ΒουΤσεβιτς, αδερφέ. Άλλος ο Βουτσεβιτς, άλλος ο ΒουκσεβιτςChristofis έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:14 amΔεν ειναι απλα καλη περιπτωση ειναινη καλυτερη περιπτωση. Καλυτερη και απο Βουκσεβιτς ή Βαλατσιουνας στο θεμα τι χρειαζονται και οι δυο αινωνιοι και ας μην ειναι τοσο μεγαλο ονομα οσο εκεινοι. Ο τυπος ειναι τεραστιος 2.13 με ανοιγμα χεριων πανω απο 2,20, ποδια ελατηρια και βλεπει γηπεδο. Αν ερχοταν θα ηταν μεταγραφη απο αλλον πλανητη και κυριως ουσιας. Αλλα εχει δυο χρονια συμβολαιο αρα δεν ξερω γιατι τον σχολιαζουμε καν, ας τον κρατησουμε για το θρεντ των μεταγραφων του 2027-28John Constantine έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 5:59 am
Δυστυχώς μάλλον έχεις δίκιο. Συγκλονιστική περίπτωση, μακάρι να ερχόταν έστω και για μια χρονιά. Έχει δει κανείς τίποτε να γράφεται για αυτόν, πέρα από την υποτιθέμενη συνάντηση με μπαρτζώκα;
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 152
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 1431
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
σορρυ αλλα υπαρχει μια στοιχειωδη διαφορα των 2 παικτων. ο Μπατλερ ειναι 2 σκαλες καλυτερος.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 1:24 pmτον μπατλερ παντως αν τον παρεις στηριζεσαι να σου βγει ο εβανς..δεν ειναι οτι θα καιει η μπαλα και θα πεις δεν φοβαμαι τιποτα εχω τον μπατλερ μεσα.Δεν τον εχω δει ποτε ματς μην παρεξηγηθω,αλλα εμενα δεν μου γεμιζει το ματι για αυτο που θελουμε παροτι μια χαρα παικτης φαινεται οπως και ο γουαλας..απλα εγω αυτους θα τους εφερνα για αλλαγη και οχι βασικους.
εδω και μια 5ετια στα φ4 ο ασσος μας δεν βλεπεται ..θελω κατι σιγουρο.
0
- shaq7
- Reactions: 7149
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ναι οκ δεν ξερω κανεναν απο τους 2 εγω..οτι εχω δει απο βιντεακιαHeisenberg έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 1:30 pmσορρυ αλλα υπαρχει μια στοιχειωδη διαφορα των 2 παικτων. ο Μπατλερ ειναι 2 σκαλες καλυτερος.
0
-
- Reactions: 1432
- Προειδοποιήσεις:
0
O γουαλας ειναι ωραιος παικτης για τον Μπατλερ δεν εχω σαφη εικονα, απο τα βιντεο φαινεται πολω ωραιος. Το θεμα οτι και οι δυο δεν θα ειναι αυτονπου θελουμε φετος. Δηλαδη ενας γκαρντ που δεν θα κανει κακακια στα δυσκολα διπλα στον
Φουρνιε που το εχει αποδειξει ο ανθρωπος πως ειναινο μονος που δεν μασαει τιποτα απο το ροστερ μας. Ειναι δυσκολο αυτο να το δεις απο παικτη που παιζει πρωτη φορα σε διοργανωσεις Fiba (οχι ευρωπαιος δηλαδη) και ειδικα ευρωλιγκα. Ακομη και ο Ναν προπερσι ειχε τον σλουκα σε δαιμονιωδη κατασταση να αποφασιζει οταν εκαιγε η μπαλα. Ο λαρκιν ειχε κανει αγροτικο στη μπασκονια, πιο παλια ο γουοναμεικερ σε γαλατασαραι, ο γκραντ σε αρμανι και γαλατα. Αν εχουμε υπομονη μαζι τους για μια χρονια τοτε ναι ισως καλυτερη περιπτωση και απο μισιτς καθως δινεται χρονος στον εβανς, ρολος στον ντορσει και Λι, μεγαλυτερη ανεση να ψωνισεις στους ψηλους. Επειδη ομως μετα απο 4 φαιναλ φορ νομιζω δεν εχει κανενας αυτην την υπομονη
