Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 886
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχω πει πότε ότι ο Φουρνιέ είναι παλαίμαχος. Έλεγα ότι δεν χωράει στην ομάδα πέρυσι, το οποίο ήταν εν μέρι αλήθεια διότι εξαφανίσαμε τον Ντόρσει για να χωρέσει (και καλά κάναμε).shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:27 pmο παο για πες μου λιγο με ποιους παικτες επαιξε την αμυνα που επαιξε..γιατι εκτος του γκραντ και του χουαντσο κανενας αλλος δεν φημιζεται για την αμυνα του..το καλοκαιρι λεγαμε πως θα παιξει αμυνα με αυτους τους παικτες..αρα ειναι θεμα προπονητη να τους κανει αμυντικο συνολο...Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:17 pm
Μου θυμίζεις κάτι φίλους μου που παίζουν padel που όποτε χάνουν πάντα φταίει ο συμπαίκτης τους. Το μόνο άθλημα που παίζει ρόλο 100% το ατομικό ταλέντο είναι το τέννις. Από το padel που είναι 2vs2 μέχρι και το μπάσκετ ή το ποδόσφαιρο, όταν εμπλέκεται πάνω από ένας αθλητής είναι πολυπαραγοντικό το θέμα.
Εσύ το βλέπεις μονόπλευρα ότι ο ΠΑΟ πήρε την Ευρωλίγκα επειδή ο Σλούκας ντύθηκε Σπανούλης ή επειδή η Εφές είχε τον Μίσιτς. Ξεχνάς ότι ο Σλούκας έπαιζε σε εμάς πριν ένα χρόνο και ήταν ο μοιραίος παίκτης. Ο ΠΑΟ δεν πήρε την Ευρωλίγκα μόνο επειδή είχε Σλούκα-Ναν, αλλά επειδή έπαιξε και καταπληκτική άμυνα. Με λίγα λόγια ήταν two-way ομάδα.
Επίσης, ζητάς από τον Μπαρτζώκα να αλλάξει στυλ και λες ότι αυτό θα γίνει αναγκαστικά αν πάρει τον Μίσιτς. Είναι σαν να ζητάς από τον Μουρίνιο να παίξει το ποδόσφαιρο που παίζει ο Γκουαρντιόλα, ενώ όλη του τη ζωή έπαιζε κατενάτσιο.
Φέτος είναι ο Μίσιτς, πέρυσι ήθελες τον Lonie Walker, του χρόνου θα είναι κάποιος άλλος. Ο Lonie Walker εντωμεταξύ στην Ζαλγκίρις είχε πολύ μικρό impact και έτρωγε πάγκο από τον Τρινκιέρι επειδή δεν έπαιζε άμυνα.
Ο Μίσιτς δεν μου κολλάει με τον προπονητή που έχουμε. Είναι παίκτης για το μπάσκετ Άταμαν. Άμα αλλάζαμε προπονητή το καλοκαίρι θα το άκουγα να τον παίρναμε, τώρα δεν το ακούω.
Όπως και να έχει, οι μισοί εδώ μέσα πιστεύεται ότι λείπει άλλος ένας ηγέτης σκόρερ, οι άλλοι μισοί πιστεύουμε ότι η ομάδα πρέπει να γίνει πιο σκληρή και two-way στα πρότυπα της Φενέρ και ότι έχει ήδη τους ηγέτες και το επιθετικό ταλέντο. Δυστυχώς, μόνο ένα από τα δύο σενάρια θα δοκιμαστεί στην πράξη και δεν θα μάθουμε ποτέ πιο από τα δύο είναι πιο αποτελεσματικό.
Για μένα, ο τρόπος που έπαιξε η Φενέρ είναι ακριβώς το παράδειγμα προς μίμηση, διότι κατάφερε να παραλύσει μια ομάδα με περισσότερο ατομικό ταλέντο από αυτή όπως ο ΠΑΟ και να τον κάνει να φανεί μέτριος. Φέτος αυτό είναι πιο κομβικό από ποτέ, διότι ο αιώνιος είναι πολύ πιο ενισχυμένος επιθετικά.
