Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7118
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 09, 2025 7:26 pm

παντως δεν ειναι σιγουρο αυτο που εγραψε το γιουροχουπς..Δεν τελειωσε κατι για τον παο..απλα λενε οτι υποθετουν οτι αμα του κανουν σιγουρο και τον 2ρο χρονο θα μεινει.

για καποιο λογο εκει που εγινε η συνεντευξη για τον βαλα παιζαν τον υμνο του ολυμπιακου :roofl: :obey:

2
2 Εικόνα
mia sin mia

sophomore
Reactions: 69
Προειδοποιήσεις: 0

Σύσταση για πιο πράγμα;; τι οπαδικο είπα ;

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1918
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τετ Ιούλ 09, 2025 7:27 pm

Δε φτάνει που σας διδάσκει και λίγο ποίηση ο φίλος, κατευθείαν να τον κράξετε και αν τον φιμώσετε.

Βόρεια Κορέα το έχουμε κάνει εδώ μέσα :D :D :D

6
6 Εικόνα
mia sin mia

sophomore

Τετ Ιούλ 09, 2025 7:29 pm

golitog7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 09, 2025 7:27 pm
Δε φτάνει που σας διδάσκει και λίγο ποίηση ο φίλος, κατευθείαν να τον κράξετε και αν τον φιμώσετε.

Βόρεια Κορέα το έχουμε κάνει εδώ μέσα :D :D :D
Δεν έχω γράψει αυτό.. Να ξέρεις..

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3685
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

mia sin mia έγραψε:
Conan1982 έγραψε:
Τετ Ιούλ 09, 2025 7:23 pm

Για αυτήν την φορά σύσταση να είσαι πιο προσεκτικός στις εκφράσεις σου και να αποφεύγεις flame post, δεν είμαστε οπαδικο σάιτ.
Πρώτον δεν χρησιμοποιουμε προσβλητικές εκφρασεις όπως αυτή με το... αηδόνι. Δεύτερον δεν κάνουμε flame post με γλέντια κλπ, πάνω είναι οι όροι χρήσης ρίξε μια ματιά.
Παιδιά γενικώς δεν το συνεχιζουμε, οκ έκανε ένα ποστ, ίσως από άγνοια, δεν χρειάζεται να γίνεστε κι εσείς προσβλητικοι, θα διαγραφούν τα άσχετα.

1
1 Εικόνα
Jeight

senior
Reactions: 417
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Τετ Ιούλ 09, 2025 7:32 pm

Εγω λεω να αγησουμε τις ποιησεις και τον Βαλα και να παμε για κανα μπανιο, δεν χρειαζεται να γινουμε η ρουλα βροχοπουλου στον Μισιτς/Φραν.

Εχουμε ετοιμη ομαδα, 2 προσθηκες θελουμε και ειμαστε στην ελιτ της ευρωπης. Ολη αυτη η ανησυχια εμφορειται απο τις κινησεις του αιωνιου και δεν υπαρχει λογος. Ομαδα που εχει Μιλου, Σασα, Πιτερς, Γουρντ, Φουρνιε, Γουοκαπ, Εβανς δεν θα κανει να τα βαψω μαυρα. Θυμαμαι τα ροστερ των τελευταιων δεκα ετων και το γεγονος οτι ειχαμε Αγραβανη πισω απο Πριντεζη (μπρρρρρρρρρρρρ)

4
4 Εικόνα
Stam Tziant

senior
Reactions: 456

Τετ Ιούλ 09, 2025 7:32 pm

Dimmitz έγραψε:
Τετ Ιούλ 09, 2025 7:04 pm
tokalytero3d έγραψε:
Τετ Ιούλ 09, 2025 6:29 pm
Εγώ έχω πει την γνώμη μου, δεν νομίζω ότι θα έρθει ο μισιτς. Είναι το γνωστό σήριαλ του καλοκαιριού τύπου μιροτιτς, το μόνο που ελπίζω μόνο είναι να μην πάρουν τον αντίστοιχο σικμα.
Όσο unpopular και αντί τουριστικό είναι, και εγω πιστεύω ότι δεν θα τον πάρουμε. Οι άνθρωποι στην ηλικία του κόουτς δεν αλλάζουν μυαλά και φιλοσοφία. Αυτό μου έχει δείξει η εμπειρία μου.

