), αλλά δε μου δίνει την αίσθηση τελειωμένου φραγκοφονιά, ότι δηλαδή για 500k παραπάνω μπορεί να προτιμήσει mid-tier ομάδα από ομάδα contender. Αν όμως η διαφορά σε βάθος 3ετίας είναι συν 1-2 μύρια, τότε αλλάζει το πράγμα. Επίσης μου δίνει την εντύπωση ανθρώπου καλοπερασάκια, δηλαδή ότι θα ζυγίσει και το περιβάλλον που θα ζει, ίσως και λίγο παραπάνω από τα χρήματα. Εκεί έχουμε πλεονέκτημα, είμαστε φοβερό κράτος για πλούσιους ελίτ μόνο (με πόνο ψυχής το λέω). Προφανώς ο,τι γράφω είναι απλώς οι απόψεις μου, ούτε πληροφορίες έχω ουτε insider ξέρω ούτε τίποτα.
2
2

- montechristo
- Reactions: 2136
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Το όνομα προέρχεται από τις λίμνες Αρρένες που βρίσκονται στο Γράμμο, στον δήμο Κόνιτσας:kite26 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 1:55 pmΑυτό σκέφτηκα κι εγώ.Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 1:53 pm
Ίσως απ'το άρρεν (είναι αντρικό νερό με κάκαλα μη το βλέπεις έτσι)![]()
https://www.konitsa.gr/visit/fusiko-per ... es-arrenes

4
4

- kite26
- Reactions: 1286
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- montechristo
- Reactions: 2136
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3