ολο αυτο που λες στην αρχη δεν ξερω απο που το εβγαλες και το προσπερνω..εγω λεω οτι μια καλη ομαδα θελει και τοπ ασσο και οχι κατσαπλια..ο σλουκας σε μας στα φ4 επαιζε σαν κατσαπλιας ηταν σαν να μην υπαρχει.
θα μαθουμε ποιο απο τα 2 θα εχει αποτελεσμα παντως..αν παρουμε τον μισιτς και το σηκωσουμε θα ναι τι κανει νιαου νιαου στα κεραμμυδια..αν δεν τον παρουμε και παμε παλι σε ενα φ4 απατοι παλι θα παρουμε την απαντηση μας.
εγω περσι ηθελα πρωτα τον φουρνιε..αυτον που ειχες φαγωθει οτι ειναι παλαιμαχος και δεν κανει..και μετα τον λονι γουοκερ που ηρθε και εκανε πλακα και βρηκε συμβολαιο στο ΝΒΑ παλιτο οτι δεν ηταν για το επιπεδο της ευρωλιγκας και δεν ηθελε να ειναι εδω εκανε μπαμ.
τον παο παντως και εμεις τον παραλυσαμε περσι..1-3 ηρθαν οι τελικοι.
Άμα έρθει ο Μισιτς και δεν πάρουμε την Ευρωλίγκα είμαι σίγουρος ότι η επόμενη συλλογιστική σου θα είναι ότι φταει ο Μπαρτζώκας που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το διαστημικό ρόστερ. Να τον διώξουμε για να φέρουμε Σπανούλη μπας και δούμε Ευρωκούπα.
Ο ΠΑΟ έπαιξε άμυνα χωρίς να έχει αμυντικούς εξολοθρευτές (αν και ο Γκράντ έπαιζε άμυνα για τρεις). Αυτό πράγματι ήταν μαγκιά του Άταμαν. Η λογική, όμως, ποια πρέπει να ειναι; Φέρνω two-way αθλητικούς παίκτες να φάνε παιδάκια ή προσπαθώ να κάνω τον Μιλουτίνοφ rim protector που τον εκθέτει κάθε γκάρντ στα πόδια; Προφανώς και μπορείς να παίξεις άμυνα με μέτριους αμυντικούς άμα είναι όλοι ταγμένοι, αλλά είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.
Η συλλογιστική σου στο θέμα Μισιτς, αλλά και με Φουρνιέ (γιατί τα ίδια έλεγες και πέρυσι, ο Φουρνιέ λείπει για να πάρουμε Ευρωλίγκα, φέτος ο Φουρνιέ βαφτίστηκε Μισιτς), και Lonnie Walker είναι φέρτε έναν παιχταρα να το σηκώσει, να υπάρχει άλλο ένα χέρι στην περιφέρεια να το παστελωσει. Το μπάσκετ δεν είναι τέννις, είναι πολύ πιο πολυσύνθετο το θέμα και πολυπαραγοντικό.
Αν ήταν έτσι με τις υπέρ ομάδες που είχε η ΤΣΚΚΑ και αν ο ΠΑΟ πάρει Βαλαντιούνας δεν θα πρέπει να κατέβουμε καν του χρόνου να παίξουμε.
2
1
1

- GK_23
- Reactions: 2710
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω αν θα πάρουμε τον Micic, δεν ξέρω αν διαπραγματευόμαστε μαζί του, δεν ξέρω τίποτα.
Ο Micic είναι στους top 25 παίκτες στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Να κάτσω να αραδιάσω τις ατομικές του διακρίσεις δεν έχει νόημα. Παίκτες επιπέδου Micic δεν είναι διαθέσιμοι κάθε καλοκαίρι. Εφόσον υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να τον υπογράψεις και ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί για την ομάδα σου, τότε το κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Τα υπόλοιπα τα βρίσκεις μετά.
