Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 767
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 10, 2025 4:47 pm

georbap έγραψε:
Πέμ Ιούλ 10, 2025 3:19 pm
plo koon έγραψε:
Πέμ Ιούλ 10, 2025 1:55 pm
Εγώ τον Μισιτσ τον ξεχνάω. Δε νομίζω ότι είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε. Αυτό που ακριβώς θέλουμε είναι ένας εβανσ του πρόσφατου παρελθόντως και δεδομένου ότι έχουμε πάρει απόφαση να το πάρουμε το ρίσκο, δεν είναι ιδανικό φιτ παίκτης τύπου Μισιτς.

Τώρα να έρθει με καβλα σε φάση φουρνιέ, ναι και εγώ μέσα.
Αλλά αν είναι η συνεργασία να αρχίζει με μεμψιμοιρίες και να μαλώνουμε για λεπτομέριες του συμβολαίου βδομάδες επί εβδομάδων, δεν ψήνομαι.

Ο αντετοκούμπο είναι τρομερή μεταγραφή.
Πολύ εύστοχη προσέγγιση και ειδικότερα στο δεύτερο σκέλος. Like!!!

Πότε δεν ήθελα να ολοκληρωθούν μεταγραφές των οποίων έχει προηγηθεί απεριόριστη κλάψα.

Τον Μίτσιτς βέβαια θα τον ήθελα στην ομάδα , πλέον όμως θα ήθελα να δείξει και ο ίδιος ότι θέλει να είναι εδώ.
Τώρα αν είναι ο Σέρβος να διυλίζει τον κώνωπα και να έχει δεύτερες και τρίτες σκέψεις , στο καλό και με την ευχή μας.
Όλα αυτά βέβαια εφόσον του έχει γίνει μια σοβαρή πρόταση από την ΚΑΕ και όχι αυτά τα αστεία που διαβάζω ότι θα κάνει σκόντο κάνα δυό εκατομμύρια γιατί είναι Ολυμπιακός από κούνια.
Παρακαλετό μν, ξινο γμσ :bblove:

1
1 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1918
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 10, 2025 4:54 pm

Ο Χουπφέλας είπε χθες κάτι που με έβαλε σε σκέψεις. Μήπως ο Μίσιτς περιμένει την Εφές να ξεμπερδέψει με το συμβόαιο του Τόμσον για να ξαναπάει στα λημέρια του? Θα έχει και τον πατριώτη του για προπονητή και θα πάει σε γνώριμο περιβάλλον. Μετά από τόσα σούρτα φέρτα και μα μου σου του, μου φαίνεται αρκετά πιθανό αυτό το σενάριο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7058
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Ιούλ 10, 2025 4:58 pm

Ο κωτσοκουμπος δεν ξερω γιατι τρωει τοσο κραξιμο παντως..ηρθε μαλιστα με 250χιλ..Επρεπε να παρουμε εναν ελληνα ψηλο,οι επιλογες ηταν ο παπατζον με 2+εκ που γελαει και το σκυλι με αυτο..και μετα κωτσος καραγιαννιδης και κουζελογλου...ε πηραμε τον καλυτερο απο τους 3..εκεινο που δεν βγαζει νοημα ποιος ο λογος να παρουμε απο τωρα τον καραγιαννιδη αν δεν τον θεωρουμε ετοιμο.. ο κωτσος εχει αποδειξει οτι μπορει να παιξει ευρωλιγκα μερικα λεπτα σε σχεση με τους αλλους 2.

2
2 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1495
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιούλ 10, 2025 5:06 pm

golitog7 έγραψε:
Ο Χουπφέλας είπε χθες κάτι που με έβαλε σε σκέψεις. Μήπως ο Μίσιτς περιμένει την Εφές να ξεμπερδέψει με το συμβόαιο του Τόμσον για να ξαναπάει στα λημέρια του? Θα έχει και τον πατριώτη του για προπονητή και θα πάει σε γνώριμο περιβάλλον. Μετά από τόσα σούρτα φέρτα και μα μου σου του, μου φαίνεται αρκετά πιθανό αυτό το σενάριο.
Εγώ πρέπει να ήμουν ο μόνος εδώ μέσα που πίστευα ότι ο πιο πιθανός προορισμός είναι η Εφές για τον Μισιτς. Και είναι και λογικό. Βλ.βεζενκοφ, Παπανικολάου, Σπανούλη κλπ. Όσοι γύρισαν απο το σύντομο πέρασμα τους στο nba πήγαν στις ομάδες που μεγαλούργησαν.
Πόσο το δίνουν όμως οι στοιχηματικες; Να δούμε αν ισχύει :P

