Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- steph.larry
- Reactions: 397
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- montechristo
- Reactions: 2108
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
3
3

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montechristo την Κυρ Ιούλ 13, 2025 12:43 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- berry
- Reactions: 2173
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Knicks
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ειμαι ρεsteph.larry έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 13, 2025 12:40 amΚαι εγώ έχω κανει Αγγλία, απόλαυσα ποδόσφαιρο εκεί.
Κρίκετ πάλι, ούτε απ'έξω. Πως τη παλεψες με αυτο το πράγμα, που να είσαι σε θέση να κάνεις ανάλυση;![]()
Γκλιντφονρτ Κίνγκς έβλεπα
Απλά είπα να το παίξω σκληρός
1
1

-
- Reactions: 2621
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Γιατί, θα μου απαγορεύσεις να πω τι γνώμη μου;montechristo έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 13, 2025 12:41 amΚι εσένα τι σε νοιάζει; Ποιός προσπάθησε να πείσει εσένα;
1
1

- montechristo
- Reactions: 2108
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Για όνομα του Θεού !!!BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 13, 2025 12:43 amΓιατί, θα μου απαγορεύσεις να πω τι γνώμη μου;montechristo έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 13, 2025 12:41 am
Κι εσένα τι σε νοιάζει; Ποιός προσπάθησε να πείσει εσένα;
1
1

-
- Reactions: 498
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για τον Γουόκαπ εγώ αυτό που θα πω είναι ότι είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης και μακάρι να ξεπεράσει το θέμα στη μέση πλήρως. Αυτό που κατά τη γνώμη μου πρέπει να δούμε περισσότερο είναι τον Γουόκαπ σε σχήματα με 3 γκαρντ. Να παίζει πχ με Φουρνιέ, Έβανς ή με τον γκαρντ που θα έρθει και τον Ντόρσεϊ ας πούμε. Μπορεί άνετα να μαρκάρει από το 1 έως το 3 και σου δίνει το πλεονέκτημα ενός έξτρα χειριστή. Ενός παίκτη που μπορεί να κατεβάζει με ασφάλεια για να πάρουν οι πιο επιθετικογενείς παίκτες τη μπάλα έχοντας ανάσες.
Δε χρειάζεται να τρέχει pnr actions ιδιαίτερα, παρά μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις. Δε χρειάζεται να είναι στο παρκέ μαζί με παίκτες όπως ο ΜακΚίσικ ή ο Λι που ούτως ή άλλως δεν νομίζω ότι θα έχουν πολύ χρόνο φέτος. Χρειάζεται παίκτες δίπλα του που να ανοίγουν το γήπεδο και να δημιουργούν από το pnr. Επίσης δε χρειάζεται αν επιθετικά είναι σε κακή μέρα να παίρνει εκτεταμένα λεπτά. Εκτός κι αν στην άμυνα έχει σβήσει τον καλύτερο παίχτη της αντίπαλης ομάδας.
Γενικά σαν back-up ασσότριο είναι μεγάλη πολυτέλεια.
Δε χρειάζεται να τρέχει pnr actions ιδιαίτερα, παρά μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις. Δε χρειάζεται να είναι στο παρκέ μαζί με παίκτες όπως ο ΜακΚίσικ ή ο Λι που ούτως ή άλλως δεν νομίζω ότι θα έχουν πολύ χρόνο φέτος. Χρειάζεται παίκτες δίπλα του που να ανοίγουν το γήπεδο και να δημιουργούν από το pnr. Επίσης δε χρειάζεται αν επιθετικά είναι σε κακή μέρα να παίρνει εκτεταμένα λεπτά. Εκτός κι αν στην άμυνα έχει σβήσει τον καλύτερο παίχτη της αντίπαλης ομάδας.
Γενικά σαν back-up ασσότριο είναι μεγάλη πολυτέλεια.
1
1

- steph.larry
- Reactions: 397
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Shεφταλια και κουπέπια μόνο

Εγώ τα πιο πολλα χρόνια στο Nottingham, βλέποντας τις δύο ομάδες, Forest(καμία σχέση με Μαρινάκη τότε) και Notts County.
Αλλά με ειχε φέρει και ο δρόμος στο Old Trafford και στο Anfield.
Και φυσικά δε ξεχνώ ράγκμπι με τα μακό και τα σορτσακια, όχι τα φλωρικα του nfl με πανοπλίες

0
-
- Reactions: 498
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 2621
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Μα εγώ δεν αναφέρθηκα στο αν χωράει ή όχι, στο τι διαβάζαμε από πολλούς εδώ μέσα αναφέρθηκα.Stam Tziant έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 13, 2025 12:55 amΕίναι σα το Βεζένκοφ που δε χωρούσε στον Παναθηναϊκό![]()
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3370
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να σου πω την αλήθεια αν ερχόταν τζάμπα ο Βεζενκοφ στον Παναθηναϊκό (που λέει ο λόγος) δεν θα τον θεωρούσα καλό φιτ. Άσχετα που αποδίδει πολύ καλά στον Ολυμπιακό, δεν πιστεύω (ούτε πίστευα) ότι θα μπορεί να αποδώσει στον Παναθηναικό. Αυτή ήταν η άποψη μου από πέρυσι, μπορεί να μη συμφωνείς (καθώς φαίνεται) αλλά δεν είναι ίδιες περιπτώσεις.Stam Tziant έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 13, 2025 12:55 amΕίναι σα το Βεζένκοφ που δε χωρούσε στον Παναθηναϊκό![]()
1
1