Ο Σέρβος μπορεί να ταιριάξει σε κάθε αγωνιστικό στυλ. Έχει εξαιρετικό court vision, πολύ καλό σουτ, μπορεί να παίξει αποτελεσματικά και off-the-ball.
Δεν σου εγγυάται κανείς πως θα πάρεις την Ευρωλίγκα αν τον υπογράψεις αλλά θα κάνεις την ομάδα σου καλύτερη από κάθε άποψη. Παίκτες slasher, όπως οι Lee και McKissic, θα δείχνουν πολύ καλύτεροι παίζοντας δίπλα στον Micic.
Ο Micic είναι στους top 25 παίκτες στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Να κάτσω να αραδιάσω τις ατομικές του διακρίσεις δεν έχει νόημα. Παίκτες επιπέδου Micic δεν είναι διαθέσιμοι κάθε καλοκαίρι. Εφόσον υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να τον υπογράψεις και ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί για την ομάδα σου, τότε το κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Τα υπόλοιπα τα βρίσκεις μετά.
Ο Σέρβος μπορεί να ταιριάξει σε κάθε αγωνιστικό στυλ. Έχει εξαιρετικό court vision, πολύ καλό σουτ, μπορεί να παίξει αποτελεσματικά και off-the-ball.
Δεν σου εγγυάται κανείς πως θα πάρεις την Ευρωλίγκα αν τον υπογράψεις αλλά θα κάνεις την ομάδα σου καλύτερη από κάθε άποψη. Παίκτες slasher, όπως οι Lee και McKissic, θα δείχνουν πολύ καλύτεροι παίζοντας δίπλα στον Micic.
6
6

- steph.larry
- Reactions: 393
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- berry
- Reactions: 2145
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Knicks
- Προειδοποιήσεις:
0
Σου χω καλυτεροsteph.larry έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 10:33 pmΚαι Κωστάκη Αντετοκούνμπο και Μο Μπάμπα σε ένα καλοκαίρι μέσα;;;
Ποιοι φίλαθλοι εχουν κόντρα με την ΚΑΕ και μας τρολάρουν έτσι τιμωρητικά;;
Ινσάϊντερς μιλήστε, πέστε τα όλα.
Μετά από πολλή σκέψη και ανάλυση με κοουτς Μποζικα αποφασίσαμε να δωσουμε αλλη μια ευκαιρία στον Μενσα
Η Μακαμπι καλύτερη ηταν ;
2
2

- shaq7
- Reactions: 7082
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
κοιτα σε ενα αθλητικο φορουμ δεν πιστευω οτι υπαρχει αλλος ανθρωπος εκτος απο σενα που θα καταλαβαινε το κατσαπλιας αλλιως..ας απαντησουν και οι υπολοιποι τι καταλαβαν απο αυτο δηλαδη γιατι θα τρελαθουμε..montechristo έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 10:19 pmΡε φίλε, στο έχουν πει κι άλλοι. Από εδώ το πας, από εκεί το πας, τα στριφογυρίζεις όπως θέλεις...shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 10:02 pm
αλλο να τον ηθελαν στο ροστερ αλλο να τον ειχαν τον βασικο γκαρντ..εκτος και πιστυειες εσυ οτι η ρεαλ αντι για καμπατσο θα εβαζε τον θωμα ξερω γω..
εγω το κατσαπλιαδες το εννοω σαν αμπαλος στην επιθεση..δεν ξερω πως το πηρες εσυ,μπορει να σκεφτηκες οτι τον λεω αριστερο ανταρτη η δεν ξερω κιολας απο που βγηκε η φραση.Τωρα πχ να με πεις αμπαλο επιθετικα σχολιαστη δεν ξερω αν βγαζει νοημα. εντωμεταξυ αν ηταν για αλλη ομαδα θα τον δεχοσουν τον ορο αλλα σε πειραξε επειδη ειναι για την ομαδα σου?
