Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7115
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 12, 2025 12:03 pm

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:26 am

By the way, ο Κιναν Έβανς ανέβασε βιντεάκι να κάνει προπόνηση με βάρη, τον βλέπω σε beast mode του χρόνου.
Ψάχνω και εγώ το ινστα του να δω εκεί να κάνει σκληρή προπόνηση τίποτα squat deadlift κτλ και απλά έχει ανεβάσει ένα 5 δευτερολέπτων στορυ να περνάει ένα κετλ μπελ κάτω από τα πόδια.. :lol:

Τις μεταγραφές ο σκηνδιλιας τις κάνει που είναι Ελλάδα

0
Erether

junior
Reactions: 116
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Σάβ Ιούλ 12, 2025 12:21 pm

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 11:57 am
Heisenberg έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 10:36 am

ποιο ειναι το παραξενο σε ολο αυτο?
Η ανακοινωση παικτη δεν απαιτει το προπονητικο επιτελειο να ειναι παρων στην Ελλαδα, ουτε πρεπει σονι και ντε να συμπτυχθεί σε μια συνεντευξη τυπου που δεν αφορα τα μεταγραφικα αλλα το γηπεδο. αν κλεισει και ανακοινωθει η επισημη παρουσιαση μπορει να γινει πιο μετα σε ξεχωριστη ημερομηνια.
Το λογικό θα ήταν ο παίκτης να ανακοινωθεί στην συνέντευξη τύπου αν είχε ήδη κλείσει, διότι πρόκειται και για επικοινωνιακή βόμβα.

Εδώ έκαναν πέρυσι ολόκληρη συνέντευξη για τον Σάσα, υπάρχει δλδ ιστορικό προηγούμενο.

Μιλάμε για μια απόκληρη 3-4 ημερών, εφόσον είχαν πρόθεση να κάνουν συνέντευξη τύπου για να ανακοινώσουν την χορηγία, θα μπορούσαν να τα κάνουν και τα δυο μαζί ως επίδειξη δύναμης.

Αυτό είναι και το λογικό δλδ. Ο Μισιτς δεν είναι παίκτης σειράς για να ανακοινωθεί όπως οι υπόλοιποι με ένα :welcome: σαν να μην τρέχει τίποτα.

Αυτό με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο παίκτης δεν έχει κλείσει ακόμα. Τώρα το τι θα γίνει σε 15 μέρες ή ένα μήνα δεν το γνωρίζω.
Αυτη τη στιγμη ο Μισιτς εχει ενα συμβολαιο στην Αμερικη, ετσι; Μονο προφορικα μπορει να συμφωνησει και επουδενι να βγει κατι επισημο στη δημοσιοτητα.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Ιούλ 12, 2025 12:22 pm

τι συμβολαιο εχει ο μισιτς?αφου τον διωξανε οι μπακς καμια βδομαδα πριν.

1
1 Εικόνα
Dimmitz

euroleague
Reactions: 889
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 12, 2025 12:30 pm

shaq7 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

By the way, ο Κιναν Έβανς ανέβασε βιντεάκι να κάνει προπόνηση με βάρη, τον βλέπω σε beast mode του χρόνου.
Ψάχνω και εγώ το ινστα του να δω εκεί να κάνει σκληρή προπόνηση τίποτα squat deadlift κτλ και απλά έχει ανεβάσει ένα 5 δευτερολέπτων στορυ να περνάει ένα κετλ μπελ κάτω από τα πόδια.. :lol:

Ε εντάξει, εγώ που το είδα από τον καναπέ μου μου φάνηκε σκληρή προπόνηση! :roofl:

Σημασία έχει ότι ο παίκτης προπονείται Ιούλιο μήνα και δεν πίνει μπύρες σε καμία παραλία.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Ιούλ 12, 2025 12:38 pm

fun fact ο γκατζουλης εχει βαλει τους παικτες να γραφουν τις προπονησεις που τους βαζει σε βιντεο και να του τις στελνουν :D καποιον ρεπορτερ ακουσα να το λεει αλλα δεν θυμαμαι ποιος.

0
Jeight

senior
Reactions: 417
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Σάβ Ιούλ 12, 2025 12:39 pm

Ο Μιλου δεν θα χει σημα εκει που ειναι

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Ιούλ 12, 2025 12:41 pm

ο μιλου ειχε ανεβασει μια προπονηση στο ινστα με φανελα τσσκα..μαλλον ηταν πλανα αρχειου :lol:

0
Rivers15

junior
Reactions: 142

Επειδη δεν πιστευω πως ο Μισιτς ταιριαζει με το ροστερ κ κυριως με το παιχνιδι του Μπαρτζωκα κ επομενως δυσκολευομαι να πιστεψω πως θα ερθει (εκτος αν παμε σε μεταγραφη διοικησης και οχι προπονητη), εχει κανει κανεις την ερευνα του για τι αλλες επιλογες υπαρχουν για PG απο παικτες που εχουν ξεχωρισει στο eurocup ή δυνητικους free agents στο nba? Απο euroleague δεν νομιζω πως υπαρχει πλεον καποιος εκτος αν πανε να πληρωσουν κανα buy out ή να κανουν καμια ανταλλαγη με τον πετρουσεφ.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Ιούλ 12, 2025 12:51 pm

παντως ο κετα που κοιταζα δεν εχει εγγυημενο συμβολαιο και παιρνει 1εκ δολ μεικτα..προφανως ολα δειχνουν οτι θα τον κρατησουν οι σελτικς (ενω και αλλες ομαδες νβα θα ενδιαφερθουν)αλλα δεν μου ακουγεται ασχημη ιδεα να κανει επαφη ο μπαρτζω σε περιπτωση που γινει κανα αστειο να χει το προβαδισμα..

