Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
0
-
- Reactions: 116
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εχει βγει και αλλη φωτο πριν μια βδομαδα. Ετσι ειναι. Ο παικταρας ετοιμαζεται για σεζον αποδειξεων. Ο κανονικος Λουκα μας ειχε λειψει, ειναι η αληθεια.MOZZARTDR έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 13, 2025 2:52 pmΈφυγαν τα μαγουλάκια ή ιδέα μου είναι?
https://www.sportal.gr/basket/article/o ... 8511596352
1
1

-
- Reactions: 257
- Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
παιδια χωρις να θελω να το παιξω insider εχω μια πληροφορια επειδη σπουδαζω ιατρικη.Εχω μια πληροφορια απο καποιον συμφοιτητη που γνωριζει καλα τους γιατρους του παο(ναι το γνωστο εχω ενα φιλο που εχει ενα φιλο που εχει ενα φιλο
)και μου ειπε οτι ο λεσσορτ μετα την περιοδο του φαιναλ φορ απλα ειχε καποιες μικροενοχλησεις και για αυτο αποφασιστηκε απο κοινου να μην αγωνιστει στους τελικους.

0
- j-kidd13
- Reactions: 1754
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μα απο την ομαδα αποφασιστηκε οτι δεν μπορουσε να παιξει γενικα σε σερι ματς,για αυτο τεθηκε εκτος.
Δεν χρειαζοταν να παιξει πολλα λεπτα,ας επαιζε 14-15 οπως επαιξε στον ημιτελικο.
Δεν εχει λογικη ενας παικτης να γυρναει μετα απο αποχη,να παιζει 14 λεπτα σε ενα κρισιμο παιχνιδι υψηλης εντασης, αλλα να μην μπορει να παιξει αντιστοιχα λεπτα σε αγωνες 1 εβδομαδα μετα.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3356
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εχουμε τον δικό μας Χριστοφή! Καλό πτυχίο και κοίτα να κάνεις περισσότερους φίλουςJamesharden13 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 13, 2025 3:30 pmπαιδια χωρις να θελω να το παιξω insider εχω μια πληροφορια επειδη σπουδαζω ιατρικη.Εχω μια πληροφορια απο καποιον συμφοιτητη που γνωριζει καλα τους γιατρους του παο(ναι το γνωστο εχω ενα φιλο που εχει ενα φιλο που εχει ενα φιλο)και μου ειπε οτι ο λεσσορτ μετα την περιοδο του φαιναλ φορ απλα ειχε καποιες μικροενοχλησεις και για αυτο αποφασιστηκε απο κοινου να μην αγωνιστει στους τελικους.

3
3

-
- Reactions: 2606
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Πιστεύω ότι μπήκε στον ημιτελικό περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους, για να τονωθεί το ηθικό της ομάδας. Σε κάθε περίπτωση, θα έπαιζε με περιορισμό στον χρόνο συμμετοχής. Τώρα για τους τελικούς τα πράγματα ήταν διαφορετικά, μιλάμε για 3-5 παιχνίδια μεγάλης έντασης ανά 2 ημέρες.j-kidd13 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 13, 2025 3:34 pmΜα απο την ομαδα αποφασιστηκε οτι δεν μπορουσε να παιξει γενικα σε σερι ματς,για αυτο τεθηκε εκτος.
Δεν χρειαζοταν να παιξει πολλα λεπτα,ας επαιζε 14-15 οπως επαιξε στον ημιτελικο.
Δεν εχει λογικη ενας παικτης να γυρναει μετα απο αποχη,να παιζει 14 λεπτα σε ενα κρισιμο παιχνιδι υψηλης εντασης, αλλα να μην μπορει να παιξει αντιστοιχα λεπτα σε αγωνες 1 εβδομαδα μετα.