Φουρνιε που το εχει αποδειξει ο ανθρωπος πως ειναινο μονος που δεν μασαει τιποτα απο το ροστερ μας. Ειναι δυσκολο αυτο να το δεις απο παικτη που παιζει πρωτη φορα σε διοργανωσεις Fiba (οχι ευρωπαιος δηλαδη) και ειδικα ευρωλιγκα. Ακομη και ο Ναν προπερσι ειχε τον σλουκα σε δαιμονιωδη κατασταση να αποφασιζει οταν εκαιγε η μπαλα. Ο λαρκιν ειχε κανει αγροτικο στη μπασκονια, πιο παλια ο γουοναμεικερ σε γαλατασαραι, ο γκραντ σε αρμανι και γαλατα. Αν εχουμε υπομονη μαζι τους για μια χρονια τοτε ναι ισως καλυτερη περιπτωση και απο μισιτς καθως δινεται χρονος στον εβανς, ρολος στον ντορσει και Λι, μεγαλυτερη ανεση να ψωνισεις στους ψηλους. Επειδη ομως μετα απο 4 φαιναλ φορ νομιζω δεν εχει κανενας αυτην την υπομονη
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Σάβ Ιούλ 12, 2025 1:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Προειδοποιήσεις:
0
Προφανως απο κεκτημενη ταχυτητα το εγραψα αλλα ειδατε το εγραψα με κς και οχι ξ για μην λετε οτι εχω κολληματαDante's Inferno έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 1:26 pmΒουΤσεβιτς, αδερφέ. Άλλος ο Βουτσεβιτς, άλλος ο ΒουκσεβιτςChristofis έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:14 am
Δεν ειναι απλα καλη περιπτωση ειναινη καλυτερη περιπτωση. Καλυτερη και απο Βουκσεβιτς ή Βαλατσιουνας στο θεμα τι χρειαζονται και οι δυο αινωνιοι και ας μην ειναι τοσο μεγαλο ονομα οσο εκεινοι. Ο τυπος ειναι τεραστιος 2.13 με ανοιγμα χεριων πανω απο 2,20, ποδια ελατηρια και βλεπει γηπεδο. Αν ερχοταν θα ηταν μεταγραφη απο αλλον πλανητη και κυριως ουσιας. Αλλα εχει δυο χρονια συμβολαιο αρα δεν ξερω γιατι τον σχολιαζουμε καν, ας τον κρατησουμε για το θρεντ των μεταγραφων του 2027-28
1
1

-
- Reactions: 1431
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
εγω απαντησα σε ρωτηση για τους FA και για καταλληλο φιτ γι αυτο ειπα τον Μπατλερ.Christofis έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 1:37 pmO γουαλας ειναι ωραιος παικτης για τον Μπατλερ δεν εχω σαφη εικονα, απο τα βιντεο φαινεται πολω ωραιος. Το θεμα οτι και οι δυο δεν θα ειναι αυτονπου θελουμε φετος. Δηλαδη ενας γκαρντ που δεν θα κανει κακακια στα δυσκολα διπλα στον
Τον μιτσιτς τον θελουμε για ολα αυτα που φερνει ως αξια και ηγετικα χαρακτηριστικα. οχι ως αγωνιστικό φιτ.
1
1

- berry
- Reactions: 2173
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Knicks
- Προειδοποιήσεις:
0
Δες τα λινκ στην υπογραφή μουRivers15 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 12:41 pmΕπειδη δεν πιστευω πως ο Μισιτς ταιριαζει με το ροστερ κ κυριως με το παιχνιδι του Μπαρτζωκα κ επομενως δυσκολευομαι να πιστεψω πως θα ερθει (εκτος αν παμε σε μεταγραφη διοικησης και οχι προπονητη), εχει κανει κανεις την ερευνα του για τι αλλες επιλογες υπαρχουν για PG απο παικτες που εχουν ξεχωρισει στο eurocup ή δυνητικους free agents στο nba? Απο euroleague δεν νομιζω πως υπαρχει πλεον καποιος εκτος αν πανε να πληρωσουν κανα buy out ή να κανουν καμια ανταλλαγη με τον πετρουσεφ.