Η απόκτηση Μισιτς θα είναι και μια έμμεση παραδοχή ότι το στυλ παιχνιδιού του χωρίς τέτοιου τύπου γκάρντ απέτυχε να πάρει τρόπαιο, πράγμα που το θεωρώ πολύ δύσκολο στην πράξη. Από όλες τις δηλώσεις του δεν έχει δείξει κάτι τέτοιο (ακόμα και τώρα με την Μονακό το έριξε στους τραυματισμούς και στην ανετοιμότητα παικτών).

Είναι και το οικονομικό στην μέση. Για να έρθει σε εμάς ο Μισιτς θα πρέπει να δώσεις 4 χαρτιά. Με Μπι στο τιμόνι το βλέπω δύσκολο να συμβεί και ας θέλουν οι πρόεδροι.

Το μόνο σενάριο να έρθει σε εμάς είναι να το θέλει πολύ ο ίδιος ο παίκτης. Για κάποιο λόγο να έχει καψουρευτεί να έρθει Ελλάδα και να ανταγωνιστεί την σούπερ team του ΠΑΟ και να ζήσει εδώ. Δλδ να αποδεχτεί μια πρόταση κοντά στα 3 χαρτιά και να απορρίψει άλλες πιο μεγάλες προτάσεις.
Γενικά υπάρχει μια παρεξήγηση-σύγχυση των λεγομένων Μπαρτζώκα. Προσωπικά όποτε τον έχω ακούσει να μιλάει, έχει πει ότι όλοι οι καλοί παίκτες ταιριάζουν μεταξύ τους, ότι θαυμάζει τους παίκτες με ταλέντο. Έχει κοουτσάρει τον Σβεντ, ένα από τα μεγαλύτερα "εγώ", στη σύγχρονη ιστορία της Ευρωλίγκας και μάλιστα υπήρξε μεγάλος σεβασμός εκατέρωθεν. Είχε μια εξαιρετική σχέση και με τον Φουρνιέ φέτος, δείχνοντας αρκετή προσαρμοστικότητα στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Ενδιαφέρθηκε (και το έχει παραδεχθεί), έντονα για παίκτες όπως ο Τζέιμς και ο Ναν. Δεν έχω καταλάβει πώς προκύπτει ότι θα χρειαστεί να αλλάξει φιλοσοφία για να έρθει ο Μίσιτς. Το ότι μαζεύεται πολύ ταλέντο και λείπει η αθλητικότητα και η άμυνα το ακούω. Αλλά όχι ότι μια τέτοια μεταγραφή δεν κολλάει στη φιλοσοφία Μπαρτζώκα.

Επειδή όμως υπάρχει και μια δήλωση Μπαρτζώκα για μεταγραφές βόμβες οι οποίες δεν έπιασαν, αφενός αυτή η δήλωση ήταν και λίγο "όσα δε φτάνει η αλεπού". Αφετέρου όμως εκείνη την χρονική περίοδο είχε και αρκετή δόση αλήθειας καθώς υπήρχαν όντως αρκετές βόμβες είχαν απογοητεύσει (Kemba Walker, Willy Hernangomez, ακόμα και ο Juancho μέχρι τότε ήταν απογοητευτικός)

5
5 Εικόνα
mia sin mia

sophomore

Τετ Ιούλ 09, 2025 7:34 pm

Conan1982 έγραψε:
mia sin mia έγραψε:

Πρώτον δεν χρησιμοποιουμε προσβλητικές εκφρασεις όπως αυτή με το... αηδόνι. Δεύτερον δεν κάνουμε flame post με γλέντια κλπ, πάνω είναι οι όροι χρήσης ρίξε μια ματιά.
Δεκτό.. Αλλα μιας και έχω την ευκαιρία.. Δεν γίνεται να ανεχόμαστε έναν τύπο που ΜΌΝΙΜΑ προκαλεί..ΜΟΝΙΜΑ πουλάει τρέλα προκαλώντας την βία την αλητεία τον εκνευρίσμο και ταυτόχρονα με περίσσιο θράσος να το γυρνάει σε θύμα.. Κ εγώ επειδή τον είπα Αηδόνι ντροπαλό, μες στον ανασασμό των φύλλων, συ που δωρίζεις τη μουσική δροσιά του δάσους στα χωρισμένα σώματα και στις ψυχές 5 αυτών που ξέρουν πως δε θα γυρίσουν. να μου λες αυτα.. Οκ θα μου πεις εδώ μέσα τα κάνει;; όχι.. Μιλάω γενικά για την κοινωνία την πολιτεία κ όλους τους αρμόδιους που ανέχονται αυτόν τον τύπο..

Παρόλα αυτά αυτό που μου λες είναι δεκτό.

