Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- tanasen01
- Reactions: 246
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είπαμε θα τραβήξει το πράγμα δεν έχουμε ακόμα κάποια εξέλιξη. Βασικά η μόνη εξέλιξη που είναι θετική για την υπόθεση είναι ότι οι Νάγκετς προς το παρόν δεν προτίθενται να εγγυηθούν τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου. Επίσης η άλλη είδηση που έχει περάσει στα ψιλά είναι ότι ο Χόρφοντ τηρεί στάση αναμονής και δεν κλείνει στους Γουόριορς περιμένοντας την εξέλιξη με τον Γιόνας και τους Νάγκετς. Βλέποντας αυτά, παραμένω αισιόδοξος.
2
2

- pan24
- Reactions: 2638
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ όπως έχει πάει το πράγμα θα έλεγα ότι είναι λίγο ανάποδα.tanasen01 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 10, 2025 10:05 pmΕίπαμε θα τραβήξει το πράγμα δεν έχουμε ακόμα κάποια εξέλιξη. Βασικά η μόνη εξέλιξη που είναι θετική για την υπόθεση είναι ότι οι Νάγκετς προς το παρόν δεν προτίθενται να εγγυηθούν τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου. Επίσης η άλλη είδηση που έχει περάσει στα ψιλά είναι ότι ο Χόρφοντ τηρεί στάση αναμονής και δεν κλείνει στους Γουόριορς περιμένοντας την εξέλιξη με τον Γιόνας και τους Νάγκετς. Βλέποντας αυτά, παραμένω αισιόδοξος.
Αν ο Χόρφορντ ψηθεί κοντά στη σύνταξη να τρέχει στα βουνά του Ντένβερ για παραπάνω λεφτά αντί να πάει στους Γουόριορς ή σταματήσει το μπάσκετ και κάτσει να χαρεί τα λεφτά του στα 39 θα αφήσουν τον Βαλαντσιούνας(υπό την προϋπόθεση ότι θα χαρίσει όλο το συμβόλαιο) για να μην έχουν έναν δυσαρεστημένο παίκτη.
Αν πάλι οχι, θα κάνουν ότι χρειαστεί πχ να εγγυηθούν δεύτερο χρόνο συμβολαίου ή ότι άλλο ώστε να πείσουν τον Βαλαντσιούνας να παίξει εκεί ακόμα και αν δεν τρελαίνεται γιατί δεν υπάρχει καλός ψηλός ελεύθερος ούτε για δείγμα.
Από όσους είναι ελεύθεροι πέραν του Χόρφορντ δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που θα ήσουν σίγουρος ότι μπορεί να δώσει 15-20 λεπτά σε τοπ ομάδες Ευρωλίγκας οχι σε nba contender.
0
- j-kidd13
- Reactions: 1741
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν υπαρχει περιπτωση ο μπακ απ σεντερ των Νuggets να παιζει 20 λεπτα,ουτε καν 15.Ο Γιοκιτς κατω απο 35 δεν πεφτει,και πρεπει να βαλουμε στην εξισωση και τον Ηοlmes που ειναι prospect που πιστευουν και σταδιακα θα παρει χρονο οσο προχωραει η σεζον,pan24 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 10, 2025 10:25 pmΕγώ όπως έχει πάει το πράγμα θα έλεγα ότι είναι λίγο ανάποδα.tanasen01 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 10, 2025 10:05 pmΕίπαμε θα τραβήξει το πράγμα δεν έχουμε ακόμα κάποια εξέλιξη. Βασικά η μόνη εξέλιξη που είναι θετική για την υπόθεση είναι ότι οι Νάγκετς προς το παρόν δεν προτίθενται να εγγυηθούν τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου. Επίσης η άλλη είδηση που έχει περάσει στα ψιλά είναι ότι ο Χόρφοντ τηρεί στάση αναμονής και δεν κλείνει στους Γουόριορς περιμένοντας την εξέλιξη με τον Γιόνας και τους Νάγκετς. Βλέποντας αυτά, παραμένω αισιόδοξος.