Μαρεσουν Μόρις,Μπάτλερ,Πεϊν,Τζόζεφ
Και για ψηλοί
Μπραίαντ,Τζόουνς,Τσιμπουε,Ατσιουα,Μπιγιομπο
0
- shaq7
- Reactions: 7149
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο βετακης που εβγαλε πρωτος οτι εκανε πισω η φενερ λεει οτι δεν πιστευει οτι θα μπει η εφες για μισιτς..μαλιστα στο λαιβ ειχε πει πως δεν μπορει να φτασει τοσο ψηλα στα χρηματα κοιταει αλλους παικτες..
χαποελ ντουμπαι δεν θελει να παει ο μισιτς αποτι φαινεται..οποτε μονο εμεις μειναμε.
αλεξ λεν?οχι ρε συ μπερυ μακρια..ενας απο τους αλλους που ειπες ειμαστε κομπλε
χαποελ ντουμπαι δεν θελει να παει ο μισιτς αποτι φαινεται..οποτε μονο εμεις μειναμε.
αλεξ λεν?οχι ρε συ μπερυ μακρια..ενας απο τους αλλους που ειπες ειμαστε κομπλε
1
1

-
- Reactions: 890
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ νομίζω ότι αν το plan A είναι ο Μισιτς όταν σε κανά μήνα ρίξει το κασέ του, το plan B είναι να πάνε σε παίκτη τύπου Γουάλας, δλδ τίγκα αθλητικό με μέτρια playmaking skills και τίμιο τρίποντο.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 1:24 pmτον μπατλερ παντως αν τον παρεις στηριζεσαι να σου βγει ο εβανς..δεν ειναι οτι θα καιει η μπαλα και θα πεις δεν φοβαμαι τιποτα εχω τον μπατλερ μεσα.Δεν τον εχω δει ποτε ματς μην παρεξηγηθω,αλλα εμενα δεν μου γεμιζει το ματι για αυτο που θελουμε παροτι μια χαρα παικτης φαινεται οπως και ο γουαλας..απλα εγω αυτους θα τους εφερνα για αλλαγη και οχι βασικους.
εδω και μια 5ετια στα φ4 ο ασσος μας δεν βλεπεται ..θελω κατι σιγουρο.
Δεν νομίζω ότι θα φέρουμε από Αμερική κανέναν shooting first guard. Πιστεύω ότι ο Μπι πάει Βέγκας και για να κάνει συζητήσεις και να δείξει το prospect του Ολυμπιακού και σε κάποιο γκάρντ (εκτός από ψηλό).
Ίσως να είναι και ο ίδιος ο Γουάλας που ακούγεται ότι έχει προτεραιότητα το NBA και για Ευρώπη Εφές.
Θα πήγαινε μέχρι Βέγκας ο κόουτς μόνο για έναν παίκτη στα Σέντερ;
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
Μα ειναι ωραιος παικτης.Heisenberg έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 1:43 pmεγω απαντησα σε ρωτηση για τους FA και για καταλληλο φιτ γι αυτο ειπα τον Μπατλερ.Christofis έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 1:37 pmO γουαλας ειναι ωραιος παικτης για τον Μπατλερ δεν εχω σαφη εικονα, απο τα βιντεο φαινεται πολω ωραιος. Το θεμα οτι και οι δυο δεν θα ειναι αυτονπου θελουμε φετος. Δηλαδη ενας γκαρντ που δεν θα κανει κακακια στα δυσκολα διπλα στον
Τον μιτσιτς τον θελουμε για ολα αυτα που φερνει ως αξια και ηγετικα χαρακτηριστικα. οχι ως αγωνιστικό φιτ.
0
-
- Reactions: 1234
- Προειδοποιήσεις:
0