Υ. Γ Αυτό με το φιάσκο πάντως δεν το αλλάζω.. Ειναι φιάσκο τι να κάνουμε τώρα;;

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3685
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τετ Ιούλ 09, 2025 7:42 pm

Η χρήση τέτοιων εκφράσεων και γενικότερα το ύφος των τελευταίων ποστ σου είναι για ποινή, απλώς μην το συνεχίσεις σε παρακαλώ. Κανείς δεν σου ζήτησε να μην έχεις την γνώμη σου και να την αλλάξεις.

Υ.Γ μας έπιασε λίγο απροετοίμαστους στα... ποιήματα αλλά θα εμπλουτιστούν.

2
2 Εικόνα
mia sin mia

sophomore

Τετ Ιούλ 09, 2025 7:45 pm

Conan1982 έγραψε:
Η χρήση τέτοιων εκφράσεων και γενικότερα το ύφος των τελευταίων ποστ σου είναι για ποινή, απλώς μην το συνεχίσεις σε παρακαλώ. Κανείς δεν σου ζήτησε να μην έχεις την γνώμη σου και να την αλλάξεις.

Τα ποιήματα τα βάζεις εσύ.. Εγω τον λέω όπως τον λένε..
Με ξεπερνά πάντως ότι κάνεις δεν σχολιάζει τίποτα κ ποτέ για τον συγκεκριμένο κ τον τρόπο συμπεριφοράς του.

Δεν θα έπρεπε να με ξεπερνά βέβαια.. Αυτό βασιλεύει σήμερα.. Οπότε όλα καλά..

2
2 Εικόνα
Rivers15

junior
Reactions: 142

Τετ Ιούλ 09, 2025 7:49 pm

Dimmitz έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:
Εγώ έχω πει την γνώμη μου, δεν νομίζω ότι θα έρθει ο μισιτς. Είναι το γνωστό σήριαλ του καλοκαιριού τύπου μιροτιτς, το μόνο που ελπίζω μόνο είναι να μην πάρουν τον αντίστοιχο σικμα.
Όσο unpopular και αντί τουριστικό είναι, και εγω πιστεύω ότι δεν θα τον πάρουμε. Οι άνθρωποι στην ηλικία του κόουτς δεν αλλάζουν μυαλά και φιλοσοφία. Αυτό μου έχει δείξει η εμπειρία μου.

Η απόκτηση Μισιτς θα είναι και μια έμμεση παραδοχή ότι το στυλ παιχνιδιού του χωρίς τέτοιου τύπου γκάρντ απέτυχε να πάρει τρόπαιο, πράγμα που το θεωρώ πολύ δύσκολο στην πράξη. Από όλες τις δηλώσεις του δεν έχει δείξει κάτι τέτοιο (ακόμα και τώρα με την Μονακό το έριξε στους τραυματισμούς και στην ανετοιμότητα παικτών).

Είναι και το οικονομικό στην μέση. Για να έρθει σε εμάς ο Μισιτς θα πρέπει να δώσεις 4 χαρτιά. Με Μπι στο τιμόνι το βλέπω δύσκολο να συμβεί και ας θέλουν οι πρόεδροι.

Το μόνο σενάριο να έρθει σε εμάς είναι να το θέλει πολύ ο ίδιος ο παίκτης. Για κάποιο λόγο να έχει καψουρευτεί να έρθει Ελλάδα και να ανταγωνιστεί την σούπερ team του ΠΑΟ και να ζήσει εδώ. Δλδ να αποδεχτεί μια πρόταση κοντά στα 3 χαρτιά και να απορρίψει άλλες πιο μεγάλες προτάσεις.
Δεν νομιζω ο Μπαρτζωκας να εχει προβλημα με μια μεταγραφη Μισιτς. Επισης δεν γινεται να απετυχε ενα στυλ παιχνιδιου που καθε χρονο βγαινει αναμεσα στις τοπ-4 ομαδες της ευρωπης μην τρελαθουμε.
Αλλα κ για μενα θα ειναι εκπληξη να αποκτηθει ο Μισιτς διοτι δεν θεωρω πως, λαμβανοντας υποψη το υπολοιπο ροστερ, δεν θα ηταν αυτο που ψαχνει ο Μπαρτζωκας τη δεδομενη στιγμη. Απ οσα μας εχει δειξει ο κοουτς τοσα χρονια.
Απο την αλλη, δεν βλεπω στην αγορα και καμια εναλλακτικη επιλογη της προκοπης και το θεμα ειναι αν πας να χτυπας ενα τοπ γκαρντ που δεν κανει tick your boxes ή εναν παικτη που τα κανει αλλα ειναι παικτης-στοιχημα.
Πιστευω θα ξεκαθαρισει το τοπιο μεσα στον Ιουλιο αλλα για καποιο λογο τους βλεπω χαλαρους κ ανετους διοικηση-προπονητη χωρις να βιαζονται. Εκτος αν εχουν ηδη συμφωνησει με καποιον παικτη κ γι αυτο ξεφορτωθηκαν τον Βιλντοζα με τοση ευκολια κ ανεση ενω ειχε ηδη φυγει κ ο γκος.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 2107
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιούλ 09, 2025 8:07 pm