Αν ο Χόρφορντ ψηθεί κοντά στη σύνταξη να τρέχει στα βουνά του Ντένβερ για παραπάνω λεφτά αντί να πάει στους Γουόριορς ή σταματήσει το μπάσκετ και κάτσει να χαρεί τα λεφτά του στα 39 θα αφήσουν τον Βαλαντσιούνας(υπό την προϋπόθεση ότι θα χαρίσει όλο το συμβόλαιο) για να μην έχουν έναν δυσαρεστημένο παίκτη.
Αν πάλι οχι, θα κάνουν ότι χρειαστεί πχ να εγγυηθούν δεύτερο χρόνο συμβολαίου ή ότι άλλο ώστε να πείσουν τον Βαλαντσιούνας να παίξει εκεί ακόμα και αν δεν τρελαίνεται γιατί δεν υπάρχει καλός ψηλός ελεύθερος ούτε για δείγμα.
Από όσους είναι ελεύθεροι πέραν του Χόρφορντ δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που θα ήσουν σίγουρος ότι μπορεί να δώσει 15-20 λεπτά σε τοπ ομάδες Ευρωλίγκας οχι σε nba contender.
0
- tanasen01
- Reactions: 246
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
To Denver ρεαλιστικά είναι contender, σε αντίθεση με τους Warriors που δε νομίζω να περάσουν 1ο γύρο playoffs. Δεν είναι μόνο τα λεφτά λοιπόν.pan24 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 10, 2025 10:25 pm
0
- Dimitris L
- Reactions: 86
- Αγαπημένος παίκτης: Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 2592
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
https://www.sdna.gr/mpasket/1329158_toy ... fonisei-meDimitris L έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 10, 2025 11:32 pm"Έντονος θόρυβος για συμφωνία Ολυμπιακού με Μίτσιτς"
Απο αλλου ερχεται η βομβα..
ήμουν και ειμαι σιγουρος οτι θα παει στο λιμανι ηταν μονοδρομος για τους αφους δεν υπαρχει αλλος για ηγετης που ψαχνουν.
Δε βλέπω πώς θα έρθει αν ισχύουν τα χρήματα που ζητάει...
0
- Dimitris L
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλα αυτοι εκει στο σδνα μπορει να ποιαστηκαν απο τα 6 εκ που χαρισε στους Μπακς, σιγα μην βρει 6 εκ ευρωπη 5 και με το ζορι οποιος τα δωσει, με μεγαλυτερη προταση να ειναι της χαποελ με 4,8 αν δεν κανω λαθος.(Δεν θα το χωνεψουν-ουμε και ευκολα αν παει λιμανι)BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 10, 2025 11:38 pmhttps://www.sdna.gr/mpasket/1329158_toy ... fonisei-meDimitris L έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 10, 2025 11:32 pm"Έντονος θόρυβος για συμφωνία Ολυμπιακού με Μίτσιτς"
Απο αλλου ερχεται η βομβα..
ήμουν και ειμαι σιγουρος οτι θα παει στο λιμανι ηταν μονοδρομος για τους αφους δεν υπαρχει αλλος για ηγετης που ψαχνουν.
Πιστευω οτι θα παει με 4 και θα δωσουν αλλο 1,5 με 2 για ψηλο καθως δεν γινετε να μην ακολουθησουν στο μπατζετ, εβαλαν χορηγια - συμπαιχτη γι αυτον ακριβος τον λογο.
Απ την αλλη η ολη ιστορια Βαλατσιουνας ειναι καπως σαν πιεση του μανατζερ στους Ναγκετς για τον δευτερο εγγυημενο χρονο γι αυτο και βγηκε στην φορα η ειδηδη, δλδ επιτηδες.