Στο αρχικό σου ποστ (που απάντησα) δεν είπες "γιατί θέλει βασικό άσσο τον Γουόκαπ" (που δεν τον θέλει, αυτό υπάρχει μόνο στο κεφάλι σου). Αυτό που είπες ήταν "τωρα γιατι στον ασσο θελει τον γουοκαπ δεν ξερω.."
Προτείνω να αγοράσεις ένα λεξικό και να χρησιμοποιείς σωστά τους όρους. Δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό σου για να βλέπω τι εννοείς με κάθε λέξη που αραδιάζεις.
Αλλιώς, να αρχίσω κι εγώ να λέω σε όποιον θέλω πως είναι "πεοκρούστης", και αν το καταλάβει και θιχτεί, να τη γυρίζω τη μπιφτέκα και να του λέω "εγώ το πεοκρούστης το εννοώ σαν κοντόφθαλμος".
Δεν κάνουμε δουλειά έτσι...
θα χρησιμοποιω και εγω αν ειναι chatgtp απο δω και περα να καταλαβαινομαστε..
2
2

- steph.larry
- Reactions: 393
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στα 3 σέντερ δώρο ο Ναθαναήλ.berry έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 10:37 pmΣου χω καλυτεροsteph.larry έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 10:33 pmΚαι Κωστάκη Αντετοκούνμπο και Μο Μπάμπα σε ένα καλοκαίρι μέσα;;;
Ποιοι φίλαθλοι εχουν κόντρα με την ΚΑΕ και μας τρολάρουν έτσι τιμωρητικά;;
Ινσάϊντερς μιλήστε, πέστε τα όλα.
Μετά από πολλή σκέψη και ανάλυση με κοουτς Μποζικα αποφασίσαμε να δωσουμε αλλη μια ευκαιρία στον Μενσα
Η Μακαμπι καλύτερη ηταν ;
Ειναι η καλύτερη επιλογή εβερ για παίχτη που ΔΕΝ θα παίζει.
Εσύ έχεις να προτείνεις καλύτερο παίχτη να έρθει πρόθυμος να ΜΗΝ παίζει;
Ειναι πολυ μπροστά ο μποζικας γατάκια.
2
1
1

- montechristo
- Reactions: 2093
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Ρε φίλε, ό,τι και να εννοείς, δεν μπορείς να λες τους παίκτες μιάς ομάδας με συνεχόμενες παρουσίες στο τοπ επίπεδο της ευρωλίγκας "κατσαπλιάδες".shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 10:37 pmκοιτα σε ενα αθλητικο φορουμ δεν πιστευω οτι υπαρχει αλλος ανθρωπος εκτος απο σενα που θα καταλαβαινε το κατσαπλιας αλλιως..ας απαντησουν και οι υπολοιποι τι καταλαβαν απο αυτο δηλαδη γιατι θα τρελαθουμε..montechristo έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 10:19 pm
Ρε φίλε, στο έχουν πει κι άλλοι. Από εδώ το πας, από εκεί το πας, τα στριφογυρίζεις όπως θέλεις...
Στο αρχικό σου ποστ (που απάντησα) δεν είπες "γιατί θέλει βασικό άσσο τον Γουόκαπ" (που δεν τον θέλει, αυτό υπάρχει μόνο στο κεφάλι σου). Αυτό που είπες ήταν "τωρα γιατι στον ασσο θελει τον γουοκαπ δεν ξερω.."
Προτείνω να αγοράσεις ένα λεξικό και να χρησιμοποιείς σωστά τους όρους. Δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό σου για να βλέπω τι εννοείς με κάθε λέξη που αραδιάζεις.