tokalytero3d έγραψε:
Τετ Ιούλ 09, 2025 6:03 pm
Βαγγελας λέει τώρα σε λαιβ ότι προτάθηκε στον Μπαρτζώκα ο ατσιουα αλλά ψάχνει κάτι άλλο σε ψηλό.
Για μισιτς είπε μια απ τα ίδια που λένε όλοι.
Δεν είναι και παράλογο να μη θέλει ο Μπαρτζώκας τον Ατσιούα...
Φαντάσου στις προπονήσεις να του φωνάξει για να του πει κάτι: "Ατσιούα!" και να γυρίζουν όλοι και να του λένε: "Γείτσες!"
:roofl: :roofl: :roofl:

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7118
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Ιούλ 09, 2025 8:08 pm

Dimmitz έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:

τι ειναι χειροτερο για τον μπαρτζωκα..να μην κανει μια εμμεση παραδοχη οτι το στυλ παιχνιδιου απετυχε και να φυγει του χρονου με 0/5 φ4 και να θεωρειται απο καποιους αποτυχημενος η να αλλαξει λιγο το παιχνιδι του να παρει ευρωλιγκα και να θεωρειται ο πιο πετυχημενος προπονητης στην ιστορια με 2 κατακτησεις..μαλιστα θα συνεχισει να προπονει και για αρκετα χρονια ακομα σε αυτο το σεναριο..

καλα αυτο οτι θα του λενε του μπαρτζωκα παρε 4εκ να φερει παικτη και αυτος να λεει μα οχι τι λετε..φερτε μου εναν με 500χιλ δεν υπαρχει σαν σεναριο.

0
Delpo1987

senior
Reactions: 372

Τετ Ιούλ 09, 2025 8:11 pm

mia sin mia έγραψε:
Τετ Ιούλ 09, 2025 7:45 pm
Conan1982 έγραψε:

Τα ποιήματα τα βάζεις εσύ.. Εγω τον λέω όπως τον λένε..
Με ξεπερνά πάντως ότι κάνεις δεν σχολιάζει τίποτα κ ποτέ για τον συγκεκριμένο κ τον τρόπο συμπεριφοράς του.

Δεν θα έπρεπε να με ξεπερνά βέβαια.. Αυτό βασιλεύει σήμερα.. Οπότε όλα καλά..
Εδώ είσαι λίγο άδικος (μου την έχουν πει και εμένα παλιότερα και με παράθεση posts είχαν δίκιο για αυτό στο λέω ) . Πολλοί έχουν σχολιάσει αρνητικά συμπεριφορές του συγκεκριμένου και φίλοι του ΠΑΟ ακόμα .
Απλά στο τοπικ των μεταγραφών μας να σχολιάζουμε τον dpg τι νόημα έχει ;
Τι τύπος είναι αυτός είναι γνωστό στους περισσότερους !

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1475

Τετ Ιούλ 09, 2025 8:14 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 09, 2025 6:08 pm
tokalytero3d έγραψε:
Τετ Ιούλ 09, 2025 6:03 pm
Βαγγελας λέει τώρα σε λαιβ ότι προτάθηκε στον Μπαρτζώκα ο ατσιουα αλλά ψάχνει κάτι άλλο σε ψηλό.
Για μισιτς είπε μια απ τα ίδια που λένε όλοι.
αντε για τον μισιτς να το δεχτω οτι θελει καποιον παικτη να παιζει αμυνα και τα σχετικα..που παλι δεν συμφωνω καθολου αλλα λεμε τωρα...απο τον αψου δηλαδη τι αλλο να ψαχνει?μπορει να φερει αψου και τον χαλαει? :banghead: (δεν πιστευω τον ιωαννου απλα ειπα να σχολιασω τα λεγομενα του)

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”