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Ιούλ 10, 2025 5:24 pm

tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Ιούλ 10, 2025 5:06 pm
golitog7 έγραψε:
Εγώ πρέπει να ήμουν ο μόνος εδώ μέσα που πίστευα ότι ο πιο πιθανός προορισμός είναι η Εφές για τον Μισιτς. Και είναι και λογικό. Βλ.βεζενκοφ, Παπανικολάου, Σπανούλη κλπ. Όσοι γύρισαν απο το σύντομο πέρασμα τους στο nba πήγαν στις ομάδες που μεγαλούργησαν.
Πόσο το δίνουν όμως οι στοιχηματικες; Να δούμε αν ισχύει :P
ολυμπιακος 1.40
φενερ 2.35
χαποελ ερυθρος ντουμπαι 8
εφες 11

παντως και εγω εξαρχης για εφες τον εβλεπα..βεβαια νομιζω δεν μπορει να δωσει κοντα 4 αποτι εχω ακουσει.δινουν και στον λαρκιν πανω απο 4.

0
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1410
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 10, 2025 5:30 pm

ο χουπφελας γενικα ειναι λιγο και αυτος σαν τους αλλους, σαν τον βεγγο που σημαδευει με το οπλο στο θουβου και ακουγεται η μουσικη του καραγκιοζη.

Αν ισχυει οτι θελει ομαδα με κινητρο ο Σερβος ο ολυμπιακος ειναι η πρωτη του επιλογη και μετα οι υπολοιπες οπως η φενερ που ομως ειναι ηδη πρωταθλητρια. Με την εφες(που δεν πολυακουγεται) εχει παρει 2 ευρωλιγκες.
Αν ερχεται απλως για τα τελευταια ένσημα σαφως μπορει να παει σε παλια λημερια οπως η Εφες οπου δεν θα εχει και καποια τρομερη πιεση σε μια ομαδα που της εδωσε 2 ευρωλιγκες ή στην πατριδα στον Ερυθρο αστερα ΄ή να προτιμησει την high πρόταση της Χαποελ.

Αν ηταν τοσο ευκολη η επιλογη του ομως θα ειχε ηδη επιλεξει. οι προσφορες (οσες εχουν γινει) δεν ανεβαινουν αλλο.
ειναι ηδη αρκετα υψηλες.
οποτε κατι αλλο παιζει.

το καλο ειναι οτι αν επιλεξει ολυμπιακο θεωρω σχεδον σιγουρο οτι θα εχει ισχυρο κινητρο ο ιδιος, αλλιως υπαρχουν επιλογες με πολυ λιγοτερη πιεση.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Ιούλ 10, 2025 5:51 pm

εμενα με προβληματιζει αυτο το ''ο μισιτς θελει να ρθει στον ολυμπιακο''(φανηκε και απο το αεροδρομιο αυτο) αλλα πρεπει να αποδειξει ποσο πολυ το θελει..εμενα αυτο μονο για οικονομικο θεμα μου ακουγεται..αλλιως τι αλλο να κανει?να γραφτει στο πορτο λεονε και να παρει διαρκειας στο ποδοσφαιρο?

Και εδω τωρα παμε στο λογικο σεναριο στο να δινουμε στον μισιτς οσα και η φενερ ..ας πουμε 3.5εκ και να περιμενουμε να διαλεξει εμας..αυτο το βλεπω θεμιτο..Αν ομως εμεις του δινουμε 500χιλ κατω το χρονο απο την φενερ και περιμενουμε να ρθει γιατι ειχε αφισα τομιτς ε ειμαστε τελειως ντελουλου.Δεχομαι και το εμεις φτανουμε μεχρι 3.7 που παιρνει ο σασα..αν η φενερ του δινει 4..που αποτι λενε 3 δινει + μπονους.
Τα δεν γινεται να παρει πανω του φουρνιε ειναι ανεκδοτο..ισα ισα ο γαλλος εχει δειξει οτι χεστηκε για τα λεφτα αυτος την τρελα κανει εδω περα..σιγουρα προτιμαει εναν καλο συμπαικτη παρα να παιρνει παραπανω απο αυτον.

0
tokalytero3d

euroleague

Πέμ Ιούλ 10, 2025 6:01 pm

Άσχετο, αλλά η χρονιά που θα μπει είναι ο δεύτερος και τελευταίος χρόνος του συμβολαίου του φουρνιε, για μένα πριν ξεκινήσει η χρονιά πρέπει να ανανεώσει για άλλα δύο χρόνια και βλέπουμε.
Αυτός ο παίκτης πρέπει να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Αν το μόνο πρόβλημα που δεν έχει κλείσει ο Μισιτς είναι το οικονομικό, συγγνώμη αλλά είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Δεν γίνεται να προτείνεις στον μισιτς λίγο παραπάνω απ το συμβόλαιο του Έβανς και του Ντόρσεϊ ξέρω γω όπως λένε κάποιοι γροθοι δημοσιογράφοι.
3 - 3.5 είναι μια λογική πρόταση.