αν ισχυουν τα ονοματα που κοιταμε παντως..και τζοουνς αψου κετα κτλ..κατι καλο παμε να φερουμε.

1
1 Εικόνα
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1431
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιούλ 12, 2025 1:04 pm

Rivers15 έγραψε:
Επειδη δεν πιστευω πως ο Μισιτς ταιριαζει με το ροστερ κ κυριως με το παιχνιδι του Μπαρτζωκα κ επομενως δυσκολευομαι να πιστεψω πως θα ερθει (εκτος αν παμε σε μεταγραφη διοικησης και οχι προπονητη), εχει κανει κανεις την ερευνα του για τι αλλες επιλογες υπαρχουν για PG απο παικτες που εχουν ξεχωρισει στο eurocup ή δυνητικους free agents στο nba? Απο euroleague δεν νομιζω πως υπαρχει πλεον καποιος εκτος αν πανε να πληρωσουν κανα buy out ή να κανουν καμια ανταλλαγη με τον πετρουσεφ.
αυτος εδω ειναι η καλυτερη επιλογη απο FA. 1,91 αψογος χειριστης,πολυ καλος αμυντικος και εχει και σκορινγκ. οτι πρεπει φιτ για ολυμπιακο.25 χρονων και με χαμηλο συμβολαιο.

5
2 Εικόνα 3 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1234

Σάβ Ιούλ 12, 2025 1:08 pm

shaq7 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

δεν ειχα σε μεγαλη υποληψη την προπονηση με κετλ μπελ μεχρι που δοκιμασα κι αλλαξα γνωμη αμεσως ...γενικα νομιζω οτι ο τροπος προπονησης τους δεν ειναι ο κλασικος γυμναστηριακος , δεν νομιζω δηλαδη να δεις πολλους μπασκετμπολιστες να βαζουν βαρια σκουοτ η ντεντλιφτ στο προγραμμα τους ,ισως γιατι δεν θελουν να "σφιξουν " πολυ.

1
1 Εικόνα
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Ιούλ 12, 2025 1:16 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 1:08 pm
shaq7 έγραψε:

δεν ειχα σε μεγαλη υποληψη την προπονηση με κετλ μπελ μεχρι που δοκιμασα κι αλλαξα γνωμη αμεσως ...γενικα νομιζω οτι ο τροπος προπονησης τους δεν ειναι ο κλασικος γυμναστηριακος , δεν νομιζω δηλαδη να δεις πολλους μπασκετμπολιστες να βαζουν βαρια σκουοτ η ντεντλιφτ στο προγραμμα τους ,ισως γιατι δεν θελουν να "σφιξουν " πολυ.
κανουν και απο αυτα αλλα γενικα εχουν πολυ διαφορετικη προπονηση απο αυτην που κανουν αλλοι αθλητες..εχει κατι βιντεακια στο youtube με προπονησεις απο λεμπρον ντονσιτς κτλ..μεχρι και του φουρνιε ειχα δει..γενικα δεν βαζουν πολλα κιλα (εκτος και προπονειται τωρα ο σακιλ ονιλ) και κανουν κινησεις που κανουν μεσα στους αγωνες αλλα με αντισταση.Και ο εβανς τωρα απλα αντι για μπαλα περναγε ενα 5κιλο? κετλ μπελ κατω απο τα ποδια.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

a1greece
Reactions: 768

Heisenberg έγραψε:
Rivers15 έγραψε:
αυτος εδω ειναι η καλυτερη επιλογη απο FA. 1,91 αψογος χειριστης,πολυ καλος αμυντικος και εχει και σκορινγκ. οτι πρεπει φιτ για ολυμπιακο.25 χρονων και με χαμηλο συμβολαιο.

από όλα τα βίντεο παικτών που έχω δει εδώ μέσα αυτόν τον έχω αγαπήσει περισσότερο απ' όλους <3

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Ιούλ 12, 2025 1:24 pm

τον μπατλερ παντως αν τον παρεις στηριζεσαι να σου βγει ο εβανς..δεν ειναι οτι θα καιει η μπαλα και θα πεις δεν φοβαμαι τιποτα εχω τον μπατλερ μεσα.Δεν τον εχω δει ποτε ματς μην παρεξηγηθω,αλλα εμενα δεν μου γεμιζει το ματι για αυτο που θελουμε παροτι μια χαρα παικτης φαινεται οπως και ο γουαλας..απλα εγω αυτους θα τους εφερνα για αλλαγη και οχι βασικους.

εδω και μια 5ετια στα φ4 ο ασσος μας δεν βλεπεται ..θελω κατι σιγουρο.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Σάβ Ιούλ 12, 2025 1:26 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1431
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιούλ 12, 2025 1:25 pm

yawn.brigade έγραψε:
Heisenberg έγραψε:

από όλα τα βίντεο παικτών που έχω δει εδώ μέσα αυτόν τον έχω αγαπήσει περισσότερο απ' όλους <3
αν μου εφερνε εναν τετοιο Pg και εναν δυναμιτη ψηλο θα ημασταν μια χαρα. με το οποιο ρισκο...

3
3 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”