Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis
- Reactions: 2354
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
8
7
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 1506
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
- eddiedimitris
- Reactions: 681
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παικταράς δεν αμφιβάλλει κανείς...
Το ερώτημα είναι το εξής αν η περιφέρεια κλείσει με μεταγραφή Μισιτς ,αμυντικά πως θα σταθούμε απέναντι σε ομάδες με καλά γκαρντ?
Μόνο ο Γουοκαπ θα παίζει άμυνα και αν έχει θεματάκια με τη μέση θα περιμένουμε Λαρεντζακη?
Προφανώς μπορεί να κάνω λάθος αλλά νομίζω με Μισιτς δε βγαίνουν τα κουκιά για την άμυνα που έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια οι αντίπαλοι Γκαρντ γράφουν τα καλύτερα νούμερα τους απέναντι μας
Το ερώτημα είναι το εξής αν η περιφέρεια κλείσει με μεταγραφή Μισιτς ,αμυντικά πως θα σταθούμε απέναντι σε ομάδες με καλά γκαρντ?
Μόνο ο Γουοκαπ θα παίζει άμυνα και αν έχει θεματάκια με τη μέση θα περιμένουμε Λαρεντζακη?
Προφανώς μπορεί να κάνω λάθος αλλά νομίζω με Μισιτς δε βγαίνουν τα κουκιά για την άμυνα που έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια οι αντίπαλοι Γκαρντ γράφουν τα καλύτερα νούμερα τους απέναντι μας
0
- nikolakias
- Reactions: 428
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ wishful thinking μου φαίνεται αυτό με τον 6ο ψηλό Κωστακούμπο – μακάρι να είναι έτσι γιατί κι εγώ θεωρώ ότι ο τρίτος μας πρέπει να επιλεχθεί με πρωτεύον κριτήριο το να μπορεί να αντεπεξέλθει και ως δεύτερος. Πολλοί αγώνες, ο Μιλου θα τραυματιστεί εύκολα 1-2 φορές μέσα στη χρονιά και μπροστά στην ιδέα να παίζει ο Κώστας κοντά στα 15-20 λεπτά σκέφτομαι το "πολλά έχουν δει τα μάτια μου μα αυτό μου φέρνει τρόμο".fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 10, 2025 6:55 pmο κωστας ερχεται για εκτος ψηλος * οποτε το γενικοτερο ιμπακτ που θα εχει ειναι μικρο , η λογικη λεει οτι θα αγωνιζεται σε Α1 και κυπελο για να ξεκουραζει ενα εκ των βασικων ψηλων μας και σε καποιες ειδικες περιπτωσεις μπορει να παιρνει και κανενα πενταλεπτο σε παιχνιδια ευρωλιγκας . Οποτε εγω προσωπικα δεν εχω ξενερωσει , οπως δεν εχω ξενερωσει (ακομα ) και με την υποθεση Μιτσιτς,δεδομενου οτι ακομα ειναι 10 Ιουλιου και πιστευω οτι αν δεν πιασκουμε Αυγουστο δεν υπαρχει λογος ανησυχιας .nikolakias έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 10, 2025 4:37 pmΤρελή ξενέρα με Κωστακούμπο και η υπόθεση Μίτσιτς έχει κουράσει. Μια γενική δυσκοιλιότητα εισπράττω εγώ, όχι μόνο από μας αλλά γενικώς από το πώς κινούνται οι ευρωπαϊκές ομάδες αλλά και οι παίκτες και για όλα φταίει η λειψανδρία για μένα.
* παντα συμφωνα με τη δικη μου λογικη αν τον εχουν για πεμπτο ψηλο ,ο δευτερος πρεπει να ειναι βιονικος και τουλαχιστον ισαξιος του μιλου , ασε που για πρωινο πρεπει να τρωει δυο σεντερ στην καθισια του .
Όσο για Μιτσιτς δεν ξενερώνω επειδή δεν έχει έρθει – ξενερώνω γιατί, ακόμα και να έρθει, θα μας βγει ξινό με τόση παραφιλολογία μερα-νυχτα.
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2354
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
2
2

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 204
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- coach blue
- Reactions: 1478
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν εξαρταται απο τον μισιτς αν τα αντιπαλα γκαρντ γραφουν νουμερα .eddiedimitris έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 10, 2025 10:21 pmΠαικταράς δεν αμφιβάλλει κανείς...
Αν παιζουμε αμυνα με αλλαγες και τραβανε εξω σε iso καταστασεις βεζενκοφ μιλουτινοφ θα συνεχισουν να γραφουν νουμερα . Γι αυτο τον λογο δεν εγγυαται η αποκτηση του μισιτς κατακτηαη ευρωλιγκας .
Απο το 4-5 θα εξαρτηθουν πολλα οπου εκει πρεπει να γινουν αλλαγες σε ροτεισον και συνθεση .
Με μισιτς το μεγαλο συν ειναι οτι εχεις την ελπιδα πως στο τελευταιο πενταλεπτο των αγωνων που στα φαιναλ φορ πινουμε θαλασσα θα εχεις εναν ακομα παικτη διπλα στον φουρνιε που να μην κοιταει να ξεφορτωθει την μπαλα στον διπλανο . Ειναι παικτης να παρει την ευθυνη και να ορισει το ματς .
2
2

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 1431
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
μην μας τα λες ετσι αποτομαHeisenberg έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 10, 2025 11:02 pmο δικος μου εστειλε οτι κατα 90% ισχυει.
Για να δουμε αυτη τη φορα

ΜΑΚΑΡΙ
0
- berry
- Reactions: 2173
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Knicks
- Προειδοποιήσεις:
0
2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος berry την Πέμ Ιούλ 10, 2025 11:06 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.