Αλλιώς, να αρχίσω κι εγώ να λέω σε όποιον θέλω πως είναι "πεοκρούστης", και αν το καταλάβει και θιχτεί, να τη γυρίζω τη μπιφτέκα και να του λέω "εγώ το πεοκρούστης το εννοώ σαν κοντόφθαλμος".
Δεν κάνουμε δουλειά έτσι...
θα χρησιμοποιω και εγω αν ειναι chatgtp απο δω και περα να καταλαβαινομαστε..
Χωράει στο κεφάλι σου αυτό; Ακόμα και με τη δική σου ορολογία, οι παίκτες αυτοί είναι τοπ παίκτες και όχι άμπαλοι.
Εκτός κι αν και για τον όρο "άμπαλος" (που εσύ χρησιμοποίησες ως ερμηνεία του κατσαπλιά), μας πεις τώρα πως δεν εννοείς αυτόν που δεν έχει ιδέα από μπάσκετ, αλλά κάτι άλλο.
Τέλος πάντων, εγώ σταματάω εδώ γιατί κάθε συζήτηση είναι μάταιη. Συνέχεια γλιστράς σαν χέλι (με αυτό εννοώ πως είσαι καλός συζητητής).

Προφανώς, λέγοντας "chatgtp", εννοείς "chatgpt". Δεν πειράζει... Πες το κι έτσι, που έλεγε και ο Αλέφαντος...
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montechristo την Σάβ Ιούλ 12, 2025 10:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 142
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Θωμας προσφερει ισορροπια στην ομαδα. Και γι αυτο αν ειναι υγιης, οσοι Μισιτς κ να αποκτηθουν, ο Θωμας θα παιζει 20λεπτο σβηστα. Επισης δεν ειναι τυχαιο που στα περισσοτερα παιχνιδια ο Ολυμπιακος εχει το καλυτερο + με τον Θωμα στο παρκε ακομα κι οταν ο Θωμας ειναι αποντος.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 10:02 pmαλλο να τον ηθελαν στο ροστερ αλλο να τον ειχαν τον βασικο γκαρντ..εκτος και πιστυειες εσυ οτι η ρεαλ αντι για καμπατσο θα εβαζε τον θωμα ξερω γω..montechristo έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:56 pm
Τον Γουόκαπ τον θέλει στον άσσο, όπως θα τον ήθελαν όλες οι τοπ ομάδες της ευρωλίγκας, γιατί σου δίνει χαρακτηριστικά που δεν σου δίνει κανένας άλλος πρωτοκλασάτος άσσος (βασικά την άμυνα, την πειθαρχία, το καθαρό μυαλό, την οργανωτικότητα, τη δύναμη κ.α.)
Διαφωνώ κάθετα με τον όρο "κατσαπλιάδες", όταν αναφέρεται σε παίκτες της ομάδας μου. Αν αποδεχτούμε τη χρήση του, μήπως πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε για για οπαδούς/σχολιαστές κατσαπλιάδες;
εγω το κατσαπλιαδες το εννοω σαν αμπαλος στην επιθεση..δεν ξερω πως το πηρες εσυ,μπορει να σκεφτηκες οτι τον λεω αριστερο ανταρτη η δεν ξερω κιολας απο που βγηκε η φραση.Τωρα πχ να με πεις αμπαλο επιθετικα σχολιαστη δεν ξερω αν βγαζει νοημα. εντωμεταξυ αν ηταν για αλλη ομαδα θα τον δεχοσουν τον ορο αλλα σε πειραξε επειδη ειναι για την ομαδα σου?
