Βασικος μας ανταγωνιστης ειναι οντως η Εφες η οποα αρχισε να μπαινει στο παιχνιδι την τελευταια βδομαδα. Απλα ουτε αυτη θα του δωσει τα χρηματα που ζηταει.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1415
- Προειδοποιήσεις:
0
Η χαποελ εχει αποσυρθει. Αυτο ενημερωθηκα παιδια. Απλα κραταω μικρο καλαθι λογω του προεδρου τους καθως αυτο μπορει να αλλαξει απονστιγμη σε στιγμη. Αυτη τη στιγμη ομως δεν ειανι μεσα στο στο παιχνιδι. Η καλυτερη προσφορα που του κανανε ηταν 4,8 εκ. Δολλαρια Με τα μπονους .
Βασικος μας ανταγωνιστης ειναι οντως η Εφες η οποα αρχισε να μπαινει στο παιχνιδι την τελευταια βδομαδα. Απλα ουτε αυτη θα του δωσει τα χρηματα που ζηταει.
2
2

- j-kidd13
- Reactions: 1744
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Aποκλειεται να εχει αποσυρθει η Χαποελ, πρεπει να ειναι η ονειρωξη του προεδρου τους ο Μισιτς.Christofis έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 11, 2025 1:36 pmΗ χαποελ εχει αποσυρθει. Αυτο ενημερωθηκα παιδια. Απλα κραταω μικρο καλαθι λογω του προεδρου τους καθως αυτο μπορει να αλλαξει απονστιγμη σε στιγμη. Αυτη τη στιγμη ομως δεν ειανι μεσα στο στο παιχνιδι. Η καλυτερη προσφορα που του κανανε ηταν 4,8 εκ. Δολλαρια Με τα μπονους .
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοιτα εγω μετεφερα μια πληροφορια πιθανον πιο εγκυρη ακπο καθε αλλη πηγη που θα βρεις μεσα απο την Χαποελ. Αλλα οντως ισχυει αυτο που λες. Ο τρελαρας θελει να τον κανει το προσωπο της ομαδας. Αυτη τη δεδομενη στιγμη ομως εχει αποσυρθει. Μπορει αυριο να σηκωσει τηλεφωνακι στον κρεσπο και να του πει 6 θες παιδι μου παρε 7 τα 6 που θες και 1 να πιες ενα καφε απο μενα.j-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 11, 2025 1:38 pmAποκλειεται να εχει αποσυρθει η Χαποελ, πρεπει να ειναι η ονειρωξη του προεδρου τους ο Μισιτς.Christofis έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 11, 2025 1:36 pmΗ χαποελ εχει αποσυρθει. Αυτο ενημερωθηκα παιδια. Απλα κραταω μικρο καλαθι λογω του προεδρου τους καθως αυτο μπορει να αλλαξει απονστιγμη σε στιγμη. Αυτη τη στιγμη ομως δεν ειανι μεσα στο στο παιχνιδι. Η καλυτερη προσφορα που του κανανε ηταν 4,8 εκ. Δολλαρια Με τα μπονους .
Παντως η αισιοδοξια μου ξεκιναει και
Μειωνεται οσο περνανε οι μερες
0
- j-kidd13
- Reactions: 1744
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοιτα ποιο εγκυρη πηγη ειναι η να ξερεις τον προεδρο της Χαποελ,η τον μανατζερ του Μισιτς,η τον ιδιο τον Μισιτς!Αλλιως δεν υπαρχουν "εγκυρες" πηγεςChristofis έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 11, 2025 1:50 pmΚοιτα εγω μετεφερα μια πληροφορια πιθανον πιο εγκυρη ακπο καθε αλλη πηγη που θα βρεις μεσα απο την Χαποελ. Αλλα οντως ισχυει αυτο που λες. Ο τρελαρας θελει να τον κανει το προσωπο της ομαδας. Αυτη τη δεδομενη στιγμη ομως εχει αποσυρθει. Μπορει αυριο να σηκωσει τηλεφωνακι στον κρεσπο και να του πει 6 θες παιδι μου παρε 7 τα 6 που θες και 1 να πιες ενα καφε απο μενα.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
Το εχω ξαναπει. Ο διευθυντης μου στο Ισραηλ, με τονν οποιο εχω πολυ καλη φιλια ειναι μεσα στο διοικητικο συμβουλιο της Χαποελ. Ε ποιο εγκυρη πηγη ειναινο ιδιος ο προεδρος οντως.j-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 11, 2025 1:53 pmΚοιτα ποιο εγκυρη πηγη ειναι η να ξερεις τον προεδρο της Χαποελ,η τον μανατζερ του Μισιτς,η τον ιδιο τον Μισιτς!Αλλιως δεν υπαρχουν "εγκυρες" πηγεςChristofis έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 11, 2025 1:50 pm
Κοιτα εγω μετεφερα μια πληροφορια πιθανον πιο εγκυρη ακπο καθε αλλη πηγη που θα βρεις μεσα απο την Χαποελ. Αλλα οντως ισχυει αυτο που λες. Ο τρελαρας θελει να τον κανει το προσωπο της ομαδας. Αυτη τη δεδομενη στιγμη ομως εχει αποσυρθει. Μπορει αυριο να σηκωσει τηλεφωνακι στον κρεσπο και να του πει 6 θες παιδι μου παρε 7 τα 6 που θες και 1 να πιες ενα καφε απο μενα.
4
4