0
- xomitsious
- Reactions: 660
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 2544
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Βαλασιουνας και Λεσσορ δεν μπορούν να παίζουν ταυτόχρονα, ούτε στο 2009 είμαστε, ούτε στο 2016, επίσης άλλο Αταμαν και άλλο Ζοτς. Θα παίζει ανάλογα τις ανάγκες του παιχνιδιού τη μία 25 λεπτά ο ένας και 15 ο άλλος και την άλλη αντίστροφα. Προφανώς τη μερίδα του λέοντος θα την έχει ο Λιθουανός. Τώρα αν κάπου στη 2η-3η περίοδο δούμε και για κάποια δευτερόλεπτα τον Λεσσορ ως 4αρι είναι άλλο θέμα. Πάντως αν έρθει σουπερσταρ κάπου εννοείται ότι είναι πιο λογικό να έρθει στο 3 και οχι στο 5 γιατί πολύ απλά ο Λεσσορ είναι καλύτερος παίχτης από τον Οσμαν. Πολύ πιο λογικό θα μου ήταν πχ να πάρουμε Φοτενκιο και ένα αθλητικό 5αρι παρα Βαλασιουνας και μέτριο 3αρι. Επίσης μπορεί ο Οσμαν να κατεβαίνει και στο 4.pan24 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 13, 2025 8:47 amΑν το δεις μεμονωμένα ότι μόνο παραδοσιακό 3αρι είναι ο Οσμάν χωράει.
Αν δεις τους συνολικούς χρόνους της περιφέρειας δεν χωράει.
Ας πούμε μπακάλικα για ευκολία ότι Σορτς, Ναν, Οσμάν, Γκράντ θα παίζουν από 25 λεπτά και ο Σλούκας 15.
Έχουν μείνει ελεύθερα 5 λεπτά από τα 120 που υπάρχουν στο 1-3.
Φυσικά κάποιοι θα είναι τραυματίες σε διάφορες περιόδους ή ντεφορμέ αλλά ταυτόχρονα και ο Αταμάν δεν θα παίζει με εξελάκι να μην ξεπεράσουν τα 25 λεπτά. Πχ ο Ναν που έπαιζε σχεδόν 31 λεπτά φέτος δε βλέπω να πέφτει κάτω από 30 όπως δεν βλέπω να μειώνεται ο χρόνος του Γκράντ από τα 27 λεπτά γιατί χρειαζόμαστε την άμυνα του και μπορεί να παίξει σε σχήμα με οποιονδήποτε από τους άλλους περιφερειακούς. Και για τον Σλούκα έχω αμφιβολίες αν θα περιοριστεί στα 15 λεπτά.
Και για το 4 ακόμα, αν έχουμε στο 5 Λεσόρ-Βαλαντσιούνας ή άλλον τοπ παίκτη δεν υπάρχει χρόνος. Ο Μήτογλου θα παίζει αποκλειστικά στο 4 ενω ανάλογα και το ποιο είναι το 5αρι ίσως να παίζουν και μαζί κάποια λεπτά οι δυο ψηλοί.
Οπότε οχι δεν χωράει τοπ παίκτης γιατί δεν θα έρθει για να παίζει σκόρπια πεντάλεπτα-δεκάλεπτα και να περιμένει να τραυματιστεί κάποιος για να παίξει περισσότερο όπως ο Παπαπέτρου πέρσι. Εδώ αυτός ο ρόλος δεν φάνηκε ελκυστικός σε παίκτη επιπέδου Ρογκαβόπουλου, ακόμα και ο ίδιος ο Παπαπέτρου πέρσι γκρίνιαζε για τον χρόνο του.
Ούτε και για εμάς δηλαδή θα είχε νόημα να πληρώνουμε συμβόλαιο 1,5-2 εκ για τέτοιο ρόλο.
Προφανώς δεν έχει νόημα να φέρουμε ΚΑΙ Βαλασιουνας και τοπ 3αρι, αλλά αν επέλεγα σε μια θέση σούπερ σταρ και στην άλλη ρολιστα θα έφερνα τον σταρ στο 3 και τον ρολοστα το 5. Αυτός ο Τσιμπουε που πήρε ο Ζοτς στη Παρτιζαν θα μαρεσε παρα πολυ για εμάς.
