Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 116
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτη τη στιγμη ο Μισιτς εχει ενα συμβολαιο στην Αμερικη, ετσι; Μονο προφορικα μπορει να συμφωνησει και επουδενι να βγει κατι επισημο στη δημοσιοτητα.Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 11:57 amΤο λογικό θα ήταν ο παίκτης να ανακοινωθεί στην συνέντευξη τύπου αν είχε ήδη κλείσει, διότι πρόκειται και για επικοινωνιακή βόμβα.Heisenberg έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 10:36 am
ποιο ειναι το παραξενο σε ολο αυτο?
Η ανακοινωση παικτη δεν απαιτει το προπονητικο επιτελειο να ειναι παρων στην Ελλαδα, ουτε πρεπει σονι και ντε να συμπτυχθεί σε μια συνεντευξη τυπου που δεν αφορα τα μεταγραφικα αλλα το γηπεδο. αν κλεισει και ανακοινωθει η επισημη παρουσιαση μπορει να γινει πιο μετα σε ξεχωριστη ημερομηνια.
Εδώ έκαναν πέρυσι ολόκληρη συνέντευξη για τον Σάσα, υπάρχει δλδ ιστορικό προηγούμενο.
Μιλάμε για μια απόκληρη 3-4 ημερών, εφόσον είχαν πρόθεση να κάνουν συνέντευξη τύπου για να ανακοινώσουν την χορηγία, θα μπορούσαν να τα κάνουν και τα δυο μαζί ως επίδειξη δύναμης.
Αυτό είναι και το λογικό δλδ. Ο Μισιτς δεν είναι παίκτης σειράς για να ανακοινωθεί όπως οι υπόλοιποι με ένασαν να μην τρέχει τίποτα.
Αυτό με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο παίκτης δεν έχει κλείσει ακόμα. Τώρα το τι θα γίνει σε 15 μέρες ή ένα μήνα δεν το γνωρίζω.
0
-
- Reactions: 889
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε εντάξει, εγώ που το είδα από τον καναπέ μου μου φάνηκε σκληρή προπόνηση!

Σημασία έχει ότι ο παίκτης προπονείται Ιούλιο μήνα και δεν πίνει μπύρες σε καμία παραλία.
2
2

-
- Reactions: 142
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Επειδη δεν πιστευω πως ο Μισιτς ταιριαζει με το ροστερ κ κυριως με το παιχνιδι του Μπαρτζωκα κ επομενως δυσκολευομαι να πιστεψω πως θα ερθει (εκτος αν παμε σε μεταγραφη διοικησης και οχι προπονητη), εχει κανει κανεις την ερευνα του για τι αλλες επιλογες υπαρχουν για PG απο παικτες που εχουν ξεχωρισει στο eurocup ή δυνητικους free agents στο nba? Απο euroleague δεν νομιζω πως υπαρχει πλεον καποιος εκτος αν πανε να πληρωσουν κανα buy out ή να κανουν καμια ανταλλαγη με τον πετρουσεφ.
0
- shaq7
- Reactions: 7115
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
παντως ο κετα που κοιταζα δεν εχει εγγυημενο συμβολαιο και παιρνει 1εκ δολ μεικτα..προφανως ολα δειχνουν οτι θα τον κρατησουν οι σελτικς (ενω και αλλες ομαδες νβα θα ενδιαφερθουν)αλλα δεν μου ακουγεται ασχημη ιδεα να κανει επαφη ο μπαρτζω σε περιπτωση που γινει κανα αστειο να χει το προβαδισμα..
αν ισχυουν τα ονοματα που κοιταμε παντως..και τζοουνς αψου κετα κτλ..κατι καλο παμε να φερουμε.
αν ισχυουν τα ονοματα που κοιταμε παντως..και τζοουνς αψου κετα κτλ..κατι καλο παμε να φερουμε.
1
1

-
- Reactions: 1431
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
αυτος εδω ειναι η καλυτερη επιλογη απο FA. 1,91 αψογος χειριστης,πολυ καλος αμυντικος και εχει και σκορινγκ. οτι πρεπει φιτ για ολυμπιακο.25 χρονων και με χαμηλο συμβολαιο.Rivers15 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 12:41 pmΕπειδη δεν πιστευω πως ο Μισιτς ταιριαζει με το ροστερ κ κυριως με το παιχνιδι του Μπαρτζωκα κ επομενως δυσκολευομαι να πιστεψω πως θα ερθει (εκτος αν παμε σε μεταγραφη διοικησης και οχι προπονητη), εχει κανει κανεις την ερευνα του για τι αλλες επιλογες υπαρχουν για PG απο παικτες που εχουν ξεχωρισει στο eurocup ή δυνητικους free agents στο nba? Απο euroleague δεν νομιζω πως υπαρχει πλεον καποιος εκτος αν πανε να πληρωσουν κανα buy out ή να κανουν καμια ανταλλαγη με τον πετρουσεφ.
5
2
3

