Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2351
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:56 pm

Ρίξε μια ζαριά καλή και για μένα βρε ζωή

Φουρνιε όπως είπε και ο συμφορουμιτης. Ευλογία για το κλαμπ

2
2 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Jeight

senior
Reactions: 419
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:59 pm

Coach Periklis έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:42 pm
Jeight έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:29 pm

Ο Σπανουλης βεβαια εχει να κερδισει ευρωλιγκα απο το 13, την ιδια χρονια με τον Μπαρτζωκα. Για να ξερουμε τι λεμε
Stam Tziant έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:17 pm

Για την ώρα κέρδισε ο Σάρας, οπότε κυνηγήστε... Σάρας καλύτερα
Για παίχτες μιλάμε όχι για προπονητές

Το σχόλιο έλεγε ακόμα ψάχνουμε τον επόμενο Σπανούλη. Ακόμα με τέτοιους παίκτες παίρνεις κούπες . Ο Σάρας είχε Χέιζ Ντέιβις , τοπ2 φόργουορντ της διοργάνωσης

Τέλος πάντων. Ο,τι νομίζει ο καθένας

Εγώ μετά την φετινή αποτυχία στο Φ4 θέλω να πιστεύω ότι είμαι πολύ συγκεκριμένος στο τι γράφω και πόσο συχνά το γράφω

Δεν με νοιάζει κανένα " όνομα " . Θέλω να μην ξαναδώ την ομάδα να μπαίνει στο παρκέ όπως μπήκε τα δύο τελευταία Φ4

Θέλει να το πετύχει με Μισιτς; Θέλει με Έβανς ; Θέλει με Νετζηπογλου βασικό; Ας κάνει ο,τι καταλαβαίνει

2 μεταγραφές θέλει η ομάδα μόνο ....

Εγώ έχω τη γνώμη μου , νομίζω είναι εμφανής κιόλας , οι υπεύθυνοι όμως ξέρουν αποδεδειγμένα και εκ της θέσεως τους , καλύτερα
Ο σπανουλης την τελευταια του ευρωλιγκα την πηρε οταν την πηρε και ο Μπαρτζωκας. Το 13. Μετα δεν ξαναπηρε. Καποιοι πρεπει να βγαλετε τα γυαλια της νοσταλγιας γιατι δεν ξερετε τι λετε. Δεν σου εγγυαται κανενας στο μπασκετ της αθλητικοτητας και της ταχυδυναμης που το μπασκετ του 2025 οτι ο Μισιτς ειναι αυτο που σουλ λειπει επειδη υπηρχε ο Σπανουλης 10 χρονια πρν

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2351
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Σάβ Ιούλ 12, 2025 8:05 pm

Stam Tziant έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:52 pm
Coach Periklis έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:42 pm

Για παίχτες μιλάμε όχι για προπονητές

Το σχόλιο έλεγε ακόμα ψάχνουμε τον επόμενο Σπανούλη. Ακόμα με τέτοιους παίκτες παίρνεις κούπες . Ο Σάρας είχε Χέιζ Ντέιβις , τοπ2 φόργουορντ της διοργάνωσης

Τέλος πάντων. Ο,τι νομίζει ο καθένας

Εγώ μετά την φετινή αποτυχία στο Φ4 θέλω να πιστεύω ότι είμαι πολύ συγκεκριμένος στο τι γράφω και πόσο συχνά το γράφω

Δεν με νοιάζει κανένα " όνομα " . Θέλω να μην ξαναδώ την ομάδα να μπαίνει στο παρκέ όπως μπήκε τα δύο τελευταία Φ4

Θέλει να το πετύχει με Μισιτς; Θέλει με Έβανς ; Θέλει με Νετζηπογλου βασικό; Ας κάνει ο,τι καταλαβαίνει

2 μεταγραφές θέλει η ομάδα μόνο ....
Ότι έχει φτάσει ο Χέιζ Ντέιβις (ο ορισμός του two-way φτερού και παιχταράς προφανώς) να επιβεβαιώνει στο μυαλό κάποιων ότι κερδίζουν μόνο "οι Σπανούληδες", πραγματικά με κάνει να απορώ. Μιλάμε για καμία σχέση απολύτως σαν playstyle. Απείρως πιο κοντά στον Σπανούλη είναι ο Φουρνιέ, από τον Χέιζ Ντέιβις ας πούμε, αλλά όχι, εκεί...

