shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 10, 2025 12:20 am
δεν γινεται να θελουμε τον μισιτς και να μην του εχουμε κανει προταση..Δηλαδη τι περιμενουμε?να ανακοινωθει καπου?κοντευουμε μεσα ιουλιου..
2 λογικα σεναρια υπαρχουν
1)Δεν σκοπευουμε να τον παρουμε ειτε γιατι δεν δινουμε τα λεφτα που πρεπει ειτε δεν κανει του μπαρτζωκα.Βεβαια σε αυτο το σεναριο δεν πιστευω οτι ο λεπεν θα εκανε οτι δεν ακουει και θα απεφευγε να απαντησει..
2) ειμαστε σε διαπραγματευσεις..προφανως του δινουμε λιγοτερα απο τους αλλους και περιμενουμε να πεσει..οι δημοσιογραφοι ισως ειναι βαλτοι ισως ειναι απλα ασχετοι..θελω να πιστευω οτι δινουμε πανω απο 3 τουλαχιστον.
Σίγουρα του έχουμε κάνει πρόταση. Απλά αυτή δεν νομίζω να ξεπερνάει τα 3 χαρτιά, του στυλ my way, αυτά μπορούμε να διαθέσουμε για το γκάρντ, άμα θέλεις να έρθεις να παίξεις σε εμάς έλα, δεν μπαίνουμε σε πλειστηριασμούς.
Πάνω κάτω ότι κάνουν και οι άλλες σοβαρές ομάδες τύπου Φενερ. Δλδ αν εξαιρέσεις την Χάποελ, δεν νομίζω ο Μισιτς να έχει πρόταση πάνω από 3 αυτή την στιγμή, αλλιώς θα είχε κλείσει ήδη. Δεν είμαι insider, εκτίμηση κάνω.
Άμα το καλοσκεφτείς καμία ομάδα στην Ευρωλίγκα δεν έχει 2 παίκτες που να παίρνουν 4 χαρτιά έκαστος. Ακόμα και ο ΠΑΟ δίνει 4.5 στον Ναν και ο επόμενος παίρνει 2.5.
Δεν είναι λογικό να ζητάμε από την ομάδα να ανεβάσει τόσο πολύ το budget, χωρίς να έχει γήπεδο, όταν καμία άλλη ομάδα στην Ευρώπη δεν δίνει τόσα λεφτά ώστε να έχει δυο παίκτες με 4 χαρτιά στο ρόστερ της, από την στιγμή που πρέπει να κινηθεί και για dominant ψηλό που εν δυνάμει θα παίζει και πρώτος.
Αν εμένε μόνο το leading guard θα το καταλάβαινα, αλλά έχει πολύ ψωμί ακόμα η φάση.