0
- yawn.brigade
- Reactions: 762
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 2592
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Δεν το λέει το SDNA αυτό για τα 6.000.000, τουρκικό δημοσίευμα το αναφέρει. Και δε συμφωνώ με αυτό που λες για τον Βαλαντσιούνας, δε νομίζω ότι το θέμα του είναι το οικονομικό. Γιατί νομίζω ότι για έναν παίκτη που έχει βγάλει περίπου 70-75.000.000 δολάρια "καθαρά" στην καριέρα του, το να πάρει 10.000.000 δολάρια για 2 χρόνια στους Νάγκετς ή 12.000.000 ευρώ για 3 χρόνια σε μας δε θα έχει κάποια διαφορά.Dimitris L έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 10, 2025 11:52 pmΚαλα αυτοι εκει στο σδνα μπορει να ποιαστηκαν απο τα 6 εκ που χαρισε στους Μπακς, σιγα μην βρει 6 εκ ευρωπη 5 και με το ζορι οποιος τα δωσει, με μεγαλυτερη προταση να ειναι της χαποελ με 4,8 αν δεν κανω λαθος.(Δεν θα το χωνεψουν-ουμε και ευκολα αν παει λιμανι)BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 10, 2025 11:38 pm
https://www.sdna.gr/mpasket/1329158_toy ... fonisei-me
Πιστευω οτι θα παει με 4 και θα δωσουν αλλο 1,5 με 2 για ψηλο καθως δεν γινετε να μην ακολουθησουν στο μπατζετ, εβαλαν χορηγια - συμπαιχτη γι αυτον ακριβος τον λογο.
Απ την αλλη η ολη ιστορια Βαλατσιουνας ειναι καπως σαν πιεση του μανατζερ στους Ναγκετς για τον δευτερο εγγυημενο χρονο γι αυτο και βγηκε στην φορα η ειδηδη, δλδ επιτηδες.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3328
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κι εμένα με έχει μπερδέψει αυτό. Αν το θέμα του είναι ότι κουράστηκε τα πέρα δώθε και ότι δεν είναι starter, και αν ισχύει ότι έστειλε οικογένεια στη Λιθουανία, τότε σε τι θα βοηθήσει ένας δεύτερος χρόνος εγγυημένα λεφτά (έστω ότι του υπόσχονται ότι δεν θα τον κάνουν trade κιόλας);yawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 10, 2025 11:58 pmαν συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό επειδή θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη πώς μπορεί να αποτελεί δέλεαρ το εγγυημένο δεύτερο έτος του συμβολαίου;
Δεν μου βγάζει νόημα. Με έχει μπερδέψει η φάση κιόλας γιατί τώρα έχει φάει όλο το ανάθεμα ο μάνατζερ αλλά δεν γίνεται να μην έχει ιδέα ο JV σωστά; Είδα στο Reddit ένα σερβικό δημοσίευμα (του οποίου την αξία δεν ξέρω να κρίνω) αλλά έλεγε ότι και καλά καθάρισε ο Γιοκιτς και τον έπεισε να μείνει.
1
1

- Dimitris L
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η σταθεροτητα που ψαχνει για τα επομενα δυο χρονια και 4 εκ περισσότερα για 2 αντι για 3 χρονια και ερχεται ευρωπη στα 35 και τσιμπαει αλλα 4 με 5 για αλλα 2 χρονια.yawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 10, 2025 11:58 pmαν συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό επειδή θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη πώς μπορεί να αποτελεί δέλεαρ το εγγυημένο δεύτερο έτος του συμβολαίου;
Απ΄την αλλη το ντενβερ που τον υπολογιζει σοβαρα (οπως δειχνει) δεν δειχνει να ειναι τοσο οικονομικο το θεμα στην συγκεκριμένη υποθεση αλλα παντα παιζει σοβαρο ρολο.
Ο Τζοκερ εντωμεταξυ πιο πολυ τον ενδιαφερουν τα αλογα παρα να πεισει τον Βαλα να μεινει ντενβερ...
Πως τον επεισε δλδ τι του ειπε "μεινε ρε θα σου δωσω 5 λεπτα απ τον χρονο μου θα ειμαστε διδυμο αλλα δεν θα παιζουμε ταυτοχρονα στο παρκε"
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4888
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
δεν μπορει αλλα αυτοι μπορει να θελουν να το δοκιμασουν να μην πιστευουν οτι οντως θελει να ερθει να ερθει ευρωπηyawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 10, 2025 11:58 pmαν συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό επειδή θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη πώς μπορεί να αποτελεί δέλεαρ το εγγυημένο δεύτερο έτος του συμβολαίου;
0
- Dimitris L
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0