Και μιας και ανέφερες τοπ2 φόργουορντ της διοργάνωσης, υποθέτω ότι ο άλλος είναι στον Ολυμπιακό και λέγεται Βεζένκοφ. Παρόλαυτα καταλήγουμε στο λογικό συμπέρασμα ότι κυνηγάμε τον νέο Σπανούλη. Μας βλέπω του χρόνου με Μίσιτς, Φουρνιέ, Βεζένκοφ να ψάχνουμε τον παίκτη ηγέτη που θα κουβαλήσει στα δύσκολα. :D

Τέλος πάντων ας συμφωνήσουμε στο ότι η ομάδα χρειάζεται 2 παιχταράδες στο 1 και στο 5.
Αν εμφανιστεί ο Σάσα στο επόμενο Φ4 θα πω μεα κουλπα....γιατί στο Άμπου Ντάμπι μόνο ο Φουρνιε πάτησε παρκέ

Και ξαναλέω , δεν με νοιάζει να έρθει ο Μισιτς περισσότερο από το να μην ξαναδώ την ομάδα ξανά στο Φ4 χαμένη από τα αποδυτήρια, βλέπεις ότι γράφω πιο μαζεμένα και δεν κάνω 20 ποστ/μέρα , ας πάρουν όποιον θέλουν

Άλλο τι άποψη έχω εγώ που οκ είναι γνωστή

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 787
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 12, 2025 8:06 pm

Αυτά που λέτε στερούνται context. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ χρειάζεται Σπανούληδες/Φουρνιέδες για να πάρει EL, όχι ότι ΕΛ παίρνεις μόνο αν έχεις σπανούλη. Με κάποιον τρόπο η άμυνα βγαίνει, ακόμα και με παίκτες που δεν είναι το φόρτε τους η άμυνα. Το πρόβλημα υπάρχει γιατί:

στέρεψε το scoring στο τελευταίο δεκάλεπτο του 23
βάλαμε μόνο 10 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο του 24
Βάλαμε μόνο 68 πόντους το 25

Και τώρα αυτά, είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου. Είναι εμφανές και σε ματς μέσα στη σαιζόν ότι όταν τρως ξύλο η επίθεση κολλάει. Ε, εκεί χρειάζεται κάποιος να βάλει πόντους εκτός συστήματος, ή με κάποιο άλλο τρόπο που είναι πιο efficient απέναντι σε ξύλο. Δλδ ένα απλό pick & roll που θέλει ένα σκριν και μια πάσα, έχει λιγότερες πιθανότητες να πάει στραβά από μία επίθεση που απαιτεί 3-4 πάσες.

3
3 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος plo koon την Σάβ Ιούλ 12, 2025 8:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Jeight

senior

Σάβ Ιούλ 12, 2025 8:07 pm

Καθε φ4 και ματσαρισμα ειναι διαφορετικο. Ο μισιτς κεδρισε το 2022. Το μπασκετ αλλαζει ραγδαια. Ας ερθει πρωτα και βλεπουμε

2
2 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1432

Σάβ Ιούλ 12, 2025 8:09 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:01 pm
Αν ο Ολυμπιακός πάρει τον Μο και του βγει καμία αποκάλυψη, να δω που θα κρυφτώ με τόσο θάψιμο που του έχω ρίξει :D
Ετσι εκανα εγω για τον Γιουρτσεβεν και πεσανε να με φανε. Δεν λεω οτι ειναι ιδια περιπτωση καθως ο Μαμπα ειναι και κατι τις πιο ταλαντουχος απο τον τουρκο απλα οντως φαινεται πολυ νωθρος για τα χαρακτηριστικα του