- golitog7
- Reactions: 1918
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Προσωπική μου άποψη είναι ότι οι μεγάλες ομάδες δεν θα πρέπει να ασχολούνται με τέτοιους παίκτες. Δεν εννοώ ότι είναι κακός ο Μίσιτς ως χαρακτήρας, απλά όταν η υπόθεση ενός παίκτη τραβάει σε σίριαλ πρέπει να κόβεις μαχαίρι. Μπορείς να κάνεις μία συγκεκριμένη πρόταση με συγκεκριμένη διορία. Αν δεν απαντήσει μέχρι τότε φινίτο, δεν ξανασχολούμαστε. Είναι ακριβώς η ίδια τακτική που πρέπει να ακολουθούμε και με τις γυναίκες. Μπορεί να ακούγεται λίγο κουτό αυτό που λέγανε οι Αφοι, ότι δεν μπαίνουμε σε πλειστηριασμούς αλλά εμένα με βρίσκει σύμφωνο. Σε βάθος χρόνου πιστεύω έχεις περισσότερα να κερδίσεις παρά να χάσεις.
Δεν είναι μομφή προς την ΚΑΕ το σχόλιο μου διότι δεν ξέρω αν ασχολούνται στα αλήθεια. Μπορεί όντως να κάνανε μία πρόταση και να αποσύρθηκαν μετά. Γενικά δεν πιστεύω κανέναν πλέον.
Δεν είναι μομφή προς την ΚΑΕ το σχόλιο μου διότι δεν ξέρω αν ασχολούνται στα αλήθεια. Μπορεί όντως να κάνανε μία πρόταση και να αποσύρθηκαν μετά. Γενικά δεν πιστεύω κανέναν πλέον.
4
4

- shaq7
- Reactions: 7080
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Πάντως επαγγελματίες είναι οι παίκτες εδώ ο σασα και ο μιλου χρησιμοποιούν τον παο για να πάρουν περισσότερα..και με φουρνιε πέρσι πολλοί λέγαν φτάσαμε Αύγουστο και ακόμα να υπογράψει και τέτοια και στην ουσία καν δεν είχαμε διαπραγματευτεί..
Ας του αφήσουμε μια πρόταση κοντά στα 4 και ας του δώσουν διορία μια βδομάδα
Ας του αφήσουμε μια πρόταση κοντά στα 4 και ας του δώσουν διορία μια βδομάδα
1
1

- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1077
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0