0
- pan24
- Reactions: 2647
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό έχει λογική αλλά έχει να κάνει και με το τι βρίσκεις διαθέσιμο.JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 13, 2025 4:08 pmΒαλασιουνας και Λεσσορ δεν μπορούν να παίζουν ταυτόχρονα, ούτε στο 2009 είμαστε, ούτε στο 2016, επίσης άλλο Αταμαν και άλλο Ζοτς. Θα παίζει ανάλογα τις ανάγκες του παιχνιδιού τη μία 25 λεπτά ο ένας και 15 ο άλλος και την άλλη αντίστροφα. Προφανώς τη μερίδα του λέοντος θα την έχει ο Λιθουανός. Τώρα αν κάπου στη 2η-3η περίοδο δούμε και για κάποια δευτερόλεπτα τον Λεσσορ ως 4αρι είναι άλλο θέμα. Πάντως αν έρθει σουπερσταρ κάπου εννοείται ότι είναι πιο λογικό να έρθει στο 3 και οχι στο 5 γιατί πολύ απλά ο Λεσσορ είναι καλύτερος παίχτης από τον Οσμαν. Πολύ πιο λογικό θα μου ήταν πχ να πάρουμε Φοτενκιο και ένα αθλητικό 5αρι παρα Βαλασιουνας και μέτριο 3αρι. Επίσης μπορεί ο Οσμαν να κατεβαίνει και στο 4.pan24 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 13, 2025 8:47 am
Αν το δεις μεμονωμένα ότι μόνο παραδοσιακό 3αρι είναι ο Οσμάν χωράει.
Αν δεις τους συνολικούς χρόνους της περιφέρειας δεν χωράει.
Ας πούμε μπακάλικα για ευκολία ότι Σορτς, Ναν, Οσμάν, Γκράντ θα παίζουν από 25 λεπτά και ο Σλούκας 15.
Έχουν μείνει ελεύθερα 5 λεπτά από τα 120 που υπάρχουν στο 1-3.
Φυσικά κάποιοι θα είναι τραυματίες σε διάφορες περιόδους ή ντεφορμέ αλλά ταυτόχρονα και ο Αταμάν δεν θα παίζει με εξελάκι να μην ξεπεράσουν τα 25 λεπτά. Πχ ο Ναν που έπαιζε σχεδόν 31 λεπτά φέτος δε βλέπω να πέφτει κάτω από 30 όπως δεν βλέπω να μειώνεται ο χρόνος του Γκράντ από τα 27 λεπτά γιατί χρειαζόμαστε την άμυνα του και μπορεί να παίξει σε σχήμα με οποιονδήποτε από τους άλλους περιφερειακούς. Και για τον Σλούκα έχω αμφιβολίες αν θα περιοριστεί στα 15 λεπτά.
Και για το 4 ακόμα, αν έχουμε στο 5 Λεσόρ-Βαλαντσιούνας ή άλλον τοπ παίκτη δεν υπάρχει χρόνος. Ο Μήτογλου θα παίζει αποκλειστικά στο 4 ενω ανάλογα και το ποιο είναι το 5αρι ίσως να παίζουν και μαζί κάποια λεπτά οι δυο ψηλοί.
Οπότε οχι δεν χωράει τοπ παίκτης γιατί δεν θα έρθει για να παίζει σκόρπια πεντάλεπτα-δεκάλεπτα και να περιμένει να τραυματιστεί κάποιος για να παίξει περισσότερο όπως ο Παπαπέτρου πέρσι. Εδώ αυτός ο ρόλος δεν φάνηκε ελκυστικός σε παίκτη επιπέδου Ρογκαβόπουλου, ακόμα και ο ίδιος ο Παπαπέτρου πέρσι γκρίνιαζε για τον χρόνο του.
Ούτε και για εμάς δηλαδή θα είχε νόημα να πληρώνουμε συμβόλαιο 1,5-2 εκ για τέτοιο ρόλο.
Προφανώς δεν έχει νόημα να φέρουμε ΚΑΙ Βαλασιουνας και τοπ 3αρι, αλλά αν επέλεγα σε μια θέση σούπερ σταρ και στην άλλη ρολιστα θα έφερνα τον σταρ στο 3 και τον ρολοστα το 5. Αυτός ο Τσιμπουε που πήρε ο Ζοτς στη Παρτιζαν θα μαρεσε παρα πολυ για εμάς.
Δεν υπήρχε ούτε η υποψία να είναι κάποιος αντίστοιχου επιπέδου με τον Βαλαντσιούνας πχ ο Φοντέκιο που λες διαθέσιμος για το 3 για να έχουμε και δυνατότητα επιλογής.
1
1