Παιδιά ο Φουρνιε έπρεπε να έχει απολαβές ναν τι λέμε τώρα και ο τύπος παίρνει 2.5 εκ.

1
1 Εικόνα
Jeight

senior
Reactions: 409
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Πέμ Ιούλ 10, 2025 6:05 pm

Τα 2.2 που παιρνει ο φουρνιε ειναι μια χαρα συμβολαιο. Τα χρηματα που παιρνει ο ναν και ο παντερ και οι υπολοιποι γκαρντ ειναι τσιμπημενα. Ο Μπραιντ ποσα θα πιρνει στην Χαποελ?

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Ιούλ 10, 2025 6:12 pm

2,2 πηρε ο μιλου και 1.8 παιρνει ο φαλ..οποτε ο φουρνιε ειναι για 4 ναι..Το θεμα ειναι τι λεει η αγορα και οχι τι θεωρουμε εμεις οτι ισχυει..αν ο φουρνιε βγει αυριο και πει ποσα μου δινετε..θα παρει 6 απο χαποελ και ντουμπαι 4-5 απο παο και σιγουρα 3.5+ απο κανα 2 ομαδες ακομα..

Αν ειναι εξυπνοι στην καε θα εκμεταλλευτουνε την αγαπη του για την ομαδα και θα τον καλεσουν φετος για 3ετες με 2.5..αυτος θα δεχτει γιατι δεν τον νοιαζουν τα λεφτα και θα δει και το respect απο τον συλλογο..αν τον αφησουν το καλοκαιρι να βγει ελευθερος θα δυσκολεψει πολυ το πραγμα.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Πέμ Ιούλ 10, 2025 6:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tokalytero3d

euroleague

Πέμ Ιούλ 10, 2025 6:13 pm

Jeight έγραψε:
Τα 2.2 που παιρνει ο φουρνιε ειναι μια χαρα συμβολαιο. Τα χρηματα που παιρνει ο ναν και ο παντερ και οι υπολοιποι γκαρντ ειναι τσιμπημενα. Ο Μπραιντ ποσα θα πιρνει στην Χαποελ?
Όταν ο οτουρου και ο κάθε οτουρου παίρνουν 2 εκ.τα 2.2 του φουρνιε είναι κλεψιά.
Μιλάμε με βάση τον ανταγωνισμό όχι τι είναι σωστό και τι όχι.

0
Jeight

senior

Πέμ Ιούλ 10, 2025 6:21 pm

tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Ιούλ 10, 2025 6:13 pm
Jeight έγραψε:
Όταν ο οτουρου και ο κάθε οτουρου παίρνουν 2 εκ.τα 2.2 του φουρνιε είναι κλεψιά.
Μιλάμε με βάση τον ανταγωνισμό όχι τι είναι σωστό και τι όχι.
Ο Οτουρου ειδικα και αν ΔΕΝ αξιζει τα 2. Ποσο μαλλον ο Παπαγιαννης. Κατι πρεπει να γινει με τις τιμες, ενα καλα οργανωμενο salary cap ειναι αναγκαιο. Να δουμε τι θα ισχυσει απο φετος γιατι μεχρι σιτγμης εχουν αλλαξει γνωμη 2-3 φορες.

Οσο για τον Φουρνιε θεωρω δεδομενο μεσα στην σεζον μια προταση επεκτασης στα 2.7-2.8 απο την ΚΑΕ που θεωρω μια χαρα συμβολαιο

0
Jeight

senior

Πέμ Ιούλ 10, 2025 6:24 pm

Heisenberg έγραψε:
Πέμ Ιούλ 10, 2025 5:30 pm
ο χουπφελας γενικα ειναι λιγο και αυτος σαν τους αλλους, σαν τον βεγγο που σημαδευει με το οπλο στο θουβου και ακουγεται η μουσικη του καραγκιοζη.

Αν ισχυει οτι θελει ομαδα με κινητρο ο Σερβος ο ολυμπιακος ειναι η πρωτη του επιλογη και μετα οι υπολοιπες οπως η φενερ που ομως ειναι ηδη πρωταθλητρια. Με την εφες(που δεν πολυακουγεται) εχει παρει 2 ευρωλιγκες.
Αν ερχεται απλως για τα τελευταια ένσημα σαφως μπορει να παει σε παλια λημερια οπως η Εφες οπου δεν θα εχει και καποια τρομερη πιεση σε μια ομαδα που της εδωσε 2 ευρωλιγκες ή στην πατριδα στον Ερυθρο αστερα ΄ή να προτιμησει την high πρόταση της Χαποελ.