3
3

- shaq7
- Reactions: 7082
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
κοιτα οτι δεν χωραει ο φουρνιε ηταν αστοχο τελειως..χωρις αυτον κλαφτα χαραλαμπε θα ειμασταν..ο ντορσει εξαφανιστηκε μονος του παντως δεν εφταιγε ο φουρνιε.Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 10:29 pmΔεν έχω πει πότε ότι ο Φουρνιέ είναι παλαίμαχος. Έλεγα ότι δεν χωράει στην ομάδα πέρυσι, το οποίο ήταν εν μέρι αλήθεια διότι εξαφανίσαμε τον Ντόρσει για να χωρέσει (και καλά κάναμε).shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:27 pm
ο παο για πες μου λιγο με ποιους παικτες επαιξε την αμυνα που επαιξε..γιατι εκτος του γκραντ και του χουαντσο κανενας αλλος δεν φημιζεται για την αμυνα του..το καλοκαιρι λεγαμε πως θα παιξει αμυνα με αυτους τους παικτες..αρα ειναι θεμα προπονητη να τους κανει αμυντικο συνολο...
ολο αυτο που λες στην αρχη δεν ξερω απο που το εβγαλες και το προσπερνω..εγω λεω οτι μια καλη ομαδα θελει και τοπ ασσο και οχι κατσαπλια..ο σλουκας σε μας στα φ4 επαιζε σαν κατσαπλιας ηταν σαν να μην υπαρχει.
θα μαθουμε ποιο απο τα 2 θα εχει αποτελεσμα παντως..αν παρουμε τον μισιτς και το σηκωσουμε θα ναι τι κανει νιαου νιαου στα κεραμμυδια..αν δεν τον παρουμε και παμε παλι σε ενα φ4 απατοι παλι θα παρουμε την απαντηση μας.
εγω περσι ηθελα πρωτα τον φουρνιε..αυτον που ειχες φαγωθει οτι ειναι παλαιμαχος και δεν κανει..και μετα τον λονι γουοκερ που ηρθε και εκανε πλακα και βρηκε συμβολαιο στο ΝΒΑ παλιτο οτι δεν ηταν για το επιπεδο της ευρωλιγκας και δεν ηθελε να ειναι εδω εκανε μπαμ.
τον παο παντως και εμεις τον παραλυσαμε περσι..1-3 ηρθαν οι τελικοι.
Άμα έρθει ο Μισιτς και δεν πάρουμε την Ευρωλίγκα είμαι σίγουρος ότι η επόμενη συλλογιστική σου θα είναι ότι φταει ο Μπαρτζώκας που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το διαστημικό ρόστερ. Να τον διώξουμε για να φέρουμε Σπανούλη μπας και δούμε Ευρωκούπα.
Ο ΠΑΟ έπαιξε άμυνα χωρίς να έχει αμυντικούς εξολοθρευτές (αν και ο Γκράντ έπαιζε άμυνα για τρεις). Αυτό πράγματι ήταν μαγκιά του Άταμαν. Η λογική, όμως, ποια πρέπει να ειναι; Φέρνω two-way αθλητικούς παίκτες να φάνε παιδάκια ή προσπαθώ να κάνω τον Μιλουτίνοφ rim protector που τον εκθέτει κάθε γκάρντ στα πόδια; Προφανώς και μπορείς να παίξεις άμυνα με μέτριους αμυντικούς άμα είναι όλοι ταγμένοι, αλλά είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.
Η συλλογιστική σου στο θέμα Μισιτς, αλλά και με Φουρνιέ (γιατί τα ίδια έλεγες και πέρυσι, ο Φουρνιέ λείπει για να πάρουμε Ευρωλίγκα, φέτος ο Φουρνιέ βαφτίστηκε Μισιτς), και Lonnie Walker είναι φέρτε έναν παιχταρα να το σηκώσει, να υπάρχει άλλο ένα χέρι στην περιφέρεια να το παστελωσει. Το μπάσκετ δεν είναι τέννις, είναι πολύ πιο πολυσύνθετο το θέμα και πολυπαραγοντικό.
Αν ήταν έτσι με τις υπέρ ομάδες που είχε η ΤΣΚΚΑ και αν ο ΠΑΟ πάρει Βαλαντιούνας δεν θα πρέπει να κατέβουμε καν του χρόνου να παίξουμε.
στο δευτερο επεσες 100% μεσα οντως αυτο θα πω.
