Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1234
- Προειδοποιήσεις:
0
σαν να λεμε ή ξερω ή δεν ξερω ...πολυ βαθια σκεψη τοσο βαθια που κανονικα πρεπει να του παρουν πισω ο,τι τιτλους σπουδων εχει απο απολυτηριο γυμνασιου και πανω ...SteveNashidis έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 11, 2025 4:44 pmΓια Αντεμπαγιο στον Ολυμπιακό λέει. Όχι για Μισιτς.
![]()
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
- Προειδοποιήσεις:
0
οσο πιο συχνα ανεβαινουν φωτο της "κοιλιας " (που μεταξυ μας με τρεις βδομαδες διατροφη γινεται φλατ ) τοσο πιο κοντα ειναι ,λεω εγωshaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 11, 2025 4:45 pmδεν σας κανει εντυπωση οτι ταυτοχρονα 2 ομαδες βγηκαν απο την διεκδικηση?τι κανει νιαου ειναι αυτο..αν και η χαποελ εγω θεωρω οτι βγηκε αποταν πηρε τον κρις τζοουνς.Ειδικα αν ισχυει αυτο που μου ειπαν για σασα οτι τον ρωτησαν αν εχει προβλημα να παιρνει λιγοτερα και ειπε οχι τοτε κοντευουμε να συναντηθουμε στο ποσο με τον μισιτς κοντα στα 4.
3
3

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

-
- Reactions: 30
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2349
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- kein
- Reactions: 834
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με εντελώς ειλικρινή διάθεση, χωρίς ίχνος τρολαρίσματος, το φόρουμ τελευταία είναι σε μια φάση περίεργη. Καινούργια μέλη με το καλημέρα επιθετικοί, με το καλημέρα ινσάιντεριλίκια με άποψη και στόμφο, και γενικά μια τοξική περιρρέουσα ατμόσφαιρα : από την μία κόκκινος κρύος ιδρώτας για την την πράσινη μπόμπα (βλέπε Γιόνας) και από την άλλη πράσινος κρύος ιδρώτας για την αντίστοιχή κόκκινη (βλέπε Βασίλιε). Βάλε και λίγο από ΣΕΦ-ΟΑΚΑ, ποιος την έχει μεγαλύτερη (τη δόμηση και την εμπορική εκμετάλλευση) και έτσι κάπως δένει το γλυκό. Νομίζω ότι υπαρχει κάποια ανοχή γενικά από το μοντερεσιον, ίσως γιατί σφίξαν οι ζέστες και κάποιους τους επηρεάζει περισσότεροCoach Periklis έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 11, 2025 6:59 pmΩς πότε θα ανεχόμαστε ποστ με ανελέητη καυλαντα χωρίς ουσία ;
Έχουμε που έχουμε τη Μιτσιτσιαδα

5
5

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- kite26
- Reactions: 1258
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ή να είσαι πολύ τυχερός. Αλλά για πόσο; Χρειάζεται μάτι γερακίσιο.τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 11, 2025 6:07 pmαυτην την τακτικη εφαρμοσατε προπερσι και η καταληξη ηταν ο σικμα και ο μπραζεσκιςgolitog7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 11, 2025 2:08 pmΠροσωπική μου άποψη είναι ότι οι μεγάλες ομάδες δεν θα πρέπει να ασχολούνται με τέτοιους παίκτες. Δεν εννοώ ότι είναι κακός ο Μίσιτς ως χαρακτήρας, απλά όταν η υπόθεση ενός παίκτη τραβάει σε σίριαλ πρέπει να κόβεις μαχαίρι. Μπορείς να κάνεις μία συγκεκριμένη πρόταση με συγκεκριμένη διορία. Αν δεν απαντήσει μέχρι τότε φινίτο, δεν ξανασχολούμαστε. Είναι ακριβώς η ίδια τακτική που πρέπει να ακολουθούμε και με τις γυναίκες. Μπορεί να ακούγεται λίγο κουτό αυτό που λέγανε οι Αφοι, ότι δεν μπαίνουμε σε πλειστηριασμούς αλλά εμένα με βρίσκει σύμφωνο. Σε βάθος χρόνου πιστεύω έχεις περισσότερα να κερδίσεις παρά να χάσεις.
Δεν είναι μομφή προς την ΚΑΕ το σχόλιο μου διότι δεν ξέρω αν ασχολούνται στα αλήθεια. Μπορεί όντως να κάνανε μία πρόταση και να αποσύρθηκαν μετά. Γενικά δεν πιστεύω κανέναν πλέον.
δυστυχως οταν θες να κανεις μεταγραφη με μεγαλο ονομα πρεπει να χορεψεις στον χορο
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- nikolas_asteri
- Reactions: 3346
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε είναι και ψιλονεκρή περίοδος. Μην είστε υπερβολικοί. Περιμένουμε 1-2 μεταγραφές, άντε και το γηπεδικό του Ολυμπιακού και αυτά, γιοκ. Πόση ανάλυση να γίνει για το αν χωράει ο Μίσιτς και αν ο Μπαρτζώκας πήγε Βέγκας για παίκτες ή μάνατζερ; Μέχρι να αρχίσουν οι αγώνες της Εθνικής υπάρχει το summer league (και το αντίστοιχο τόπικ) αλλά ο περισσότερος κόσμος είναι οπαδός της ομάδας πρώτα και δεν παρακολουθεί μπάσκετ γενικά. Το τόπικ εκεί (που θα μπορούσε να γίνει μπασκετική συζήτηση) είναι νεκρό.
0

- kite26
- Reactions: 1258
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μίσιτς είναι η mystery σως μας!Coach Periklis έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 11, 2025 6:59 pmΩς πότε θα ανεχόμαστε ποστ με ανελέητη καυλαντα χωρίς ουσία ;
Έχουμε που έχουμε τη Μιτσιτσιαδα
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 1499
- Προειδοποιήσεις:
3
- shaq7
- Reactions: 7105
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
το περιεργο ειναι οτι ενω το τοπικ του σαμερ λιγκ ειναι νεκρο...αν βγει φημη κλεινει κιτον γουοαλας ο ολυμπιακος το μισο φορουμ ξερει μεχρι και τι βρακι φοραει..μου χει κανει εντυπωσηnikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 11, 2025 7:17 pmΕ είναι και ψιλονεκρή περίοδος. Μην είστε υπερβολικοί. Περιμένουμε 1-2 μεταγραφές, άντε και το γηπεδικό του Ολυμπιακού και αυτά, γιοκ. Πόση ανάλυση να γίνει για το αν χωράει ο Μίσιτς και αν ο Μπαρτζώκας πήγε Βέγκας για παίκτες ή μάνατζερ; Μέχρι να αρχίσουν οι αγώνες της Εθνικής υπάρχει το summer league (και το αντίστοιχο τόπικ) αλλά ο περισσότερος κόσμος είναι οπαδός της ομάδας πρώτα και δεν παρακολουθεί μπάσκετ γενικά. Το τόπικ εκεί (που θα μπορούσε να γίνει μπασκετική συζήτηση) είναι νεκρό.

4
4

- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1081
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0