1
1 Εικόνα
Stam Tziant

senior
Reactions: 467

plo koon έγραψε:
Αυτά που λέτε στερούνται context. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ χρειάζεται Σπανούληδες/Φουρνιέδες για να πάρει EL, όχι ότι ΕΛ παίρνεις μόνο αν έχεις σπανούλη. Με κάποιον τρόπο η άμυνα βγαίνει, ακόμα και με παίκτες που δεν είναι το φόρτε τους η άμυνα. Το πρόβλημα υπάρχει γιατί:

Και τώρα αυτά, είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου. Είναι εμφανές και σε ματς μέσα στη σαιζόν ότι όταν τρως ξύλο η επίθεση κολλάει. Ε, εκεί χρειάζεται κάποιος να βάλει πόντους εκτός συστήματος, ή με κάποιο άλλο τρόπο που είναι πιο efficient απέναντι σε ξύλο.
Εφόσον λοιπόν συμφωνούμε ότι έχει τέτοιον παίκτη ο Ολυμπιακός και λέγεται Φουρνιέ, τι ακριβώς συζητάμε;

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7119
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Ιούλ 12, 2025 8:10 pm

ναι ο σπανουλης εφταιγε που πηγαιναμε με 8-10εκ μπατζετ και ο καλυτερος παικτης που ειχε διπλα του ηταν ο ερικ ο γκριν..και ο πισω απο πριντεζη ειχαμε τον ''θελω να πω μπραβο στον εαυτο μου''

ποιοι πηραν την ευρωλιγκα τα τελευταια 5 χρονια.

19-20 - κοβιντ αλλα μισιτς λαρκιν ηταν το ακλονητο φαβορι πηγαιναν τρενο
21-μισιτς
22-μισιτς
23-γιουλ ροντριγκεζ
24-σλουκας
25-η φενερ με πονοματο και μπασκετ προπονητη επειδη ο ολυμπιακος δεν μπορουσε παλι να παιξει τις πασες του οπως σε ολα τα φ4.

τα προηγουμενα 5 χρονια ας μην τα γραψω αναλυτικα δεν χρειαζεται..ας κρατησουμε εμεις οτι αυτο που λειπει τοσα χρονια απο την ομαδα ειναι ενας ακομα γκος :roofl:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Jeight

senior

Σάβ Ιούλ 12, 2025 8:12 pm

Το 22 το εχασε ο Λασο. Πανηγυρικα. Ηταν αθλια η εφες.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Ιούλ 12, 2025 8:14 pm

ειναι μπαμπα και οχι μαμπα..δηλαδη ο ιωαννου μπορει να τον λεει αλι μπαμπα αλλα οχι μπλακ μαμπα..

και μενα δεν μαρεσει καθολου αυτος..απιθανα σωματικα προσοντα και εκει σταματανε τα καλα..μονο οτι δεν ασχολειται το ΝΒΑ μαζι του δειχνει πολλα..εντωμεταξυ εγκεφαλικα ΔΕΝ..κυριολεκτικα κανει σκριν στον αερα μονος του χωρις να υπαρχει αντιπαλος.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2163
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Σάβ Ιούλ 12, 2025 8:15 pm

Οι σοτ κλοκ τον γουστάρουν λένε επειδή λένε παιζει αμυναρα

1
1 Εικόνα
Stam Tziant

senior
Reactions: 467

Σάβ Ιούλ 12, 2025 8:17 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 8:10 pm
ναι ο σπανουλης εφταιγε που πηγαιναμε με 8-10εκ μπατζετ και ο καλυτερος παικτης που ειχε διπλα του ηταν ο ερικ ο γκριν..και ο πισω απο πριντεζη ειχαμε τον ''θελω να πω μπραβο στον εαυτο μου''

ποιοι πηραν την ευρωλιγκα τα τελευταια 5 χρονια.