-
- Reactions: 1234
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν ειχα σε μεγαλη υποληψη την προπονηση με κετλ μπελ μεχρι που δοκιμασα κι αλλαξα γνωμη αμεσως ...γενικα νομιζω οτι ο τροπος προπονησης τους δεν ειναι ο κλασικος γυμναστηριακος , δεν νομιζω δηλαδη να δεις πολλους μπασκετμπολιστες να βαζουν βαρια σκουοτ η ντεντλιφτ στο προγραμμα τους ,ισως γιατι δεν θελουν να "σφιξουν " πολυ.
1
1

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
κανουν και απο αυτα αλλα γενικα εχουν πολυ διαφορετικη προπονηση απο αυτην που κανουν αλλοι αθλητες..εχει κατι βιντεακια στο youtube με προπονησεις απο λεμπρον ντονσιτς κτλ..μεχρι και του φουρνιε ειχα δει..γενικα δεν βαζουν πολλα κιλα (εκτος και προπονειται τωρα ο σακιλ ονιλ) και κανουν κινησεις που κανουν μεσα στους αγωνες αλλα με αντισταση.Και ο εβανς τωρα απλα αντι για μπαλα περναγε ενα 5κιλο? κετλ μπελ κατω απο τα ποδια.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 1:08 pmδεν ειχα σε μεγαλη υποληψη την προπονηση με κετλ μπελ μεχρι που δοκιμασα κι αλλαξα γνωμη αμεσως ...γενικα νομιζω οτι ο τροπος προπονησης τους δεν ειναι ο κλασικος γυμναστηριακος , δεν νομιζω δηλαδη να δεις πολλους μπασκετμπολιστες να βαζουν βαρια σκουοτ η ντεντλιφτ στο προγραμμα τους ,ισως γιατι δεν θελουν να "σφιξουν " πολυ.
1
1

- yawn.brigade
- Reactions: 768
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
από όλα τα βίντεο παικτών που έχω δει εδώ μέσα αυτόν τον έχω αγαπήσει περισσότερο απ' όλους <3Heisenberg έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 1:04 pmαυτος εδω ειναι η καλυτερη επιλογη απο FA. 1,91 αψογος χειριστης,πολυ καλος αμυντικος και εχει και σκορινγκ. οτι πρεπει φιτ για ολυμπιακο.25 χρονων και με χαμηλο συμβολαιο.Rivers15 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 12:41 pmΕπειδη δεν πιστευω πως ο Μισιτς ταιριαζει με το ροστερ κ κυριως με το παιχνιδι του Μπαρτζωκα κ επομενως δυσκολευομαι να πιστεψω πως θα ερθει (εκτος αν παμε σε μεταγραφη διοικησης και οχι προπονητη), εχει κανει κανεις την ερευνα του για τι αλλες επιλογες υπαρχουν για PG απο παικτες που εχουν ξεχωρισει στο eurocup ή δυνητικους free agents στο nba? Απο euroleague δεν νομιζω πως υπαρχει πλεον καποιος εκτος αν πανε να πληρωσουν κανα buy out ή να κανουν καμια ανταλλαγη με τον πετρουσεφ.
2
2

- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
τον μπατλερ παντως αν τον παρεις στηριζεσαι να σου βγει ο εβανς..δεν ειναι οτι θα καιει η μπαλα και θα πεις δεν φοβαμαι τιποτα εχω τον μπατλερ μεσα.Δεν τον εχω δει ποτε ματς μην παρεξηγηθω,αλλα εμενα δεν μου γεμιζει το ματι για αυτο που θελουμε παροτι μια χαρα παικτης φαινεται οπως και ο γουαλας..απλα εγω αυτους θα τους εφερνα για αλλαγη και οχι βασικους.
εδω και μια 5ετια στα φ4 ο ασσος μας δεν βλεπεται ..θελω κατι σιγουρο.
εδω και μια 5ετια στα φ4 ο ασσος μας δεν βλεπεται ..θελω κατι σιγουρο.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Σάβ Ιούλ 12, 2025 1:26 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Reactions: 1431
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
αν μου εφερνε εναν τετοιο Pg και εναν δυναμιτη ψηλο θα ημασταν μια χαρα. με το οποιο ρισκο...yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 1:16 pmαπό όλα τα βίντεο παικτών που έχω δει εδώ μέσα αυτόν τον έχω αγαπήσει περισσότερο απ' όλους <3Heisenberg έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 1:04 pm
αυτος εδω ειναι η καλυτερη επιλογη απο FA. 1,91 αψογος χειριστης,πολυ καλος αμυντικος και εχει και σκορινγκ. οτι πρεπει φιτ για ολυμπιακο.25 χρονων και με χαμηλο συμβολαιο.
3
3