Εγω οπως και περσι ετσι και φετος θελω ΄΄@ρχιδατους΄΄ παικτες..θα προτιμουσα να ηταν ασσος περσι και αυτος αλλα ηλπιζα οτι θα παιξει ο εβανς..περσι δηλαδη δεν ελεγα μονο να ερθει ο φουρνιε αλλα και ενας ασσος σαν τον μισιτς..Και οχι αν και του χρονου αποτυχουμε δεν θα πω φερτε και τον μπογκτανοβιτς..θα πω οπως σωστα μαντεψες φερτε εναν προπονητη να μπορει να διαχειριστει αυτους τους παικτες..Που εγω μια χαρα θεωρω οτι μπορει να το κανει ο μπαρτζωκας και φετος.
Η τσσκα ειναι η ομαδα με τα περισσοτερα φ4 παντως..εσεις που θεωρειται επιτυχια το φ4 δεν θα πρεπε να την θεωρειται την καλυτερη ομαδα ολων των εποχων?
Παντως διαχρονικα υπερ ομαδες το παιρνουν..ομαδα οπως ο ολυμπιακος του 12 και η μακαμπι ειναι η εξαιρεση.
0
-
- Reactions: 73
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- eddiedimitris
- Reactions: 681
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1)Στοιχειωδώς να έβλεπαν μπροστά οι παράγοντες της ομάδας θα μπορούσαν από Ιανουάριο να έχουν κλείσει Μαλεντον για τον ασσο και Οτουρου για το 5 και να έχουμε ξεμπερδέψει και μάλιστα με χαμηλότερα κόστη
2)Τον Αντετοκουνμπο αν είναι υγειής αλλά και αν δεν έχει σκοπό να το δει εγωιστικά καλώς τον έκλεισαν ...έχει αθλητικότητά ,έχει ελληνικό διαβατήριο και στην τελική για τρίτος έρχεται....Έχει και το κοκαλάκι της νυχτερίδας ....ο τελευταίος που θυμάμαι ήταν ο Νασος Γαλακτερός που στην ουσία δεν πρέπει να έχει αφήσει τίτλο έχοντας παίξει ελάχιστα...βέβαια αυτός ήξερε μπάσκετ αλλά τον έφαγαν οι τραυματισμοί
3)Αν όντως ο Λαρυ επιτέθηκε σε Μπάφετ πρέπει να φύγει με συνοπτικές διαδικασίες
Υ.Γ.Ειχα ακολουθήσει την ομάδα στο ματς στην Μπολόνια και στο γυρισμό έτυχε να είμαστε δίπλα με το Λαρυ στην παραλαβή βαλίτσας...πολύ τουπέ και απρόσιτος...μπορεί βέβαια να ήταν η στιγμή
2)Τον Αντετοκουνμπο αν είναι υγειής αλλά και αν δεν έχει σκοπό να το δει εγωιστικά καλώς τον έκλεισαν ...έχει αθλητικότητά ,έχει ελληνικό διαβατήριο και στην τελική για τρίτος έρχεται....Έχει και το κοκαλάκι της νυχτερίδας ....ο τελευταίος που θυμάμαι ήταν ο Νασος Γαλακτερός που στην ουσία δεν πρέπει να έχει αφήσει τίτλο έχοντας παίξει ελάχιστα...βέβαια αυτός ήξερε μπάσκετ αλλά τον έφαγαν οι τραυματισμοί
3)Αν όντως ο Λαρυ επιτέθηκε σε Μπάφετ πρέπει να φύγει με συνοπτικές διαδικασίες
Υ.Γ.Ειχα ακολουθήσει την ομάδα στο ματς στην Μπολόνια και στο γυρισμό έτυχε να είμαστε δίπλα με το Λαρυ στην παραλαβή βαλίτσας...πολύ τουπέ και απρόσιτος...μπορεί βέβαια να ήταν η στιγμή
0