19-20 - κοβιντ αλλα μισιτς λαρκιν ηταν το ακλονητο φαβορι πηγαιναν τρενο
21-μισιτς
22-μισιτς
23-γιουλ ροντριγκεζ
24-σλουκας
25-η φενερ με πονοματο και μπασκετ προπονητη επειδη ο ολυμπιακος δεν μπορουσε παλι να παιξει τις πασες του οπως σε ολα τα φ4.

τα προηγουμενα 5 χρονια ας μην τα γραψω αναλυτικα δεν χρειαζεται..ας κρατησουμε εμεις οτι αυτο που λειπει τοσα χρονια απο την ομαδα ειναι ενας ακομα γκος :roofl:
Γιουλ, Ροντρίγκεζ, Σλούκας... Δηλαδή δεν κάνει ο Φουρνιέ, αλλά έκαναν αυτοί οι 3 στα 35+ τους (ναι ο Σλούκας ήταν 33 οκ).
19-20... μετράμε κι αυτές που δεν έγιναν (κι ο Ολυμπιακός ήταν ακλόνητο φαβορί το 23 και το έχασε).
Το 19 επίσης το πήρε ο Χίγκινς κι ο Κλάιμπερν (δεν Σπανουλοφέρνουν και πολύ) απέναντι στα 4/13 σουτ του Μίσιτς. Αυτά.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 787
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Σάβ Ιούλ 12, 2025 8:17 pm

Stam Tziant έγραψε:
plo koon έγραψε:

Και τώρα αυτά, είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου. Είναι εμφανές και σε ματς μέσα στη σαιζόν ότι όταν τρως ξύλο η επίθεση κολλάει. Ε, εκεί χρειάζεται κάποιος να βάλει πόντους εκτός συστήματος, ή με κάποιο άλλο τρόπο που είναι πιο efficient απέναντι σε ξύλο.
Εφόσον λοιπόν συμφωνούμε ότι έχει τέτοιον παίκτη ο Ολυμπιακός και λέγεται Φουρνιέ, τι ακριβώς συζητάμε;
Φαίνεται ότι δε φτάνει. Χρειάζεται και άλλος παίκτης που μπορεί να κάνει πράγματα μόνος του.

0
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Ιούλ 12, 2025 8:18 pm

berry έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 8:15 pm
Οι σοτ κλοκ τον γουστάρουν λένε επειδή λένε παιζει αμυναρα

καλα το καλυτερο ειναι στα σχολια που λενε οτι ειναι ιδιο λεβελ με τον κετα με μεγαλυτερο upside
και οτι η αμυνα του μο μπαμπα σε αλλαζει επιπεδα..εντωμεταξυ ο μπαμπα θα χανεται μονος του ενω εχει αλλεργια στις επαφες.. αρχιζω να πιστευω οτι εχουν παρει χορηγια να τον προωθησουν

3
3 Εικόνα
Jeight

senior

Σάβ Ιούλ 12, 2025 8:21 pm

Εν τω μεταξυ ο Σλουκας δεν ειναι που οι Π)αναθηναικοι ανεβοκατεβαζουν ηγετη λογω του περσινου φ4 και σε μας ηταν απ τους χειροτερους το 23? Δεν ειναι μαυρο η ασπρο, ουτε η αληθεια ειναι λαστιχακι να της δινουμε οτι σχημα θελουμε. Μπορει να παρουμε ευρωλιγκα φετος και ο Φουρνιε να ειναι ο χειροτερος του τελικου.

Εγω παντως τον Σπανουλη των τελικων του 15 και 17 δεν τον θυμαμαι καν. Πρεπει να ηταν απο τα χειροτερα παιχνιδια του φ4 συνολικα. Οπως ειπα, δεν ειναι μαυρο η ασπρο

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”