Αν ηταν τοσο ευκολη η επιλογη του ομως θα ειχε ηδη επιλεξει. οι προσφορες (οσες εχουν γινει) δεν ανεβαινουν αλλο.
ειναι ηδη αρκετα υψηλες.
οποτε κατι αλλο παιζει.

το καλο ειναι οτι αν επιλεξει ολυμπιακο θεωρω σχεδον σιγουρο οτι θα εχει ισχυρο κινητρο ο ιδιος, αλλιως υπαρχουν επιλογες με πολυ λιγοτερη πιεση.
Υπαρχει το υπερτατο κινητρο. Να μπει στην συζητηση για τον goat. Αν παρει αλλη μια Ευρωλιγκα και αλλο ενα f4 mvp μπαινει με τις μπαντες. Ελαχιστοι θα εχουν case εναντιον του

0
Stam Tziant

senior
Reactions: 416

Πέμ Ιούλ 10, 2025 6:31 pm

Υπάρχει πάντα και το σενάριο η ομάδα να μη θέλει (ή να μη μπορεί) να έχει 3 συμβόλαια άνω των 3 εκατομμυρίων, από οικονομικής πλευράς. Και δεδομένου ότι ο Φουρνιέ αξίζει πολύ περισσότερα από όσα παίρνει και μπαίνει σε χρόνο συμβολαίου, ίσως να κολλάνε στα χρήματα με Μίσιτς. Δε μου φαίνεται παράλογο αυτό. O Σάσα ήταν μια περίπτωση που δε μπορούσες να μη τα δώσεις. Ο Παναθηναϊκός (πιθανόν και άλλες ομάδες) του έδινε 4+, είχες απίστευτη ανάγκη από ποιοτικά διαβατήρια, πόσο μάλλον για τέτοιου επιπέδου, αποδεδειγμένος MVP Ευρωλίγκας. Τσέκαρε όλα τα κουτάκια για να πάρει ένα τέτοιο συμβόλαιο. Ο Φουρνιέ επίσης για μένα είναι μη διαπραγματεύσιμο ότι τον ανανεώνεις μέχρι το 28 (λίγο πριν κλείσει τα 36 του δηλαδή) με συμβόλαιο κοντά στα 3 μύρια. Το θέμα είναι να μπορέσεις να βρεις ποιοτικούς παίκτες γύρω τους, που να ταιριάζουν αγωνιστικά. Προφανώς εδώ είμαστε να προτείνουμε ονόματα, αλλά δεν έχουμε τις γνώσεις, ούτε τις επαφές να ξέρουμε όλη την αγορά. Μπορεί αυτοί οι παίκτες να είναι ένας Monte Morris και ένας Precious Achiuwa (αμφιβάλλω αν έρχεται Ευρώπη με κάτω από 3 μύρια). Ακόμα πάντως είναι νωρίς. Το 5 είναι μεγαλύτερη ανάγκη αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχουν και περισσότερες επιλογές σε αυτή τη θέση. Μπορεί στο NBA να προκύψει κάποιος κομμένος ακόμα και αρχές Σεπτέμβρη. Στα γκαρντ πιστεύω μας παίρνει να κάνουμε υπομονή.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1230

Πέμ Ιούλ 10, 2025 6:36 pm

redcard έγραψε:
Πέμ Ιούλ 10, 2025 1:24 pm
mixalisgate7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 10, 2025 12:05 pm
Ανακοινώθηκε ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

:wave:

Επιτέλους μια μεταγραφή στη σωστή κατεύθυνση!

Θυμίζω η ομάδα ψάχνει παίχτες με προσωπικότητα και winning spirit και ο Κωστακουμπο είναι και πρωταθλητής ΝΒΑ και πρωταθλητής Ευρώπης.

Τι άλλο να κανει ρε αχάριστοι, σπαθιά να καταπιεί;
παντως για να τα λεμε ολα αν μια εφημεριδα εγραφε οτι παιρνει η ομαδα τουινερ 2,08 πρωην ΝΒΑερ που αγωνιστηκε στους λεικερς , με δαχτυλιδι και ευρωλιγκα στο βιογραφικο του που με οποια ομαδα εχει παιξει εχει κερδισει τιτλους ,χωρις να ξερουμε ποιος ειναι θα ειχε πεσει το ιντερνετ ...

2
2 Εικόνα
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”